Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 452, 453, 454 ... 824, 825, 826 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Zelenoočko
|
Zaslal: po duben 18, 2011 9:22 am Předmět: |
|
|
Katko OK, chápu. Ale mrzí mě, že jiní si tu můžou psát co chtějí a ti druzí prostě ne.. jako by se to tu dělilo na nějaké tábory.. na úspěšné a neúspěšné.. nevím. Já se taky někdy dost ohradím, takže ti rozumím.. .. a nejsi sama, kdo má výtky. Chodí mi to i v SZ (nevím, proč mě?).. ale já s tím nehodlám nic dělat. Ať si to ti dotyční vyřídí mezi sebou sami.. jen prosím mějte ohledy k tomu, že jak se někomu blíží operace, tak může mít strach z toho všeho, každý máme jisté obavy, více se hlídáme.. jen někdo je prostě citlivější a všechno si více bere.. a proto potřebuje vaši podporu! Já budu totálně na zabití a k nesnesení ve středu navečer, tak to sem raděj ani nepolezu nebo bych ještě jednu schytla
A věřím, že jsi z opky a jejich následků nadšená - já mít tvá kila, tak se cítím stejně!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zelenoočko
|
Zaslal: po duben 18, 2011 9:24 am Předmět: |
|
|
Rozi - rozumím ti. Ale pokud bude Zakletá nemocná (jakkoli), tak by se to přeci mělo právě objevit v dnešních odběrech, ne? Takže když nebudou dobrý, tak ji na operaci nepustí - to by si nikdo nelajznul ji operovat, ne? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
katka04
|
Zaslal: po duben 18, 2011 9:27 am Předmět: |
|
|
rozina holka já se z tebe jednou píp. Ještě že sem akorát nepila zdrobnělino
Zelenoočko až budeš mít má kila tak budeš chtít dolu víc a mnohem víc a všechno ti bude málo Já když vidim metřík holek co maj těch 65 - 70 tak šílim vzteky, že mě to de pomalu Pak si spočtu průměr, dýlku od opky a zjistim, že sem úplně normální Teda to prej nejsem, ale věř okolí  _________________ Katka
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wEWgTev/]
[/url]
21.10.2010 Homolka bypass, 11kg před operací |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lucinka
|
Zaslal: po duben 18, 2011 9:29 am Předmět: |
|
|
Tak to jsi už Martino opravdu přehnala...
Dětinské mi připadá to,že tady řešíte pár smajlíků,ty jich v hodně příspěvcích dělala minimálně devět!
A psát o mě,že mám HLOUPÉ DOTAZY NA ÚROVNI PŘEDŠKOLNÍHO DÍTĚTE,tak to už mě opravdu uráží!
Piš teda konktétně,co je podle tebe hloupé,co jsem napsala?
Děkuji . _________________
35 let/jednovaječná dvojčata-30.května2011-první konzlultaceMUDr.Foltys-TUBU 13.července2011 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zelenoočko
|
Zaslal: po duben 18, 2011 9:32 am Předmět: |
|
|
Katko, každej jsme svým způsobem cvok..
Poslyš, já když po bandu zhubla ze 109kg na 82,5kg, připadala jsem si úžasně!! Sebevědomí už nebylo na nule, oblečení se na mě už dalo sehnat.. a i docela pěkné a né jen prostěradla, pytle a tak.. I když jsem pro ostatní v okolí byla stále za vepře, mě bylo nádherně! Takže nyní by mi to stačilo. Ale je mi jasné, že když vidíš ty čísla na metrech ostatních, tak že chceš taky! Kdo by to nechtěl, že??  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: po duben 18, 2011 9:37 am Předmět: |
|
|
DOST !!!!!!!!!!
Položte si otázku, zda máte tohle všechno za potřebí !! Také tu řeším, jak o mě mluvily některé dámy na srazu v Ově v sobotu?? A naivně si myslí, že se to ke mě nedostane.... NEŘEŠÍM a řešit nebudu - nejprve ať si zametou před svým prahem, pak teprve něco mektají o jiných, to by bylo úúplně nejlepší !!
Takže klííídek, už jsem sem psala minule - komu se tu nelíbí, ať sem prostě neleze, není tady žádná povinná školní četba...zrovna tak příspěvky - od jisté doby na některé nereaguji, nečtu a je mi tak dobře i když to pak některé dámy pojaly, že už neradím atd atd.....ale je mi to úúplně FUCK a je mi tak dobře !!
The end.....  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
katka04
|
Zaslal: po duben 18, 2011 9:40 am Předmět: |
|
|
verca jaký dost? Zvyšujeme návštěvnost  _________________ Katka
[/url]
|
Návrat nahoru |
|
 |
bobule
|
Zaslal: po duben 18, 2011 9:40 am Předmět: |
|
|
Příjemné a pohodové ráno všem ...
Koukám co se tu zas vede za plodnou diskuzi ... nebudu psát co mě sere nebo ne protože je to jen moje věc, ale uvědomte si jedno ... každej jsme nějakej a na tomhle foru se schází dost ženskejch a jak je známo tak je to ta nehorší kombinace v dějinách lidstva.
proto je bohužel potřeba někdy zatít zuby (věřte, že je zatínám dost často) a přejít to protože NENÍ ČLOVĚK TEN CO ZAVDĚČIL BY SE LIDEM VŠEM!
TAKŽE SI TO TU HEZKY UŽIJTE MEZI S SEBOU .... opět tu bude velká návštěvnost alespoň
A na závěr jedno naprosto úžasné motto:
Život je boj, tak se tu všichni pozabíjejte a já bych s dovolením prošla.
nazdar! _________________
39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: po duben 18, 2011 9:41 am Předmět: |
|
|
Katkoo a to je zase pravda  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
|
Návrat nahoru |
|
 |
Romana Kilbergerova
|
Zaslal: po duben 18, 2011 9:41 am Předmět: |
|
|
Už jsem málem nevydržela a na něco zareagovala grrrr ale včas jsem se zastavila stejně by to bylo zbytečnéééé  _________________
Bandáž Iscare 9. říjen 2009 2krát doplnění 2.5 a band podle rtg po roce úplně volný, 39let,
redukce od 17.3.11 doplnění bandu 3,5ml Turnov:))), 5.5.11 doplnění 1ml. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bobule
|
Zaslal: po duben 18, 2011 9:43 am Předmět: |
|
|
Celkem je zde přítomno 20 uživatelů: 8 registrovaných, 3 skrytých a 9 anonymních.
Docela super v tuhle dobu  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
katka04
|
Zaslal: po duben 18, 2011 9:47 am Předmět: |
|
|
bobule prosím nestřílet. Už ti zametám cestičku  _________________ Katka
[/url]
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: po duben 18, 2011 9:49 am Předmět: |
|
|
bobul
Romanko děkuji zlatíčko za telefonát, určo se dohodneme a já přifrčím, už teď se těším... ale musíš si mě vyzvednout  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
|
Návrat nahoru |
|
 |
bobule
|
Zaslal: po duben 18, 2011 9:50 am Předmět: |
|
|
Hele baby já mám úplně jinej problém ....
3 skrytí uživatelé
jsem asi blbá blondýna, ale docela ráda by mě zajímalo jaký to má jako význam???
Mohl by mi to někdo vysvětlit? Nejlépe někdo kdo je tam každý den zabukovaný???
Jestli to má nějaké výhody, tak bych chtěla vědět jaké protože já ty výhody taky chci!!!!
navíc každej kdo je skrytej a hodí sem příspěvek, tak se dá i vypozorovat, kdo si zde hraje na schovku ... jen mi nějak uniká ten význam  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zelenoočko
|
Zaslal: po duben 18, 2011 9:51 am Předmět: |
|
|
Verco, taky jsi propíraná zleva zprava??? Já taky nějak obzvláť škytám, když jsou srazíky
Bobul, to tvoje moto se mě hrozně líbí, poznačila jsem si ho už kdysi .. wink:
Děcka - a teď zase asi spustím lavinu nadávek ... mám dotaz! Ale vrtá mě to hlavou.. .. tak se na mě nezlobte..
Prosím Vás - vy, co máte plikaci - pozná ten váš žaludek, že má dost? Máte takovej ten pocit, že je plnej? Já to totiž po bandu měla asi jen 2-3měsíce, pak už ne.. tak bych ráda věděla, jaký to je tady.. zda je to jen zpiočátku třeba...díky 
Naposledy upravil Zelenoočko dne po duben 18, 2011 9:56 am, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|