Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 200, 201, 202 ... 222, 223, 224 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
jane-jane
|
Zaslal: út květen 03, 2011 9:30 am Předmět: |
|
|
marbel.... všichni jsme si tím prošli... někdo je nervní víc, někdo méně....ale věz, že výsledek stojí za to  _________________
TUBU-Turnov 10/11/2010
44 let*18letá dcera*chápající přítel bez chapadel ) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
marbel
|
Zaslal: út květen 03, 2011 11:30 am Předmět: |
|
|
holky......tak jsem se objednala....uf 10.6.2011 jdu na první konzultaci k Mudr. Šrámkové na OB kliniku. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
strak50
|
Zaslal: út květen 03, 2011 11:45 am Předmět: |
|
|
Marbel já jsem tady taky nová, tedy respektive jsem na tom podobně, rozhodovala jsem se několik let a až teď teprve dospěla k názoru, že to jinak nepůjde, různé diety nezabírají, přesněji zabírají, ale jen krátkodobě, a tak jsem si řekla, že když existují jiné možnosti pro ty, kteří problémy nemají, tak jsou sice radikální, nepochopitelné a kdoví jaké ještě, ale pro nás je to způsob jak se někam posunout, a tak by bylo škoda těchto možností nevyužít. Nevím, jak na tom jsi celkově se zdravím, ale mě nakoplo to, že se mám vysoký cholesterol, cukr a taky ty klouby, i když ty mám zničené už z mládí, kdy jsem závodně dělala sport. Každý máme své důvody a já ti přeji, aby jsi došla ke stejnému závěru jako já a opku podstoupila. Jak jsem psala výše já ji mám plánovanou až na červenec, ale z rodinných důvodů kolečko mám za sebou a tak si teď budu pročítat příspěvky a připravovat se na tu velkou změnu. Pro inspiraci se podívej na Rajče jsou tam fotky těch, kteří jsou po zdárných operacích a musím říci, že někteří jsou k nepoznání a obdivuji jejich vůli, protože bez ní to stejně nepujde. Trochu jsem se rozepsala, ale já jsem na tom podobně jako ty, jsem na začátku před opkou, a tak rozumím tomu čím procházíš, i když si myslím, že tak jako my na tom byli i ti ostatní, kteří to už mají za sebou. Poslední poznámka MUDr Šrámková je fajn chodila jsem k ní už dříve, ale k operaci jsem se tenkrát neodhodlala, takže až nyní a nemáš se čeho bát. Pěkný i když deštivý den _________________ monika |
|
Návrat nahoru |
|
 |
marbel
|
Zaslal: út květen 03, 2011 11:56 am Předmět: |
|
|
strak50
Děkuji ti za podporu. Mám také zdravotní potíže a to zejména s páteří. Mám vrozenou skoliozu a díky chronickému nedostatečně léčenému zánětu štítné žlázy, všechny pokusy o zhubnutí vždy dopadly tak, že jsem přibrala jště něco navíc, než jsem krátkodobě shodila. Ty fotečky na rajčeti jsem již prohlédla a klobouk dolů před některýma. Opravdu . Je fajn, že jsou ochotni ukázat fotečky, určitě to mnohé z nás, kteří váháme, přesvědčí.
Marcela |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dagmar
|
Zaslal: út květen 03, 2011 12:01 pm Předmět: |
|
|
Strak50, Marbel : já také posledních 5let neustéle přibírám a pořád jsem si myslela, že to nějak zvládnu sama - jo, ale přesně tak, že 10kg jsem zhubla a 15kg nabrala. O operaci mluvila už i moje obvodní lékařka, ale moc se mi do ní nechtělo. No a před třemi týdny jsem pochopila, že sama si nepomůžu, objednala se na ISCARE, prošla kolečkem a na operaci jdu poslední týden v květnu. A nemůžu se dočkat  _________________
band v týdnu po 30.5.
40 let, vdaná, 3 holky (20,15,15) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
marbel
|
Zaslal: út květen 03, 2011 12:17 pm Předmět: |
|
|
Dagmar
tak to už máš za chvilku. Mě to trvalo asi právě proto, že má obvodní doktorka, těmto operacím není moc nakloněna. Dokud to šlo napsala mi Meridii, nebo Lindaxu, že to prý stačí. Ono to stačilo, ale na chvíli. Pak to na mě už nepůsobilo. A ze schozených 20 kg jssem zase 30kg nabrala. A když jsem se jí na tyto zákroky ptala, vždy mě zrazovala. Když jsem se rozhodla, a chtěla po ní nějaké informace, tak řekla, že se tímto nezabívá a v podstatě nic neví. Takže jsem začala šťourat na internetu až jsem se dostala až sem.....  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Annax
|
Zaslal: út květen 03, 2011 12:18 pm Předmět: |
|
|
Holky rozhodly jste se správně! Ubude vám tolik trápení! _________________
44 let, plikace 23. 3. 2011, Břeclav |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dagmar
|
Zaslal: út květen 03, 2011 12:30 pm Předmět: |
|
|
Jsem moc ráda, že jsem se tak rozhodla. Vždycky jsem si říkala, že operace je až ta poslední možnost a dospěla jsem k tomu, že už nastal čas na tu poslední možnost Když jsem začala přibírat, myslela jsem si, že se ta váha musí někde zastavit , ale ona neustále rostla  _________________
band v týdnu po 30.5.
|
Návrat nahoru |
|
 |
sazka
|
Zaslal: út květen 03, 2011 12:57 pm Předmět: |
|
|
Dagmar a další,já k tématu okpy dospěla také ve 36ti letech a 125 kilech,ale odpor k dojíždění do Prahy(aby tady nikdo nic nevěděl) do poradny a pod mě zviklal a doviklal na 150 kil Dneska jsem ráda,že jsem konečně začla něco řešit,byť mám zatím opku před sebou.ztratila jsem zbytečmě skoro 8 let,kdy jsem si mohla připadat jak kočka.Nikdy bych nevěřila,že po 40 mám fakt pocit,že mi ujíždí vlak. _________________
42 let,3děti(19,15,6),vdaná,čekatelka na plikaci v ÚVN-podzim/11 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zakletá
|
Zaslal: út květen 03, 2011 1:03 pm Předmět: |
|
|
Tak tak je to to nejlepší rozhodnutí jaké jste mohly učinit.. každý z nás potřeboval čas na to k tomu dozrát...
já sem si taky pořád myslela že to půjde samo, no šlo.. ale nahoru... dolů, nahoru, dolů .. několik let.
skoro 130 kilo mě donutilo s tím něco dělat, nechci ani domýšlet kam až by to mohlo dojít. Taže nebojte se vlka nic, a jděte do toho naplno !! Držím Vám palce!! _________________
27/4/2011 PLIKACE,OB Klinika a nový,krásný začátek!
Heslo na plantáž přes SZ. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dagmar
|
Zaslal: út květen 03, 2011 1:09 pm Předmět: |
|
|
Sazka : já to na potkání každému říkám, že jdu na operaci jediný, kdo je z toho na nervy je moje máti, protože mám moc dětí (3 holky) a ona je strašpytel a bojí se, že kdyby se mi něco stalo, musela by je dovychovat ... trošku mě mrzí, že jsem to tady nepročetla dřív, protože koukám, že většina jde na plikaci na OB kliniku _________________
band v týdnu po 30.5.
|
Návrat nahoru |
|
 |
sazka
|
Zaslal: út květen 03, 2011 1:25 pm Předmět: |
|
|
dagmar když ale děláš v malým špitále a nadřízenej je vysazenej na tlustý protože jsou to nechutný vyžraniny a on žije jen sportem,asi bys to taky tajila.No to je fuk,ale tiše závidím těm,co už jsou po opce.Chtěla jsem jít v říjnu,ale dneska dostal mužskej termín na 13.10. na novek kloub,tak budu muset buď dřín,ale dcera jde do první třídy,nebo až bude chlap použitelnej,bejt doma třeba dva lazaři i když koukám,že jste všichni po opce v pohodě  _________________
42 let,3děti(19,15,6),vdaná,čekatelka na plikaci v ÚVN-podzim/11 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dagmar
|
Zaslal: út květen 03, 2011 1:33 pm Předmět: |
|
|
sazka: já dělám obchoďačku na betonárně mezi spoustou chlapů. Byla jsem tady od 2002 do 2008 a loni v listopadu jsem se sem vrátila ... a musím říci, že ty chlapi nevěřili vlastním očím, jak jsem dokázala za ty dva roky vyrůst zhruba o 30kg _________________
band v týdnu po 30.5.
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: út květen 03, 2011 1:40 pm Předmět: |
|
|
jděte kecat do kecárny  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
marbel
|
Zaslal: út květen 03, 2011 1:42 pm Předmět: |
|
|
teď mi nejvíc dává zabrat ten metr.....ale už se rýsuje |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|