Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

KAVÁRNA aneb povídání o všem možném

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 567, 568, 569 ... 824, 825, 826  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
jane-jane

PříspěvekZaslal: út květen 03, 2011 9:17 am    Předmět: Citovat

Bobulíno.... a to zas joooo.... jsme taková ujetá rodinka ouchylů Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing ....cecko pro pjdel Laughing Laughing ..... před chvílí jsme se u baráku koulovali bosky a já v županu Laughing Laughing

TUBU-Turnov 10/11/2010
44 let*18letá dcera*chápající přítel bez chapadel Smile)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
bobule

PříspěvekZaslal: út květen 03, 2011 9:18 am    Předmět: Citovat

kam ten svět spěje Rolling Eyes Laughing Laughing Laughing

39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
rennnie

PříspěvekZaslal: út květen 03, 2011 9:21 am    Předmět: Citovat

Věrko, žádné hřešení se nebude opakovat, aspoň ne často, ale plánovaně třeba po mínus 5 kilech Smile Fakt je, že v sobotu, neděli a hlavně v pondělí jsem se poctivě hýbala, tak jsem doufala že se to projeví. Teď je venku u nás zima a hnus, tak to bych na kolobce asi odpadla.
Dnešní menu zatím lipánek a termix, ale už mě láká nějaké masisko, asi si koupím trochu šunky a nebo si večer udělám kuřecí maso.

[/url]
martina

PříspěvekZaslal: út květen 03, 2011 9:22 am    Předmět: Citovat

tak tady u nás je taky hnusně, a synek mi ráno odešel jak na porážku - žádný sebevědomí, žádná sebedůvěra - prostě nic. No jo, maturita je tady - nervy pracujou - ale jak se říká o svatbách, že novomanželům prší štěstí, tak doufám a věřím, že by to mohlo platit i o maturitě. No a druhej synek jde na řadu zítra Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

takže jak si mi jj psala, že tebe to čeká za rok, tak já osobně budu ráda, že to letos budu mít za sebou - nejhorší je, že výsledek (celkový) se dozvíme až 20. června......................a to tý doby nás všechny asi jebne Exclamation Exclamation Exclamation

bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
jane-jane

PříspěvekZaslal: út květen 03, 2011 9:24 am    Předmět: Citovat

martina..... Wink Wink Wink jsem s tebou...bo ten nerff musí bejt hroznej.... ale nebůůůj... oba synci to dají!!!!!!! Jsou urkitě šiškoffný po mamince....a divej, kam až ta to dotáhla se svejma kilečkama Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

TUBU-Turnov 10/11/2010
sazka

PříspěvekZaslal: út květen 03, 2011 9:27 am    Předmět: Citovat

martinko nás ta porážka čeká v pondělí Rolling Eyes jen mám strach,co ten můj blbec se svým přístupem vytvoří.Učí se asi dva dny a dneska řek,že ho to neba a šel hrát házenou-do školy- Rolling Eyes takže nevím.Tobě a synkům držím všechny palce co mám Laughing

42 let,3děti(19,15,6),vdaná,čekatelka na plikaci v ÚVN-podzim/11
martina

PříspěvekZaslal: út květen 03, 2011 9:28 am    Předmět: Citovat

jj díky, díky, díky, aléééééééééé.......................bohužel to nějak nefunguje - teď by měl akorát nastupovat na 3. předmět a zprávy zatím žádný.........................a pak 30. května a 2. června ta státní Crying or Very sad Rolling Eyes Crying or Very sad

To ještě ani na srazíku v Turnově nebudu vědět jestli mám pít na radost nebo na žal...... Laughing

katka04

PříspěvekZaslal: út květen 03, 2011 9:30 am    Předmět: Citovat

Tak sem vás dočetla za tři dny. To byla zase makačka. Včera sem byla na technický a hurááá autí prošlo bez problémů. Jinak sem si tu několikrát vyčistila monitor Laughing . Na něco chtěla i reagovat, ale na co sem už zapomněla Very Happy

gemini já se za tebou klidně stavím, ale myslíš, že to má cenu? První den budeš hotová a druhej tě pustěj dom. Nenecháme návštěvu až po operaci u tebe doma? Wink

[/url]

21.10.2010 Homolka bypass, 11kg před operací
martina

PříspěvekZaslal: út květen 03, 2011 9:30 am    Předmět: Citovat

sazko včera večer jsem konstatovala, že už nemá cenu, aby se učil, protože když na to 4 roky kašlal, takže tu poslední noc stejně nic nedožene - to ten mladší, no a ten starší si včera od toho mladšího teprve půjčil maturitní otázky z češtiny Twisted Evil chce to vůbec komentář

takže holka, protože vím, čím procházíš, tak i tobě přeju hodně pevný nervy, protože to fakt stojí za to....... Wink

sazka

PříspěvekZaslal: út květen 03, 2011 9:34 am    Předmět: Citovat

marti tak u nás je to stejný,mě bylo divný,že minulej tejden dvakrát došla barva do tiskárny a on si tiskl témata,týden před maturou,také není co dodat.A málem ho nepustili k matuře,protože byl pořád na nějakejch akcích školy-sportovních,tak měl málo známek,no blb

42 let,3děti(19,15,6),vdaná,čekatelka na plikaci v ÚVN-podzim/11
jane-jane

PříspěvekZaslal: út květen 03, 2011 9:34 am    Předmět: Citovat

martina.... je mi jasný, že čekání je nejhorší.... Rolling Eyes . Asi jsem děsná matka, ale já mladé tvrdím jednu věc, že při nejhorším "Maturita na podzim - maturita s jistotou" Laughing Laughing Laughing Laughing ..... ale uklidním tě ještě jednou věcí..... ti kantoři nemají zájem, aby měli moc propadlíků u matury...dyk by to byla i jejich ostuda.... ti se hoooodně snaží a pomáhají Wink Exclamation

TUBU-Turnov 10/11/2010
bobule

PříspěvekZaslal: út květen 03, 2011 9:35 am    Předmět: Citovat

katko
je fajn si ty monitory občas vypulírovat no ne? Laughing Laughing Laughing Laughing

martino, sazko
nás ta matura taky čeká příští rok a nechci na to raděj ani myslet ... mladá je teda hodně zodpovědná (by mě fakt zajímalo po kom to má ... asi je adoptovaná) takže na ni v tomto směru spolíhám, ale i tak ... když vás čtu ... Rolling Eyes

39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov

Naposledy upravil bobule dne út květen 03, 2011 9:37 am, celkově upraveno 1 krát.
gemini

PříspěvekZaslal: út květen 03, 2011 9:37 am    Předmět: Citovat

katka04 to víš že návštěvy nečekám Laughing , první den budu umírat a druhý pomašíruji domů Very Happy

10.5.2011 plikace OB
55 let,nejvyšší váha 110, nejnižší 58
martina

PříspěvekZaslal: út květen 03, 2011 9:55 am    Předmět: Citovat

jj i s tím jsem se s mlaďochem ráno loučila, že září to jistí a je fakt, že doufám, že tou školní nějak proleze - teda oba, většího nerva mám z tý státní, protože to už škola neovlivní a jejich prognozy, že 30 % maturantů u zkoušek letos neuspěje mě docela dost děsí......... Crying or Very sad Crying or Very sad

sazko hele tak ono je to i jinde takový? no tak to se mi docela ulevilo Laughing

bobule před 2 rokama mi maturovala dcera, ani nevím, že maturovala, poctivě se učila celý 4 roky na gymplu a pak jsem ani nějak extra nervy nepociťovala, samozřejmě určitá nervozita je vždy, ale bylo to tak nějak v pohodě, ale tyhle dva dárečky - no to jsou takoví hajzlíci, kteří si opravdu mysleli, že za ten tejden se to dá všechno stihnout, teda ten starší si myslí, že češtinu zvládne na dnešek Embarassed

Anna Rychtrová

PříspěvekZaslal: út květen 03, 2011 10:09 am    Předmět: Citovat

Hlasiiiiiiiiiiiiiiim ze u nas chumeli jako blazen Crying or Very sad Confused Confused Shocked Shocked

Verko-ahaaaaaaa ja jsem tu pomlcku pochopila jako minus Laughing Laughing Laughing Ale i tak je to krasne za pul roku skoro 50kg dole-to si vubec neumim predstavit Embarassed Shocked Wink Laughing Laughing

Naposledy upravil Anna Rychtrová dne út květen 03, 2011 10:14 am, celkově upraveno 1 krát.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 567, 568, 569 ... 824, 825, 826  Další

Přejdi na: