Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 296, 297, 298 ... 824, 825, 826 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
jane-jane
|
Zaslal: st březen 23, 2011 9:04 am Předmět: |
|
|
Pohodové ránko....... btw. jinak je středa milé dáááámy
Já vím, že to bude vypadat belbě, že se chlubím ale já mám takovou radost, že se musím s váma jít o ni podělit. Dort se povedl a prý je i dobrej.... tak vám posílám fotečku svého třetího dílka v životě.......
tak juk.... a kdybyste měl někdo cestu kolem.... tak se fakt stavte... bo je tak velkej, že ho není možné sníst.... ta forma byla velká 35 * 35 cm
Návrat nahoru |
|
 |
Evikp
|
Zaslal: st březen 23, 2011 9:16 am Předmět: |
|
|
JJ    _________________
31let, 2 mrňousci (2 a 4,5 roku),milující manžel a dva pražský krysaříci
7.6.10 bandáž v Iscare, doplněno 4ml |
|
Návrat nahoru |
|
 |
erytrin
|
Zaslal: st březen 23, 2011 9:17 am Předmět: |
|
|
tak krev nnabrana a to me chtela objednat na zitra si mysli ze tam budu jezdit dene  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Evikp
|
Zaslal: st březen 23, 2011 9:19 am Předmět: |
|
|
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lea
|
Zaslal: st březen 23, 2011 9:35 am Předmět: |
|
|
Krásné středeční ráno!
Ery, no tak super, že je hotovo! Ona je tam ode dneška nová recepční, tak je asi i trochu zmatek.
Jsem zvědavá s čím přijde Zakletá, na kdy jí dají termín.
Jane-jane smekám!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To je bomba dort! _________________
Plikace 18/5, OB klinika
31 let, vdaná, dvě děti a kočka  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
martina
|
Zaslal: st březen 23, 2011 10:40 am Předmět: |
|
|
jj škoda, že seš tak daleko, hned bych si u tebe jeden takový dortík objednala. Syn má dneska 20 a tady zatím vymýšlím co a jak, protože dorty nejsou moje specialita a babička opět nezklamala - neupeče........, navíc mi ještě pořád není dobře, ATB zatím nějak moc nezabírají, takže mě bolí i myslet, no ale něco budu muset.
Ten tvůj vypadá báječně a určitě tak i chutná  _________________
bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka |
|
Návrat nahoru |
|
 |
erytrin
|
Zaslal: st březen 23, 2011 10:46 am Předmět: |
|
|
Lea zatím tam byla ta recepční co jí tam potkávám od začátku března mladá holka, jinak psala mi internistka Owen že jedině mě muže zařadit na waiting list ale at se moc netěším, že už tam jedna pacientka taky čeká, možná Zakletá Ale pro sych si mám objednat do 7/4 na předoperační _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LF
|
Zaslal: st březen 23, 2011 10:49 am Předmět: |
|
|
Zdravím defčata. Tak zítra už touhle dobou budu v nemocnici. Nervozita už se mě zmocnila Takže dneska asi ani neusnu. Ještě si zapakovat svých pár švestiček a mám všechno. Docela mám strach
jane-jane Klikla jsem na ten dort a říkám "ty vole" Užasné  _________________
24.3.2011 TUBU. FN Ostrava - MUDr. Foltys
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lea
|
Zaslal: st březen 23, 2011 11:00 am Předmět: |
|
|
ERY: budu držet pěsti, aby se něco uvolnilo!!!! Zakletá je asi právě u chirurga . Já jdu na poslední část kolečka 18/4 k dr. Pichlerové, tak pak už to snad bude všechno a hurá na plikaci.
Já na recepci vždycky viděla takovou starší paní s přízvukem a ta mi včera říkala, že končí a je tam poslední den. Vedle seděla taková mladá holčina, tak jsem si říkala, že je asi nováček, co nastupuje po té původní . _________________
Plikace 18/5, OB klinika
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lubinka
|
Zaslal: st březen 23, 2011 11:26 am Předmět: |
|
|
Ahoooooooooooj
Jen prolítávám,není mi 2 krát dobře.Včera jsem na odpolední zkolabovala a už mě vezli do nemky.Dostala jsem kapáky a v 8 mě po 3 hodinách pustili domů,ale musel pro mě dojet švagr,jinak bych tam zůstala do rána.
Věrčo, Aničko děkuji,ale malej jde na 12 hodin na ušní,teče mu to víc a víc a nebudu riskovat,že by ohluchl.Teda musí s ním chlap,protože já sotva pletu nohama.Jinak mě včera museli přikrýt 2 dekama pořád jsem drkotala zubama.Sestřička mi říká,to Vám je taková zima,no je no .Je mi pořád strašná zima,všichni chodí v mikinách a já mám pod bundou svetr s roláčkem a stejně je mi kosa jak blázen a nosím jako exot rukavice,byt ty za 10kč,ale debil no
Jdu spát,mám Vás ráda
Alena Alenko,já vím,že máš pravdu,ale sem si myslela,že se mi to vyhne ,ale neboj nevzdala jsem to  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w4ydnIk/]
[/url]
http://www.nevicky.cz/rajcatova-plantaz/
38let,3 děti
24.8.10opka při váze 118.5kg
Listopad 2011-Nohy |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Camel
|
Zaslal: st březen 23, 2011 12:20 pm Předmět: |
|
|
ahoj jsem tady dnes po prvé v pondělí jsem byla na bandáži žaludku . |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lea
|
Zaslal: st březen 23, 2011 12:26 pm Předmět: |
|
|
Ahoj Camel!
Gratuluju a závidím, že to máš za sebou . Jak Ti je? _________________
Plikace 18/5, OB klinika
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
Zaslal: st březen 23, 2011 12:42 pm Předmět: |
|
|
jane-jane tak dort je překrásnej obdivuji, že dokážeš něco tak krásného vytvořit já jsem taky nepečící , tak vždycky jen zírám, co všechno jde upíct
lubinko z čeho jsi ten kolaps měla co ti řekli doktoři nebyl to náhodou pokles hořčíku dávej na sebe pozor  _________________
57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vlada
|
Zaslal: st březen 23, 2011 1:30 pm Předmět: |
|
|
jane-jane nádhera manžel se semnou hádal,že ten dort je oblečenej do dresu,že to není k jídlu ,ale fakt krásnej mňam
Hlásím,že UTZ v pořádku,nejdřív mě vystrašili s myomem v děloze ,ale že prej se zpletla UF UF
Příští týden ještě spiro a gastro a je to,jen mi nejde do hla vy ,že tady chodíte ještě na EKG A na to já nejdu _________________
28.6.11 TUBU v TURNOVĚ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Iriska
|
Zaslal: st březen 23, 2011 2:00 pm Předmět: |
|
|
Leničko taky Tě zdravim,,no jak to dělám v 6,20h zazvoni budik,prvni proletim koupelnou,skočim na vahu,zapiši chichi a jdu chytsat snídaně a svvačinky a čajíček a mlíčenko,,pak zavelim vstávat ,dám snídani na stůl popapám ,kolem mě to knučí a bručí a leze a motá se tak posnídám ,pak počešu malou a oni jdou snidat ,a já posnidám písmenkama na forum chichi,,,vždy mám jen 5-10min ale nedá mi to kouknout,jestli někdo neposunul chichi,,,a když nedejbože mohu posunout já ,tak oto raději ten pc startuji
bobulko:krásné sluníčko takové veselé to je paráda
Verčí: nádherná romantika
Ery:tak to je dobře že máš vše,to bude zachvilinku termínek,držim pěsti ať se uspíší
Jane-jane:Janičko tak ten je nádhernej,já dětem někdy peču někdy koupim,ale letos mám poprvé vplánu skusit to potáhnout právě tim marcipánem,smím poprosit poslat recept do sz,,,děkuji,,opravdu jsi šikulka,radost pohledět...
LF:přeji aby vše dobře dopadlo,a neboj bude jen a jen líp
Lubinko,nol to je děsní,je mi to líto,a ještě jsou takoví dacani že člověka ani neodvezou dom,,no co se divim ani z porodnice neposílaj tak proč by měli jinakže,,,tak lež odpočívej,,no já pořád říkám že ty naše porce na podvíživu,že v nich není všechno tak jak má být ,pak ta síla chybí,,,ale co naplat když chceme být hezčí,,nebo já říkám aspoň normální....drž se holka,a stim ouškem jdi to zato nestojí,mi na ouška trpíme,tak vim jak je to nepříjemné,,,,brrr..pusku pa
Camel:tak vítej na foru,tak brzy po opce,,,jak se daří,už jsi doma?hodně rychlou rekonvalescenzi přeji
Vlada:tak splést se z miomem,to je hrozný,,jedné známé se těď spletli s informací miminka co čeká,řekli ji že ji vyšli špatné testy a že to mimi bude postižené,ale jelikož si mimi přáli,tak že se o něj postarají,ale měla 14dní jit na potrat,,lidi oni ji za 3týdny volali že si spletli papíry a ona má zdravé dítě,,, víte co se mohlo stát kdyby se rozmyslela jinak,jakože v dnešní době mít postižené dítě není lehké,,stát nepomáhá ani na zdravé aani na nemocné,,no já to slyšela a šel mi mráz po zádech,,,
Tak a jdu si odpočinout,,mám žaludek pořád jak na vodě,,,malej usnul tak myslim že taky odpadnu,,,papap,,mám vás ráda  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wyO4OdL/]
[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|