Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 121, 122, 123 ... 728, 729, 730 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Monika Zamazalová
|
Zaslal: po březen 26, 2007 10:24 pm Předmět: |
|
|
Jdu chrnět, holky dobrou noc a pokud budete někdo psát qwys tak že ji moc zdravím  _________________ 36 let, 3 děti /18,16,5 let/ a 4 psi
před o 7 kilo a akce "lepá děva" vypukla 2.5. 07,kila se ztrácejí.Já su tak ščastná. http://moje.sms.cz/zammon/obr/386171 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Daniela Poulová
|
Zaslal: po březen 26, 2007 10:31 pm Předmět: |
|
|
Jééé,to je hezký !Už se těšim,až ta naše prťavka bude mluvit.Zatim jen tak žvatlá zato v jednom kuse!Nejhorší je,že se rozčiluje,že jí nerozumíme !Tak jo Moni,jdu spát,dobrou a pěkné sny  _________________
prstýnek-1.8.07,35let,manža,2+2děti,psice,ovce,korelák,2kočky |
|
Návrat nahoru |
|
 |
trixl
|
Zaslal: út březen 27, 2007 6:57 am Předmět: |
|
|
Danielo počkej a potom poví i co neví A jak začnou otázky, to tě teprve bude hlava brnět To věčné proooč a podobně a mě to celý čeká ještě jednou Ale těším se na maličkou, už má kočička přes půl kila  _________________ neziskovky www.zrnka.cz a www.vysocina.apla.cz
BEZ OPKY, 5 dětí, 49 let, počátek hubnutí >131 kg, jedu na etapy , bezlaktózová dieta |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Daniela Poulová
|
Zaslal: út březen 27, 2007 7:47 am Předmět: |
|
|
Jééé trixl,to je tak pěkný,to čekání !Bych byla klíďo těhu celej život!Tak si to užívej i za mně !Jo,já vim, s tím mluvením, co to je? a proč? ale mně to baví,fakt se těšim  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zelenoočko
|
Zaslal: út březen 27, 2007 8:47 am Předmět: |
|
|
Volala jsem před chvílí naší drahé Qwys... už je na tom lépe než včera, ale prý ji strašně bolí port. Motavice už nemá, je to lepší... ale stále nic moc, říká... Teď že dostala jogurt, ale olízla jen 2 lžičky a hotovo... víc ani ťuk.
Všechny vás moc pozdravuje a děkuje za pěkný podporující slova.. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Datli
|
Zaslal: út březen 27, 2007 8:52 am Předmět: |
|
|
EVi ty už máš 8 kil?Tý brďo-jde ti to krásně! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Daniela Poulová
|
Zaslal: út březen 27, 2007 9:02 am Předmět: |
|
|
Zelenoočko,jak ty to děláš Potichoučku trousíš kila dolů......Blahopřeju!Qwys moc pozdravuj a ať se drží,oprstýnkovaná jedna ! _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zelenoočko
|
Zaslal: út březen 27, 2007 9:51 am Předmět: |
|
|
Sama nevím.. ale jde to. Díky zapochvalu - je pěkné vidět, jak si všímáte každěho mého kilča dole.... Nevím, čím to, ale co den, to 200-300g dole. Tak se mi to móóóóc líbí... ale však ono se to hodně brzo zase zastaví - nebojte. Už se totiž nezadržitelně blížím k MAGICKÉ HRANICI 100kg !!! A to budu stát jak solnej sloup, dokud mě zas někdo nebo něco nepopostrčí ! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Monika Zamazalová
|
Zaslal: út březen 27, 2007 11:14 am Předmět: |
|
|
Zelenoočko, holka ty seš ale pašák. Supéééér a gratuluju  _________________ 36 let, 3 děti /18,16,5 let/ a 4 psi
před o 7 kilo a akce "lepá děva" vypukla 2.5. 07,kila se ztrácejí.Já su tak ščastná. http://moje.sms.cz/zammon/obr/386171 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
trixl
|
Zaslal: út březen 27, 2007 12:05 pm Předmět: |
|
|
Zelenoočko moc ti přeju, aby se to zastavilo až dosáhneš svojí ideální váhy a už se to nikdy nevrátilo. Teda ale je to sešup budeš brzy potřebovat plastiku, aby na to bě nevlála přebytečná kůže. _________________ neziskovky www.zrnka.cz a www.vysocina.apla.cz
BEZ OPKY, 5 dětí, 49 let, počátek hubnutí >131 kg, jedu na etapy , bezlaktózová dieta |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zelenoočko
|
Zaslal: út březen 27, 2007 12:17 pm Předmět: |
|
|
Děvčata...
psala mi Qwys - že u ní byla fyzioterapeutka, že je učila dýchat a vstávat...ale že jí pak musela poct ji položit.. Na jídlo teď dostala vývar, ale bohužel prý není schopná si tam dojít. Brečí bolestí. Píše, že neví, jak zítra zvládne jít domů (ke kamošce v Praze - ta pro ni dojde do Iscare). Dnes ji nepustí. Píše, že teď řvala bolestí, tak že jí zase něco píchli...a teď jde zkusit spát...
Holky, je mi jí moc líto, chuderky... kdo na ni máte tel., zkuste jí podpořit. Pořád dokola jí píšu a říkám, že na ni všechny myslíme, že tolik lidí jí podporuje.... Říkala mi, že nikdy v životě takovouto bolest nezažila. Že nesnáší bolesti... že není na bolest zvyklá..
Kdyby to šlo, poslala bych jí sílu...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zelenoočko
|
Zaslal: út březen 27, 2007 12:38 pm Předmět: |
|
|
Děkuju Moničko, Trixl, Danielko a Datli...
Hlavně mě hrozně moc těší těch - snad navždy ztracených - 12cm v pase!!! Gaťata padaj...a dokonce - světe div se - je mám volnější i přes stehnošpekoprdel! Tam je to slabší, jen nějakejch - 5cm....ale jsem šťastná i za to!!!
Trixl - já doufám, že na žádnou plastiku snad nebudu muset jít. Sice je tělo zhuntovaný tloušťkou, ale pořád si říkám, že když budu hodně a poctivě cvičit, tak že se třeba elastičnost kůže probudí a zafunguje! Musím věřit.. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
elena
Založen: 13.1.2007 Příspěvky: 176 Bydliště: České Budějovice
|
Zaslal: út březen 27, 2007 1:08 pm Předmět: |
|
|
Evi, pozdravuj Qwys, je mi jí líto a když to čtu, tak mě začíná chytat fantas. Ona píše, že není zvyklá na bolest, ale na bolest si nejde zvyknout. To by pak už nebyla bolest, ale normálka. Jinak doufám, že jsem ve výhodě, že mám za sebou dva hrozný porody, tak nebudu takhle zkoušet, jako Zuzka. Tak ať je jí líp. Bože ta mě straší. Ach jo. _________________ --31 let - bandáž 3.4. 2007 -- redukce - 7 kg před operací MILUJU SVOU BANDÁŽ
Doplnění 10. 7. 2008 - 2ml
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
HankaŠ
|
Zaslal: út březen 27, 2007 1:47 pm Předmět: |
|
|
Děvčátka, je mi qwys moc líto, moc jí držím palečka,aby jí to přestalo bolet. Já bych jí ráda napsala, ale neznám tel.č. pokud to půjde pošli mi ho zelenoočko na SZ. Je prima,že opstýnkovaným jdou kila dolů.papáček Hanka _________________
bandaz 2.4.2007
18kg před operací |
|
Návrat nahoru |
|
 |
HankaŠ
|
Zaslal: út březen 27, 2007 1:48 pm Předmět: |
|
|
Děvčátka, je mi qwys moc líto, moc jí držím palečka,aby jí to přestalo bolet. Já bych jí ráda napsala, ale neznám tel.č. pokud to půjde pošli mi ho zelenoočko na SZ. Je prima,že opr stýnkovaným jdou kila dolů .papáček Hanka |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|