Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

KAVÁRNA aneb povídání o všem možném

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 543, 544, 545 ... 824, 825, 826  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
bobule

PříspěvekZaslal: so duben 30, 2011 12:30 pm    Předmět: Citovat

verčo
nastartuj koště a odleť už Laughing Laughing Laughing

39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
verca

PříspěvekZaslal: so duben 30, 2011 12:31 pm    Předmět: Citovat

kdepak dvojko, až k večeru odletím, to by jsi měla moc jednoduché Laughing Laughing Laughing

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
bobule

PříspěvekZaslal: so duben 30, 2011 12:33 pm    Předmět: Citovat

Já se na tebe nesmím ani podívat ... páč pak vidím viset ty šrutky s uzeným v tý udírně a vraždila bych Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Hele baby co zítra k obědu?
Annax, JJ a ostatní kuchařinky ... poraďte co vařit???

verca

PříspěvekZaslal: so duben 30, 2011 12:37 pm    Předmět: Citovat

Tak na to Ti dám jednoduchý recept - NEDÍVEJ SE NA MĚ !! Laughing Laughing Laughing

zítra nevím, asi zbytky z udírny Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
borufka

PříspěvekZaslal: so duben 30, 2011 12:47 pm    Předmět: Citovat

Shocked kolik je tady lidí anonymně??? Dlouho jsem to neviděla...zajímavá a hlavně NEZBYTNÁ informace...kdo se mnou souhlasí, je upřímnej, jinak?? Blbý a zbytečný dotazy, nebo dětinský??? Jo, vlastně výkřik do tmy...
jane-jane

PříspěvekZaslal: so duben 30, 2011 12:49 pm    Předmět: Citovat

kua...mi děláte tím uzeným chutě....no nic...já startuju koště a walím na pokračování rod. sešlosti, která začala včera u našich na chalupě.....Mamka je totiž pravá čarodějnice.... dnes rozená Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

tož přidělám chutě....5 beden pravého ital.lambrusca, soudek svijan, 100 chlebíčků, 30 řízků - ty už se snědly, slaný pizza štrůdel, svíčková, piškotové rolády, dnes španělské ptáčky, jehněčí s brambůrkem.... já tejky vytáhla z trouby listové šátečky a povidlím......

Bobulíííno.... tož něco z toho pober jako tip Wink Laughing

TUBU-Turnov 10/11/2010
44 let*18letá dcera*chápající přítel bez chapadel Smile)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
verca

PříspěvekZaslal: so duben 30, 2011 12:54 pm    Předmět: Citovat

No JJ Shocked Shocked Shocked vy si tam teda žijetééééé Shocked Laughing Laughing Laughing

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Annax

PříspěvekZaslal: so duben 30, 2011 12:55 pm    Předmět: Citovat

bobule
Dneska byly bramborové noky se sýrovou omáčkou (rozpuštěné zbytky sýrů s trochou smetany na vaření) a zítra budu dělat znovu maso na zelené karipastě s kokosovým mlékem, pro změnu s krevetkama a s rýží podle Gluminčina receptu, musím tam dát míň té karipasty, aby to nebylo tak ostrý, protože jinak to bylo úúúúúúúžasný!

44 let, plikace 23. 3. 2011, Břeclav
bobule

PříspěvekZaslal: so duben 30, 2011 1:03 pm    Předmět: Citovat

JJ
pokud to dovalíš sem jistě si vyberu Laughing Laughing Laughing Laughing

Annax
no joo vidíš já byla nakupovat a na tu karipastu sem zapoměla ... tady ji nejspíš neseženu, tak zas až budu mít cestu směrem k vám Wink

borůfko
pokud nevíš vo co go, tak se zdrž hlasování ... jsi tu opravdu jen krátce, aby si mohla soudit a věděla jak to tu kdysi bylo, fungovalo a jak je to dnes ... myslím si, že tento tvůj výkřik do tmy byl naprosto zbytečný a mimo mísu.

Annax

PříspěvekZaslal: so duben 30, 2011 1:09 pm    Předmět: Citovat

bobule
Tak ratatouile (ratatuj) - lečo, cukýna, lilek, může být maso
Brambory s masem zapečený ve šlehačce
Rizoto - 1000 způsobů - doporučuji na toskánský způsob - rýže napůl s kroupama, neuvěřitelně lahodná kombinace, taková načechraná

44 let, plikace 23. 3. 2011, Břeclav
rennnie

PříspěvekZaslal: so duben 30, 2011 1:15 pm    Předmět: Citovat

Člověk jak přestane číst tady kavárnu, tak se časem úplně ztratí a taky si někdy říká "vaše starosti na mou hlavu". Ale jsem ráda, že jedna dobrá duše, Mona, se kterou jsme si psaly než ona sama šla na operaci zůstala se mnou v kontaktu a pomohla mi vyjít na světlo s tím mým přiznáním...
A taky děkuju Věrce, která má svatou trpělivost a hlavně ochotu pomoci někomu úplně cizímu už jen tím, že mi napsala harmonogram dne.
Jsem 17 měsíců po operaci a moje obvyklá porce je cca 150g-200g, záleží jak čeho. Resp. úplné maximum je 300g, ale to ani nesním a ani to nepokouším! Ale po "jen 100g" jsem taková nedojezená. Zatím jsem vypozorovala, že těch 150-180g je takový zlatý střed. Žádná sláva to není, ale nemyslím že je to se mnou tak špatné.

Vy všichni, co jste po, já jsem se na cílovou váhu nedostala ale troufám se říct, že to hlídání se bude nejspíš nadosmrti. No, spíš určitě Smile

A dotaz na závěr:
Je-li na oběd polévka, která má v sobě nějakou zavářku, berete ji na gramy? V pooperačním jídelníčku bylo 150 ml čistého vývaru, ale 150ml = 150g, což by se neslučovalo s doporučenou gramáží porce.
A zeptám se ještě jinak - dám-li si na oběd polévku např. těch 110g, tak druhé jídlo až za 2 hodiny, že jo? Díky za odpovědi.

Malá oprava, už to vidím v sekci jak se stravovat, tekutá 100-125 ml, což je těch 100-110g určitě.

[/url]
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: so duben 30, 2011 1:24 pm    Předmět: Citovat

Děcka, já tu nechci spouštět nějaké debaty a nedejbože hádky...to ani v nejmenším, jen jsem prostě vyjádřila svůj názor...

Trochu mě mrzí, že když tu někdo píše "trochu více", tak je najednou usměrňován. Ale proč jen někdo? Najednou je tu podle některých "přesmajlíkováno", poté zas třeba "přezakletováno",.... a mě to prostě přišlo nyní tak, že je tu poslední dny až jaksi moc "přečíslováno".. můj názor, zlobte se nebo ne..

Moje otázky týkající se zdraví, které nemám momentálně v nej stavu (a sama tomu nerozumím, proč jsem byla 30let fit a najednou se to všechno na mě sype), si tedy nechám sama pro sebe. Myslela jsem, že když se tu může řešit vše, tak že se i já můžu optat na to, co mě trápí - brala jsem Vás tu jako "rodinu", která když se semkne, tak dokáže dost dobře poradit. Kdybych měla koho jiného se optat, tak se optám a nezatěžuju tím vás. Taky jsem tehdy nadnesla, že by tu třeba mohlo být extra téma o nemocech, kde by psali dotazy ti, které něco trápí.. a nezanášela by se kavárna... a samozřejmě ti, kterým tyto druhy debat vadí, by tam nelezli..

To, že nedočítám, to je moje chyba, vím.. a možná to některé z vás dost otravuje, že položím dotaz, který tu už je 100x zodpovězen - v tom vás chápu - ale já prostě nemám tolik času (teď po opce ani nálady) jako vy ostatní, kteří tu vysedáváte hodiny...

PS: Bobul - já jsem nepsala nic o tom, že bych k tobě cítila nějakou zášť.. Wink
bobule

PříspěvekZaslal: so duben 30, 2011 1:25 pm    Předmět: Citovat

Annax
děkuju za tipa! Wink

rennie
hele kočko řekla sem věře, že pokud se jí podaří tě rozjet a ty povalíš s váhou dolů, tak má u mě flašku zelené ... Laughing Laughing Laughing
přeju ti, aby jsi to dokázala i když já tím pádem prohraju Wink

Ewiku
už se k tomu nebudu vracet ... jen mě štve, že je tu spousta nových lidí ... dostávají odpovědi na všemožný otázky a po měsíci, kdy jsou na foru každý den a to i několik hodin se zeptají jaký je rozdíl mezi bandáží a tubulizací ... to jsou veči, který mě fakt dokážou vytočit do bezvědomí a bohužel tohle sem si z prstu nevycucala ...
Jinak je fakt, že ty co se chorob týká si opravdu extrém nad extrémy a vyžíráš si to pěkně kousek po kousku ... jediný čím bych tě mohla uklidnit je to, že tě tě následuju a pomale ti šlapu na paty byť to tu neventiluju páč na to nechci myslet a vypouštím to z hlavy ven .... Wink

Jo a neříkám, že ke mě cítíš žášť ... ještě to by tak scházelo, ale jsem jedna z čísel Wink Laughing Laughing Laughing Laughing

Naposledy upravil bobule dne so duben 30, 2011 1:33 pm, celkově upraveno 2 krát.
verca

PříspěvekZaslal: so duben 30, 2011 1:30 pm    Předmět: Citovat

rennie odpověď jsi našla, jsi holka šikovná, kéž by takových bylo mezi námi víc Wink Je to přesně tak - polévky 125ml - ale já osobně polévky neměřím už - prostě si dám jednu menší naběračku a pokud je polévka více vodová, sním ji, pokud hustší, nesním a zbytek prostě vyhodím - i když to jsou třeba jen 2 lžíce, ale v žádném případě to do sebe netlačím stůj, co stůj Wink

Pokud nebudeš něčemu rozumět, co jsem Ti sesmolila v SZ, neváhej a ptej se, určitě to společnými silami zvládneme, už pro tu zelenou lahvinku od dvojky to musíš dokázat Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

zelenoočko s tou sekcí o nemocech naprosto souhlasím !! Jsem pro založení !! Wink

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
rennnie

PříspěvekZaslal: so duben 30, 2011 1:36 pm    Předmět: Citovat

Bobule: A já že to Věrka dělá nezištně! A ejhle Laughing Shocked

Abyste mě lépe pochopily, i když to sami asi znáte, jsem ve stavu kdy co si pamatuju, tak pořád jakože hubnu nebo sbírám síly na další. A z toho kolotoče a opětovného povolení si-nabrání nahoru-hledání sil k dalšímu boji-rozhodnout se na další boj atd., tak jsem prostě byla v takové depresi že jsem to všechno posrala ale zároveň jsem si sice každé ráno odhodlala do boje ale večer si to pokazila, a zase všechno znova. Váha šla o 2 kg dolů a pak zase nahoru. Takže to bylo takové bezútěšné několikaměsíční období které doufám je pryč a nádech a vzhůru do další akce! Smile

[/url]
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 543, 544, 545 ... 824, 825, 826  Další

Přejdi na: