Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

OPERACE

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 121, 122, 123 ... 728, 729, 730  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Monika Zamazalová

PříspěvekZaslal: po březen 26, 2007 10:24 pm    Předmět: Citovat

Jdu chrnět, holky dobrou noc a pokud budete někdo psát qwys tak že ji moc zdravím Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

před o 7 kilo a akce "lepá děva" vypukla 2.5. 07,kila se ztrácejí.Já su tak ščastná. http://moje.sms.cz/zammon/obr/386171
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Daniela Poulová

PříspěvekZaslal: po březen 26, 2007 10:31 pm    Předmět: Citovat

Jééé,to je hezký Laughing !Už se těšim,až ta naše prťavka bude mluvit.Zatim jen tak žvatlá zato v jednom kuse!Nejhorší je,že se rozčiluje,že jí nerozumíme Laughing !Tak jo Moni,jdu spát,dobrou a pěkné sny Wink
trixl

PříspěvekZaslal: út březen 27, 2007 6:57 am    Předmět: Citovat

Danielo počkej a potom poví i co neví Laughing A jak začnou otázky, to tě teprve bude hlava brnět Laughing To věčné proooč a podobně Shocked a mě to celý čeká ještě jednou Rolling Eyes Ale těším se na maličkou, už má kočička přes půl kila Very Happy

BEZ OPKY, 5 dětí, 49 let, počátek hubnutí >131 kg, jedu na etapy Smile, bezlaktózová dieta
Daniela Poulová

PříspěvekZaslal: út březen 27, 2007 7:47 am    Předmět: Citovat

Jééé trixl,to je tak pěkný,to čekání Very Happy !Bych byla klíďo těhu celej život!Tak si to užívej i za mně Laughing !Jo,já vim, s tím mluvením, co to je? a proč? ale mně to baví,fakt se těšim Very Happy
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: út březen 27, 2007 8:47 am    Předmět: Citovat

Volala jsem před chvílí naší drahé Qwys... už je na tom lépe než včera, ale prý ji strašně bolí port. Motavice už nemá, je to lepší... ale stále nic moc, říká... Teď že dostala jogurt, ale olízla jen 2 lžičky a hotovo... víc ani ťuk.

Všechny vás moc pozdravuje a děkuje za pěkný podporující slova..
Datli

PříspěvekZaslal: út březen 27, 2007 8:52 am    Předmět: Citovat

EVi ty už máš 8 kil?Tý brďo-jde ti to krásně!
Daniela Poulová

PříspěvekZaslal: út březen 27, 2007 9:02 am    Předmět: Citovat

Zelenoočko,jak ty to děláš Wink Question Potichoučku trousíš kila dolů......Blahopřeju!Qwys moc pozdravuj a ať se drží,oprstýnkovaná jedna Wink !
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: út březen 27, 2007 9:51 am    Předmět: Citovat

Sama nevím.. ale jde to. Díky zapochvalu - je pěkné vidět, jak si všímáte každěho mého kilča dole.... Nevím, čím to, ale co den, to 200-300g dole. Tak se mi to móóóóc líbí... ale však ono se to hodně brzo zase zastaví - nebojte. Už se totiž nezadržitelně blížím k MAGICKÉ HRANICI 100kg !!! A to budu stát jak solnej sloup, dokud mě zas někdo nebo něco nepopostrčí !
Monika Zamazalová

PříspěvekZaslal: út březen 27, 2007 11:14 am    Předmět: Citovat

Zelenoočko, holka ty seš ale pašák. Supéééér a gratuluju Exclamation Exclamation Exclamation Very Happy

před o 7 kilo a akce "lepá děva" vypukla 2.5. 07,kila se ztrácejí.Já su tak ščastná. http://moje.sms.cz/zammon/obr/386171
trixl

PříspěvekZaslal: út březen 27, 2007 12:05 pm    Předmět: Citovat

Zelenoočko moc ti přeju, aby se to zastavilo až dosáhneš svojí ideální váhy a už se to nikdy nevrátilo. Teda ale je to sešup Smile budeš brzy potřebovat plastiku, aby na to bě nevlála přebytečná kůže.

BEZ OPKY, 5 dětí, 49 let, počátek hubnutí >131 kg, jedu na etapy Smile, bezlaktózová dieta
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: út březen 27, 2007 12:17 pm    Předmět: Citovat

Děvčata...
psala mi Qwys - že u ní byla fyzioterapeutka, že je učila dýchat a vstávat...ale že jí pak musela poct ji položit.. Na jídlo teď dostala vývar, ale bohužel prý není schopná si tam dojít. Brečí bolestí. Píše, že neví, jak zítra zvládne jít domů (ke kamošce v Praze - ta pro ni dojde do Iscare). Dnes ji nepustí. Píše, že teď řvala bolestí, tak že jí zase něco píchli...a teď jde zkusit spát...

Holky, je mi jí moc líto, chuderky... kdo na ni máte tel., zkuste jí podpořit. Pořád dokola jí píšu a říkám, že na ni všechny myslíme, že tolik lidí jí podporuje.... Říkala mi, že nikdy v životě takovouto bolest nezažila. Že nesnáší bolesti... že není na bolest zvyklá..
Kdyby to šlo, poslala bych jí sílu... Crying or Very sad Crying or Very sad
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: út březen 27, 2007 12:38 pm    Předmět: Citovat

Děkuju Moničko, Trixl, Danielko a Datli...
Hlavně mě hrozně moc těší těch - snad navždy ztracených - 12cm v pase!!! Gaťata padaj...a dokonce - světe div se - je mám volnější i přes stehnošpekoprdel! Tam je to slabší, jen nějakejch - 5cm....ale jsem šťastná i za to!!!

Trixl - já doufám, že na žádnou plastiku snad nebudu muset jít. Sice je tělo zhuntovaný tloušťkou, ale pořád si říkám, že když budu hodně a poctivě cvičit, tak že se třeba elastičnost kůže probudí a zafunguje! Musím věřit..
elena

PříspěvekZaslal: út březen 27, 2007 1:08 pm    Předmět: Citovat

Evi, pozdravuj Qwys, je mi jí líto a když to čtu, tak mě začíná chytat fantas. Ona píše, že není zvyklá na bolest, ale na bolest si nejde zvyknout. To by pak už nebyla bolest, ale normálka. Jinak doufám, že jsem ve výhodě, že mám za sebou dva hrozný porody, tak nebudu takhle zkoušet, jako Zuzka. Tak ať je jí líp. Bože ta mě straší. Ach jo.

[/url]
HankaŠ

PříspěvekZaslal: út březen 27, 2007 1:47 pm    Předmět: Citovat

Děvčátka, je mi qwys moc líto, moc jí držím palečka,aby jí to přestalo bolet. Já bych jí ráda napsala, ale neznám tel.č. pokud to půjde pošli mi ho zelenoočko na SZ. Je prima,že opstýnkovaným jdou kila dolů.papáček Hanka

bandaz 2.4.2007
18kg před operací
HankaŠ

PříspěvekZaslal: út březen 27, 2007 1:48 pm    Předmět: Citovat

Děvčátka, je mi qwys moc líto, moc jí držím palečka,aby jí to přestalo bolet. Já bych jí ráda napsala, ale neznám tel.č. pokud to půjde pošli mi ho zelenoočko na SZ. Je prima,že opr stýnkovaným jdou kila dolů Laughing .papáček Hanka
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 121, 122, 123 ... 728, 729, 730  Další

Přejdi na: