Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 134, 135, 136 ... 728, 729, 730 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Junona
|
Zaslal: pá duben 06, 2007 8:26 am Předmět: |
|
|
Ahoj Trixl, já nevím, zatím to nějak nedokážu rozpoznat co moje tělíčko vlastně chce  _________________ Junona 42 let, majitelka kocoura, kočky a smyslu pro humor. kroužek nasazen 4.4.07, doplnění: 17.5.07, 20.9.07 a 13.3.2008
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Junona
|
Zaslal: pá duben 06, 2007 8:28 am Předmět: |
|
|
dívám se, že se mi taky ztratil metřík, budu muset uapřemýšlet jak jsem ho tam nastavila - a pamatuju že dost pracně  _________________ Junona 42 let, majitelka kocoura, kočky a smyslu pro humor. kroužek nasazen 4.4.07, doplnění: 17.5.07, 20.9.07 a 13.3.2008
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
qwys
Založen: 26.1.2007 Příspěvky: 916 Bydliště: Sejdeme se u Kolína
|
Zaslal: pá duben 06, 2007 8:49 am Předmět: |
|
|
To je fakt, to piti, chce t aspon dva litry, ja to vypila stezi, ted na tom ale poctive pracuji. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
elena
Založen: 13.1.2007 Příspěvky: 176 Bydliště: České Budějovice
|
Zaslal: pá duben 06, 2007 5:54 pm Předmět: |
|
|
Tak holky, chci vám říct, že dneska mi je zase o fous líp. Plyny už mnohem lepší, port taky tlačí míň a spím i na boku, takže počítám, že do týdne to bude super. Už jsem schopná i nějaká malé práce. Jsem moc šťastná, že jsem to podstoupila, hlad vůbec nemám, myslím, že kdyby si celý den nedala nic, že to ani nepoznám. Pořád jsem na 100 ml, víc ani ťuk. S pitím jsem na tom blbě, musím to vychytat, Když nesmím, před jídlem a po jídle a než si vzpomenu, už je čas na jídlo. Jím po třech hodinách a to jen protože je čas a ne protože mám hlad. Musím se nutít, ale to spíš tím, že je to pořád oteklý a bolavý, že hlad přijde. Tak rozhodně chci říct všem před operací, ať se nebojí, že těch pár dnů bolesti zvládnou a pak bude dobře. Díky za pozdravy. _________________ --31 let - bandáž 3.4. 2007 -- redukce - 7 kg před operací MILUJU SVOU BANDÁŽ
Doplnění 10. 7. 2008 - 2ml
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Morawan
|
Zaslal: pá duben 06, 2007 7:12 pm Předmět: |
|
|
Pro elenu:
Moc děkuju, tohle jsem potřeboval slyšet  _________________
Redukce hmotnosti od 04. 2007 * Gastrická bandáž 13.6. 2007 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
trixl
|
Zaslal: pá duben 06, 2007 7:22 pm Předmět: |
|
|
Helé Morawan si přidal portrétek Fakt hezký roztomilý méďa. _________________ neziskovky www.zrnka.cz a www.vysocina.apla.cz
BEZ OPKY, 5 dětí, 49 let, počátek hubnutí >131 kg, jedu na etapy , bezlaktózová dieta |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zelenoočko
|
Zaslal: pá duben 06, 2007 7:32 pm Předmět: |
|
|
Jejda, to je krásná panda... nebo krásný panda?
A jak mu chutná...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
HankaŠ
|
Zaslal: so duben 07, 2007 9:21 am Předmět: |
|
|
moc všechny zdravím,já se taky už cítím nesrovnatelně lépe.Dnes vyrazím na procházku natrhat si něco zelenýho do vázy a ukázat se k sestře. Já když neuhlídám ty 3 hod mám pak trochu hlad mám problém s tím pitím
v nemocnici jsem to zvládla doma mi to pití nějak nejde,ale musím se donutit. Jsem na jogurtu,bujonu už jsem měla i trochu přesnídávky a pribináka-to byla dobrůtka Vývary mi vaří z masa dcera tak,že mám servis. Stehy pěkně svědí,mažu si je -port stále ještě dost cítím. Ale už je to bezva. Určitě to za to stálo Všem co čeká vyšetření nebo prstýnek držím palečky -nebojte se nechá se to v poho zvládnout Děvčata máte ty stehy stále zakryté,nebo jste si je již odkryly-já je mám čistě přelepené, ale asi by to chtěla trošku na vzduch?
Pěkné velikonoce všem. _________________
bandaz 2.4.2007
18kg před operací |
|
Návrat nahoru |
|
 |
qwys
|
Zaslal: so duben 07, 2007 9:33 am Předmět: |
|
|
Hani, taky pekne svatky, ja mam stehy od 4. pooperacniho dne odkryte, port uz skoro necitim, dokonce muzu delat i takove veci jako sedet v tureckem sedu a tak. Piti je problem, ale zjistuju ze kdyz se nepije, tak se nehubne ci dokonce nabira, ale ted uz se to zase trosilinku pohlo. Taky razime na prochazku, uz to zase potrebuju, jinak bych hnila doma. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
HankaŠ
|
Zaslal: so duben 07, 2007 1:29 pm Předmět: |
|
|
qwys děkuji za radu budu se snažit pít jako "duha" vyrážím na sluníčko
měj se pěkně. _________________
bandaz 2.4.2007
18kg před operací |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Taky10
|
Zaslal: so duben 07, 2007 4:44 pm Předmět: dotaz |
|
|
Vysvětlí mi někdo, kam se dává ten port a jestli je vidět??? Kolik děr Vám při bandáži udělali do bříška a jestli se to dobře hojí?? Toho se obávám nejvíce. Pak mám dotaz..jak dlouho po operaci můžu jezdit na kole, plavat a provozovat turistiku apod.????Nevím, kdy budu mít operaci, jsem teprve na začátku, ale v létě jedu k moři, tak abych věděla....myslíte, že budu moci skákat do vody????To jsou otázky co???Ale hodně se mi honí hlavou. _________________ band 17.7.2007 s čerstvým doplněním 4 ml...už šla váha nahoru...tak snad bude lépe...... pořád se ale motám mezi 70 a 75 kg........koupe se to koupe až tak moc, ale pořád bojuji... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Datli
|
Zaslal: so duben 07, 2007 4:48 pm Předmět: |
|
|
Taky10
Zhruba jak vypadá břicho po operaci skrz jizvy-pochopíš z obrázku,co je na hlavních stránkách bandu.
Port se nejčastěji dává pár cenťáků pod hrudním košem,někde zhruba v línii pod prsní bradavkou.
Rozhodně není vidět.
Sportovat můžeš začít intenzivně po 8 týdnech,6 týdnů-můžeš už v pohodě dát kolo,plavčo,ale přepínání břicha posilováním-che tak ty dva měsíce a určitě brát zřetel i na pocity.Bolí to-tak se do toho nepoženu.
No snad jsem ti něco poskytla a padám zase ven. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Taky10
|
Zaslal: so duben 07, 2007 4:49 pm Předmět: Další dotaz |
|
|
Je taky vůbec někdo z Prahy????? A jetě. jak dlouho jste byli v nemocnici a jak dlouho myslíte,že bych měla být po operaci doma???Je to pro tělo velká změna nebo jste to zvládali v pohodě???Já jen potřebuju si pár věcí naplánovat dopředu a nevím, jaký si mám nechat čas,abych se vrátila do práce..pracuji s dětmi a máme mezi tím naplánováno spoustu výletů a školu v přírodě, tak proto takovéhle dotazy. _________________ band 17.7.2007 s čerstvým doplněním 4 ml...už šla váha nahoru...tak snad bude lépe...... pořád se ale motám mezi 70 a 75 kg........koupe se to koupe až tak moc, ale pořád bojuji... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Taky10
|
Zaslal: so duben 07, 2007 4:52 pm Předmět: Datli |
|
|
Díky Datli...tak se začínám trochu všeho obávat, mám snížený práh bolesti...i to gastro, už teď mě polévá pot _________________ band 17.7.2007 s čerstvým doplněním 4 ml...už šla váha nahoru...tak snad bude lépe...... pořád se ale motám mezi 70 a 75 kg........koupe se to koupe až tak moc, ale pořád bojuji... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
qwys
|
Zaslal: so duben 07, 2007 5:57 pm Předmět: |
|
|
Taky, k te turistice Chodit muzes a mas hned po operaci, ale na dlouhe pochody je to podle mne nejdrive za tyden po operaci Je to ale snad jediny pohyb, co muzeme delat do tech 6 tydnu po operaci (asi krome kopani se do zadku), tak je radno nezahalet.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|