Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

POKROKY

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 537, 538, 539 ... 609, 610, 611  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Kate32

PříspěvekZaslal: st duben 13, 2011 9:09 pm    Předmět: Holky Citovat

Taky jsem sem nedavno psala, ze jsem prestala hubnout. A to mam relativne kratce po operaci... Tak jsem najela na rezim, ze jim tehdy, kdy mam hlad. Porad malicke porce, hlidam kalorie, ale proste, kdyz se zaludek prihlasi, tak ho nakrmim. Zkousim teorii o tom, ze telo najede na setrici rezim, kdyz miva hlad... Tak at ho nemam a nesetrim, nasetreno mam az moc Very Happy Ted to chce neco dolu... V patek se vazim, tak mi drzte pesticky, at to ma vysledek.

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
bobule

PříspěvekZaslal: st duben 13, 2011 9:15 pm    Předmět: Citovat

kate32
koukám, že máš po bypassu ... to by si měla hubnout relativně dobře ne? v čem si myslíš, že byl tvůj problém, že to nešlo dolů Wink

Hele teď koukám na tvůj metřík ... já myslím, že hubneš dobře ... máš dole 20kg za 2 měsíce což je naprosto úžasný!!!

Přijdi se nám pochlubit jak to vážení nakonec dopadlo!!! Wink

39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov

Naposledy upravil bobule dne st duben 13, 2011 9:22 pm, celkově upraveno 1 krát.
Kate32

PříspěvekZaslal: st duben 13, 2011 9:22 pm    Předmět: Citovat

Uprimne - netusim... Mam asi uzasny metabolismus! Kdyby byl hladomor, tak vsichni kolem me poumiraji hlady a ja budu porad tlusta Laughing
Denne cvicim, dietu dodrzuju, fakt nehresim... Nemuzu rict, ze bych se kdy prezirala i pred operaci... Ale kdyz jim normalne jako vsichni ostatni, tak proste tloustnu, kdyz se trochu hlidam, tak si alespon drzim vahu a kdyz chci hubnout, tak musim fakt drzet drastickou dietu. Tak jsem si rikala, ze by mi barietrie mohla tu drastickou dietu usnadnit Smile Prvnich 5 tydnu jsem docela hezky hubla a pak najednou nic... dokonce jsem i pribrala! Ted mi ale vaha v minulem tydnu udelala moc hezke 3 kg dolu. Tak snad to pujde...

bobule

PříspěvekZaslal: st duben 13, 2011 9:24 pm    Předmět: Citovat

S tím zastavováním váhy pokud tady čteš poctivě forum holky bojují běžně a je to jen dočasné než se tělo vypořádá s tou změnou ... já myslím, že nemusíš mít strach že by se to mělo zastavit ... uvidíš v pátek a určo budeš mile překvapena Wink

39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov
martina

PříspěvekZaslal: st duben 13, 2011 9:25 pm    Předmět: Citovat

kate dát dolů 20 kilo za tak krátkou dobu ti připadá málo? já si myslím, že je to víc než dost, ale myslím, že chyba je v tom, že jíš až když máš hlad. měla bys prostě jíst pravidelně po těch cca 3 hodinách, i když hlad nemáš, prostě aby si tvoje tělo zvyklo na tu pravidelnost, o které jsme tady mluvili už mockrát. a co pití? piješ dostatečně?

bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
Mona

PříspěvekZaslal: st duben 13, 2011 9:37 pm    Předmět: Citovat

Idea

3/3 TUBU

Naposledy upravil Mona dne ne červenec 10, 2011 5:33 pm, celkově upraveno 1 krát.
Iriska

PříspěvekZaslal: čt duben 14, 2011 6:39 am    Předmět: Citovat

Kate:gratuluji ke krásnému úbytku,,vždyť je to super,,a jinak s tím že počkáš kdy má tělo hlad,tak to prosim neblbni,,právě tímto způsobem jsme si mnohé vytvořili jojoefekt,teda aspon já,,dřív jsem jedla až jsem cítila že mám hlad ,,myslim před opkou no a jak to dopadlo,,ikdyž to bylo jídlo po 5h a slupla jsem jeden blbý rohlík,,tělo zatu dobu mělo spalovací režim a prostě nemělo s čeho brát a ukládalo pak rychle do zásob ,až jsem tam něco poslala,no a co vzniklo jojáč,,takže holka najeď na režim,stát to občas stojí každému ,,,Takže se přikláním k holkám,,,tak se drž a přeji pěkný den Razz Razz Razz

[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4
katka04

PříspěvekZaslal: čt duben 14, 2011 7:15 am    Předmět: Citovat

Kate tak mě se přesně po 4 týdnech od opky hubnutí zastavilo. Dokonce sem 2kg nabrala. Pak se to zase rozjelo, zastavilo, rozjelo, zastavilo. První zastavení bylo asi na 3 týdny, druhé tak na dva a teď sem zase stála tři. Very Happy tak mi příde, že víc stojim jak hubnu. Ale paní doktorka i pan doktor byli velice spokojeni. Tělo prý něco odhodí, pak se s tim srovnává a pak zase odhazuje. Dává si prý čas na srovnání s úbytkem a tim si vlastně samo předchází jojo efektu. Aspoň tak mi to bylo vysvětleno. Jím po 2 - 2,5 hodině. Porce stále 50g. Malinko bojuju s pitím. Některý den bez problémů, někdy zapomínám pít. Určitě nedoporučuju jíst až dostaneš hlad. To teda vím, že zatim pokaždý dopadlo špatně. A tak všude chodím aspoň s malou sušenčičkou nebo oříškovou tyčkou

[/url]

21.10.2010 Homolka bypass, 11kg před operací
akras

PříspěvekZaslal: čt duben 14, 2011 8:21 pm    Předmět: Citovat

kate grtuluji k ubytku naadhera Smile

BMI:36 , 6.1 2011tubu,val.mez
pred opkou 172kg
Kate32

PříspěvekZaslal: čt duben 14, 2011 9:25 pm    Předmět: vsem Citovat

Ahoj holky, dekuji za podporu. Ja jim docela pravidelne, spis jsem to myslela s tim hladem tak, ze kdyz dostanu hlad mezi dvema jidly, tak si neco slupnu a necekam na povinne odstupy Laughing Ale zahanim to okurky, paprikou, sem tam nejake jablko... Na pecivo jsem si teda jeste netroufla. Urcite je tu nekdo s bypassem - taky Vam delalo zle pecivo? Nedavnou jsem zkousela fakt mrnavounky kousinek pizzy a bylo mi zle 2 hodiny... A stane se to pokazde, kdyz snim cokoli z testa (i tmavy chleba, knackebrod atd...), ryze a testoviny toleruju v hodne omezenem mnozstvi...
Piti je dalsi problem, snazim se pit, ale dam tak 1,5 litru... Kdyz vypiju vice najednou, tak se mi udela zle... A polykat po malych davkach porad, na to proste nemam cas. Asi si ho budu muset udelat, mam nemocne ledviny a tohle jim asi neprospiva... Pred operaci jsem bezne pila kolem 4 litru...
Tak zitra rano ta vaha... bojim bojim... Aspon vim, ze kdyz tam nenajdu pozadovane ubytky, tak me podporite Smile Super, ze tohle forum existuje. diky moc.

katka04

PříspěvekZaslal: pá duben 15, 2011 6:06 am    Předmět: Citovat

Kate32 já když dostanu hlad dřív tak se normálně najím a posunu si prostě čas jídla podle poslední hodiny. Taky se netrápim. Pít musíš opravdu zatim po malých lokách. Max dva najednou se do mě takle brzo vešly. Dneska už dám i 4 Laughing . To až se ti malinko víc roztáhne žaludek. S pečivem problémy nemám tak v tom ti neporadim

[/url]

21.10.2010 Homolka bypass, 11kg před operací
Mara

PříspěvekZaslal: pá duben 15, 2011 9:08 am    Předmět: Citovat

Tak zase mi ubehl tyden s tydnem kdy uz normalne pracuji. A musim rict, ze jsem zatim zklamany, vaha se mi absolutne nehybe. A to bych si dovolil rict, ze i mivam dokonce obcas hlad. Uz jsem vypustil juice apod. a bohuzel porad nic. A pritom si dovolim rict, ze toho za den s nim dost malo: snidane: malinka detska vyziva (nebo co to je), svacina,obed a svacina: jogurtovy napoj ma 330 ml, takze to vychazi a na veceri se snazim jist neco tepleho stavu z rozkouskovanym masem a lzicku bramborove kase, ci nejakou omacku. Samozrejme mezi tim piju, za den vypiju tak okolo 1,5 litru.
Co myslite, delam neco spatne ?

Plikace 1. dubna 2011
Ze 121 cm v pase na 109 cm.
verca

PříspěvekZaslal: pá duben 15, 2011 9:23 am    Předmět: Citovat

Maro chybu tam vidím jasně... během dne Ti písnu SZ, teď musím ještě frčet do pr..yč Laughing Wink

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
Lucinka

PříspěvekZaslal: pá duben 15, 2011 9:37 am    Předmět: Citovat

Mohla by jsi prosím napsat i tady,co je za chybu na tovém jídelníčku,kde se jí pravidelně,málo a dietně?
Taky to nechápu Shocked ?
Děkuji Laughing Laughing Laughing Wink Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing .

35 let/jednovaječná dvojčata-30.května2011-první konzlultaceMUDr.Foltys-TUBU 13.července2011
qwys

PříspěvekZaslal: pá duben 15, 2011 9:38 am    Předmět: Citovat

Maro krom toho, ze ti Verca urcite vytkne velikost porci, ja si dovolim prispet svou nechtenou naberackou do dize - "málo sexu, váha stojí, když jde obé, jde to dolů rychlostí trojí" Laughing
Coz taky vysvetluje, proc stojim ja, proc mi to slo jen po operaci, kdy jsem jedla ten jogurt a tak Laughing Nic, jdem cumet na serial... Fuuurt jenom pocitac...:/ Je to blba doba Very Happy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 537, 538, 539 ... 609, 610, 611  Další

Přejdi na: