Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

KAVÁRNA aneb povídání o všem možném

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 434, 435, 436 ... 824, 825, 826  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: pá duben 15, 2011 6:40 pm    Předmět: Citovat

Moni, jasněéééé Wink Wink ne, nemakám, od zač.roku místo do práce lítám po doktorech Rolling Eyes

Zakletá - tak to jo, tak ho ber, důležitý je, aby pomáhal a zabral ! Mě tak jaksi nepomáhá nic, ale asi to už budou nervičky Embarassed Rolling Eyes

Drobek - já nevím, mě bylo řečeno, že nee,... ale kdo ví, co se s tím stane tak za 5, 10let.. tak jak psala Věruš Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
zakletá

PříspěvekZaslal: pá duben 15, 2011 6:47 pm    Předmět: Citovat

očko
asi jo .. jak řikám, taky mám pocit že mám horečku, a není změřitelná Rolling Eyes Laughing ale v tom krku mě fakt bolí trošku no... no to zvládnem!

jako kompresivní punčochy stojí skoro 600????? Shocked Shocked
ty nejlevnější ... Laughing Laughing Rolling Eyes

27/4/2011 PLIKACE,OB Klinika a nový,krásný začátek!
Heslo na plantáž přes SZ.
drobek

PříspěvekZaslal: pá duben 15, 2011 7:05 pm    Předmět: Citovat

Myslím si,že úpa přesně to formulovala Věruš.

Když se mě ptal,proč bych chtěla zrovna plikaci,tak jsem mu řekla jeden z důvodů,že je to vratné ( nevím už,kde jsem to četla).No a pak začal vysvětlovat....a řekl skoro to stejné jak Věruš.Je pravda,že sroste a srůsty je asi o něčem jiném.Tak se omlouvám,za případnou dezinformaci Embarassed
sazka

PříspěvekZaslal: pá duben 15, 2011 7:12 pm    Předmět: Citovat

zakletáty punčochy by ev. mohl taky napsat obvoďák,jestli je teda solidní,a k tý plikaci.Měla jsem na chirurga taky pár dotazů.např. co se děje se sliznicí která produkuje trávicí kyseliny "někam" a co to udělá za čas a pod a řekl mi,že zatím neměli žádný takový problémy a že je to v případě potřeby vratná opka,jen je žaludek pak línější,protože se zmenšuje svalovina atd-jako když nepoužíváš svaly tak se zmenšujou-atrofujou.O nějakým srůstání nebyla řeč,já osobně!! si myslím,že by to snad ani díky tý sliznici nešlo,ale je to fakt mladá opka,tak četr ví.Ale strach z tohodle ani jako zdravotník nemam-můj názor Razz

42 let,3děti(19,15,6),vdaná,čekatelka na plikaci v ÚVN-podzim/11
Sibyla

PříspěvekZaslal: pá duben 15, 2011 7:44 pm    Předmět: Citovat

Už se to tu probíralo víckrát. Já myslím, že sroste, když si přišijete ucho na prdel, tak taky přiroste. Ale myslet znamená houno vědět, takže to berte jen jako můj laický názor.

U Moničky bylo blaze, mají nádherný, supermoderní byt, samosklápěcí prkýnko na hajzlíku, furt jsme ho s Bobul chodily prubovat Laughing Vydržela bych kecat do noci, nebýt dětiček.
A krásnou kočičandu mají Smile

TUBU 21.10.2010 Turnov, zlatý Hrubáček Smile

http://www.fler.cz/kousek-svetla-pro-narnii

Naposledy upravil Sibyla dne pá duben 15, 2011 7:46 pm, celkově upraveno 1 krát.
Mona

PříspěvekZaslal: pá duben 15, 2011 7:45 pm    Předmět: Citovat

Idea

3/3 TUBU

Naposledy upravil Mona dne ne červenec 10, 2011 5:31 pm, celkově upraveno 1 krát.
bobule

Dobrý večer ve slepičárně

Koukám, že zprávy kde jsem trávila dnešní den jsou vyslepičené, takže to vezmu ve zkratce ....

Děcka viděla jsem sibyl kdo ji znal před opku tak fakt mazec ... jako normálně a regulérně jí závidím! Twisted Evil Twisted Evil Laughing Laughing a jak psala mona je plná energie, huba jí jela, že jsme se nedostaly skoro ke slovu a to je co říct A PROSTĚ CELÁ ZÁŘÍ!!! bylo to prostě SUPER!!!

Mona je trochu povadlá má smutný oči, ale vzhledem k jejímu zdravotnímu stavu se ani není čemu divit a věřím, že jak se dá zas do pořádku, tak se zas pozitivně nastartuje a opět pojede jak ten její bicyklista na metříků směrem doprava Wink

KJo a jinak jsem si dneska připadala jak v pořadu prostřeno ... jsem musela moně prošmejdit byteček ... jako prostě luxus jedním slovem .... ze všeho nejvíc se mi tam líbilo jejich záchodový prkýnko ... teda nééé prkýnko, ale ten dekl na zavírání .... jako do něho jen drbnete a ono se to zavře samo ... Shocked Shocked Shocked

Já si poprvé myslela, když jsem ho skoro násilím zavírala, že je to nějaký rozbitý tak jsem ten dekl od hajzlíku držela a on se pomalu sám spouštěl a já ho jak debil držela až dokud nebyl v konečné poloze Embarassed
Podruhé návštěvě wc jsem už byla za světačku a né jak vidlačka při první návštěvě wc a prostě jak hvězda z velkoměsta jsem tento úkon zvládla na 1*
Prostě jsem brnkla do deklíku a odcházela jako LADY .... jen jsem se ve dveřích letmo poohlídla a pokochala se pohledem jak jsem dobrá ... Rolling Eyes Laughing Laughing Laughing Laughing

Jinak jsme si dávaly do nosu ... monča nám uvařila jednou laté a podruhé kapůůůčo a bylo mooooc dobrý ... mohla by se tím živit .... byl to fajn den a už se zas někdy těším na další .... díky baby Wink

39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov
ALENA

mona tak mě dnes doma došlo mejdlo a koukám Shocked Shocked že ono je v Brně Laughing Laughing Laughing tak doufám, že jste si to řádně užily Wink Wink ani se mi neškytalo, tak jste si na mě asi nevzpoměly Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

erytrin vydrž uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuž to bude za pááááááár dní Exclamation Exclamation Wink Wink

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Sibyla

PříspěvekZaslal: pá duben 15, 2011 7:49 pm    Předmět: Citovat

No já jsem si to uvědomila až jsem jela domů, že jsem mlela jak šlejfířka, že jsem vás ani ke slovu nepustila Embarassed Laughing

Amoc vám děkuji za pochvaly Embarassed Smile

TUBU 21.10.2010 Turnov, zlatý Hrubáček Smile

http://www.fler.cz/kousek-svetla-pro-narnii
Mona

PříspěvekZaslal: pá duben 15, 2011 7:53 pm    Předmět: Citovat

Very Happy

3/3 TUBU

Naposledy upravil Mona dne ne červenec 10, 2011 5:38 pm, celkově upraveno 1 krát.
bobule

PříspěvekZaslal: pá duben 15, 2011 7:53 pm    Předmět: Citovat

Alenko
ale vzpoměly a dost se divím, že neškytáš ještě teď Laughing Laughing

Jinak jme propraly všechno a všechny .... nikdo není šizenej!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

ALENA

PříspěvekZaslal: pá duben 15, 2011 7:56 pm    Předmět: Citovat

už jsem to dala všude, tak ještě sem, pro ty, co ho neviděli Wink Wink

mona, bobul no to já neškytám při pomluvách, jen při chválení Laughing Laughing Laughing Laughing

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace

Naposledy upravil ALENA dne pá duben 15, 2011 7:59 pm, celkově upraveno 1 krát.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
verca

PříspěvekZaslal: pá duben 15, 2011 7:57 pm    Předmět: Citovat

tak se tu chlámu smíchy nad popisem Moninýho hajzlu... už to teda vím z ICQ, ale tenhle popis od bobulíny jsem prostě musela přečíst i tatovi, ten se tu tlemí také a prý nám ten hajzl máš Moni vyfotit, prý to tata také ještě nikdy neviděl, tak neváhej, šup na hajzl a foť...ale nééé že tam bude třeba Tom Embarassed Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
Mona

PříspěvekZaslal: pá duben 15, 2011 7:58 pm    Předmět: Citovat

Very Happy

3/3 TUBU

Naposledy upravil Mona dne ne červenec 10, 2011 5:38 pm, celkově upraveno 1 krát.
bobule

PříspěvekZaslal: pá duben 15, 2011 8:03 pm    Předmět: Citovat

Alenko
moc hezkej tak snad už bude líp Wink

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 434, 435, 436 ... 824, 825, 826  Další

Přejdi na: