Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

TAK A MÁM PO PTÁKÁCH aneb těhotenství a bandáž žaludku

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 55, 56, 57 ... 66, 67, 68  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
kamilio

PříspěvekZaslal: út duben 05, 2011 7:29 am    Předmět: Citovat

Terííí - gratulujuuuuu
jo a my jsme té naší první říkaly fazolka taky a dnes je jí skoro 6 a příbuzenstvo jí pořád říká fazolko .... Smile
a teď už všechny ošklivé myslenky kšá kšá a už si to jen užívej

35 let, dvě dítka a hodný muž, 18.4. první pohovor OB klinika, 29.4. až 25.5.kolečko a pak plikace...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
m.i.ch.a.e.l.a

PříspěvekZaslal: út duben 05, 2011 5:57 pm    Předmět: Citovat

Terča: přidávám se ke gratulacím, ted už jen čekat na zdravé mimčo Smile My se nemůžem dočkat čím dál víc Very Happy

TUBULIZACE Turnov 23.2.2010
Milca-berca

PříspěvekZaslal: út duben 05, 2011 6:34 pm    Předmět: Citovat

Terčo....OBŘÍÍÍ GRATULACE..... to muselo mít tak krásný závěr přeci..šak je to zázrak!!!!!! Razz Razz Razz Razz

...... my jdem do poradny zítra ,tak jsme zvědavá...

m.i.ch.a.e.l.o
..vidím,že čekáš holčičku...taky moc gratuluji !!!!! a tiše závidím Embarassed ikdyž se to nemá.....Také se těšíme..ale zatím spíš převládá strach a obava....z nového neznámého Wink

3/07 bandáž,16.2/10 tubu při 127kg,odhozeno 41kg,10/10 těhu při 89kg,36tt-89kg
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger
m.i.ch.a.e.l.a

PříspěvekZaslal: st duben 06, 2011 11:09 am    Předmět: Citovat

Milca-berca: koukám, že jsme na tom podobně jak s operací, s kilama i s otěhotněním. Neznámo to bude, ale maminkovský instinkt máme každá tak snad bude vše ok. Jen mi přijde, že mi chybí ještě spousta věcí. Jestli závidíš holčičku tak nemusíš dokud nebude na světě pořádně tomu neuvěřim Very Happy ale jestli se doktor seknul tak uvidí u mám nějaké růžové věci a šatičky. Musím se raději zeptat na dalším ultrazvuku. Minule to bylo na 95% Ty sis to říct nedala?

Terča

PříspěvekZaslal: st duben 06, 2011 12:21 pm    Předmět: Citovat

Míšo, děkuju za přání, já Tvůj příspěvek přehlídla Shocked a to se snažím číst poctivě Exclamation

Přiznám se, že mou radost z dobré zprávy zkazilo krvácení, ale pořád jsem měla na mysli, že to bylo jen slabě a lehce, bohužel i včera ráno.
Mudr mi řekl, že pokud se to bude opakovat, máme ihned přijet Sad .
Pro nás je tato situace nová, já čekala na svýho vyvolenýho celej život, vím, že jsme starší než dnešní rodiče, ale věřím, že to zvládneme.

band 3/08,-25kg před op,1/3/11 reop pro potíže, tubu Turnov Mudr. Hrubý,102 kg před reop
Davídek
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger
m.i.ch.a.e.l.a

PříspěvekZaslal: st duben 06, 2011 2:00 pm    Předmět: Citovat

Terca: taky jsem krvácela ve 12týdnu, než jsem si šla pro průkazku. Taky jsem byla pěkně vylekaná hned jsem volala doktorovi, prý když je to slabé nic to není, může to být po námaze nebo styku. Přesto mě nechal doma. Takže od nového roku už se jen válím (teda ne doslova Very Happy ) aspon nemám stres z práce. Držím palce, aby to nic nebylo.

sazka

PříspěvekZaslal: st duben 06, 2011 2:09 pm    Předmět: Citovat

Terča[b]já trochu krvácela vždycky a mám 3 děti.U prvního to sice nevyšlo,u dalších dvou mě nechali v nemocnici na udržování a u třetího mi doktorka řekla,že to tak prostě u mě je norma.Držim palečky oběma,bude dobře,jen fakt lež e odpočívej. Wink

42 let,3děti(19,15,6),vdaná,čekatelka na plikaci v ÚVN-podzim/11
Milca-berca

PříspěvekZaslal: čt duben 07, 2011 9:47 am    Předmět: Citovat

m.i.ch.a.e.l.o..ahojenky....jj máme to nastejno,ty jsi šla na opku pár dní po mne a jsi o pár týdnu těhu víc... Wink My jsme si nechávali po každé říct co to bude....ale máme to ke včerejšímu dni 13tt-kluk, 16tt-holka, 21+1tt - holka, 21+2tt- kluk, takže tak...a po včerejší poradńě vypadáme na holčičku-24+1tt tak to asik už vostane Embarassed Embarassed kéž by..nějak mám celý život v sugerovanou holčičku tak uvidíme. Wink Mimčo je v pořádku jen maminka má trable....pokrátil se děložní čípek na 3cm...ideál by byl 4cm tak musím od včera ted 14dní přísně ležet...a uvidí se co dál...tak hold leží a musím to pro mimčo dát..šak tolik let jsme na to čekali Razz Razz Razz to zvládnu....musíme prý vydržet ještě 2měsíce...

Terčo....přeji ,at se krváceni zastaví a je to jenom prasklá cévka...bude dobře...já nemám zkušenost...mne to nepotkalo naštěstí...ale jinak kde jakou kamarádku ano a všem se to brzo urovnalo..bud praskne cévka či se udělá malý hematon..chce to klid a odpočívat a odpočívat drž se kočko...a klid hlavně,žádný stres Wink

3/07 bandáž,16.2/10 tubu při 127kg,odhozeno 41kg,10/10 těhu při 89kg,36tt-89kg
qwys

PříspěvekZaslal: čt duben 07, 2011 9:57 am    Předmět: Citovat

Terco, bude to dobre, uvidis Razz
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
m.i.ch.a.e.l.a

PříspěvekZaslal: čt duben 07, 2011 4:35 pm    Předmět: Citovat

Milca-berca: to je dobrý s tím pohlavým, jak je to možný? nadruhou stranu jsi mě trochu vyděsila, já už počítám s holčičkou aspon šatnik k tomu přibližuji. To ležení není zas tak hrozný, člověk se pro naše zlatíčka musí obětovat. Až uslišíme první řeh a pojedem z porodnice domu na vše zapomenem.

Gluminka

PříspěvekZaslal: ne duben 10, 2011 8:19 pm    Předmět: Citovat

Teri,
to je náááádherná zpráva!!! Moc a moc gratuluju!!! Opatruj se, holka jedna ty i fazolka Very Happy Držím palce, ať je vše v pořádku!!! Very Happy Very Happy Very Happy

[/url]
36let, 10/2009 band Iscare -16kg, poté +7Sad 27.4. doplnění na OB a uvidí se... Plánovaná plikace zrušena:-(
verca

PříspěvekZaslal: po duben 11, 2011 10:13 am    Předmět: Citovat

Těhulky mám dotaz - jak zvládáte těhotenské chutě?? Rolling Eyes Nemáte tendenci stále něco uzobávat, mít stále něco v držtičce atd?? Rolling Eyes To mě docela zájímá Rolling Eyes Wink

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
bestickova

PříspěvekZaslal: po duben 11, 2011 10:16 am    Předmět: Citovat

Věrčo,já se teda přiznám,že když už jsem řestala zvracet,tak jsem chutě měla a víš co??neřešila jsem je a jedla a jedla.. Embarassed Sad

[/url]
verca

PříspěvekZaslal: po duben 11, 2011 10:50 am    Předmět: Citovat

Moni mě spíš zajímá, jak pak řešíte to pití... když člověk jí, nemůže pít....teda neměl by po opce pít.... Rolling Eyes

Stejně máte můj obdiv holky Wink

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
bestickova

PříspěvekZaslal: po duben 11, 2011 10:55 am    Předmět: Citovat

no přiznám se,že jsem pila mín než před těhu..

[/url]
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 55, 56, 57 ... 66, 67, 68  Další

Přejdi na: