Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

KAVÁRNA aneb povídání o všem možném

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 429, 430, 431 ... 824, 825, 826  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
gemini

PříspěvekZaslal: pá duben 15, 2011 9:13 am    Předmět: Citovat

Terča jo to seznamování domácích mazlíčků je to nejhezčí. U nás už se toho naseznamovalo a ještě k tomu dva velcí psi. Můj návod je mít alespoň 3 dny zvířátka pod dohledem. Nově příchozího v prvních chvílích nosím mazlím a ukazuji ostatním. Při projevu nevole jsou ti starousedlíci vyhubování případně mírně nabacáni. Také se snažím vytvořit pro nově příchozí nějaké útočiště kam se může schovat v případě nějakého boje. Zatím to vždy vyšlo. Momentální půtky ve smečce jsou ojedinělé a většinou hodně srandovní. Například můj černý zatím nevykastrovaný kocourek bacá vykastrovanou kočičku neb mu není jasné proč mu nechce dát a proč on má chodit k sousedům za plot, když by to mohl mít doma. Takže u něho chystám kastraci a vono mu to pak bude jasné. Laughing Laughing

10.5.2011 plikace OB
55 let,nejvyšší váha 110, nejnižší 58
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Sibyla

PříspěvekZaslal: pá duben 15, 2011 9:26 am    Předmět: Citovat

Terčo, díky Smile
Já jsem nastupovala do nemky s pobolíváním v krku, cucala jsem Strepsils a opka byla úplně v pohodě. Nenechala bych si ji ujít za nic na světě.

TUBU 21.10.2010 Turnov, zlatý Hrubáček Smile

http://www.fler.cz/kousek-svetla-pro-narnii
qwys

PříspěvekZaslal: pá duben 15, 2011 9:31 am    Předmět: Citovat

Terco, tak jak se mas, doublepani? Very Happy Koukam, ze ti pomahaji opichy do tech spravnych mist... To mne taky Embarassed Embarassed Embarassed
Ale jinak si pamatuju, kdyz jsem byla drive u ortopeda, taky kvuli bederce, mam i skoliozu, a vubec - kdo dneska ne? No a pri 167/80 mi rekl, ze je to tim, jak jsem strasne tlusta - tak sem mu chtela asi udelat radost, pribrala skoro pulmetrak - a problemy prubezne zmizely Very Happy Staci byt jeste viiiiiiiiiiic tlusta asi Laughing Laughing Laughing
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
rozina

PříspěvekZaslal: pá duben 15, 2011 9:40 am    Předmět: katko Citovat

Jako by jsi mne znala Twisted Evil

bypas Homolka 21/7/2009
Rendy

PříspěvekZaslal: pá duben 15, 2011 9:41 am    Předmět: Citovat

Tak hurá dnes jsem volala k nám do zahradnictví a tam mají 2 řebčíky královský sice jen ve žluté barvě,ale hlavně,že mají i v květináčí za 99kč tak aspon to,že mají jinak od rána hledám na netu a nic až u Nás Laughing asi to je náhoda či co a stejně musím udělat kytky,švagrová zítra slaví 50 let a kevšemu má i s její mamkou svátek,slaví i Irenky tak už mám i dárky tak už zbývá jen ty kytky Laughing a zase se budu muset krotit co se týče jídla adt o pití nemám strach co mám band tak už nepiju žádné alkoholické nápoje co je pivo,víno adt.Tak přejí všem krásný pátek a hlavně krásný víkend Laughing Very Happy

44 let Op 23/09 2008 FN Hradec Králové Mudr.Hroch 3 kocouří a 1 mimi yokšírek jménem Čiko
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
katka04

PříspěvekZaslal: pá duben 15, 2011 10:14 am    Předmět: Citovat

Blne mi net tak jestli někomu něco ode mě příde dvakrát omlouvám se

[/url]

21.10.2010 Homolka bypass, 11kg před operací
Terča

PříspěvekZaslal: pá duben 15, 2011 10:43 am    Předmět: Citovat

Rendy, na Tebe jsem zapomněla Embarassed , gratulka ke Stříbrné svatbě Exclamation Exclamation Exclamation
Zakletá, já Ti tu Tvoji postavu trochu závidím, máš ji takovou pevnou, myslím, že až pohubneš, nebude u Tebe ani třeba žádného ořezu. To já, co už teď vypadám jak baset, bych potřebovala ořezat všechno Evil or Very Mad .
Říkala jsem mýmu chlapovi, že pokud sundám ještě dvacet, někdy časem, bude to na mě vlát všude Rolling Eyes .
Gemini, u nás zatím taky vše bylo bez problémů, nakonec se sžili všici. Našich kocouři vždycky měli psy na háku. Smáli se na ně z šeříku nebo střechy přístřešku.

band 3/08,-25kg před op,1/3/11 reop pro potíže, tubu Turnov Mudr. Hrubý,102 kg před reop
Davídek
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger
Terča

PříspěvekZaslal: pá duben 15, 2011 10:47 am    Předmět: Citovat

Zuzkoooo, opichy do správných míst Laughing Laughing Laughing Embarassed !
Jj, skolioza...povídal mi Mudra, že mi nepřidávají ani ty prsa, teď ještě nakynuly, tak nevím, jestli nebudu potřebovat časem nějakou podpěru, abych nepřepadávala... Twisted Evil

band 3/08,-25kg před op,1/3/11 reop pro potíže, tubu Turnov Mudr. Hrubý,102 kg před reop
Davídek
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger
Mona

PříspěvekZaslal: pá duben 15, 2011 11:52 am    Předmět: Citovat

Very Happy

3/3 TUBU

Naposledy upravil Mona dne ne červenec 10, 2011 5:32 pm, celkově upraveno 1 krát.
verca

PříspěvekZaslal: pá duben 15, 2011 11:56 am    Předmět: Citovat

Moni joo, to je mi známo....... tak ať už kouká Keliška přitáhnout, má překvápko na ICQ Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Jinak samozřejmě zdravím a moc nepomlouvejte Wink Laughing Laughing Laughing

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
Terča

PříspěvekZaslal: pá duben 15, 2011 11:56 am    Předmět: Citovat

Mono, vy se máte Smile , tak je pozdravuj a užijte si mejdanu Wink Exclamation

Davídek
jane-jane

PříspěvekZaslal: pá duben 15, 2011 11:57 am    Předmět: Citovat

Monulíno, Bobulíno, Sibylulíno..... tož si hezky holky prokafrejte, cecko pořádně proberte a hlavně si to užijte Exclamation Wink

TUBU-Turnov 10/11/2010
44 let*18letá dcera*chápající přítel bez chapadel Smile)
Annax

PříspěvekZaslal: pá duben 15, 2011 12:23 pm    Předmět: Citovat

Holky, to je super! Užijte si to a klidně pomlouvejte! Bez toho by nebyl správný babinec!

44 let, plikace 23. 3. 2011, Břeclav
Iriska

PříspěvekZaslal: pá duben 15, 2011 12:26 pm    Předmět: Citovat

Monička,Sibylka,bobulka..pěkně si to užijte holky,,,a pěkný sluníčkoví den přeji,,, Razz Razz Razz

[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4
zakletá

PříspěvekZaslal: pá duben 15, 2011 12:49 pm    Předmět: Citovat

Terčo
to si moc hodná... ale nemyslím si že by nebylo co řezat, minimálně břicho bude hrůza... zatím sem se zařekla že teda udělám všechno proto aby se to zatáhlo co nejvíc, a kdyby se s tím dalo normoš fungovat tak bych na to ani nešla.. ale kdyby to bylo nějako moc, tak na abdo bych možná i šla.. fakt hodně záleží na tom jak to bude vypadat, a jak se budu cejtit já osobně. Ale na nic sotatního odvahu teda nemááááááááám. A mít nebudu..
já všeobecně operace snáším blbě, myslím ten poO stav, takže sem zvědavá sama na sebe tentokrát Laughing
ale díky... jsi hodnáá.

27/4/2011 PLIKACE,OB Klinika a nový,krásný začátek!
Heslo na plantáž přes SZ.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 429, 430, 431 ... 824, 825, 826  Další

Přejdi na: