Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

TAK A MÁM PO PTÁKÁCH aneb těhotenství a bandáž žaludku

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 58, 59, 60 ... 66, 67, 68  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Milca-berca

PříspěvekZaslal: st duben 27, 2011 6:52 pm    Předmět: Citovat

ciki gratulace k těhu..... Razz Razz Razz Já vitamíny beru...naopak je mám doporučené ,protože ta strava není tak pestrá jak by měla být Embarassed Embarassed ...a zvracím taky den co den(mám nějaký blok ještě z dob bandáže na maso)...ale beru těhu vitamíny jen 2-3 týdně 1x dle gyndr........mimi není a nebude prý veliké spíš menší.... na to, že zatím stále jdu s váhou dolu,miminku nic nechybí a má všechno a odpovídá danému týdnu přesně.

3/07 bandáž,16.2/10 tubu při 127kg,odhozeno 41kg,10/10 těhu při 89kg,36tt-89kg
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger
Terča

PříspěvekZaslal: st duben 27, 2011 6:55 pm    Předmět: Citovat

Milu, to já si myslím taky, že z těch porciček není možné pokrýt vše pro dva, právě proto se zkusím zeptat i jinde Rolling Eyes ...

band 3/08,-25kg před op,1/3/11 reop pro potíže, tubu Turnov Mudr. Hrubý,102 kg před reop
Davídek
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger
m.i.ch.a.e.l.a

PříspěvekZaslal: st duben 27, 2011 8:11 pm    Předmět: Citovat

CIKI: jak už jsem tu psala já zvracela od 7týdne do 6měsíce skoro každý den a nejen jednou, schodila jsem 7kg a ty jsem stále nenabrala jsem pořád 4kg v mínusu (aspon se mi bude dobře rodit aspon to všichni tvrdí) a to mi zbývají 2měsíce do porodu jestli se Kačence nebude chtít jít dřív. Nic ji nechybí a je v naprostém pořádku. Někdy až moc podle toho jak se pořád chruje. Very Happy Ze začátku jsem brala Calibrum baby kvůli jodu asi 6měs. ted už neberu nic. Já si myslím, že si mimčo vezme samo co potřebuje zásoby přece máme ne Very Happy (neberte to špatně). Ted jsem jen zvědavá kolik budu vážit po porodu. Very Happy

TUBULIZACE Turnov 23.2.2010
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ciki

PříspěvekZaslal: čt duben 28, 2011 5:45 am    Předmět: Citovat

Jo děkuju, já jsem 4+5tt, zvracím asi tak týden a za týden mám dole 3 kila, normálně už šlo dolů 0,5-1kilo týdně, nemám band ještě dotažený, tak naběhnu a koupím ty vitamíny. Myslím, že v prvním trimestru nemůžou mít vitamíny vliv na velikost dítěte. Já spíš, že ty vitamíny jsou naprosto obrovské, byla už jsem v lékarně a koukala na všechny, to nejsou tobolky, to jsou tobole. Jak jste to proboha polykaly? To je čtvrtíte nebo jak? To se snad musí zákonitě šprajcnout.
Byl mi dopuručen tady jednou z vás mamavit, přemýšlím ještě nad Femibionem, co berete? Piju mrkvovou šťávu, dělá mi dobře na střeva, ale koukám právě kvůli vitamínu A, no snad nic, vypiju jí tak max 200ml za den, to by se snad nemuselo tlouct s vitamínama, že?Děkuji mnohokrát, jse šťastná, ale zároveň zase bezradná, jak na začátku Very Happy

[/url]
Je mi 35, mám čtyřletou holčičku a milujícího manžela

bandáž 5.11.2010
ciki

PříspěvekZaslal: čt duben 28, 2011 5:50 am    Předmět: Citovat

m.i.ch.a.e.l.a napsal:
CIKI: jak už jsem tu psala já zvracela od 7týdne do 6měsíce skoro každý den a nejen jednou, schodila jsem 7kg a ty jsem stále nenabrala jsem pořád 4kg v mínusu (aspon se mi bude dobře rodit aspon to všichni tvrdí) a to mi zbývají 2měsíce do porodu jestli se Kačence nebude chtít jít dřív. Nic ji nechybí a je v naprostém pořádku. Někdy až moc podle toho jak se pořád chruje. Very Happy Ze začátku jsem brala Calibrum baby kvůli jodu asi 6měs. ted už neberu nic. Já si myslím, že si mimčo vezme samo co potřebuje zásoby přece máme ne Very Happy (neberte to špatně). Ted jsem jen zvědavá kolik budu vážit po porodu. Very Happy

Míšo, Kačenka je krásné jméno, já právě nevím, jestli má z čeho brát, jo, kyby mu stačil tuk, tak to by bylo na trojčata, ale jak vypadá vnitřní prostředí organismu po tom půl roce, to netuším, podle vlasů apod. asi nic moc.
Koukám, že jste všechny s tubou, je to snad někdo, kdo polykal ty obrovské pilule a má bandáž?

[/url]

bandáž 5.11.2010
verca

PříspěvekZaslal: čt duben 28, 2011 10:07 am    Předmět: Citovat

http://www.novinky.cz/zena/deti/231495-dieta-behem-tehotenstvi-muze-zmenit-dna-plodu.html Rolling Eyes

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
ciki

PříspěvekZaslal: čt duben 28, 2011 10:37 am    Předmět: Citovat

pěkný článek a ještě hezčí reakce. No a můžeme se jít zahrabat. Jdu si dát čokoládu, jsou to taky sacharidy, které se počítají?

[/url]

bandáž 5.11.2010
sazka

PříspěvekZaslal: čt duben 28, 2011 1:41 pm    Předmět: Citovat

děvčátka,myslím,že si mimčo veme co potřebuje i z mála.Já zvracela do 6 měsíce-úbytek na váze přez 15 kilo,pak se to sice srovnalo,ale rodit jsem šla s tůvodní váhou a malá měla 4,14kg a 53 cm a žádný pilule jsem nezobala ani cukrovku neměla.Tak hlavu vzhůru,bude to dobrý! Jo a ještě jsem ve 4 měsíci začala šíleně krvácet,jela jsem do špitálu s ručníkem mezi nohama,vložky nestačily a tak jsem taky měla strach,co to udělá a nic.Dneska je jí 15 a je na gymplu,takže ani snad žádnej blb. Wink

42 let,3děti(19,15,6),vdaná,čekatelka na plikaci v ÚVN-podzim/11
jane-jane

PříspěvekZaslal: čt duben 28, 2011 1:52 pm    Předmět: Citovat

Kočenky, maminky-čekatelky ..... hlavně klídek - žádné stresy.... jak píše sazka a v předch. příspěvku milu.... mimi vás obere o to co potřebuje, ptát se vás nebude. Hlavně potřebuje klidnou maminku, která hodně spí a je na čerstvém vzduchu a nenervuje se, jestli změní svému prckovi v bříšku DNA Wink Wink

TUBU-Turnov 10/11/2010
44 let*18letá dcera*chápající přítel bez chapadel Smile)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Terča

PříspěvekZaslal: po květen 02, 2011 3:58 pm    Předmět: Citovat

Dnes jsem absolvovala prenatální screening, bohužel, vzhledem k myomům, které jsou všude v děloze se nedalo zjistit vše, co se tímto vyšetřením zjistit mělo. Ale i tak s krevními odběry zní závěr "screening negativní".
Mimísek má skoro 8 cm Embarassed Embarassed Embarassed ...
Čekají mě další odběry na genetiku a poté amniocentéza. Mezitím kontrola v poradně. Jestli nějaké vyšetření přibude, zatím nevíme Cool .

band 3/08,-25kg před op,1/3/11 reop pro potíže, tubu Turnov Mudr. Hrubý,102 kg před reop
Davídek
zakletá

PříspěvekZaslal: po květen 02, 2011 4:01 pm    Předmět: Citovat

terčo
veliká gratulace!

27/4/2011 PLIKACE,OB Klinika a nový,krásný začátek!
Heslo na plantáž přes SZ.
Sibyla

PříspěvekZaslal: po květen 02, 2011 4:30 pm    Předmět: Citovat

Držím paluchy, ať je všechno v pořádku Smile

TUBU 21.10.2010 Turnov, zlatý Hrubáček Smile

http://www.fler.cz/kousek-svetla-pro-narnii
Terča

PříspěvekZaslal: po květen 02, 2011 4:38 pm    Předmět: Citovat

Holky, díky !

Davídek
Mona

PříspěvekZaslal: po květen 02, 2011 5:15 pm    Předmět: Citovat

Idea

3/3 TUBU

Naposledy upravil Mona dne ne červenec 10, 2011 6:26 pm, celkově upraveno 1 krát.
vlcice1977

PříspěvekZaslal: po květen 02, 2011 5:51 pm    Předmět: Citovat

Terčo gratulace veliká Smile a držím palce at i další vyšetření jsou v pořádku

Plikace 16.2.2011 OB klinika
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 58, 59, 60 ... 66, 67, 68  Další

Přejdi na: