Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 461, 462, 463 ... 824, 825, 826 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
cindicek
|
Zaslal: po duben 18, 2011 10:15 pm Předmět: . |
|
|
Ahoj vsem!
Moc vas vsechny zdravim, hlasim, ze jsem uz od patku od vecera doma a zahajuji urputny boj:-) Moc se tesim, zaroven doufam, ze nenastanou nejake "pozdni" potize, protoze musim rici, ze se citim opravdu den ode dne lepe a lepe.
Dekuju moc vsem za podporu, tem, co si vzpomneli a drzeli palce. Snad bude vse dobre.
p.s. uz upravuju metrik  _________________
28 let, bezdětná, 2 ovčáci, bezva rodina a 5 a půl roku přítel, 13/4/2011 plikace OB klinika |
|
Návrat nahoru |
|
 |
gemini
|
Zaslal: po duben 18, 2011 10:20 pm Předmět: |
|
|
cindicku
ahojky, tak jsem ráda že tě vidím - povídej !!!! jaké to bylo, jsi jistě plná dojmů _________________
10.5.2011 plikace OB
55 let,nejvyšší váha 110, nejnižší 58 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
cindicek
|
Zaslal: po duben 18, 2011 10:25 pm Předmět: . |
|
|
gemini: dekuju. Omlouvam se, ale dneska uz to budu muset zabalit, ale zitra bych sem dorazila snad nejak hned dopoledne a napisu, co budu moci, odpovim, popisu. Pro dnesek dobrou noc, pribehla jsem aspon jen pozdravit! Diky za pochopeni a zitra jsem tu! _________________
28 let, bezdětná, 2 ovčáci, bezva rodina a 5 a půl roku přítel, 13/4/2011 plikace OB klinika |
|
Návrat nahoru |
|
 |
gemini
|
Zaslal: po duben 18, 2011 10:25 pm Předmět: |
|
|
jasně páček - taky mažu do peří _________________
10.5.2011 plikace OB
55 let,nejvyšší váha 110, nejnižší 58 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sazka
|
Zaslal: út duben 19, 2011 12:54 am Předmět: |
|
|
Sibyltaky jsem pochopila,že band pro mě není a přišlo mi to jako dost férový jednání,včetně odkazu na zkušenosti místních přispěvatelů.Trošku mě jen zviklal tím,že mám hubnout sama a až to nepůjde,pak teprve opka .Na můj dotaz jestli ta pak bude mít efekt,řekl že určitě ano No nevím,jestli se mi podaří zhubnout zase 40 kilo ,teď mám dole 25,ale už to nejde tak rychle,ale vy co máte po opce jste taky hubly ze začátku rychlejc a pak vesměs kilčo dvě za měsíc,tak nevím.Taky můžu "přestat " hubnout cíleně,že .No ale na opku můžu stejně až po dovolenejch,tak čekám a čekám a kecám...... _________________
42 let,3děti(19,15,6),vdaná,čekatelka na plikaci v ÚVN-podzim/11 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
katka04
|
Zaslal: út duben 19, 2011 6:26 am Předmět: |
|
|
Tak se tu chci vyjádřit k tomu operace a doporučení doktora. Po pravdě řečeno kdo by tomu doktorovi nevěřil, že to myslí dobře a fakt mi radí to vhodný? Většina z nás byla vedená k tomu, že je tu doktor od toho, aby pomoh a ne ublížil. Což vlastně špatně zvolená operace ublížení je. Jenže to sme si ještě holt nezvykli, že i lékařství se chová tržně. A já se ani nedivím. Asi to bude trvat dlouho než pochopíme, že ten lék co nám napsal je pro něj výhodnej, že ta operace je levnější a nebo že na tu zrovna sou dotace. Já teda měla jasno. Chtěla sem bypass, řekla sem to a pan doktor mi to odkejvnul. To, že sem to nakonec měla na robotu, což sem si tajně taky přála, byl malinkatý bonus  _________________ Katka
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wEWgTev/]
[/url]
21.10.2010 Homolka bypass, 11kg před operací |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: út duben 19, 2011 7:27 am Předmět: |
|
|
Zdravím v kurníčku......
Katko no jooo holka naše poblázněná ale když jsi měla opku Ty, tak ještě nebyl takový boom s operacemi, to jsi si ještě mohla vybírat..... .....teď už pomalu není z čeho, když téměř ve všech nemkách vládnou peníze...
A koupila jsem si kytíííí, tak budu sázet héééččč
Jo a kdyby někoho zajímalo co kuchtím, tak děti mají od včera rajskou a my s tatou budeme mít palačinky  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: út duben 19, 2011 7:32 am Předmět: |
|
|
Dobrej status z FB
DOTAZ UŽIVATELE: Dobrý den, loni jsem provedl upgrade Přítelkyně 1.0 na verzi Manželka 1.0 a nový program nečekaně spustil proces Dítě, s mimořádně velkou spotřebou paměti a systémových zdrojů. V návodu není tato funkce zmiňovaná.... Mimo to Manželka 1.0 ......také zasahuje do ostatních programu a natahuje se už při bootování systému. Ostatní programy, jako například NocniPoker 10.3 a Pivo 2.5 od té doby přestaly fungovat, při jejich spuštění se systém hroutí. Zdá se, že Manželku 1.0 nemůžu odstranit ze systému. Uvažoval jsem o návratu k Přítelkyně 1.0, ale uninstall skončil neúspěšně. Můžete mi někdo poradit? ODPOVĚĎ: Vážený uživateli, toto je velmi častý problém. Mnoho lidi přechází z Přítelkyně 1.0 na Manželku 1.0, domnívajíc se, ze je to jen neškodná utilita. Ale Manželka 1.0 je program, navrženy tak, aby sám spouštěl ostatní aplikace. Nepouštějte se do instalace! Dodatečné odstranění Manželky 1.0 může mít za následek poškození systémových zdrojů. Někteří se pokoušeli instalovat Přítelkyni 2.0 resp. Manželku 2.0, ale narazili na více problémů, než v původním systému. Jiní zkoušeli spouštět Přítelkyni 2.0 paralelně na pozadí. Bohužel, Manželka 1.0 detekuje přítomnost Přítelkyně 2.0, což zapříčiní konflikty, s následným kolapsem systému. Jediná možnost jak se vyhnout problémům je neinstalovat software Manželka, ale používat jen Přítelkyni. Verze Přítelkyně 1.0, 2.0, 3.0 atd. jsou navzájem kompatibilní, dokonce se mohou provozovat paralelně. Nyní je již pozdě, můžete jen varovat své známé. Ještě dodáváme, abyste si dal pozor na nedokumentovanou automatickou instalaci programu Tchyně 6.4. _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
|
Návrat nahoru |
|
 |
zakletá
|
Zaslal: út duben 19, 2011 7:34 am Předmět: |
|
|
To je moc dlouhý  _________________
27/4/2011 PLIKACE,OB Klinika a nový,krásný začátek!
Heslo na plantáž přes SZ. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: út duben 19, 2011 7:38 am Předmět: |
|
|
když jsem to zvládla přečíst já, tak asi už všichni, je to super  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
|
Návrat nahoru |
|
 |
Janulka77
|
Zaslal: út duben 19, 2011 7:49 am Předmět: |
|
|
Přeji všem krásný sluneční den.Já ale ven nesmím,mám antibiotika,tak si sluníčko užijte za mě. _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Annax
|
Zaslal: út duben 19, 2011 7:50 am Předmět: |
|
|
Verča
To je moooooc dobrý! Dlouho jsem se tak nezasmála
Dobré ráno vespolek!
Cindicek
Vítám z nemocnice a ať se daří! _________________
44 let, plikace 23. 3. 2011, Břeclav |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: út duben 19, 2011 7:51 am Předmět: |
|
|
Annax ani já nééé  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
|
Návrat nahoru |
|
 |
cindicek
|
Zaslal: út duben 19, 2011 8:02 am Předmět: . |
|
|
Dobre rano vsem!
Jsem tu, jak jsem slibila, budu snad tsak nejak pripojena standardne, tak jsem k dispozici:-)
Dneska jsem zase spala dobre, je zvlastni, ze spim daleko lepe nez pred operaci, coz teda opravdu nevim, cim je:-D
Jinak se citim docela dobre, zaplat panbu, tak snad to bude pokracovat.
Vcera me malinko vydesila jedna slecna, ktera se ptala, jak to, ze muzu po plikaci porce jidla 150 ml. Nejak jsem nevedela, co ji na to odpovedet.. mam jasne dane pokyny a pripada mi to logicke, vsechno dodrzuju, jak se ma, byla za nami i dietni sestra, mam papiry, podklady, a vsude je "JIDLO" (nikolli dalsi piti mimo "jidla") 150 ml - 5 porci denne. Tak jen doufam, ze si uz ted ten zaludek nevytahuju, protoze tech 150 ml dam uplne v pohode.
Prosim jeste o nazor ohledne jednoho jedineho trapeni, ktere od operace mam - pomoci vyhledavani jsem odpoved nenasla, tak to zkusim takto. To, ze se mi tvori vice povlaku na zubech, prikladam tomu, jak clovek vubec nic nekouse = resim to dukladnejsim cistenim. mam ale velkou potiz s tim, ze mam, temer neustale (ale nejvice vzdy po "jidle") neprijemny pocit v ustech. Neni to vylozene nejaky zapach, vyrazny, ale je to neprijemne. Proste "polepsovna v hube", s prominutim. Mel jste nekdo podobne potize? Nevim, jak to resit jinak nezli zase a jenom opetovnym cistenim (coz ale moc nepomaha). Zvykacky atd bych neriskovala...
Predem diky za nazory... _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
zakletá
|
Zaslal: út duben 19, 2011 8:05 am Předmět: |
|
|
cindi
tak žvejkej  _________________
27/4/2011 PLIKACE,OB Klinika a nový,krásný začátek!
Heslo na plantáž přes SZ. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|