Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

TAK A MÁM PO PTÁKÁCH aneb těhotenství a bandáž žaludku

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 57, 58, 59 ... 66, 67, 68  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
m.i.ch.a.e.l.a

PříspěvekZaslal: st duben 20, 2011 5:09 pm    Předmět: Citovat

Malvi: když jsi viděla pindika tak je to jasný, my s holčičkama to máme horší, ale doktor mi holku znova potvrdil
Milca-berca: takže pořád budeš kupovat neurální věci, každopádně je to stydlín Very Happy, tě obduvuji pořád ležet aspon že se to lepší a mimčo je v pořádku
Mě to nedalo jak je venku hezky na byla jsem na zahrádce. Pořád v předklonu skoro 3 hod. a musím říct šlo to líp než před 40kg Laughing

TUBULIZACE Turnov 23.2.2010
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ALENA

PříspěvekZaslal: st duben 20, 2011 6:29 pm    Předmět: Citovat

Milca-berca krásné foto a říkáš stydlín Embarassed tak by to měl být kluk Wink Wink
ležení je hrozné, já před 33 lety ležela 6 měsíců v nemocnici hlavou dolů, postel v nohách na špalkách Rolling Eyes Rolling Eyes

no musíš vydržet Exclamation Exclamation Wink Wink

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
verca

PříspěvekZaslal: st duben 20, 2011 6:33 pm    Předmět: Citovat

Milčo mimí je krásnéééé, je to už pěkný kus, tak ho pěkně opatruj, moc ho nezlob a užívej si ještě klidu, pak už to nepůjde Wink Laughing

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
Iriska

PříspěvekZaslal: st duben 20, 2011 7:55 pm    Předmět: Citovat

Milčo:no nádhera,to je nádherné miminko,,přeji hodně zdravíčka vám oboum....

[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4
martina

PříspěvekZaslal: st duben 20, 2011 7:56 pm    Předmět: Citovat

Mili to je úžasný, moc a moc ti to přeju, zvlášť když vím čím sis musela projít a teď něco tak perfektního - GRATULUJU A MOC A MOC TI TO PŘEJU

bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
Terča

PříspěvekZaslal: st duben 20, 2011 10:00 pm    Předmět: Citovat

Milčo, ta fotka je úúúžasná!!!! Krásná....opatrujte se, to je super, že je to lepší, moc na Tebe myslím, já razím k Mudrovi zítra, tak dám vědět.

band 3/08,-25kg před op,1/3/11 reop pro potíže, tubu Turnov Mudr. Hrubý,102 kg před reop
Davídek
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger
Milca-berca

PříspěvekZaslal: čt duben 21, 2011 8:23 am    Předmět: Citovat

Holky děkuji moc za povzbuzeníí,je to otrava přiznávám Rolling Eyes .. vydržíme..bylo to letos 20 let co jsme přišli o první miminko... a dočkali jsme se ..tak po těch letech už těch pár týdnu vydržím Razz Razz Razz ..mimčo má váhu tak jak má být na tento týden..budeme asi menší..dle mudry... Wink a prej cvalík nebudeme...což mne potěšila... Laughing Laughing

No a to pohlaví....zatím jsme holčička3 : 2 kloučkům....a na minulém ult to bylo mimí krásně rozcapené..a ukázalo se v plné krása..a to byla holčička..ted nechtělo celkově komunikovat..zabořilo čuminu do dělohy a nic nebude..nic neukážu--se nedivím.Dloubala do něj spodem ,rukou,sondou a ještě mimčo poštuchovala 20minut s hora... hi hi hi ...taky bych trucovala.. Razz Razz Razz ..ale dle dr budem holka...uidíme...

A ležení...no neležím opravdu stále....udělám si snídani zametu...vyvečím kočky...když přijde mamina tak sní polosedím...a mohu aji na zahradu na lehátko...a ta zahrádka mne tak štve...grrr..takových věcích bych chtěla a je potřeba udělat....hold nebude to nif mof letos..... Wink Wink Wink

3/07 bandáž,16.2/10 tubu při 127kg,odhozeno 41kg,10/10 těhu při 89kg,36tt-89kg
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger
jane-jane

PříspěvekZaslal: čt duben 21, 2011 9:14 am    Předmět: Citovat

Miluuuuuu...... na zahradu se vykašlákuj - práce na ní bude i příští rok a to už bude prcek v kočárku a ty si budeš moci hrát na Mičurinku do aleluja Wink Very Happy Very Happy Very Happy .
Drž se holka naše! Ta horizontální poloha se dá pár týdnů vydržet....hlavně opatrně, ale co budu radit, sama víš Wink . Mám z vás radost!!! Wink Wink Very Happy Very Happy

TUBU-Turnov 10/11/2010
44 let*18letá dcera*chápající přítel bez chapadel Smile)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
ciki

PříspěvekZaslal: st duben 27, 2011 3:41 pm    Předmět: Citovat

Ahoj, jdu si k vám pro radu, jsem těhotná, konečně, vytouženě, někde půlka 5.týdne.Bandáž mám od listopadu, mám dole 30kilo, teď jsem na nějakých 88kilech, ale co teď s jídlem? Jak doplnit to, co mimčo potřebuje, momentálně je mi tak zle, že jsem stěží na šťávách, ale jíst musím, ale co a jak. braly jste nějaké vitamíny. Prosím POMOOOOOOOC.

[/url]
Je mi 35, mám čtyřletou holčičku a milujícího manžela

bandáž 5.11.2010
martina

PříspěvekZaslal: st duben 27, 2011 4:36 pm    Předmět: Citovat

ciki zatím buď v klidu, protože tohle je normální počáteční těhotenská nevolnost........ale samozřejmě nejlíp bude to nahlásit v poradně a zřejmě ti budou povolovat bandáž, aby miminko mělo vše, co potřebuje Laughing
A jinak samozřejmě gratuluju Laughing

bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
ciki

PříspěvekZaslal: st duben 27, 2011 4:57 pm    Předmět: Citovat

Martino, moc děkuju, ale já jí ještě nemám utaženou, stejně nezvládnu víc jak 120, možná 130gramů jednou za dvě a půl hodiny. Navíc mi ji dělali ve fakultní nemocnici v Plzni a to je prostě jen chirurgie, není k tomu ta omáčka výživových poradců apod. Jíst po bandáži a vše jsem se naučila sama tady s pomocí holek a diskuzí, jenže to těhotenství je jiné. Co jíst, aby mělo mimi vše, co potřebuje, dosud nejsem schopná přetáhnout 4000Kj, když pominu, že bych tláskala sladké a tučné, tak v kvalitních výživových potravinách víc nedám a to je asi málo.

[/url]

bandáž 5.11.2010
verca

PříspěvekZaslal: st duben 27, 2011 5:32 pm    Předmět: Citovat

ciki gratuluji k těhu !!!!!!!! Wink Jídlo - podle mě Ti je špatně právě z těhu.... já třeba blila ve dne v noci 3-4 měsíce v kuse !! Rolling Eyes Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
Terča

PříspěvekZaslal: st duben 27, 2011 5:32 pm    Předmět: Citovat

Ciki, já nijak speciálně upravený jídelníček nemám, porce po tubu, dokonce mi Mudr gynekolog ani těhu vitamíny nedoporučil. Prý se pak rodí velké děti... Na toto téma jsem četla různé diskuze, tak nevím, kde je pravda.
Zatím si rozpouštím šumivé multivitamíny s minerály a ještě zvlášt hořčík. Dokonce jsem jako těhotná prošla tekutou a kašovitou stravou Rolling Eyes Embarassed .
Určitě se zkusím zeptat endokrinologa, páč se mi zhoršila štítka, takže nemůžu jít do lékárny a koupit si jen tak nějaké těhu vitamíny.
Pokud nemáš utažený band, tak je to jedině dobře...

band 3/08,-25kg před op,1/3/11 reop pro potíže, tubu Turnov Mudr. Hrubý,102 kg před reop
Davídek
ciki

PříspěvekZaslal: st duben 27, 2011 6:11 pm    Předmět: Citovat

Jste hodné, jo, blindím z těhotenství, to vím, jenže jsem v tu ránu bez jídla, tak stresuju.
Terco, až se zeptáš, dáš nám vědět, viď? Můj gynekolog taky moc extra nedoporučuje vitamíny, že prý vyvážená strava, ale jsem jediný člověk s bandáží, kterého zná.

[/url]

bandáž 5.11.2010
Terča

PříspěvekZaslal: st duben 27, 2011 6:49 pm    Předmět: Citovat

Ciki, já se obávám, že jsem taky jeho jediná pacoška, co měla band a teď má tubu Confused ...
Jasan, že Ti dám vědět, zeptám se endokrinoložky (je to žena) celkově, páč ona byla jediná ze všech doktorů, se kterými jsem na maloměstech přišla do styku, co měl k bariatrickým operacím pozitivní přístup a měla jsem i pocit, že jisté informace o těchto operacích má.
Navíc, je sama na mateřské, ordinuje jen jeden den v týdnu.

Davídek
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 57, 58, 59 ... 66, 67, 68  Další

Přejdi na: