Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 58, 59, 60 ... 66, 67, 68 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Milca-berca
Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 234 Bydliště: Benešov,35let,bezdětná
|
Zaslal: st duben 27, 2011 6:52 pm Předmět: |
|
|
ciki gratulace k těhu..... Já vitamíny beru...naopak je mám doporučené ,protože ta strava není tak pestrá jak by měla být ...a zvracím taky den co den(mám nějaký blok ještě z dob bandáže na maso)...ale beru těhu vitamíny jen 2-3 týdně 1x dle gyndr........mimi není a nebude prý veliké spíš menší.... na to, že zatím stále jdu s váhou dolu,miminku nic nechybí a má všechno a odpovídá danému týdnu přesně. _________________
3/07 bandáž,16.2/10 tubu při 127kg,odhozeno 41kg,10/10 těhu při 89kg,36tt-89kg |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Terča
Založen: 23.1.2007 Příspěvky: 767 Bydliště: Severní Čechy, Štětí
|
Zaslal: st duben 27, 2011 6:55 pm Předmět: |
|
|
Milu, to já si myslím taky, že z těch porciček není možné pokrýt vše pro dva, právě proto se zkusím zeptat i jinde ... _________________
band 3/08,-25kg před op,1/3/11 reop pro potíže, tubu Turnov Mudr. Hrubý,102 kg před reop
Davídek |
|
Návrat nahoru |
|
 |
m.i.ch.a.e.l.a
|
Zaslal: st duben 27, 2011 8:11 pm Předmět: |
|
|
CIKI: jak už jsem tu psala já zvracela od 7týdne do 6měsíce skoro každý den a nejen jednou, schodila jsem 7kg a ty jsem stále nenabrala jsem pořád 4kg v mínusu (aspon se mi bude dobře rodit aspon to všichni tvrdí) a to mi zbývají 2měsíce do porodu jestli se Kačence nebude chtít jít dřív. Nic ji nechybí a je v naprostém pořádku. Někdy až moc podle toho jak se pořád chruje. Ze začátku jsem brala Calibrum baby kvůli jodu asi 6měs. ted už neberu nic. Já si myslím, že si mimčo vezme samo co potřebuje zásoby přece máme ne (neberte to špatně). Ted jsem jen zvědavá kolik budu vážit po porodu.  _________________
TUBULIZACE Turnov 23.2.2010 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ciki
|
Zaslal: čt duben 28, 2011 5:45 am Předmět: |
|
|
Jo děkuju, já jsem 4+5tt, zvracím asi tak týden a za týden mám dole 3 kila, normálně už šlo dolů 0,5-1kilo týdně, nemám band ještě dotažený, tak naběhnu a koupím ty vitamíny. Myslím, že v prvním trimestru nemůžou mít vitamíny vliv na velikost dítěte. Já spíš, že ty vitamíny jsou naprosto obrovské, byla už jsem v lékarně a koukala na všechny, to nejsou tobolky, to jsou tobole. Jak jste to proboha polykaly? To je čtvrtíte nebo jak? To se snad musí zákonitě šprajcnout.
Byl mi dopuručen tady jednou z vás mamavit, přemýšlím ještě nad Femibionem, co berete? Piju mrkvovou šťávu, dělá mi dobře na střeva, ale koukám právě kvůli vitamínu A, no snad nic, vypiju jí tak max 200ml za den, to by se snad nemuselo tlouct s vitamínama, že?Děkuji mnohokrát, jse šťastná, ale zároveň zase bezradná, jak na začátku  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w9JL3Ko/]
[/url]
Je mi 35, mám čtyřletou holčičku a milujícího manžela
bandáž 5.11.2010 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ciki
|
Zaslal: čt duben 28, 2011 5:50 am Předmět: |
|
|
m.i.ch.a.e.l.a napsal: | CIKI: jak už jsem tu psala já zvracela od 7týdne do 6měsíce skoro každý den a nejen jednou, schodila jsem 7kg a ty jsem stále nenabrala jsem pořád 4kg v mínusu (aspon se mi bude dobře rodit aspon to všichni tvrdí) a to mi zbývají 2měsíce do porodu jestli se Kačence nebude chtít jít dřív. Nic ji nechybí a je v naprostém pořádku. Někdy až moc podle toho jak se pořád chruje. Ze začátku jsem brala Calibrum baby kvůli jodu asi 6měs. ted už neberu nic. Já si myslím, že si mimčo vezme samo co potřebuje zásoby přece máme ne (neberte to špatně). Ted jsem jen zvědavá kolik budu vážit po porodu.  |
Míšo, Kačenka je krásné jméno, já právě nevím, jestli má z čeho brát, jo, kyby mu stačil tuk, tak to by bylo na trojčata, ale jak vypadá vnitřní prostředí organismu po tom půl roce, to netuším, podle vlasů apod. asi nic moc.
Koukám, že jste všechny s tubou, je to snad někdo, kdo polykal ty obrovské pilule a má bandáž? _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w9JL3Ko/]
[/url]
bandáž 5.11.2010 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
ciki
|
Zaslal: čt duben 28, 2011 10:37 am Předmět: |
|
|
pěkný článek a ještě hezčí reakce. No a můžeme se jít zahrabat. Jdu si dát čokoládu, jsou to taky sacharidy, které se počítají? _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w9JL3Ko/]
[/url]
bandáž 5.11.2010 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sazka
|
Zaslal: čt duben 28, 2011 1:41 pm Předmět: |
|
|
děvčátka,myslím,že si mimčo veme co potřebuje i z mála.Já zvracela do 6 měsíce-úbytek na váze přez 15 kilo,pak se to sice srovnalo,ale rodit jsem šla s tůvodní váhou a malá měla 4,14kg a 53 cm a žádný pilule jsem nezobala ani cukrovku neměla.Tak hlavu vzhůru,bude to dobrý! Jo a ještě jsem ve 4 měsíci začala šíleně krvácet,jela jsem do špitálu s ručníkem mezi nohama,vložky nestačily a tak jsem taky měla strach,co to udělá a nic.Dneska je jí 15 a je na gymplu,takže ani snad žádnej blb.  _________________
42 let,3děti(19,15,6),vdaná,čekatelka na plikaci v ÚVN-podzim/11 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jane-jane
|
Zaslal: čt duben 28, 2011 1:52 pm Předmět: |
|
|
Kočenky, maminky-čekatelky ..... hlavně klídek - žádné stresy.... jak píše sazka a v předch. příspěvku milu.... mimi vás obere o to co potřebuje, ptát se vás nebude. Hlavně potřebuje klidnou maminku, která hodně spí a je na čerstvém vzduchu a nenervuje se, jestli změní svému prckovi v bříšku DNA  _________________
TUBU-Turnov 10/11/2010
44 let*18letá dcera*chápající přítel bez chapadel ) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Terča
|
Zaslal: po květen 02, 2011 3:58 pm Předmět: |
|
|
Dnes jsem absolvovala prenatální screening, bohužel, vzhledem k myomům, které jsou všude v děloze se nedalo zjistit vše, co se tímto vyšetřením zjistit mělo. Ale i tak s krevními odběry zní závěr "screening negativní".
Mimísek má skoro 8 cm ...
Čekají mě další odběry na genetiku a poté amniocentéza. Mezitím kontrola v poradně. Jestli nějaké vyšetření přibude, zatím nevíme . _________________
band 3/08,-25kg před op,1/3/11 reop pro potíže, tubu Turnov Mudr. Hrubý,102 kg před reop
Davídek |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zakletá
|
Zaslal: po květen 02, 2011 4:01 pm Předmět: |
|
|
terčo
veliká gratulace! _________________
27/4/2011 PLIKACE,OB Klinika a nový,krásný začátek!
Heslo na plantáž přes SZ. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sibyla
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Terča
|
Zaslal: po květen 02, 2011 4:38 pm Předmět: |
|
|
Holky, díky ! _________________
Davídek |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mona
|
Zaslal: po květen 02, 2011 5:15 pm Předmět: |
|
|
 _________________ Výchozí BMI bylo 45.34, nynější je 32.77
3/3 TUBU
Naposledy upravil Mona dne ne červenec 10, 2011 6:26 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
vlcice1977
|
Zaslal: po květen 02, 2011 5:51 pm Předmět: |
|
|
Terčo gratulace veliká a držím palce at i další vyšetření jsou v pořádku _________________
Plikace 16.2.2011 OB klinika |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|