Zde, na dom�n� stare.forum.bandingklub.cz, je n�hled na starou verzi fora, kter� bude �asem uzav�ena.

Pro registraci, nebo psan� p��sp�vk� pros�m pou�ijte novou verzi na dom�n�: forum.bandingklub.cz

f�rum.bandingklub.cz
opera�n� mo�nosti l��by t�k� obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam u�ivatel� Registrace
Profil Soukrom� zpr�vy P�ihl�en�

Je kom�rka kovov�?

Zobrazit p�edchoz� t�ma :: Zobrazit n�sleduj�c� t�ma  
Autor Zpr�va
bela

Zalo�en: 17.7.2006
P��sp�vky: 113
Bydli�t�: JI�N� �ECHY

P��sp�vekZaslal: po srpen 21, 2006 7:11 am    P�edm�t: Kom�rka Citovat

Zdrav�m pane doktore Smile
Cht�la jsem se zeptat,zda se p�i n�razu na m�sto,kde je kom�rka,nem��e n�co st�t?Dostala jsem na toto m�sto m��em,docela to zabolelo.Ted to nebol�,ale m�m to �erven�.Operovan� jsem byla 24.7.06.
D�le jsem se cht�la zeptat co by se stalo,kdyby se tekutina obsa�en� v band�i dostala do t�la a zda je to v�bec mo�n�?
D�kuji za odpov�di a za toto forum Laughing Laughing Laughing
N�vrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zpr�vu  
Dr.�ierny

Zalo�en: 15.7.2006
P��sp�vky: 32

P��sp�vekZaslal: p� z��� 15, 2006 8:18 am    P�edm�t: n�raz na kom�rku Citovat

Jist� �e po n�razu, �i p�i mechanick�m tlaku na kom�rku se m��e okoln� tk�� pohmo�dit, nebo se m��ou fixuj�c� stehy uvolnit. Proto je vhodn� toto m�sto chr�nit p�ed vn�j��mi n�siln�mi ne��douc�mi vlivy.
N�vrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zpr�vu Zobrazit autorovy WWW str�nky  
Gabi

Zalo�en: 25.7.2006
P��sp�vky: 20
Bydli�t�: Nymburk

P��sp�vekZaslal: p� z��� 15, 2006 11:29 pm    P�edm�t: Je kom�rka kovov�? Citovat

Pane doktore cht�la jsem se zeptat jestli ta kom�rka je skute�n� kovov� a jestli to vad� p�i magnetick� rezonanci, CT, a RTG? D�kuji za odpov�d Gabi
N�vrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zpr�vu Odeslat e-mail  
Dr.�ierny

Zalo�en: 15.7.2006
P��sp�vky: 32

P��sp�vekZaslal: ne z��� 17, 2006 2:10 pm    P�edm�t: Kovov� kom�rka Citovat

Pln�c� port, kom�rka v podko�� je zpravidla z kovu, ale m��e b�t i z jin�ch materi�l�, proto je nutn� se informovat u v�robce. T�ch je na trhu v �R snad kolem p�ti. Kov je vid�t na RTG, ale nemus� vadit. P�i CT zam��en� na tuto oblast m��e ru�it, ale nebr�n� proveden� vy�et�en�. N�kter� speci�ln� kovy nejsou p�ek�kou pro vy�et�en� magnetickou rezonanc�, ale je vhodn� se ofici�ln� dotazovat konkr�tn�ho v�robce, nebo tam, kde jste byla operov�na.
N�vrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zpr�vu Zobrazit autorovy WWW str�nky  
Zobrazit p��sp�vky z p�edchoz�ch:   
�asy uv�d�ny v GMT + 1 hodina

P�ejdi na:  
Nem��ete odes�lat nov� t�ma do tohoto f�ra.
Nem��ete odpov�dat na t�mata v tomto f�ru.
Nem��ete upravovat sv� p��sp�vky v tomto f�ru.
Nem��ete mazat sv� p��sp�vky v tomto f�ru.
Nem��ete hlasovat v tomto f�ru.

Band� �aludku | Chirurgick� l��ba obezity | L��ba obezity | Bariatrick� chirurgie
Banding klub je ob�ansk� sdru�en� lid�, kte�� maj� z�jem o chirurgickou l��bu t�k� obezity nebo jim byla provedena band� �aludku. C�lem klubu je pom�hat pacient�m po operaci a poskytovat informace o bariatrick� chirurgii a v�sledc�ch t�to l��by.

Spolupracujeme: Oriflame
PhpBB.com base modified by internetove-stranky.kvalitne.cz | © ob�ansk� sdru�en� Banding klub �R