Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

POKROKY

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 559, 560, 561 ... 609, 610, 611  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
qwys

PříspěvekZaslal: čt květen 05, 2011 5:50 pm    Předmět: Citovat

Verco, skoda, ze jsem te neznala pred 4 rokama, rekla bys mi rovnou, ze ja se hodim akorat na amputaci zaludku Laughing Laughing Laughing No nic no, s tubu bych asi uz byla na kost no Smile neda se nic delat Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
verca

PříspěvekZaslal: čt květen 05, 2011 5:55 pm    Předmět: Citovat

Zuzko před 4 roky bych na Tebe stejně jen čuměla s otevřenou hubou co že je to ta bandáž Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
qwys

PříspěvekZaslal: čt květen 05, 2011 5:57 pm    Předmět: Citovat

Verco, to ja bych ti rekla, ze to je, kdyz uz ti do kravy chybi uz jen dva zaludky Laughing Laughing Laughing
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Romana Kilbergerova

PříspěvekZaslal: čt květen 05, 2011 6:32 pm    Předmět: Citovat

Věruška nevrč babo jedna to by si neudělala protože mě milujééééééš Laughing Laughing Laughing

Bandáž Iscare 9. říjen 2009 2krát doplnění 2.5 a band podle rtg po roce úplně volný, 39let,
redukce od 17.3.11 doplnění bandu 3,5ml Turnov:))), 5.5.11 doplnění 1ml.
Lucie Hofmanová

PříspěvekZaslal: čt květen 05, 2011 6:33 pm    Předmět: Citovat

Věrčo a jak si tipuješ mě? myslíš že jsem si plikaci vybrala správně?Já totiž jsem si myslela, že plikace je něco jako tubu,ale tady jsem se dočetla že to je něco jako band...tak sice si myslím že ted už si to rozmýšlet je pozdě...ale furt to ve mě hlodá,aby ta plikace měla u mě efekt...

33 let,1 manžel:o), 3děti ,pes labrador Bobo,dvě britské kočky Máša a Eliška.
Kate32

PříspěvekZaslal: čt květen 05, 2011 6:34 pm    Předmět: Citovat

Ahoj vsem
vratim se ke zvraceni... Pred bariatrii jsem byla na velke operaci jen jedenkrat (po porodu) a kvuli narkoze jsem blila 6 dnu!!! Tak jsem vazne premyslela, jestli vubec na bariatrickou operaci pujdu... Nakonec jsem sla a ja vubec, ale skutecne VUBEC neblila.... Asi v Breclavi tu narkozu umeji lip podat Very Happy
A celkove tam maji pochopeni... Moc se mi tam libilo.
Nejsem zrovna v operacich nijak extra zbehla... Co je to TUBU?
Tak se mejte moc fajn a at to ubejva.

verca

PříspěvekZaslal: čt květen 05, 2011 7:02 pm    Předmět: Citovat

tak to jsem přesně věděla, že se tu sesypou dotazy na co jsem vhodná já a na co zase já - takže to teda néééééé, tohle po mě nechtějte ani omylem !! Píšu, že já odhaduji, nikoliv, že říkám lidem ty jdi na to a ty zase na to, v tom je ZNAČNÝ rozdíl !! Wink

Zuzi nooo, Milky jsme, tak od pravdy bys nebyla daleko Laughing Laughing Laughing

Romanko no to si ještě rozmyslím teda Rolling Eyes Embarassed Laughing Laughing Laughing

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Mona

PříspěvekZaslal: čt květen 05, 2011 11:45 pm    Předmět: Citovat

Idea

3/3 TUBU

Naposledy upravil Mona dne ne červenec 10, 2011 3:07 pm, celkově upraveno 1 krát.
rennnie

PříspěvekZaslal: pá květen 06, 2011 8:52 am    Předmět: Citovat

Věrka, Mona: Hlásím, že váha jde pomaličku stále dolů.... až se bojím, že se tak namlsám a pak jak to bude stát že propadnu chmurám Smile (Podrruhu Bárrto, jenom na mě přřišly chmurry" - Vlastička, Záskok)

katka04 - ano, přesně tak. Včera jsem vyrazila na procházku a trochu jsem přetáhla ten tříhodinový interval jídla, resp. jedla jsem přesně po 3 hodinách ale asi jsem spálila energie a měla jsem pořád hlad, že jsem pak měla další jídlo ještě za hodinu od posledního. Takže navečer a před sportem radši co 2 hoďky Smile

[/url]
bobule

PříspěvekZaslal: pá květen 06, 2011 9:03 am    Předmět: Citovat

rennie
a mě se nic nehlásí jo? Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Laughing Laughing Laughing

39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov
Lucie Hofmanová

PříspěvekZaslal: pá květen 06, 2011 9:22 am    Předmět: Citovat

Věruško nerozčiluj se prosím tě Laughing Laughing Laughing Mě by stejně nikdo nic nenařídil, já jsem kozoroh a jsem tvrdá palice,jak si něco umanu jdu za tím .Jen jsem chtěla názor...stejně bych to už ted nezměnila...jen se ptám co si otej plikaci myslí ostatní Exclamation Very Happy Very Happy Very Happy

33 let,1 manžel:o), 3děti ,pes labrador Bobo,dvě britské kočky Máša a Eliška.
verca

PříspěvekZaslal: pá květen 06, 2011 9:35 am    Předmět: Citovat

rennnie no supéérrrrr, mám z Tebe fakt radost a to nejen proto, že jedeš váhově dolů, ale i proto, že jsi to sem všechno napsala a neutápěla jsi se v tom všem sama, jsi zdárným příkladem pro všechny, kteří vykolejí a jdou váhově nahoru, že všechno JE ŘEŠITELNÉ, ale nesmí na to být člověk SÁM a musí CHTÍT a hlavně jsi to dokázala přiznat před ostatními, což někteří nedokáží !!Wink

dvojko žárlíš?? Rolling Eyes Laughing Laughing Laughing

Lucinko tak to jsme na tom stejně - jak si něco umanu.... no ono být beranem a ještě k tomu hned na začátku měsíce, také není žádný med, ti jsou prý nejhorší, ale houno tomu rozumím Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Jinak Ti teda napíši, že s Tvojí váhou bych volila band bo plikaci, takže máš vybráno dobře !! Wink

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
rennnie

PříspěvekZaslal: pá květen 06, 2011 9:55 am    Předmět: Citovat

Věrko, umět si to připustit a přiznat sám sobě je jedna věc, a pak s tím vylézt na veřejnost, to je druhá Smile Pořád jsem odmítala to, že bych měla jít někde za výživovým poradcem, protože si myslím že by ty porce byly větší a že bych se víc rozjedla...
Zatím mi stačíte vy tady Wink Knäckebrot (křehké plátky) nejím, protože mi nechutnají, ale kupuju si chleba od Delba - sonnenblumenvolkornbrot (dobrý jazykolam), mají ho v Makru pod trochu jiným balením, ale je to tento http://www.delikat-essen.at/Marken/Delba/produkt.php?id=1348.
Mažu si ho gervais nebo Milko Cremo, včera jsem po dlouhé době měla Pepu. Tvarohové sýry jsou mým zdrojem bílkovin, jinak termixy. Jogurty zatím nejím, kefír mi připadá hladový tak ten taky ne. Jak mám obědy, tak uspojím chutě na teplé a vařené. O víkendu nás čekají zahradní práce, tak snad něco spálím. Chlubit se budu průběžně Smile Jediné co mi trochu hapruje poslední dny, tak je pití, je ho méně. Plus oproti dietě s Reditou je to, že se necítím jak mátoha.
Bobule: tebe jsem nechtěla stresovat v tom předoperačním ajfru, a taky vím, že ty vlastně na mě nesázíš jako Věrka s Monou Smile

[/url]
Terča

PříspěvekZaslal: pá květen 06, 2011 9:56 am    Předmět: Citovat

Rennnie, gratulka, supeeer !

band 3/08,-25kg před op,1/3/11 reop pro potíže, tubu Turnov Mudr. Hrubý,102 kg před reop
Davídek
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger
verca

PříspěvekZaslal: pá květen 06, 2011 10:10 am    Předmět: Citovat

rennnie tak to je super, že to začínáš mít takhle krásně vychytané, mám z Tebe upřímnou radost !! Vždy mě potěší, když vidím, že se nesnažíme zbytečně !!

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 559, 560, 561 ... 609, 610, 611  Další

Přejdi na: