Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

KAVÁRNA aneb povídání o všem možném

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 427, 428, 429 ... 824, 825, 826  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: čt duben 14, 2011 9:53 pm    Předmět: Citovat

Zakl. Laughing Laughing .. no, já čekám na muže, až dorazí z práce, aby mi zavázal nohu...otekla mi .. Rolling Eyes
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
zakletá

PříspěvekZaslal: čt duben 14, 2011 9:55 pm    Předmět: Citovat

očko
šmarjáááááááááááááááá nestraš Exclamation Exclamation

27/4/2011 PLIKACE,OB Klinika a nový,krásný začátek!
Heslo na plantáž přes SZ.
gemini

PříspěvekZaslal: čt duben 14, 2011 9:55 pm    Předmět: Citovat

bobul jen nezapírej, ty svoje blíženečky bys nikomu nedala ani omylem. Jsme veselí, jsme hraví, zvídaví, chápající, pomáhající no a někdy děsně vypatlaní

10.5.2011 plikace OB
55 let,nejvyšší váha 110, nejnižší 58
Gluminka

PříspěvekZaslal: čt duben 14, 2011 9:57 pm    Předmět: Citovat

Gemini,
alergie v poho... spraví to nějaké pilule, nějaká stříkadla, dýchadla a sprejíky Very Happy občas mám rudé oči a opuchlý nos... ale co! Tu svou ZOO nedám. Krom bulmastifky jsou to všechno nalezenci, takže přece je nemůžu vyhodit Rolling Eyes Rolling Eyes navíc to jsou rovnoprávní členové domácnosti Very Happy Very Happy
A máš pravdu, když kupuju odblešovadla, odklíšťovadla a odparazitovadla, vitamíny, granule či konzervy a další potřebnosti, neb používám zdravotní stravu, tak se vždy prohnu. Spočítala jsem to měsíčně na necelé čtyři tisíce. Ale objevila jsem teď levný internetový obchod, kde mají ty naše granulky v celkem přijatelné ceně.
Víš, kupuju těm starým kocourům speciální senior granule se zakyselením moči, aby se jim netvořil písek, když jsou kastrovaní a té kočičí dámě dietní nízkotučné granulky, aby se kvůli kastraci nespravovala. Velký hafan potřebuje spoustu kolagenu a speciální stravu pro obří plemena. Naštěstí malá jezevčice nemá specifické potřeby, takže na ní ušetřím. I když zase byla několikrát operovaná, protože když jsem ji našla, měla rozdrcenou nožičku Sad Sad
A už jsem se o tom svém zvěřinci zase nezdravě rozepsala...promiň.

[/url]
36let, 10/2009 band Iscare -16kg, poté +7Sad 27.4. doplnění na OB a uvidí se... Plánovaná plikace zrušena:-(
gemini

PříspěvekZaslal: čt duben 14, 2011 10:04 pm    Předmět: Citovat

Gluminko kdepak o zvířátkách si ráda počtu. Miláškové stojí hodně peněz. Jako odklíšťovadlo jsem začala na kočky používat zásyp, ten jim docela funguje. Teď v neděli bylo očkování, zase 1.000,- pryč. Zítra pro pytel granulí pro psy za 700,- na celý měsíc jim nevydrží. A objednat kocoura na kastraci. No alespoň se nenudíme, viď, ale o té modrošedé kočičce stále moc přemýšlím. Laughing Laughing

10.5.2011 plikace OB
erytrin

PříspěvekZaslal: čt duben 14, 2011 10:15 pm    Předmět: Citovat

Ahoj tak jsme byl vcera na Interne. Vysledky vsechny absolutne OK(predoperacniho) pry jsme uplne zdravy clovek az na tu obezitu III. stupne :DDD tak mam alespon z toho radost, ale stale mam termin 23/5 Sad a tak sám nad sebou špekuluji, když jsme se včera dotazoval dr na interně jestli je nějaký termín dříve, že to potřebuji co nejvíce urychlit i kvuli hledání práce, bylo mi řečeno že nic neni a gemini ten samý den dostale termínek o 14 dní dříve... COž jí vůbec nevyčítám to ani náhodou, ale špekuluju sám nad sebou proč tam se mnou hrají tuto hru.. měl jsme mít termín 1. týden v květnu po domluvě s dr. Doležalovou která mi řekla že mi tam píše a pak za 14 dní jsme zjistil že jsme stále na termín 23/5 že k přepisu ze strany Dr. Doležalové nedošlo.. nevím.. jsme otráven Very HappyD

PříspěvekZaslal: čt duben 14, 2011 10:18 pm    Předmět: Citovat

Gemi,
ty sivé čičiny jsou nejhezčí. Tchán má chovnou sivou sibiřanku, to je vznešenost, když jde... Zkus mrknout na www.komvet.cz, třeba si vybereš něco levněji než v obchodě. Já tam nakupuji a jsem spokojená, Krmím zvířata HILLSem:-)

[/url]
36let, 10/2009 band Iscare -16kg, poté +7Sad 27.4. doplnění na OB a uvidí se... Plánovaná plikace zrušena:-(
Gluminka

PříspěvekZaslal: čt duben 14, 2011 10:21 pm    Předmět: Citovat

Ery,
vydrž, to bude OK. Vím, že čekání je protivné, ale týden sem, týden tam... Podívej... já měla dohodnutý květen a v práci mi zakázali marodit, takže půjdu behěm dovolené v červenci. Jen doufám, že v OB nemají něco jako celozávodní celoprázdninovou dovču Very Happy Very Happy Very Happy
Držím ti palce, ať ti to rychle utíká.

[/url]
gemini

PříspěvekZaslal: čt duben 14, 2011 10:27 pm    Předmět: Citovat

erytrin to mne mrzí, jestli jsem tě předběhla Sad , ale ještě nanastupuji Laughing , může se stát že zavolají a bude vše jinak.
Také je ale klidně možné, že je to podle toho jakou máš zdravotní pojišťovnu. Když jsem tam byla poprvé a říkala jsem, že bych potřebovala termín na květen, tak mi bylo řečeno, že Metal Aliance má na květen termínů dost.

10.5.2011 plikace OB
bossice

PříspěvekZaslal: pá duben 15, 2011 3:58 am    Předmět: Citovat

Zakletá je dobře, že jsi se objednala už na masáž...krční páteř se stejně masíruje vsedě, takže obavy z prasknutí lůžka jsou liché Laughing . A myslím, že na rehábku mají i židle bytelné.

Kosmetičko zapomněla jsem Ti napsat, že masáž krku se provádí vždy směrem od hlavy k srdci, nezapomeň na akupresuru, dobře si nahmatáš body těsně pod lebkou a pak se věnuj bodům okolo posledního 7. krčního obratle, to je ten vystouplý. Promiň, že Ti to píšu tak polopatě, ale špatnou masáží by sis mohla i zavařit, to mi došlo až teď ve vaně při hydroairmasáži Laughing . Tuhle vanu mám právě skrze problémy s páteří a vždy mi moc pomůže. Nelituji investovaných peněz. Manža se jezdí vyvalovat k moři, já nemůžu, tak jsem si zasloužila aspoň vlny ve vaně Wink .

Éčko těch pár týdnů čekání navíc Tě přece už nemůže rozhodit! Důležitý je, že jsi k tomu rozhodnutí dozrál a už máš termín. Takže super! Možná taky když seš tak zdravej, dostal přednost někdo, kdo je na tom dramaticky špatně. Držím palce, aby tenhle termín byl už konečný. Nebo lépe...když nebude ranější termín, ať aspoň vydrží tenhle! Wink

Hezké ráno všem!

55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + Sad zatím 88kg a bude hůř
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Lucinka

PříspěvekZaslal: pá duben 15, 2011 5:42 am    Předmět: Citovat

Dobrééééééééééééé ranoko všem Laughing Laughing Laughing Wink Laughing Laughing Laughing .
Vidím,že se tu ve velkém řeší termíny operací Laughing Wink Laughing Laughing Laughing .
Doufám,že já už také brzy budu řešit tento problém,ikdyž takové posouvání je pro docela odstrašující,protože když už budu vědět termín,tak se budu modlit ať mi takový zůstane,protože zařídit si hlídání dětí,když mám pracující rodiče,není tak jednoduché Laughing Wink Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

35 let/jednovaječná dvojčata-30.května2011-první konzlultaceMUDr.Foltys-TUBU 13.července2011
erytrin

PříspěvekZaslal: pá duben 15, 2011 6:38 am    Předmět: Citovat

gemini neblázni!!! to nemělo takhle vyznít já mam radost že máte termíny a máte termíny už brzo! Spíš jsme přemýšlel o sobě proč mi všicí říkají že nejsou termíny a oni jsou Very HappyD je možný to s těmi pojištovnami to neříkám mam Vojenskou... ale zase furt se ejdná o květen tak by to mělo být šumák DVery HappyD ale v žádném případě to neber jako předbíhání!! To neexistuje D:DDDD

Boss
no jasný že si počkám Very Happy ale pač hledám stále práci, tak jsme to chctěl o něco urychlit, nepročlo by mio nastoupit do práce a jít za měsíc marodit Wink Leda odložit opku a to už se mi taky nechce tak proto tlačím na pilu

PříspěvekZaslal: pá duben 15, 2011 6:48 am    Předmět: Citovat

erytrin člověče odhadovala bych to na tu pojišťovnu. Protože co sem slyšela tak s vojenskou je nejvíc problémů

[/url]

21.10.2010 Homolka bypass, 11kg před operací
qwys

PříspěvekZaslal: pá duben 15, 2011 6:52 am    Předmět: Citovat

Zelenoocko zbrkle, my uz jsme spolu tedy jednaly, nicmene v patek po jsem v praci az do soboty do odpoledne(asi do 6), tak te muzu "ubytovat", kdyby to nebylo ono Very Happy Uvidis...Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
verca

PříspěvekZaslal: pá duben 15, 2011 7:07 am    Předmět: Citovat

Zdravím v kurníčku.....

bobule napsal:
gemini
ale já jsem v tý skupině co s váma musí přežít!!! Twisted Evil Laughing Laughing Laughing

Ještě řeni, že Ti mezi námi/nimi není dobřeeeeee Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Ery koukám, že musíš mít stále něco extra, ale to už uteče, hlavně, že opka BUDE, to je hlavní Wink

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 427, 428, 429 ... 824, 825, 826  Další

Přejdi na: