Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

KAVÁRNA aneb povídání o všem možném

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 465, 466, 467 ... 824, 825, 826  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
verca

PříspěvekZaslal: út duben 19, 2011 9:23 am    Předmět: Citovat

jéé zdravím Kelišku č. 2 - dobré ráno Laughing Laughing Laughing

Ale pozor - jsou lidi, kteří jedou opravdu na kelímky od jogurtu !! prostě tam nacpou jídlo a to považují za svojí porci...ovšem pozor - kelímek má třeba také 150g, což je prostě u plikace, tubu, by passu NEREÁLNÁ dávka !! Samozřejmě to do sebe narvat můžete....a věřím tomu, že mnoho z nás toho tolik i jí....ale jak psala bobul - jaké si to uděláš, takové to máš !! Wink

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink

Naposledy upravil verca dne út duben 19, 2011 9:26 am, celkově upraveno 1 krát.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
bobule

PříspěvekZaslal: út duben 19, 2011 9:23 am    Předmět: Citovat

cindíku
ale z dojmů bývají průjmy!!! na to pozor!! a já být tebou neřeším nějaký papír z nemky, ale vezmu selskej rozum do hrsti a řídím se tím co je tu na 100% odzkoušený a nedržím se papíru, který sesmolil někdo kdo o praxi nemá páru a vytáhl to z nějakýho všeobecnýho manuálu ... toť moje rada Wink
Jinak gratuluju k opce ... Wink

39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov
Mona

PříspěvekZaslal: út duben 19, 2011 9:24 am    Předmět: Citovat

Idea

3/3 TUBU

Naposledy upravil Mona dne ne červenec 10, 2011 5:51 pm, celkově upraveno 1 krát.
katka04

PříspěvekZaslal: út duben 19, 2011 9:26 am    Předmět: Citovat

ery Laughing Laughing to byl prostě příklad co mě napad z domácnosti. Je mi jasný, že je to absolutně nepodstatný pro naše stolování, ale já to beru podle sebe. Když něco nedokážu pochopit názorně tak to prostě nepochopim. Tak aby si to moh člověk představit. Laughing Laughing Já, když sem dělala autoškolu tak sem do sebe ty čísla jak vysoko má bejt světlo v zadu a jak v předu prostě nemohla dostat. Pak sem ukecala kolegu v práci, došli sme k autu, on mi názorně ukázal o co de a já pak test napsla za plnej počet. Někdo to holt fakt musí vidět

[/url]

21.10.2010 Homolka bypass, 11kg před operací
cindicek

PříspěvekZaslal: út duben 19, 2011 9:32 am    Předmět: . Citovat

verca, bobule, mona:
ja to i tak beru, jak rikam, ridim se tim i tim..proto se zkusim i zitra znova zeptat. Treba s tim kelimkem, jak rika verca, ma pravdu, nemam kelimek, ale mam normalni malou kuchynskou odmerku a jedu fakt jenom na ty ml-zatim, dokud muzu a nemam tuhou stravu. Zkusila jsem si schvalne vzit kelimek, na kterym je 150g, vedle odmerit 150 ml a bylo to vicemene nastejno. Ale jak rikam, jedu podle odmerky;-)

Jen me mrzelo, ze vypadam, jak kdyz do sebe cilene rvu 150 ml, jen proto, ze to "mam v papirech", verim bezmezne jim atd. To vubec ne.

zelenoocko: viz sz-jdu na kontrolu, o stezich rec nebyla, ale myslim si, ze mi je vyndaj - coz take povazuju za pomerne brzky termin - presne tyden po O

28 let, bezdětná, 2 ovčáci, bezva rodina a 5 a půl roku přítel, 13/4/2011 plikace OB klinika
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Klokan

PříspěvekZaslal: út duben 19, 2011 9:35 am    Předmět: Svině kukačka Citovat

Svině kukačka

Včera jsem se svými kamarádkami vyrazila na večírek.Manželovi jsem řekla, že se vrátím o půlnoci."Slibuji ti, miláčku, že se nevrátím ani o minutu později!" prohlásila jsem a vyrazila.

Ale večírek byl fantastický. Drinky, tanečky,znovu drinky a znovu tanečky, ještě víc drinků... bylo to tak skvělé, že jsem zapomněla na čas!!! Když jsem se vrátila domů, byly tři hodiny v noci. Vcházím do bytu,jako myška otvírám dveře a v tom slyším tu zatracenou kukačku v hodinách, jak kuká třikrát!

Když jsem si uvědomila,že manžel se při tom kukání může probudit, zakukala jsem sama ještě devětkrát... Byla jsem na sebe velice pyšná a spokojená, že i když jsem ožralá jak dělo, dostala jsem takový dobrý nápad a podařilo se mivyhnout nepříjemnosti s manželem!

Rychle jsem si lehla a usínala s myšlenkou na to, jak jsem inteligentní. Ráno, během snídaně se manžel zeptal, kdy jsem se vrátila z večírku. A tak říkám, že přesně o půlnoci, jak jsem slíbila. Nic neříkal a ani nevypadal, že by měl nějaké podezření." To je skvělé, jsem zachráněná!", pomyslela jsem si a otřela pot z čela.

Manžel se na mě po chvíli vážně podíval a povídá: "Víš, musíme vyměnit ty naše kukačkové hodiny." Zbledla jsem strachy a ptám se pokorně: "Aaano? A proč, miláčku?"

A on na to: "Víš, dneska v noci kukačka zakukala třikrát, potom... nevím, jak to udělala vykřikla Ó bože!, znovu zakukala čtyřikrát, vyzvracela se v předsíni, zakukala ještě třikrát a upadla smíchem na podlahu. Kuknula ještě jednou, šlápla na kočku a převrátila stolek v obýváku. Potom se svalila vedle mě a zakukala naposledy. Pak začala chrápat!.

Akce Macropus, čili Klokan:
10. srpna 2011, by-pass v Turnově
katka04

PříspěvekZaslal: út duben 19, 2011 9:36 am    Předmět: Citovat

cindicek Shocked ježííš holka ne že to děláš úmyslně. Teda mě to aspoň nenapadlo. A navíc tim, že sem se fakt setkala s větším objemem žaludku než mam já tak mě sice porce zarazila, ale nekomentovala sem to. Jenom sem pak dala svoje poznatky.

[/url]

verca

PříspěvekZaslal: út duben 19, 2011 9:37 am    Předmět: Citovat

klokan to už jsem někde četla Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
katka04

PříspěvekZaslal: út duben 19, 2011 9:39 am    Předmět: Citovat

klokan hele víš, že ten už je starej? Laughing Laughing

[/url]

erytrin

PříspěvekZaslal: út duben 19, 2011 9:41 am    Předmět: Citovat

Moni Very HappyD ahoj taky zdravím po delší době Very Happy hele ale furt to bude ten správnej objem ne? A jak jsme psal po operaci jde o objem ne o hmotnost,p pokud se pletu pak si rád poslechnu protinázor

Katko: :DDD Ano kolikrát je lepší názorná ukázka to potvrdí všichni Wink

PříspěvekZaslal: út duben 19, 2011 10:00 am    Předmět: Citovat

cindicek
zajímalo by mě kolikrát tě zarolovali... roluje se 1-3x . nevíš náhodou?
je zde relativní klid... takže jdu spáchat sprchu... děti už jsou třetí tejden nemocné, a já bych potřebovala aspon pět minut pro sebe!!!!!
uáááááááá

tak mizím, hoj.

27/4/2011 PLIKACE,OB Klinika a nový,krásný začátek!
Heslo na plantáž přes SZ.
cindicek

PříspěvekZaslal: út duben 19, 2011 10:17 am    Předmět: . Citovat

zakleta: nevim o tom, ze by se rolovalo 1-3x Smile vubec. Cili nevim ani sebe. Jak se operace dela je dobre videt zde a myslim, ze je tam hlavne dulezite udelat z toho trubici a poradne to "sesnerovat":
http://www.youtube.com/watch?v=KM9lWEXnpsM

katka04: jasny, ja to na sebe nevztahuju nijak zle:-)

jinak hloupy dotaz, ale jak vam sem muzu hodit ty nascenovane dokumenty??Sad

28 let, bezdětná, 2 ovčáci, bezva rodina a 5 a půl roku přítel, 13/4/2011 plikace OB klinika
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
verca

PříspěvekZaslal: út duben 19, 2011 10:45 am    Předmět: Citovat

plikace se NEROLUJE !!! také jsem si naivně myslela, že se roluje, nicméně když jsem byla na konzultaci po roce ( vtírla jsem se tam s holkama) Laughing tak Hrubáček ukazoval, co se děje při plikaci - žaludek se prostě jakoby strčí dovnitř (uvnitř vznikne jakoby "lalok") a kraje žaludku se sešijí !! Žádné rolování, prostě sešití kraje....ten "lalok" potom volně "vlaje" uvnitř žaludku Wink

Jinak sníst stejný objem popcornu a stejný objem třeba řízku je sakra rozdíl !! Takže o tom to fáákt není !! Ale o tom mohou povídat jen Ti, co mají po opce a zažili ten pocit plnosti, bolesti atd Wink

cindi předpokládám, že to máš ve wordu bo v PDF - otevři to, udělej screen, ulož jako JPG a potom už pokračuj podle návodu, co je tady na vkládání obrázků na forum Wink
Anebo to hoď (nahraj) tak, jak to máš v PC na nějaký server (je jich spousta - třeba http://www.leteckaposta.cz/ ) a zkopíruj sem jen odkaz, který Ti vyjede, až se soubor nahraje Wink

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo

Naposledy upravil verca dne út duben 19, 2011 10:52 am, celkově upraveno 1 krát.
zakletá

PříspěvekZaslal: út duben 19, 2011 10:51 am    Předmět: Citovat

jezis verco trochu nadsázky.. ja prece vim ze se neroluje v pravem slova smyslu... a jiste to vi každy .
strasne řešíš.

27/4/2011 PLIKACE,OB Klinika a nový,krásný začátek!
Heslo na plantáž přes SZ.
verca

PříspěvekZaslal: út duben 19, 2011 10:53 am    Předmět: Citovat

zakletá to si piš, že řeším a řešit budu, co se týká operací, tak tu bude prostě jasno Exclamation a nebuď drzá na postarší osobu, jasný Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Píšu, že jsem si také naivně myslela, že se ROLUJE... Rolling Eyes

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo

Naposledy upravil verca dne út duben 19, 2011 10:54 am, celkově upraveno 1 krát.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 465, 466, 467 ... 824, 825, 826  Další

Přejdi na: