Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 267, 268, 269 ... 824, 825, 826 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
AlenaM
|
Zaslal: čt březen 17, 2011 11:32 am Předmět: |
|
|
Lady vítej zpět a já ti také moc gratuluju. Ty budeš kočka.Teda už jsi byla i ve Zlíně,ale až zmizí modřiny,to pak bude paráda.  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wykKp2L/]
[/url]
http://www.nevicky.cz/rajcatova-plantaz/
Milující a podporující manžel
26.10.10 TUBU MUdr Hrubý |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lady
|
Zaslal: čt březen 17, 2011 11:43 am Předmět: |
|
|
AlenaM Ali díky moc a kočka joo?? No to jistě Starší dobře zajeté kolo to možná ...  _________________
Tubulizace 17.2.09 Valašké Meziříčí
před opkou -3kg
42let Manžel a jorkšírka Lucinka |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lenka 1975
|
Zaslal: čt březen 17, 2011 11:58 am Předmět: . |
|
|
Lady,
ahojky jsem ráda, že jsi tady na foru.
Pěkně odpočívej a nic nedělej.
A vítám všechny nováčky a blahopřeji všem kdo krásně zhazují kilečka. _________________
Mudr. Čierny Michal Plikace Břeclav 23.2. 2011 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lubinka
|
Zaslal: čt březen 17, 2011 12:05 pm Předmět: |
|
|
Lady vítej doma
Octavie.k ,Bestice budu se teda snažit po 18 hodině pohybovat někde u hlavního vchodu Čez ARENY,Tesco přinejhorším navštívíme po cestě zpět,ale vidět Vás si ujít nenechám _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w4ydnIk/]
[/url]
http://www.nevicky.cz/rajcatova-plantaz/
38let,3 děti
24.8.10opka při váze 118.5kg
Listopad 2011-Nohy |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zakletá
|
Zaslal: čt březen 17, 2011 12:14 pm Předmět: |
|
|
Lady
ahooj, vítej zpět, a at se dobře hojíš, a fakt tě obdivuju, Vás všechny co se necháte ořezat... já bych na to neměla odvahu ani prd. Ste dobrý! _________________
27/4/2011 PLIKACE,OB Klinika a nový,krásný začátek!
Heslo na plantáž přes SZ. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vlada
|
Zaslal: čt březen 17, 2011 12:18 pm Předmět: |
|
|
Gratuluji všem co mají úbytka na váze
Chci se zeptat jak se mám dostat do fotogalerie a jak mám udělat,abych si mohla udělat fotogalerku  _________________
28.6.11 TUBU v TURNOVĚ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Terča
Založen: 23.1.2007 Příspěvky: 767 Bydliště: Severní Čechy, Štětí
|
Zaslal: čt březen 17, 2011 12:19 pm Předmět: |
|
|
Marti, posunuju metřík po dekách , ale lepší než nic .
Lubinko, užij si Kabáty Já jsem si musela do auta vypálit nějaké mp3, páč Kabáti hráli mýmu mužskýmu už té doby, co jim vyšlo poslední album . Teď přemýšlím, jestli mám napsat hráli s měkkým nebo s tvrdým , píšu měkké, páč je to tlupa chlapů... _________________
band 3/08,-25kg před op,1/3/11 reop pro potíže, tubu Turnov Mudr. Hrubý,102 kg před reop
Davídek |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Terča
|
Zaslal: čt březen 17, 2011 12:20 pm Předmět: |
|
|
Lady, starší dobře zajeté kolo , připomínáš mi humor mého chlapa . _________________
band 3/08,-25kg před op,1/3/11 reop pro potíže, tubu Turnov Mudr. Hrubý,102 kg před reop
Davídek |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zakletá
|
Zaslal: čt březen 17, 2011 12:21 pm Předmět: |
|
|
Vlado proč manžel nechce abys zhubla ? jestli se můžu zeptat... _________________
27/4/2011 PLIKACE,OB Klinika a nový,krásný začátek!
Heslo na plantáž přes SZ. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Iriska
|
Zaslal: čt březen 17, 2011 12:22 pm Předmět: |
|
|
Lady:vítej holka,,je dobře že jsi Kristýnku přivedla na forum,a je naše,na věku nezáleží,když je člověk normální ,tak mu je jedno jestli je mu dvacet nebo šedesát,na nic si nehraje a bereme se jako jedna velká rodina,,,a basta,takže bojujem jasný,,,
Lady,,a ty nožky Ti závidím,teď mi poslala fotečku karpago po tom bříšku a já jen závistí blednu,tak moc bych si to přála,vypadá skvěle,smím štěstím,než se na tu opku dostanu,tak se bude platit a to je konečná,ale doktor slíbil že ještě deset kil a pujdem do teho,tak ted jsem se do teho opřela,a budu se potit a potit a makat na sobě
Terčo:pěkně posouváš metřík,to je paráda,,,blahopřeji  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wyO4OdL/]
[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Terča
|
Zaslal: čt březen 17, 2011 12:23 pm Předmět: |
|
|
Irče, můj šnek je na správném místě . _________________
Davídek |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Iriska
|
Zaslal: čt březen 17, 2011 12:30 pm Předmět: |
|
|
Terči:Já doufám,že i mě zítra trumpetka konečně zatroubí chichi,,,no teď mám 94,6ale ty grami neumim zapisovat tak počkám na celé kilčo,,no ale konečně se to pohlo,,včera jsem se byla dofouknout,dal mi 2,2kubíku a konečně začínám cítit stop i při 100g tak doufám že se to pohne kruciš,jak já bych ráda viděla tu 8čku :lol:Terči,a jakto že máš vyšší BMI než já,jsi menší než já?já mám jen 162cm  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wyO4OdL/]
[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vlada
|
Zaslal: čt březen 17, 2011 12:39 pm Předmět: |
|
|
Zakletá můj manžel je zvláštní člověk nechce ,abych zhubla ,protože trpí chronickou žárlivostí a myslí si ,že když zhubnu ,že si najdu jinýho chlapa. Když mě poznal měla jsem 90kg pak jsem dokázala ještě shodit na nějakých 84kg a chlapy se kolem mě točily líbila jsem se a mě to lychotilo už jen proto ,že jsem měla za sebou rozvod a 14 let ztrávených doma se 120kg a pečování o manžílka a 2 dcerky.A můj nynější manžel nemá rád hlavně ,když někam jdu třeba s kamarádkama.
Momentálně ví,že jdu na operaci a neví,že se chystam do Turnova
A hlavně bude se muset postarat o 2 letého synka což on nedokáže neumí nic jen chodit do zaměstnání a hrát a trénovat fotbal a to je vše.
Co je teď pro mě nejhorší ,že fakt nevím co s tím prckem udělám asi budu muset donutit tchýni,aby si na týden vzala dovolenou  _________________
28.6.11 TUBU v TURNOVĚ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Terča
|
Zaslal: čt březen 17, 2011 12:47 pm Předmět: |
|
|
Irisko, já mám celých 157 cm, jsem jak ustřelený kecky . Zatroubí, neboj. Tak kolik máš vlastně celkem doplněno???
Vlado, můj chlap nesouhlasil s reoperací, ale ne že by nechtěl, abych hubla, to on chtěl, ale je přesvědčenej, že člověk je natolik silnej, že to dokáže i bez operace.
Náš věčný spor na téma, kolik se investuje do obézních, když jsou obézní a jaká je investice do operace a poté do pacientů co zhubnou..atd, atd...jak kolovrátky.
Ale žárlivost? To je hodně špatná vlastnost, taky Ti tím dává trochu najevo, že Ti vlastně nevěří.
Pokud už ses pevně rozhodla, určitě půjdeš za svým... _________________
Davídek |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: čt březen 17, 2011 12:48 pm Předmět: |
|
|
Ahoj všem v kurníčku....
ladynkooo hurááá, vítej doma kočko naše !! Jsi prostě úžasná, jak to krásně zvládáš, máš můj obdiv
Lubinko, octavko, besti
Nedočítám, jen letecky přelétám, tudíž pořádně nevím, co jste tu nakdákali
Vladi hronická žárlivost....hmmm... hodně štěstí holka, nebudeš to mít ani trochu jednoduché... švagrová jednoho takového měla....naštěstí MĚLA...
Jinak jsem rovnou od zubaře frčela k martičce, dovezla jsem jí nový mop, ať se holka nenudí doma a samozřejmě nechyběla ani arnoldice - ta nám donesla mňamku, prý ať tolik nehubneme
Také vítám všechny nováčky...
A k obídku je sekačka a brambory - martičko nekomentovat prosím  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|