Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

OPERACE

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 699, 700, 701 ... 728, 729, 730  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
sazka

PříspěvekZaslal: st květen 11, 2011 11:43 am    Předmět: Citovat

když to tu tak čtu,uvědomila jsem si,že se mi taky pokrátil cyklus Twisted Evil z těch 30 na tendle měsíc jen 26 dní Twisted Evil snad už končím Twisted Evil nechci si "hubenej" život prom..... Rolling Eyes

42 let,3děti(19,15,6),vdaná,čekatelka na plikaci v ÚVN-podzim/11
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
bobule

PříspěvekZaslal: st květen 11, 2011 11:43 am    Předmět: Citovat

Tak vám teda všem pěkně děkuju ... jste mě fakt nepotěšily Confused Laughing

sazko
se snad budem těšit i na přechod nebo co Laughing Laughing Laughing Laughing

39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov
cindicek

PříspěvekZaslal: st květen 11, 2011 11:46 am    Předmět: . Citovat

sazka: nooo, taky pekne:-/ pani, to docela cubrnim, jak mate ty cykly kratke...to bych nikdy nerekla

bobule: na ten ja se tesim uz tak 10 let!!!!!!!!!!!!!!!!!!! beze srandy. protoze co ja si s m. uz vytrpela Rolling Eyes

28 let, bezdětná, 2 ovčáci, bezva rodina a 5 a půl roku přítel, 13/4/2011 plikace OB klinika
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
sazka

PříspěvekZaslal: st květen 11, 2011 11:50 am    Předmět: Citovat

no no,a o přechdu mě přesvědčovala mudra už před lety-dneska je tomu přechodu skoro 7 let Laughing Laughing a přechod nikde Laughing

42 let,3děti(19,15,6),vdaná,čekatelka na plikaci v ÚVN-podzim/11
bobule

PříspěvekZaslal: st květen 11, 2011 11:50 am    Předmět: Citovat

cinďas
ty se ještě nemáš co těšit ... ty ještě nemáš splněno Laughing Laughing Laughing ale je fakt, že kdyby to šlo taky se bez toho obejdu už od tý doby co jsem je dostala poprvé Laughing

Lucinka

PříspěvekZaslal: st květen 11, 2011 11:52 am    Předmět: Citovat

Tak to se přidám k těm,co jsou rády,že se jim cyklus upravil a skrátil,protože já jsem to měla přesné jen asi rok po císaři a pak až do teď asi co 35 dní a 6-8 dní trvání a první tři dny katastrofa,nemůžu nikam jít a kruté bolesti,tak snad to bude potom OK,nejen hubnutí,ale i jahodové dny Laughing Wink Laughing Laughing Laughing Laughing ?
Jen doufám,že moje holčičky to nebudou mít po mě,tak hrozné Laughing Sad Wink Laughing Laughing Laughing Laughing .

35 let/jednovaječná dvojčata-30.května2011-první konzlultaceMUDr.Foltys-TUBU 13.července2011
cindicek

PříspěvekZaslal: st květen 11, 2011 11:55 am    Předmět: . Citovat

bobule: to je fakt, zrovna nedavno jsem resila, za jak dlouho od O se muze tehotnet..bylo mi receno nejmene 2 roky...a znam pripady, kdy se to sebehlo za 2 mesice Confused Nedavno jsem se srdecne zasmala, kdyz jsem se nekde docetla, ze mense trva normalnim zenam 2-4 dny. Chtela bych nekoho takovyho potkat!!!? Rolling Eyes

Lucinka: mela jsem to uplne stejne, cca 35 dni, 7-8 dnu, a prvni dny jsem nekdy ani nebyla schopna vstat z postele. A to mam prah bolestivosti vcelku vysoko:-/

28 let, bezdětná, 2 ovčáci, bezva rodina a 5 a půl roku přítel, 13/4/2011 plikace OB klinika
Vlada

PříspěvekZaslal: st květen 11, 2011 12:24 pm    Předmět: Citovat

tak vám pěkně děkuji Laughing já to mám normálně po 24 dnech a po opce to budu mít třeba po 17 Question Question Question se mám na co těšit Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad a když to mám tak to je mazec Crying or Very sad [b]

28.6.11 TUBU v TURNOVĚ
bobule

PříspěvekZaslal: st květen 11, 2011 12:26 pm    Předmět: Citovat

Lucko
mám to zhruba stejný jako ty ... já byla ve 33 dkonce i v umělým přechodu ... návaly, pocení, mdloby.... to byl masakr Laughing Laughing Laughing Laughing

cinďas
7-9 dní není problém ... Confused napíšem do parlamentu ať to zruší, když můžou rozhodovat o tom v kolika letech si můžu nechat podvázat vaječníky a za jakých podmínek jako by byly jejich Rolling Eyes Laughing Laughing Laughing

Vlado
třeba ne ... mysli pozitivně Laughing Laughing Laughing třeba se ti to naopak prodlouží Wink

verca

PříspěvekZaslal: st květen 11, 2011 12:31 pm    Předmět: Citovat

cindi za normálních okolností jsem to měla vždy 3-4 někdy 5 dní, ale většinou opravdu nejdéle 4 dny a to ještě slabounce...ale s antiko, což ty nemáš, takže bez ní bych tekla jak řezník, což jsem si vyzkoušela před 2 měsíci Twisted Evil Rolling Eyes

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
katka04

PříspěvekZaslal: st květen 11, 2011 12:52 pm    Předmět: Citovat

Tak bez antiko sem měla 31 dní a hoodně. S natikoncepcí je danejch 28 dní, teču o něco míň a hlavně nemám bolesti. Ale jako kdo mě občas vidí tak nevěří, že sem na antikoncepci. Páč Niagáře bych mohla konkurovat

[/url]

21.10.2010 Homolka bypass, 11kg před operací
Mygeila

PříspěvekZaslal: st květen 11, 2011 1:05 pm    Předmět: Citovat

Tak, kdyz tu tak hezky probirame ty nase dny, tak ja jsem mela vzdy cca co 27-28 dnu a cca 5 dnu. A co muzu zrovna dneska rict, tak se nic nezmenilo i kdyz tu delku teprve poznam nicmene bolesti jsou stejne frcim na rozdrcenem paralenu Very Happy
Lucie Hofmanová

PříspěvekZaslal: st květen 11, 2011 1:31 pm    Předmět: Citovat

Ahoj děvčata Tak si ještě přidám k té menstr.....Tu já mám dostat zítra Evil or Very Mad Evil or Very Mad tak nevím poraďte...mám si dát tampon i když to do opky nedostanu?Bojím se abych to nedostala přímo na stole Embarassed Exclamation Jinak to mám po těch 28 dnech a teču první dny jak potok,ale když jsem brala antiko. tak jsem to měla slabé.A to sem zase neměla na sex chuť. Tak teď neberu nic a olačky to jistí Laughing Wink Wink

33 let,1 manžel:o), 3děti ,pes labrador Bobo,dvě britské kočky Máša a Eliška.
cindicek

PříspěvekZaslal: st květen 11, 2011 2:28 pm    Předmět: . Citovat

verca: tak s tou antiko tem par dnum i verim, tam nemam zkusenosti, ale tohle bylo mysleno prirozene, bez niceho, bezna zenska...tak to jsem se opravdu zasmala:-D

bobule: jo, presne! ja bych to prala tem nasim chlapum JEDNOU, jednou jedinkrat a myslim, ze by stacilo.

lucie hofmanova: prosimte, uplne beres slova z ust dr. Dolezalove, kdyz jsem se ji pri planovani terminu ptala, jak s mensesem, jestli se tim nejak ridej, nebo ne, a ona, ze ne, protoze jim pry ze stresu klidne zacnou menstruovat "na stole", takze byt tebou, neresim to a necham tomu volny prubeh.

vlada: no, ja se smeju, ale...Smile a co takhle po 19ti??? jako ja ted?? :-/ hnus nejvetsi

verca

PříspěvekZaslal: st květen 11, 2011 2:34 pm    Předmět: Citovat

cindi tak běžné ženský jsme tu snad všichni ne Laughing Laughing Laughing teda myslím teď nás - tady - nemluvím o zbytku Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 699, 700, 701 ... 728, 729, 730  Další

Přejdi na: