Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 644, 645, 646 ... 824, 825, 826 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Romana Kilbergerova
|
Zaslal: st květen 18, 2011 7:14 pm Předmět: |
|
|
Ahoj Dadiii  _________________
Bandáž Iscare 9. říjen 2009 2krát doplnění 2.5 a band podle rtg po roce úplně volný, 39let,
redukce od 17.3.11 doplnění bandu 3,5ml Turnov:))), 5.5.11 doplnění 1ml. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dada73
|
Zaslal: st květen 18, 2011 7:19 pm Předmět: |
|
|
Mona jááááááá a machrovat
Věrčo a Romčo díky _________________
-42 kg
37 let, 1 dítě - 3letý Jindříšek a 1 manžel podporující, 1.4.2010 Tubu UVN |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vlada
|
Zaslal: st květen 18, 2011 7:30 pm Předmět: |
|
|
qwys kavárna stačí
Romčo Kilb. dopadli jsme asi blbě ,blbě jsme si je naučili a už jsem rezignovala ať si chodí na fotbal na šipky a na ryby jen ať se neválí na gauči ,protože mi to odebírá energii z těla a jsem pak zbytečně nasraná a protivná
dceři je 14,ale ta měla kofolu nikdo jinej se mnou nechtěl jít a já potřebovala na vzduch já začínám mít neklidný nohy  _________________
28.6.11 TUBU v TURNOVĚ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Romana Kilbergerova
|
Zaslal: st květen 18, 2011 7:39 pm Předmět: |
|
|
Vlada jj jak říkáš jen když se neválí na gauči bo su taky nasraná  _________________
Bandáž Iscare 9. říjen 2009 2krát doplnění 2.5 a band podle rtg po roce úplně volný, 39let,
|
Návrat nahoru |
|
 |
sazka
|
Zaslal: st květen 18, 2011 7:41 pm Předmět: |
|
|
no děvčátka,já se právě vrátila z cyklovýletu,kde do mě drahá polovička nacpala 3 malý pivka-já,která pivo piju jen zcela vyjímečně po nedělním obědě,jí mám jak z praku.Kolo jsem sice dovezla před barák,ale kdo ho uklidil,už jen tuším a navíc jsem SEŽRALA jednoho buřta a dojedla asi 10 nočků,co byly na talíři od dětí-myslím se sýrem a kečepem.TeĎ mám žaludek jak na kolotoči a jsem nasraná,že jsem se totál ožrala i nažrala.Ale to pivko a sluníčko na lačnej žaludek Snad přežiju do zítra a že sport je prej zdravej pa _________________
42 let,3děti(19,15,6),vdaná,čekatelka na plikaci v ÚVN-podzim/11 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vlada
|
Zaslal: st květen 18, 2011 7:42 pm Předmět: |
|
|
Romčo mě pak nebaví ani mejt nádobí na tož třeba mít chuť na sex že  _________________
28.6.11 TUBU v TURNOVĚ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sazka
|
Zaslal: st květen 18, 2011 7:47 pm Předmět: |
|
|
a na sex mam chuť furt,ale nejsou lidi-asi pudu radši spát,fakt jsem na mollll.a ten můj šel dělat řízky,mě chce nasrat,nebo co máte doma taky něco takovýho  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
Romana Kilbergerova
|
Zaslal: st květen 18, 2011 7:49 pm Předmět: |
|
|
Vladi No to taky miluju když přijdu z práce všichni jsou roztelený u televize a já jdu uklízet ten bordel No jako kompenzaci bych sex brala ale to je pro něj moc pohybu On sportuje jen u fotbalu v telce  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
qwys
Založen: 26.1.2007 Příspěvky: 916 Bydliště: Sejdeme se u Kolína
|
Zaslal: st květen 18, 2011 7:50 pm Předmět: |
|
|
Sazko, my takhle jednou jely s kamoskou asi 25 km a daly sme si 2 piva... To sme nemely delat, musely sme pockat, nez jsme byly pak schopny sednout na to kolo zpatky :-S
A tak co, vysportovala jsi to predem
Ja chciiii jezdit na kole, ale na rafku to moc dlouho nejde - pravda je, ze je to velka zatez a hubnuti jde skvele Ale nejak jinak to efektivni neni.
Jenze na to zalepovani i na to druhy, co pises, taky nejak nejsou lidi  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
benny
|
Zaslal: st květen 18, 2011 7:51 pm Předmět: kavárna |
|
|
Ahoj všem ve slepičárně a na tomto fóru. Někdo mě zná, ale je zde hodně nováčků, a těm můj nick nic neřekne, protože jsem víc jak půl roku nenapsala žádný příspěvek, ale vím co se zde děje, protože denně to zde pročítám buď anonymně, nebo přihlášená.
Dnes 18.5.11 jsem rok po operaci v Turnově, tak se musím pochlubit a dát o sobě vědět. Za 365 dní jsem ani jednou nezalitovala, že jsem se rozhodla jít na opku. Jsem spokojená, šťastná a moc si to užívám. Ti, kdo mají po opce a odhodili spoustu kilogramů, tak ví o čem píši. Je to prostě super, sice jsem musela vyměnit celý šatník, ale to mě vůbec nevadí, to dělám moc ráda. Z velikosti 54 mám teď 44, dokážu nosit lodičky a je mě fajn, když na sobě cítím závistivé pohledy a otázky, kterouže to dietu teď držím a nejsem-li nemocná. Ráda jim odpovídám, že nemocná nejsem, z diet jsem už dávno vyléčená, a na otázku ,,jak to tedy děláš“, odpovídám ,,jím, jím, jím, ale málo, do jídla si kousnu a jdu něco dělat, zase jdu okolo, kousnu atd…s pitím je to u mě problém, ale snažím se pít po půllitrech slabé capučíno. Kafé jsem neměla rok, nemám na něj prostě chuť, před opkou jsem vypila 4 – 5 kafí denně. K obědu si dám polévku, a za 2 – 3 hodiny další jídlo. Nikdy jsem porce neodvažovala, jím jak mě to napadne, a jak tu včera napsala jane-jane, žaludek ví, kdy má dost. Jinak, hřeším každý den, nanuk, zmrzlina – kornout, nanukáč, to není problém, zákusek si dám bez výčitek svědomí a čokoládu? To se stydím sem napsat, protože jsem si nedávno dělala v jídelníčku inventuru a nějak jsem došla k hroznému číslu v kilogramech. Jen jsem konstatovala, že jsem čuně. K tomu bych chtěla jen říci, že jsem nikdy nemusela jíst sladké, tento úlet mám až po opce.Řešíte tady stále padání vlasů, mě padají vlasy stále, chodím ke kožní lékařce, užívám kde co, ale zastavit se to zatím nepodařilo, to je daň za hubnutí, není to následek narkózy, jak se někdo domnívá. Taky se mě stalo, že jsem tři měsíce nezhubla ani 10 dkg, ale ani nepřibrala, pak se to pomalu pohlo, tenhle rok jsem dala dolů 10kg, jde to pomalu, ale jistě. Moje spolupacoška byla Mici, měly jsme stejnou startovací váhu, ona má teď asi o 15 kg míň jak já, ale je to mladé tělo a to se chová trošku jinak jak to moje zchátralé před důchodem, ale mě to stačí, jsem spokojená.
Chci říci všem, co se rozhodují, zda jít na operaci – neváhejte!!!!! Koho čeká operace – držím palce. Všechny zdravím, a těším se na setkání v Turnově. benny
Omluvám se za ten román.  _________________ url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wocuUgS/]
[/url]
55 let, TUBU 18.5.2010 Turnov
přítel 54let mi drží palce (stále) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sazka
|
Zaslal: st květen 18, 2011 7:51 pm Předmět: |
|
|
romčodej si tři pivka a bude ti to jedno jako právě mě nevím,co zejtra,ale teď jsem úúúplně vyladěnáá _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
Zaslal: st květen 18, 2011 7:53 pm Předmět: |
|
|
tak po dnešku DARUJI ŠTĚNĚ PUDLA, trpělivým lidem, čurá a kadí jen doma venku nedělá nic, jen tajtrlíka a komedianta, válí sudy v trávě, dělá přemety prostě zlatíčko k zulíbání
|
 |
Mygeila
|
Zaslal: st květen 18, 2011 7:55 pm Předmět: |
|
|
benny
Dekuji za romanek. Potesil a povzbudil  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sazka
|
Zaslal: st květen 18, 2011 7:55 pm Předmět: |
|
|
Alí mám recept o pár odkazů vejš,je mi fakt supééér.  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
Renata68
|
Zaslal: st květen 18, 2011 7:56 pm Předmět: |
|
|
Jsem po plikaci 3,5 měsíce. Uvažuji, že začnu brát vitamíny. Berete a pokud ano tak co???? _________________
plikace 2.2.2011 OB klinika
před operací zhubnuto 9 kg |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|