Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 279, 280, 281 ... 824, 825, 826 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
bossice
|
Zaslal: so březen 19, 2011 8:36 pm Předmět: |
|
|
...no ještě je to po 18 letech, nikoliv 20...když už, tak už, zkrátka jsem "musela"... _________________
55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + zatím 88kg a bude hůř |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Terča
Založen: 23.1.2007 Příspěvky: 767 Bydliště: Severní Čechy, Štětí
|
Zaslal: so březen 19, 2011 9:09 pm Předmět: |
|
|
Omlouvám se, nevím, kam dotaz položit. Chtěla jsem se zeptat těhulek nebo čerstvých maminek, jak to máte s Omeprazolem, názory se různí. _________________
band 3/08,-25kg před op,1/3/11 reop pro potíže, tubu Turnov Mudr. Hrubý,102 kg před reop
Davídek |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vlada
|
Zaslal: so březen 19, 2011 9:24 pm Předmět: |
|
|
prosím prosím mám otázečku,slyšela jsem ,že často po opce padají vlasy co je na to nejlepší
takhle mi padají sami od sebe ,dá se tomu předejít
a proč vlastně padají je to důsledkem nedostatku vitamínů  _________________
28.6.11 TUBU v TURNOVĚ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zakletá
|
Zaslal: so březen 19, 2011 10:47 pm Předmět: |
|
|
vlado uz jsem ti odpověděla vedle, kde jsi dotaz taky pokládala. _________________
27/4/2011 PLIKACE,OB Klinika a nový,krásný začátek!
Heslo na plantáž přes SZ. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
edrah
|
Zaslal: ne březen 20, 2011 1:53 am Předmět: |
|
|
Boss, tak jsem koukla,kdy je srazík v Liberci a tam opravdu nedorazím, protože mám přednášky v Hradci a tam, jako hodná žákyně dorazím a budu se snažit o nějaký ten zápočet a večer z Hradce zase rovnou hurá do práce. No dyť jsem říkala, že se z toho picnu  _________________ Bandáž 17,12,2010 Báječný Hrubáček, nemocnice Turnov
[/url][url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQMHnM5/]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bossice
|
Zaslal: ne březen 20, 2011 2:38 am Předmět: |
|
|
Edrah no to je škoda . Ale chápu. Škola je přednější. Hodně štěstí!
Tak doufám, že aspoň toho 10. června přijedeš na velký sraz do Turnova. Už si ten pátek rezervuj, obyčejně to začíná v 17. hod., můžeš tam i v hotelu přenocovat. Bude to u Karla IV. _________________
55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + zatím 88kg a bude hůř |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lubinka
|
Zaslal: ne březen 20, 2011 7:35 am Předmět: |
|
|
Krásné nedělní ráno posíílám
Včera malá Anička(5let) kouká na superstar,já vedle ní na ntb a najednou se ozve,ty wolee,2 sekundy ticho a dodatek to je hustýýýýýýýý Sem normálně nevěděla co mám jako dělat,jestli se chechtat anebo začít přednášku,že se to neříká,no raději jsem zdrhla z pokoje a líčím to chlapovi a ten se tlemí jako blázen a prej po kom ta malá maska je(po tatínkovi)samozřejmě
A byla jsem u kámošky a líčí mi,že malá Nelinka asi půjde k policii jdou na návštěvu a Pavla ji říká Nelinko zavolej výtah(bydlí v domečku,nemají výtah) a malá si stoupne ,koukne nahoru a zavolá výtahu.Jsem se válela smíchy po zemi  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w4ydnIk/]
[/url]
http://www.nevicky.cz/rajcatova-plantaz/
38let,3 děti
24.8.10opka při váze 118.5kg
Listopad 2011-Nohy |
|
Návrat nahoru |
|
 |
qwys
Založen: 26.1.2007 Příspěvky: 916 Bydliště: Sejdeme se u Kolína
|
Zaslal: ne březen 20, 2011 7:39 am Předmět: |
|
|
Ahoj devcatka, hezkou nedeli.
Tak ja uz jdu zitra do prace, to je legrace. Prvni jarni den - blazna pusti ven.
Nastesti se na to citim. Dokonce chce ode mne kolegynka kolacky, tak jsme zvedavi, jak se to povede, zitra bych ji je mela prinest, my se dneska v tomto smeru urcite nudit nebudeme. Ma prijit i pani s formularema na scitani.
Nevite, jak to je, kdyz ja jsem tu trvale, pritel ma trvale bydliste u rodicu?
No rekne nam to asi ona, jestli dorazi. Jestli ne, tak me to nastve, nebudu mit cas litat po postach
Dneska to vidim na ryzi nebo brambory... TAKY je neloupu v nejake loupacce, rychleji to mam v ruce
Zakleta, ja jsem si zas nechala vylozit astrodotaz v jedne astroporadne, kde jsem kdysi byla, a vse vyslo. Nejsem z toho uplne nadsena, ale uvidime, jak to bude. No neptala jsem se na vahu nebo tak
No a to s tou Samkovou mi neslo spustit, tak nevim... Mam Linux, asi to bude tim
jane-jane myslim, ze to bylo tim syrem a pivem, docela zvlastni kombinace, jeste na noc, tak to to telo nemohlo poradne stravit, a mozna to byl i zlucnicek, to by chtelo sonem zkontrolovat, pokud se to bude opakovat.
Zelenoocko a jaaaaaaak se nechas ostrihat, to mi musis pak hned ukazat!!!  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Milca-berca
Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 234 Bydliště: Benešov,35let,bezdětná
|
Zaslal: ne březen 20, 2011 7:53 am Předmět: |
|
|
Terčo....ahojenky...Omeprazol..normálně beru..několikero mudru.mě zjištovalo závadnost a ničemu nevadí..beru jeden za den,bez něj bych nemohla existovat....schválil to jak Hrubáček ,tak ještě volal nějaké magistře přímo..a aji mudr krze žaludek to hledal v moudrých kmíhách..tak se neboj a netrap se žáhou .... _________________
3/07 bandáž,16.2/10 tubu při 127kg,odhozeno 41kg,10/10 těhu při 89kg,36tt-89kg |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rendy
|
Zaslal: ne březen 20, 2011 7:53 am Předmět: |
|
|
Zdravím a krásné nedělní ráno všem  _________________
44 let Op 23/09 2008 FN Hradec Králové Mudr.Hroch 3 kocouří a 1 mimi yokšírek jménem Čiko |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sapientia
|
Zaslal: ne březen 20, 2011 8:32 am Předmět: |
|
|
dobré ráno...omlouvám se...už jsem to sem jednou psala,ale nikdo mi neodpověděl(...jestli jsem vás naštvala tak se omlouvám,ale vážně jsem to neudělala schválně...tak se nezlobte...) měla bych takovej dotaz...mamina jde do toho se mnou(už jsem to tu psala jako amabilisa,nemohla jsem si vzpomenout n aheslo...tak se omlouvám..trotl..Smile )doktor jí řekl že do opky má dát dolů tak 5-10%...prvotní váha byla 96 a teď má 90..jenže už tím pádem nemá BMI 35...tak se bojí aby jí to udělali když už nemá nad těch 35..a ještě jednou se omlouvám za ten nově založenej profil...jsem prostě sklerotik...Sad snad to nevadí..Sad _________________
22let, mám 18-ti měsíšního syna, 8.6 plikace na ob klinice, |
|
Návrat nahoru |
|
 |
qwys
Založen: 26.1.2007 Příspěvky: 916 Bydliště: Sejdeme se u Kolína
|
Zaslal: ne březen 20, 2011 8:36 am Předmět: |
|
|
Sapientio, ja myslim, ze to neni problem. Oni sami vidi, ze ji to BMI klesne, kdyz zhubne pred operaci, coz ale doporucili (kvuli jatrum at se lepe operuje, predpokladam). Nestresovala bych se. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lenka 1975
|
Zaslal: ne březen 20, 2011 8:40 am Předmět: . |
|
|
Krásné nedělní ráno všem,
moc vám děkuji za odpovědi všem,
Guttalax jsem nepoužila a vrátila sousedce, zítra zajdu do lékárny co mi nabídnou. _________________
Mudr. Čierny Michal Plikace Břeclav 23.2. 2011 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sapientia
|
Zaslal: ne březen 20, 2011 8:42 am Předmět: |
|
|
jenže ona teď neví jestli má dál držet dietu aby jí to nešlo moc dolu...na kolečko jdeme až za měsíc... _________________
22let, mám 18-ti měsíšního syna, 8.6 plikace na ob klinice, |
|
Návrat nahoru |
|
 |
janaaa
|
Zaslal: ne březen 20, 2011 9:03 am Předmět: |
|
|
leni s vyprazdnováním mám problém už tři roky (od operace), mně pomáhá čaj ze senny (stojí kolem dvacky), uvařím si ho večer a ráno jdeš v pohodě, laktuloza je příliš sladká, ale taky vždy zabere. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w1KWNws/]
[/url]
39 LET, OSTRAVA, doc. Dostalík, sleeve resekce 14.1.2008 břicho 15.10.2009"- prsa 19.4.2010 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|