Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

KAVÁRNA aneb povídání o všem možném

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 666, 667, 668 ... 824, 825, 826  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
bobule

PříspěvekZaslal: čt květen 26, 2011 7:23 am    Předmět: Citovat

A za citaci se neomlouvám!!! Si můžu dělat co chci a citovat též kdykoliv se mi zachce!!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
sazka

PříspěvekZaslal: čt květen 26, 2011 7:56 am    Předmět: Citovat

krásné ráno po delší odmlce ze Sokolova.Musím se přiznat,že jsem trochu bojovala s dvěma kilečkama,co jsem nabrala při oslavě tátových narozenin a dalších akcích a při usilovné jízdě na kole jsem si přivodila trochu asi angínu,sotva polykám,bolestí v krku se budím i v noci ale nemám teploty,jen příšerný migrény,tak jsem se léčila mezi chozením do práce a na PC jsem ani neměla čas a jen spala.Mám ale dole zas to co jsem nabrala a i o kilčo míň-aspoň něco pozitivního

42 let,3děti(19,15,6),vdaná,čekatelka na plikaci v ÚVN-podzim/11
verca

PříspěvekZaslal: čt květen 26, 2011 8:32 am    Předmět: Citovat

Krásné dopolko všem Wink

bobuulll no právě proto jsem napsala "jako za mlada" Laughing Laughing Laughing

A náhodou můj apríláčkový datum narození je krásnýýýýýý Laughing Laughing Laughing

Koukám, že u bobulínů se maká ještě víc, než u nás Shocked Laughing Laughing Laughing Ale dnes jsem řekla tatovi, že dnes doděláme garáž a potřebujeme vytáhnout konťák nahoru, ať můžeme pokračovat v úklidu.... takže Zuzi, arnoldice, martičko, Romi - až mě dojdete bo dojedete navštívit, třeba si tu už nebudete připadat jako v džungli, ale musíte přijít, nejdříve tak za týden Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

A co kdo kuchtíte?? u nás rychlovka - mám toho v plánu dnes celkem dost, takže nehodlám stát ještě u plotny... Rolling Eyes ... takže už peču brambory s nivou a sýrem, zalité výbornou zálivkou a k tomu jim jen opeču liberečáky a hotovo, žádné vyvařování dneska Twisted Evil

Terinko tak naše jahody jsou zelené jak brčák ještě, ale mám jich ještě dost v mrazáku, kdyby někdo chtěl, daruji, já z nich vůbec nic nedělám, hlavně, že jsem je tam cpala Rolling Eyes Embarassed Twisted Evil
No už takovou blbost letos neudělám, chybama se člověk učí..... Laughing Laughing Laughing

sazko angínu očekávám každým dnem u synátorů...bo se stále rochněj v bazénu, zatím se statečně držej i když dneska ráno je už bolelo v krku, ale žádné sraní s nima - museli být v bazénu, tak šli i do školy... vyfasovali tamtum a šli... angína to není, tu poznám bezpečně, tak ať vyšlapují... a je pravdou, že i mě bolelo dnes ráno v krku a to jsem se nerochnila Laughing ale už nebolí, tak aspoň, že tak Cool

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
martina

PříspěvekZaslal: čt květen 26, 2011 9:13 am    Předmět: Citovat

no verčííííííííí jestli rozdáváš jahody z mrazáku, stoupnu si do fronty - já jich měla letos opravdu hóóóóóóóóódně, k tomu ještě i borůvky a nemám NIC. Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
jane-jane

PříspěvekZaslal: čt květen 26, 2011 9:28 am    Předmět: Citovat

Dobré ráno z Krakonošova vám přeje pohmožděnej kriplíček Rolling Eyes ,

odnesly to jen plechy a moje krční páteř, tak hlásím, že vás tejky nebudu na foru prudit tak často Laughing Laughing Laughing.

Papa Wink

TUBU-Turnov 10/11/2010
44 let*18letá dcera*chápající přítel bez chapadel Smile)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
verca

PříspěvekZaslal: čt květen 26, 2011 10:27 am    Předmět: Citovat

marti klidně si dojeď, ale jak říkám, teď nemám na návštěvy čas, musíme to tu dodělat, alespoň trochu, dokud tata nepotřebuje konťák, musíme toho využít, protože lidi stále volaj, asi všici makaj, či coo Laughing takže zatím se zvládá s jinými, ale jak bude ještě více lidí, sebere nám i ten, co jsem si vydupala, aby nám ho sem dal Rolling Eyes Laughing Laughing Laughing
Ale myslím, že příští týden už to bude v pohoo, domluvíme se ju Wink

JJ holka jedna, hlavně, že jsi v pořádku, plechy vem čert !!

A dnes jsem udělala radost svým nožkám (hrozným) a koupila jim něco, v čem se jim bude dobře chodit Laughing Laughing Laughing

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Annax

PříspěvekZaslal: čt květen 26, 2011 11:54 am    Předmět: Citovat

Dobrý den vespolek!
Jani
Ty mě děsíš!!! Mám úplně husí kůži! Jsem ráda, že žiješ! Shocked

Věru
Taky jsem udělala radost svým nožičkám. Na jaře jsme si s dcerou koupily tenisky easytone a jsou skvělé, tak jsem si včera přikoupila ještě sandálky ze stejné řady
http://www.reebok.cz/katalog/produkt/sandaly-reebok-easytone-craze-cerna-stribrna

44 let, plikace 23. 3. 2011, Břeclav
Milca-berca

PříspěvekZaslal: čt květen 26, 2011 12:15 pm    Předmět: Citovat

.... já dnes vařila jak "sběsilá u plotny celé dopoledne"...děs......měla jsem a tedy mám ještě jahody se smetanou Embarassed Embarassed Embarassed vyvážený oběd pro těhulínu Laughing Laughing Laughing Laughing to by mne šlo... jinak od včera koprovka s čerstvým koprem... Wink Wink Wink

JJ holka hlavně,že ty jsi jenom trošinku naražená čert vem auto aji s plechy...

Annax po těch toužím už více jak rok... ale zatím na ně není... chtěla jsem si je koupit na podzim..a sešlo z toho.. tak až se najdou korunky... jsem z nich unešená.. Embarassed Embarassed Embarassed to je můj sen... hlavně botasky... ted lítají peníze do mimipříprav nooo Rolling Eyes Rolling Eyes

3/07 bandáž,16.2/10 tubu při 127kg,odhozeno 41kg,10/10 těhu při 89kg,36tt-89kg
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger
Annax

PříspěvekZaslal: čt květen 26, 2011 12:54 pm    Předmět: Citovat

Milčo-Berčo
Chápu, že mimipřípravy mají přednost, ale dokážeš si představit, jaký bys měla sexy zadeček a nožky jako laňka při dlouhých procházkách s kočárkem v těchto botkách? Smile Smile Smile Kromě toho jsou extrémně pohodlné a to mě hned tak nějaký boty nesedí.
Co takhle místo zlatého šperku za miminko? Very Happy

44 let, plikace 23. 3. 2011, Břeclav
Romana Kilbergerova

PříspěvekZaslal: čt květen 26, 2011 1:10 pm    Předmět: Citovat

Aničko botky moc pěkný kolegyně je taky má a taky chválý Wink

Bandáž Iscare 9. říjen 2009 2krát doplnění 2.5 a band podle rtg po roce úplně volný, 39let,
redukce od 17.3.11 doplnění bandu 3,5ml Turnov:))), 5.5.11 doplnění 1ml.
ALENA

PříspěvekZaslal: čt květen 26, 2011 1:16 pm    Předmět: Citovat

ahoj všichni nemám ani čas všechno přečíst, buď jsem v práci nebo venčím psa Rolling Eyes Rolling Eyes stejně to pak ještě udělá doma Shocked
ale je to zlatíčko Wink dnes jsem mu tahala klíšťáka, byl nacucanej jak hrom a obrovskej Shocked
obojek proti klíšťákům ještě nemůže, je malej, ale dostane kapičky, ale až zítra, byl na injekci, tak se musí počkat Rolling Eyes

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Romana Kilbergerova

PříspěvekZaslal: čt květen 26, 2011 1:20 pm    Předmět: Citovat

Katka 04 ahoj katuško děkuji moc za včerejší návštěvu . Určitě si to musíme zopakovat Wink Laughing A bud dnes na ty řidiče hodná já včera taky byla Evil or Very Mad Evil or Very Mad Laughing

Bandáž Iscare 9. říjen 2009 2krát doplnění 2.5 a band podle rtg po roce úplně volný, 39let,
redukce od 17.3.11 doplnění bandu 3,5ml Turnov:))), 5.5.11 doplnění 1ml.
katka04

PříspěvekZaslal: čt květen 26, 2011 1:57 pm    Předmět: Citovat

Romčo zopakujem si to určitě Wink Ale pozdě holka, pozdě už sem na ně hnusná Laughing Laughing Dva po ránu mi zkazili náladu Laughing Laughing

[/url]

21.10.2010 Homolka bypass, 11kg před operací
Milca-berca

PříspěvekZaslal: čt květen 26, 2011 2:09 pm    Předmět: Citovat

Annax to přesně mám v plánu..na šperky moc nejsem zase a tak už jsem taky na to myslela.... Wink Embarassed : jsme ženské a ty si vždy poradí... já jich stejně dosáhnu a z manžela je tak či tak dostanu a ještě to bude nakonec jako z jeho hlavinky.... Razz Razz Razz hi hi hi

3/07 bandáž,16.2/10 tubu při 127kg,odhozeno 41kg,10/10 těhu při 89kg,36tt-89kg
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger
verca

PříspěvekZaslal: čt květen 26, 2011 2:10 pm    Předmět: Citovat

Annax joo holka, tyhle mám v plánu také.... už se na ně těším !! Wink

ALENKO pohroz mu polepšovnou, třeba si dá říct Laughing Laughing Laughing Ale koukám, že roste jako z vody, je vidět, že je spokojený a to, že zlobí paničku je už prý vedlejší Laughing Laughing Laughing
A máš odpověď na SZ Wink

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 666, 667, 668 ... 824, 825, 826  Další

Přejdi na: