Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

KAVÁRNA aneb povídání o všem možném

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 506, 507, 508 ... 824, 825, 826  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
bobule

PříspěvekZaslal: po duben 25, 2011 7:13 pm    Předmět: Citovat

Jeníku
já myslím, že se nemáš čeho bát ... je to plánovaná operace a oni se určitě dobře postarají i o lumpy a lotry Laughing Laughing

39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
vlcice1977

PříspěvekZaslal: po duben 25, 2011 7:14 pm    Předmět: Citovat

Jeníku já kouřím sice né moc cca do 5 cig denně a s narkozou jsem problém neměla ani při žlučníku a ani ted při plikaci.
na zítra ti držím palce at vše dobře dopadne Wink

Plikace 16.2.2011 OB klinika
sazka

PříspěvekZaslal: po duben 25, 2011 7:16 pm    Předmět: Citovat

jeníkunemáš zase upsanej metřík Wink jinak se neboj,sestřenka byla před měsícem a byla spokojená a kouří dneska kdekdo,jedna z holek z minulýho týdne se taky dobrovolně udí,tak jí zkus písnout Laughing Držím na zítra palečky Laughing

42 let,3děti(19,15,6),vdaná,čekatelka na plikaci v ÚVN-podzim/11
verca

PříspěvekZaslal: po duben 25, 2011 7:20 pm    Předmět: Citovat

Jeníku tfuj tfuj tfuj !! Ať vše dobře dopadne a co nejdřív se nám koukej ozvat a povyprávět co a jak, budeme na Tebe myslet Wink

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
qwys

PříspěvekZaslal: po duben 25, 2011 7:20 pm    Předmět: Citovat

Ahoj, hezky svatecni vecer!

Verco, pote, co se M. vcera malicko opil a hulakal na cely Ch., az jsem radsi utekla spat (no, nastesti to vse bylo do 10 vecer), jsem se ho dnes ptala, zda si za mesic utrhne od huby (na to on, ze po vcerejsku spis asi NA mesic Laughing ) a vyzvedne nas v P. v 11 po tom srazu - tak pry jo Laughing
Jinak v tu so jsme fakt padli vsichni za vlast, a to v tom nebyl chlast!

V nedeli chlapi dobetonovali sklep a my zensky jsme grilovaly - veprove a kureci platky a zeleninove spizy a spizy s kurecim a uzenym... Takze ja mela ty zeleninovy a olizovala jsem se az za usima... Na hermelin a klobasy se nejak zapomnelo... No reknu to takhle - radsi se ted nevazim, je to nefer, davat tam furt naky Velikonoce nebo neci narozky do toho cloveciho planu. Rolling Eyes Embarassed Confused
Dneska se poklidily zbyle kameny, co neprisly do betonu, je to v pytlich, jen uz to zitra odvezt do kontejneru - a bude pod terasou posezeni... Pak uz me ceka "jen" likvidovani toho plevelu, ktery mame misto travniku a tak vubec, je toho moc, co je potreba.

U nas dostal vajce akorat ten muj a tchan, jinak nikdo nic, docela se divim, ale mozna to bylo, ze se vsichni vcera bali toho hulakajiciho myho, tak chodili obloukem, i kdyz u nas se to moc neda, jak jsme rozeseti kolem te rovne silnice Smile

Vam, devcatum, co jste tesne po operaci, preji rychle zotavovani Razz

Naposledy upravil qwys dne po duben 25, 2011 7:28 pm, celkově upraveno 1 krát.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
borufka

PříspěvekZaslal: po duben 25, 2011 7:21 pm    Předmět: Citovat

Jeníku já kouřila dost a dýchání po všech operacích v pohodě. Hlavně si nechoď zakouřit jak se probudíš, i když Ti bude fajn...to se mi udělalo vážně špatně Rolling Eyes Teď už nekouřím skoro dva roky Smile
Glumi aha, tak to mě mrzí...já to v práci neřeknu, můj šéf je tak trochu otrokář a asi by mě propustil, kdyby věděl, že plánuju operaci....Jinak jsem nad tím případným těhotenstvím přemýšlela a říkám si, že plikace by neměla vadit, že by to mimčo žaludek leda utiskovalo, takže by to vadit nemělo..to bych se spíš bála bandu..ale nejsem doktor, jen se takto domnívám Smile
verca

PříspěvekZaslal: po duben 25, 2011 7:22 pm    Předmět: Citovat

qwys no to je hezký teda Laughing Laughing Laughing ale hlavně, že jste si to užili - však my takéééé Embarassed Laughing Laughing Laughing

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
majakubi

PříspěvekZaslal: po duben 25, 2011 7:27 pm    Předmět: Citovat

Ahoj vsem, moc vas zdravim, pozde ale prece jeste aspon fajn velikonocni vecer. Nemam ted moc casu, ale jak delam v noci, tak nakouknu a aspon neco prectu, i kdyz nakdakano je hodne, tak to nestiham vsechno.

Jeniku, ja jsem kuracka a po g. bypassu ani pri narkoze zadne problemy. Drzim palce.

Jinak vsem gratuluju k ubytkum, jste fakt sikulky, mne to ted tyden stalo, ale priznam se, ze jsem to nejak nezaregistrovala, dnes se to o kilo pohnulo, tak uvidime zase za tyden:)

Mazu varit na zitra a pekny vecer.

[/url]
Gastr.bypass, Turnov 31.11.10, dva mali raubiri 7 a 4 r.
qwys

PříspěvekZaslal: po duben 25, 2011 7:33 pm    Předmět: Citovat

Verco, tak jsem si to po sobe nastesti cetla a umazala to nase blizke mesto Very Happy tak je tam opet jen P.
No to bys musela videt a slyset vcera Confused Laughing A tak taky zapijeli beton...tvrde...
A verim, ze jste si to uzili, ale kocovinka asi nebyla, ne? Jen si videla vse zelene, jako jelene Smile))
No a po tomto vsem ma clovek hubnout
Shocked Ty uz mas splnino, ale ostatni se tim chlastem nechaji lehko nakazit Laughing
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
martička

PříspěvekZaslal: po duben 25, 2011 7:35 pm    Předmět: Citovat

nazdárek děvčata!!!!
tak co brdelky v pořádku já osobně moc velikonoce nemám ráda Crying or Very sad Crying or Very sad
terča ptala si se co tak termín opky už za týden už je vše připravené jen nastoupit víš Laughing Laughing Laughing
verča moc se ti omlouvám dneska mi to nevyšlo přijela jsem dom a dostala jsem šok 12 kluk přišel ožralej a manžel se tomu smál a mě staly vlasy hrůzou tak se nediv,že jsem neměla dnes čas neboj ,ale ozvu se ..... Laughing Laughing Laughing

2 děti manžel a tubu 4.5 .2011 TURNOV
verca

PříspěvekZaslal: po duben 25, 2011 7:38 pm    Předmět: Citovat

marti po pravdě.... když jsem ho viděla s kým chodí koledovat.... říkala jsem si, že tohle nemůže dopadnout dobře Rolling Eyes tak jsem se moc nemýlila Rolling Eyes až se probereš ze šoku, ozvi se Laughing Laughing Laughing

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Lenka 1975

PříspěvekZaslal: po duben 25, 2011 7:40 pm    Předmět: . Citovat

Jeníku na zítra držím palce.

Mudr. Čierny Michal Plikace Břeclav 23.2. 2011
Gluminka

PříspěvekZaslal: po duben 25, 2011 7:40 pm    Předmět: Citovat

Jeníku,
držím Ti palce!!! Bude to OK a uvidíš, že vše dobře dopadne. Drž se!!!!
Myslím, že kuřáci snáší narkozu kus od kusu Laughing Laughing že je to individuální. Se mnou na pokoji ležela silná kuřačka - cca krabka denně - a byla naprosto v klidu a vedle nekuřačca zvracela a špatně se jí dýchalo.
Tak hlavu vzhůru! A ještě jednou moc držím palce.

[/url]
36let, 10/2009 band Iscare -16kg, poté +7Sad 27.4. doplnění na OB a uvidí se... Plánovaná plikace zrušena:-(
martička

PříspěvekZaslal: po duben 25, 2011 7:41 pm    Předmět: Citovat

jeníkudržim pěsti štěstí a neměj strach oni kořákum píchaj nějakou inekci já kouřím jen příležitostně,ale stejně mi řekla ,že mi něco dají tak nevím říkala to na před operačním vyšetření tak sám uvidíš... Wink Wink Wink

2 děti manžel a tubu 4.5 .2011 TURNOV
Jeník

PříspěvekZaslal: po duben 25, 2011 7:44 pm    Předmět: Metřík Citovat

Metřík jsem zatím neměnil, protože nemám výrazné změny. Na 114 kg jsem to změnil, když mi to kolísalo mezi 114-115 kg, na chvíli se to vrátilo dokonce na 115 kg. Teď to kolísá mezi 113-114 kg, ale je to častěji blíž ke 114 kg. Je tedy změna z těsně nad 114 kg na těsně pod 114 kg. Změnu udělám po operaci. To snad trochu poskočí.

Jeník.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 506, 507, 508 ... 824, 825, 826  Další

Přejdi na: