Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

KAVÁRNA aneb povídání o všem možném

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 546, 547, 548 ... 824, 825, 826  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
bobule

PříspěvekZaslal: so duben 30, 2011 3:43 pm    Předmět: Citovat

GEMINIIIIII
po přečtení tvého příspěvku jsem se tu opravdu od srdce upřímně zasmála ... díky ti za něj ... hned mám lepší náladu ... Laughing Laughing Laughing
ty když zaperlíš, tak to stojí za to ... posledně jsi mne dostala se škeblí a teď toto Laughing Laughing Laughing Laughing

Simir
prostě se k tomu postav jako chlap, ale vyřešto jak baba Wink Laughing Laughing

39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mona

PříspěvekZaslal: so duben 30, 2011 3:43 pm    Předmět: Citovat

Idea

3/3 TUBU

Naposledy upravil Mona dne ne červenec 10, 2011 6:36 pm, celkově upraveno 1 krát.
bobule

PříspěvekZaslal: so duben 30, 2011 3:47 pm    Předmět: Citovat

Malvi
no tebe tady vidět to se považuje za zázrak .... jak se máš mamino naše Wink

Annax
souhlasím s tebou Wink

Mono
klíííd taky řijde období, kdy se budu ptát jestli z kelímkou nebo z nočníku ... zatím si užívám to žrádlo dokud to jde Laughing Laughing Laughing

Naposledy upravil bobule dne so duben 30, 2011 3:52 pm, celkově upraveno 1 krát.
Mona

PříspěvekZaslal: so duben 30, 2011 3:49 pm    Předmět: Citovat

Laughing

3/3 TUBU

Naposledy upravil Mona dne ne červenec 10, 2011 6:35 pm, celkově upraveno 1 krát.
Simir

PříspěvekZaslal: so duben 30, 2011 3:52 pm    Předmět: Citovat

Tož já to zvládnu. Postavím se k tomu hlavně Smile čelem, jen mě to maličko mrzí. Kudla do zad od vlastní rodiny Mad .

30 let, 179 cm, 1 syn, 1 báječný muž
10.11.2010 tubu Turnov (MUDr. Hrubý)
Mona

PříspěvekZaslal: so duben 30, 2011 3:54 pm    Předmět: Citovat

Evil or Very Mad

3/3 TUBU

Naposledy upravil Mona dne ne červenec 10, 2011 6:35 pm, celkově upraveno 1 krát.
gemini

PříspěvekZaslal: so duben 30, 2011 3:57 pm    Předmět: Citovat

bobul jsem moc ráda, že jsem tě opět trochu pobavila, já už jsem prostě takovej druh - mám ráda srandu a žádná dramata. Jedno z mých povolání je právě o řešení dramat a řeknu ti, že když to řeším s trochou nadsázky a s optimismem, tak je to většinou docela v pohodě a zjihnou i největší blbci.
simir já jsem si to vykecala sama a to jsem si malovala obrázky jak to nikomu neřeknu a jak pak budou všichni čučet na drát a prd, mám to vykecaný, no beru to jako ještě větší motivaci ukázat jim všem že to má cenu. No a když ti někdo říká něco jiného tak se na něj krásně vybodni. V podstatě je to určitě závist, že nejsi flink ke svému zdraví. Někdo nedokáže pochopit, že obezita je určitý druh nemoci a metabolické poruchy. To je stejné jako kdybys někomu říkala aby nechodil na operaci žlučníkových kamenů, stačí přeci jen pít nějaké bylinky, že ......chichi Laughing Blbce měj na háku. V mém životě je velice málo lidí, kteří si někdy utahovali z mé váhy a nebo k vůli ní do mně rejpali, no a když už se někdo takový našel tak vždy dostával tuto odpověď: "Já mám šanci zhubnout, ale ty budeš blbej a rejpavej až do své smrti protože kila se odhodit dají, ale povahu nezměníš" No a docela to zabíralo.

10.5.2011 plikace OB
55 let,nejvyšší váha 110, nejnižší 58
bobule

PříspěvekZaslal: so duben 30, 2011 3:58 pm    Předmět: Citovat

simir
to ti věřím ... já jsem tudle spršku slízla zrovna minulej týden od kamarádů ... dívali se na mě jak na debila jako bych nebyla schopna zhubnout sama bez této pomoci a nedokázala jsem jim vysvětlit, že to prostě nedokážu ... dívali se na mě jak na ubožáka a jen kroutili hlavou ...
Bylo mi hrozně, ale pak sem si řekla, že buďto to přijmou nebo ne a pokud ne, tak je s klidným srdcem pošlu do prdele a nestojí mi za to aby dál zabírali místo v mým životě ...
Jak říkají holky ... čas u káže ...
Je to o to horší, když takovou herdu dostaneš od vlastní rodiny .... to ti věřím ... místo toho aby byli rádi, že hubneš a jsi šťastná ...

Taky to bylo poprvé co jsem zalitovala, že jsem nedržela hubu a řekla jim o tom

gemini
jen tak dál ... Wink Laughing

gemini

PříspěvekZaslal: so duben 30, 2011 4:05 pm    Předmět: Citovat

Bonda teď jsi zase rozchechtala mne, začala jsem si představovat jak si amputuješ špeky, ale máš recht - teď je to děsná zodpovědnost OBSTÁT

10.5.2011 plikace OB
gemini

PříspěvekZaslal: so duben 30, 2011 4:08 pm    Předmět: Citovat

Teď nevím jestli jsem ve správném fóru, jestli tady není také nějaký PRO DEBILA, ale furt mi není jasné jak vkládáte ty obrázky. Když si najedu na "celý svět" např. vyberu si obrázek, řekne mi to zkopíruj adresu no a tu když pak vložím tak je tam adresa a né vobrázek.........se z toho po...

10.5.2011 plikace OB
Lea

PříspěvekZaslal: so duben 30, 2011 4:12 pm    Předmět: Citovat

Gemi, mně taky na OBK tři na sobě nezávislí lidé řekli, že nemám brát ohled na váhu, ale pouze na objem! Takže kelímkovat! Že je to ze začátku trochu opruz, ale postupně to člověk dostane do oka a pak bude odhadovat např. podle počtu lžic a podobně.

Simir, já to taky řekla jen nejbližším (manžel, rodiče) a jinak to nidko netuší. Lidé umí být pěkně zlí a nepřejícní... A kdyby se to profláklo, tak ať mi jednodušed políbí.... Drž se!!!

Hezký večer všem!

Plikace 18/5, OB klinika
31 let, vdaná, dvě děti a kočka Smile
Mona

PříspěvekZaslal: so duben 30, 2011 4:13 pm    Předmět: Citovat

Wink

3/3 TUBU

Simir

PříspěvekZaslal: so duben 30, 2011 4:18 pm    Předmět: Citovat

Neřekla jsem jim o opce, kvůli zkušenostem kamarádky, která je po tubu a také po prvotních reakcích na moje rozhodnutí. Spočítala bych na prstech jedné ruky ty, co mě upozorňovali na mojí váhu a že mám zhubnout. Hodně lidí si myslí, že je to zbytečné, ale já chci mít jen normální váhu, která mi dovolí dělat práci, kterou mám ráda a hlavně pečovat o syna a muže, jak si zaslouží. Asi je to hodně, protože spousta lidí to nedokáže pochopit Sad . Ale to je jejich problém.
Díky za to, že jste tu, když člověk potřebuje.

Simir

PříspěvekZaslal: so duben 30, 2011 4:22 pm    Předmět: Citovat

Přeji krásný večer a připravte si košťata Wink .

Anna Rychtrová

PříspěvekZaslal: so duben 30, 2011 4:27 pm    Předmět: Citovat

Tak co se tyce opky ja jsem to rekla jen rodine-bracha mi taky rikal at neblbnu ze kdyz se budu vic hybat tak to pujde dolu samo Confused Rolling Eyes No neslo,vse vyzkouseno Confused U nas na vsi jsem nikomu nic nerekla a presto to vsichni vedi,kvuli jedne akci ktere jsem se nemohla zucastnit jsem rekla ze jsem po operarci-mohla jsem s kolenem atd.......a oni si hned vydedukovaly ze jsem byla na opce se zaludkem-pry nic jineho me netrapi Wink Laughing Laughing Laughing Laughing
No nikdo mi k tomu nic nerekl jen se treba zeptali jak se citim a jak to probihalo ale jinak v cajku.Jen s babincem na veceri jsme to probiraly kdyz uz jsem nemohla dojist svoji pol.porci a silnejsi kamosky rikaly ze by jim to stejne nepomohlo ze by to prezraly-taky nazor a jsou dobry ze to uznaji a nejdou do toho Smile Wink Wink Wink Wink
Jenom jsem cim dal vic prekvapena kolik lidi kolem me to absolvovalo aniz bych o tom treba vedela Smile Wink Wink Wink
Myslim si ze se neni za co stydet-delame pro sebe aby jsme se citily lepe a bylo nam fajn a kvuli zdravi-takze..................... Rolling Eyes Razz Laughing Laughing Laughing
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 546, 547, 548 ... 824, 825, 826  Další

Přejdi na: