Jdi na str�nku P�edchoz� 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Zobrazit p�edchoz� t�ma :: Zobrazit n�sleduj�c� t�ma |
Autor |
Zpr�va |
Romana
Zalo�en: 18.11.2006 P��sp�vky: 327 Bydli�t�: Brno
|
Zaslal: ne �nor 20, 2011 8:17 am P�edm�t: |
|
|
indianka j� taky beru vitam�ny a konkr�tn� calcium m�m v �umiv�ch tablet�ch je to Maxi calz 500mg a beru jej r�no a ve�er jednu tabletu _________________ redukce od 1.10.2005 ( -35kg p�ed operac�)bypas 9.11.2006 ,dr. Michal �ierny ,Brno
|
|
N�vrat nahoru |
|
|
Linda
Zalo�en: 13.4.2010 P��sp�vky: 1
|
Zaslal: ne b�ezen 20, 2011 7:35 pm P�edm�t: deprese |
|
|
Dobr� den pane doktore, kv�li depres�m jsem nabrala z 55 na 110 ale to m� u� automaticky z bariatrick�ho z�kroku vylu�uje, �e? To by m� ov�em zabilo, jeliko� m� deprese pokra�uj� tak� d�ky m�mu p�ib�v�n� na v�ze. Pros�m hodn� o odpov��, jsem ne��astn�. d�kuji linda _________________ LINDA : )
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wwrzlam/]
[/url] |
|
N�vrat nahoru |
|
|
verca
Zalo�en: 1.12.2009 P��sp�vky: 2925
|
Zaslal: ne b�ezen 20, 2011 7:42 pm P�edm�t: |
|
|
Lindo nejsem sice pak doktor, ale p�esto se zept�m - chod� se sv�mi depresemi k psychiatrovi ?? Mysl�m, �e podle toho, jak to popisuje� jsou v�t��ho rozm�ru a samotn� operace Ti deprese nevyl���, je tam pot�eba odborn� pomoc nejprve ... je to ale jen m�j n�zor... _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 d�ti, na podzim abdo
Konec met��ku 14/1/11 = 75kg a bojuj���mm d�l |
|
N�vrat nahoru |
|
|
bossice
Zalo�en: 16.6.2008 P��sp�vky: 721 Bydli�t�: Turnov
|
Zaslal: ne b�ezen 20, 2011 7:52 pm P�edm�t: |
|
|
Lindo j� se na psychiatrii l���m u� dlouh� roky, beru n�kolik druh� l�k�, psychologem jsem pro�la bez probl�m� a operaci mi provedli. Pokud se l��� a Tv� nemoc je "zal��ena" a jsi celkem v pohod�, dal�� posoud� psychlog a ten rozhodne. L��� se? ...jsou i l�ky proti depresi, kter� omezuj� chut� k j�dlu, tak�e by ses nemusela b�t p�ib�r�n� na v�ze. _________________
55 let, skv�l� man�el, 2 syn�to�i,krysa��k Sisinka,band� 7/2008 p�i 107 kg MUDr. Hrub�, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyn� ATB a jedu + zat�m 88kg a bude h�� |
|
N�vrat nahoru |
|
|
martina
Zalo�en: 31.7.2006 P��sp�vky: 916 Bydli�t�: st�edn� �echy
|
Zaslal: po b�ezen 21, 2011 9:21 am P�edm�t: |
|
|
Lindo i j� p�id�m sv�j n�zor a zku�enost. Norm�ln�, to �e by ses l��ila s depresema by probl�m b�t nem�l, proto�e kdo dneska tento probl�m nem�. I j� jsem se v dob�, kdy jsem proch�zela kole�kem l��ila, probl�m by ale mohl b�t pokud tv� deprese, a to ty bohu�el p�e�, jsou i z p�ib�r�n�. Tenkr�t mi pan� doktorka vysv�tlovala, �e u lid�, kte�� maj� deprese z obezity hroz� nebezpe�e, �e kdyby operace nep�inesla vysn�n� �sp�ch, tak by se jejich zdravotn� stav mohl je�t� zhor�it............ _________________
band� 13. 11. 2006 p�i 115 kg - pro obt�e odstran�na
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to ��asn�
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelov�n�m pup�ka |
|
N�vrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nem��ete odes�lat nov� t�ma do tohoto f�ra. Nem��ete odpov�dat na t�mata v tomto f�ru. Nem��ete upravovat sv� p��sp�vky v tomto f�ru. Nem��ete mazat sv� p��sp�vky v tomto f�ru. Nem��ete hlasovat v tomto f�ru.
|
|