Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

KAVÁRNA aneb povídání o všem možném

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 312, 313, 314 ... 824, 825, 826  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
bobule

PříspěvekZaslal: pá březen 25, 2011 12:40 pm    Předmět: Citovat

Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
verca

PříspěvekZaslal: pá březen 25, 2011 12:42 pm    Předmět: Citovat

No moniiii kde je ten Tvůj příspvěvek???????????? Rolling Eyes prej ať ho nemažu a pak ho smaže sama, no to jsou mi ale věci Twisted Evil Laughing Laughing

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
bestickova

PříspěvekZaslal: pá březen 25, 2011 1:00 pm    Předmět: Citovat

to vis,jsem se nejak rozjela,ale zase vychladla Wink

[/url]
zakletá

PříspěvekZaslal: pá březen 25, 2011 1:16 pm    Předmět: Citovat

Tak teď teda fakt nechápu proč jsi ho původně psala, když si za tím nakonec ani nestojíš... no pakárna totok. Shocked Shocked Shocked

27/4/2011 PLIKACE,OB Klinika a nový,krásný začátek!
Heslo na plantáž přes SZ.
bestickova

PříspěvekZaslal: pá březen 25, 2011 1:56 pm    Předmět: Citovat

Zakleta,ale stojim,stojim si za tim,ze me mrzi,ze sem uz nechodi ta devcata,co maji operaci uz daaavno za sebou,stojim si za tim,ze spousty novacku kasle na cteni prispevku v sekci rady pro novacky a casto kladou otazky porad dokola a taky si stojim za tim,ze si tady nektere leci mindraky...ikdyz jsem to takhle puvodne nepsala,presne takhle to bylo mysleno..A neboj,nejsem "zamrzla" a vim,ze se vsechno vyviji,vcetne tohoto fora,ze lid prichazeji a odchazeji...a smazala jsem ho proto,ze to byl zbytecny vykrik do tmy,jak spravne napsala bobule..

[/url]
bossice

PříspěvekZaslal: pá březen 25, 2011 3:31 pm    Předmět: Citovat

Hm, tak jsem o něco asi přišla... Evil or Very Mad
Doufám, že jsem to nerozkmitala včerejším povzdechem s Alenkou.
Ráda bych občas zahlédla "staré dobré známé", ale prostě nejsou! Tak se moc těším na srazík v červnu v Turnově, že třeba některé potkám.
Bestík má pravdu, vše se vyvíjí. A je dobře, že přibývají nové dušičky. Jinak by to tu chcíplo na oubytě...

Lubinko jak je? Asi trochu lépe, když humor Tě ještě neopustil...

Jane pozdravuj Sibylu a držím jí palce, ať do té nemocnice nemusí. Doma se prý člověk rychleji uzdravuje.

55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + Sad zatím 88kg a bude hůř
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
verca

PříspěvekZaslal: pá březen 25, 2011 3:42 pm    Předmět: Citovat

Jen doplním Moni, že jak jsi psala v tom původním příspěvku o lidech, kteří chodili a už nechodí - na Tvůj dotaz proč nechodí, že Ti odpovídají proč by chodili, že jim forum už nic nedává..... to je naprosto logické - co by jim také forum dávalo, když mají po operaci a vše už vědí.... nepotřebují přece číst a opakovat stále to samé dokola, nesedí jim určité lidé (třeba já) Laughing nebo začali přibírat a jsou zklamaní, bezradní, naštvaní nebo nechtějí číst ty dohady, co tu občas jsou atd atd...důvodů je prostě hned několik.....v tom případě to řeší volbou - nechodit anebo jen čtou, ale už nepíší, to už je jedno..... každopádně já to vidím trošku jinak - i my jsme tenkrát potřebovali pomoc, podporu..... toto forum nám už tenkrát bylo velkým přínosem - myslím, že mluvím téměř za všechny, kteří sem chodili i když někteří jen sporadicky...ale chodili, téměř všichni jsme se tu ptali na věci, které jsme tu nenašli nebo nevěděli...a všichni jsme byli rádi, když nám někdo odpověď dal. Tak si říkám - proč své poznatky a zkušenosti neposílat dál - právě těm, kteří potřebují pomoc právě teď , vždyť nás nikdo nenutí, abychom tu byli, pomáhali, radili, podporovali jiné, děláme to zcela dobrovolně a to všichni, do jednoho Wink
Ale na druhou stranu zase musím uznat, že v poslední době mám opravdu pocit, že si spoustu lidí myslí, že je samotná operace vysvobodí a že se pro to nemusí už více dělat - zkrátka jsou totálně neinformovaní, nevědí si po operaci rady co a jak jíst, pít atd - přitom těch informací je tu strašně moc - je tu už snad napsáno úplně všechno o všech operacích - bohužel málokdo nejprve ČTE a potom píše dotazy, proto je to tu stále jako začarovaný kruh, kolotoč a musím říct, že těchto lidí je čím dál víc Confused

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo

Naposledy upravil verca dne pá březen 25, 2011 4:32 pm, celkově upraveno 1 krát.
bossice

PříspěvekZaslal: pá březen 25, 2011 4:02 pm    Předmět: Citovat

No tak nebýt fóra, tak možná už mám zase 100 kg. Chodím se sem nabít a když vidím metříky druhých, tak si vždycky řeknu...ty vole, to seš teda srabík...
A vždycky si sem mrsknu tu rakvičku se smrťáčkem, když se nedaří, ať všichni vidí, že to není žádná sranda, ale makačka. Že operace není samospásná a bez disciplíny se člověk nedobere nikam. Vlastně dobere, ale na špatný konec metříku. Mrzí mě, že ti, co třeba selhali nebo mají problémy (jak píše Věrča), mezi nás nepřijdou a nezapojí se. Pomohlo by to i mně pardálici (dle Éčka) a já přidávám "staré" pardálici. Vyměňovat si zkušenosti a poučit se z chyb druhých, to je to, co tu hledám. Ale takových dušiček je tu pomálu.

Možná, že kdybych měla takových 65 kg, už by jste mě tu třeba taky nemuseli mít pořád na očích...byla bych v nebi sedmém a nemusela tu s Vámi už nic řešit.

Jo a dneska, si představte, na mě neměli v jednom krámě kalhoty. Všechny velké. Tak teď nevím, esli jako mám mít vzteka nebo radost Wink .

55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + Sad zatím 88kg a bude hůř
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
zakletá

PříspěvekZaslal: pá březen 25, 2011 4:02 pm    Předmět: Citovat

by mě zajímalo proč nejdou odelsat příspěvky v některých vláknech.

27/4/2011 PLIKACE,OB Klinika a nový,krásný začátek!
Heslo na plantáž přes SZ.
verca

PříspěvekZaslal: pá březen 25, 2011 4:11 pm    Předmět: Citovat

zakletá a všichni ostatní - forum blbne - při odeslání příspěvku to hází chybu, ale přesto se příspěvek ODEŠLE !! tak ho neodesílejte znovu, bo tu bude 1000x Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

boss krásně jsi to napsala..... já si zase říkám - až nebudu chtít, chodit sem nebudu - je to opravdu volba každého z nás.... Wink

A s těmi kalhoty - no jasně, že máš jásat !!!!! Wink

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Romana Kilbergerova

PříspěvekZaslal: pá březen 25, 2011 4:16 pm    Předmět: Citovat

Bosice hele ty stará pardálice koukej už tu rakev sundat a nasaď zpátky berunu. Když jsem tě viděla tak ti stejne těch 83 nevěřim hubeňoure Wink Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Bandáž Iscare 9. říjen 2009 2krát doplnění 2.5 a band podle rtg po roce úplně volný, 39let,
redukce od 17.3.11 doplnění bandu 3,5ml Turnov:))), 5.5.11 doplnění 1ml.
verca

PříspěvekZaslal: pá březen 25, 2011 4:18 pm    Předmět: Citovat

Romčo počkeeej, ta ti dá....nedráždi hada bosou nohou Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Romana Kilbergerova

PříspěvekZaslal: pá březen 25, 2011 4:19 pm    Předmět: Citovat

Ahoj Věruško ty naše poblblý sluníčko Laughing Laughing no aspoň si to včera říkala Rolling Eyes

Nedráždim konstatuju Laughing Laughing Laughing

Bandáž Iscare 9. říjen 2009 2krát doplnění 2.5 a band podle rtg po roce úplně volný, 39let,
verca

PříspěvekZaslal: pá březen 25, 2011 4:20 pm    Předmět: Citovat

co jsem zase kde proflákla?? Rolling Eyes Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Romana Kilbergerova

PříspěvekZaslal: pá březen 25, 2011 4:23 pm    Předmět: Citovat

Nic to byla narážka ta tvojí včerejší únavu Laughing Laughing Laughing

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 312, 313, 314 ... 824, 825, 826  Další

Přejdi na: