Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

KAVÁRNA aneb povídání o všem možném

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 365, 366, 367 ... 824, 825, 826  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zapletalka

PříspěvekZaslal: st duben 06, 2011 1:21 pm    Předmět: Citovat

A tyhle ty žabo-myší války jsou důvodem proč sem už nechodím zdaleka tak často, jako dřív. Jinak mi tu bývalo moc dobře a mnozí z vás mi moc chybí. A musím vás pochválit, vám to hubnutí tak jde, Sibylko vážně čumím, chtěla bych tě vidět na vlastní očka, ta by mi určitě rovnou vypadla a o ostatních, zvláště o těch, co mají kolem šedesáti kil nemluvě, že Věrčo Smile

[/url] 39 let, 2 dcery 20 let, 10 koček všeho druhu, hejno rybiček, tubulizace 6.10.2009 v Turnově, před op. - 5 kg
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
verca

PříspěvekZaslal: st duben 06, 2011 1:33 pm    Předmět: Citovat

Ivonko věřím, že tu možnost mít budeš Wink A co Ty kočko, jak se máš?? Četla jsem o rybce, kteru hodláš na Vánoce sežrat.... jsi mě pobavila Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Jo a nemám okolo 60-ti kil, ale okolo 70 !! Wink

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Anna Rychtrová

PříspěvekZaslal: st duben 06, 2011 1:39 pm    Předmět: Citovat

Verko-dekuji
Ja za chvilku pomazu pro kluky do skoly Smile a ze zehleni nic nebylo pac jsem usnula Smile Smile Ale vecer me to nemine-jen nevim do kolika budu zehlit teda Laughing Laughing Laughing
Terča

PříspěvekZaslal: st duben 06, 2011 1:42 pm    Předmět: Citovat

Zapletalko, Tvoje rybka uplavala poměrně dlouhou cestu, má právo být unavená, neee
Cool ?
Věrko, u Tebe je to jen otázka času, kdy budeš stát na šedesátce Twisted Evil Exclamation

band 3/08,-25kg před op,1/3/11 reop pro potíže, tubu Turnov Mudr. Hrubý,102 kg před reop
Davídek
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger
Zapletalka

PříspěvekZaslal: st duben 06, 2011 1:43 pm    Předmět: Citovat

Pořád skoro stejně, při lyžování a spiningu jsem trochu přibrala (doufám, že svaly), teď jsem trošku zhubla (opět doufám že tuk) takže se to zase jakž takž srovnalo s tím, co mám uvedené v metříku. Jinak chlap ani na obzoru a doma od pondělka 4 nová britská koťátka 3 kluci (1 bílý a 2 krémoví) a 1 modro-krémová holka, takže se máme s čím mazlit. Jinak lítám z práce do práce a těším se, že už snad bude teplo a nebudu pořád tak strašně mrznout.

[/url] 39 let, 2 dcery 20 let, 10 koček všeho druhu, hejno rybiček, tubulizace 6.10.2009 v Turnově, před op. - 5 kg
Zapletalka

PříspěvekZaslal: st duben 06, 2011 1:45 pm    Předmět: Citovat

Dlouhou cestu sice uplavala, ale teď už se flákala docela dlouho, tak by mohla zase přidat, jenže jí se na té devítce nějak moc líbí, mě tedy ne, ale já snad zhubnu už jedině tím, že mě Hrubáček ještě kus tu a tam ořízne, třeba z břicha by to tedy určitě chtělo pořádný...

verca

PříspěvekZaslal: st duben 06, 2011 2:01 pm    Předmět: Citovat

Ivu uvidíš, že se ještě pohne potvora jedna líná a na ořez máš určitě ještě určitě čas - počkej, až dohubneš úplně, ať nemusíš jít 2x Wink

Terinko no po ufiknutí břicha asi joooo - takže za půl rocku?? Rolling Eyes Laughing Laughing Laughing

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
bobule

PříspěvekZaslal: st duben 06, 2011 2:12 pm    Předmět: Citovat

Dobré odpoledne ženy, muži ...

Tak jsem dočetla cca 10 stránek zpátky a nemám slov .... souhlasím se Sibyl a jen doufám, že to bude pro příště i ponaučení pro naše moderátorky, že není dobré nastrkovat hlavu kvůli někomu, kdo se sám bojí napsat veřejně co si myslí ...
Jsem na foru víc jak rok a přeskakovat někoho kdo mi nic nedá a mlátí hubou jen aby řeč nestála jsem se tady naučila velice rychle a myslím si, že to není problém pro kohokoliv ... když nechci nečtu, nereaguji ... ignoruji ... a je mi fajně Very Happy

Katko
tvůj "příběh" mě pobavil ... držím ti palce ať ti to jde pořád dolů Wink

Oktávkoooo
asi 2x jsem se dívala na tvůj metřík .... ty brďo valíš jak drak ... opravdu si holka čikovná Wink

zapletalka
Ivo sakra to mi neříkej, že není žádnej chap, kterej by stál o tak nádhernou úžasnou babu!!! Twisted Evil asi se do toho tady vložíme a nějakýho ti nabrnknem!!!to by v tom byl čert, aby se nenašel nějakej pořádnej chlap pro tebe Twisted Evil

Gemini
po inijekci na gastru jsem byla mimo cca 2-3 hoďky a pak už jsem řídila i auto Wink

39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov
bossice

PříspěvekZaslal: st duben 06, 2011 2:17 pm    Předmět: Citovat

Zapletalko tak já se mořím se SZ, abych se vyptala na nějakého chlapiska a teď tu čtu rovnou, že ještě nic. Slepí trubci to jsou!

55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + Sad zatím 88kg a bude hůř
Gluminka

PříspěvekZaslal: st duben 06, 2011 2:37 pm    Předmět: Citovat

Zakletá,
díky za odpověď. Snad to dopadne.

Zelenoočko,
díky zo útěchu Smile Před třemi týdny mi skončil zápal plic a teprve teď jsem začala tak nějak vykašlávat a trhají se mi ty fujtajbly na průduškách. Ale není toho zas nějak moc... jen jsem se bála, aby mě úplně nevyhodili. Snad na OB budou mít pochopení. Jak slyším gastro, jsem hysterická Embarassed Embarassed

[/url]
36let, 10/2009 band Iscare -16kg, poté +7Sad 27.4. doplnění na OB a uvidí se... Plánovaná plikace zrušena:-(
verca

PříspěvekZaslal: st duben 06, 2011 2:39 pm    Předmět: Citovat

A tímto bych také chtěla napsat všem, že pokud se naskytne problém s forem, neobracejte se na nás, jenom proto, že jsme moderátorky, ale obracejte se rovnou na adminy Wink

The end.... Wink

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo

Naposledy upravil verca dne st duben 06, 2011 2:43 pm, celkově upraveno 2 krát.
Gluminka

PříspěvekZaslal: st duben 06, 2011 2:40 pm    Předmět: Citovat

Lucinko,
rozneseš je na kopytech, ředitelky jedny.... Cool Cool Cool a uvidíš, že to dobře dopadne!!! Cool Cool
Zlom vaz! Very Happy

[/url]
36let, 10/2009 band Iscare -16kg, poté +7Sad 27.4. doplnění na OB a uvidí se... Plánovaná plikace zrušena:-(
Gluminka

PříspěvekZaslal: st duben 06, 2011 2:52 pm    Předmět: Citovat

Terčo,
děkuji za informace. V pátek tam pojedu a uvidím, co mi
řeknou... Very Happy Very Happy

[/url]
Gluminka

PříspěvekZaslal: st duben 06, 2011 3:02 pm    Předmět: Citovat

Bestickova,
ty máš 11 čičin? To máš chovnou nebo jsi pouliční sběratelka? To musí být nádhera! A kde je máš doma nebo v kotcích nebo na zahradě?
Promiň, jestli jsi to tady už psala, ale jsem tady nová, tak se ptám. Jsem vyhlášený kočkomil, takže mě to zajímá.

[/url]
Lucinka

PříspěvekZaslal: st duben 06, 2011 3:03 pm    Předmět: Citovat

Chtěla jsem se zeptat,někdo změnil společné heslo na rajče?
Nějak mi to nefunguje,tak nevím,co píšu špatně...?
Jinak je teda lepší říct si na gastru o injekci?
A dají to každému na požádání?

35 let/jednovaječná dvojčata-30.května2011-první konzlultaceMUDr.Foltys-TUBU 13.července2011
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 365, 366, 367 ... 824, 825, 826  Další

Přejdi na: