Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

KAVÁRNA aneb povídání o všem možném

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 267, 268, 269 ... 824, 825, 826  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
AlenaM

PříspěvekZaslal: čt březen 17, 2011 11:32 am    Předmět: Citovat

Lady vítej zpět a já ti také moc gratuluju. Ty budeš kočka.Teda už jsi byla i ve Zlíně,ale až zmizí modřiny,to pak bude paráda. Laughing Laughing Rolling Eyes

[/url]

http://www.nevicky.cz/rajcatova-plantaz/
Milující a podporující manžel
26.10.10 TUBU MUdr Hrubý
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Lady

PříspěvekZaslal: čt březen 17, 2011 11:43 am    Předmět: Citovat

AlenaM Ali díky moc a kočka joo?? No to jistě Laughing Starší dobře zajeté kolo to možná ... Razz

Tubulizace 17.2.09 Valašké Meziříčí
před opkou -3kg
42let Manžel a jorkšírka Lucinka
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Lenka 1975

PříspěvekZaslal: čt březen 17, 2011 11:58 am    Předmět: . Citovat

Lady,
ahojky jsem ráda, že jsi tady na foru.
Pěkně odpočívej a nic nedělej.
A vítám všechny nováčky a blahopřeji všem kdo krásně zhazují kilečka.

Mudr. Čierny Michal Plikace Břeclav 23.2. 2011
Lubinka

PříspěvekZaslal: čt březen 17, 2011 12:05 pm    Předmět: Citovat

Lady vítej doma Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Octavie.k ,Bestice budu se teda snažit po 18 hodině pohybovat někde u hlavního vchodu Čez ARENY,Tesco přinejhorším navštívíme po cestě zpět,ale vidět Vás si ujít nenechám

[/url]

http://www.nevicky.cz/rajcatova-plantaz/
38let,3 děti
24.8.10opka při váze 118.5kg
Listopad 2011-Nohy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
zakletá

PříspěvekZaslal: čt březen 17, 2011 12:14 pm    Předmět: Citovat

Lady
ahooj, vítej zpět, a at se dobře hojíš, a fakt tě obdivuju, Vás všechny co se necháte ořezat... já bych na to neměla odvahu ani prd. Ste dobrý!

27/4/2011 PLIKACE,OB Klinika a nový,krásný začátek!
Heslo na plantáž přes SZ.
Vlada

PříspěvekZaslal: čt březen 17, 2011 12:18 pm    Předmět: Citovat

Gratuluji všem co mají úbytka na váze Laughing Laughing Laughing
Chci se zeptat jak se mám dostat do fotogalerie a jak mám udělat,abych si mohla udělat fotogalerku Wink

28.6.11 TUBU v TURNOVĚ
Terča

PříspěvekZaslal: čt březen 17, 2011 12:19 pm    Předmět: Citovat

Marti, posunuju metřík po dekách Sad , ale lepší než nic Smile .
Lubinko, užij si Kabáty Exclamation Já jsem si musela do auta vypálit nějaké mp3, páč Kabáti hráli mýmu mužskýmu už té doby, co jim vyšlo poslední album Mad . Teď přemýšlím, jestli mám napsat hráli s měkkým nebo s tvrdým Shocked , píšu měkké, páč je to tlupa chlapů...

band 3/08,-25kg před op,1/3/11 reop pro potíže, tubu Turnov Mudr. Hrubý,102 kg před reop
Davídek
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger
Terča

PříspěvekZaslal: čt březen 17, 2011 12:20 pm    Předmět: Citovat

Lady, starší dobře zajeté kolo Laughing , připomínáš mi humor mého chlapa Wink .

band 3/08,-25kg před op,1/3/11 reop pro potíže, tubu Turnov Mudr. Hrubý,102 kg před reop
Davídek
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger
zakletá

PříspěvekZaslal: čt březen 17, 2011 12:21 pm    Předmět: Citovat

Vlado proč manžel nechce abys zhubla ? jestli se můžu zeptat...

27/4/2011 PLIKACE,OB Klinika a nový,krásný začátek!
Heslo na plantáž přes SZ.
Iriska

PříspěvekZaslal: čt březen 17, 2011 12:22 pm    Předmět: Citovat

Lady:vítej holka,,je dobře že jsi Kristýnku přivedla na forum,a je naše,na věku nezáleží,když je člověk normální ,tak mu je jedno jestli je mu dvacet nebo šedesát,na nic si nehraje a bereme se jako jedna velká rodina,,,a basta,takže bojujem jasný,,,
Lady,,a ty nožky Ti závidím,teď mi poslala fotečku karpago po tom bříšku a já jen závistí blednu,tak moc bych si to přála,vypadá skvěle,smím štěstím,než se na tu opku dostanu,tak se bude platit a to je konečná,ale doktor slíbil že ještě deset kil a pujdem do teho,tak ted jsem se do teho opřela,a budu se potit a potit Laughing a makat na sobě Laughing

Terčo:
pěkně posouváš metřík,to je paráda,,,blahopřeji Razz

[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4
Terča

PříspěvekZaslal: čt březen 17, 2011 12:23 pm    Předmět: Citovat

Irče, můj šnek je na správném místě Smile .

Davídek
Iriska

PříspěvekZaslal: čt březen 17, 2011 12:30 pm    Předmět: Citovat

Terči:Já doufám,že i mě zítra trumpetka konečně zatroubí chichi,,,no teď mám 94,6ale ty grami neumim zapisovat tak počkám na celé kilčo,,no ale konečně se to pohlo,,včera jsem se byla dofouknout,dal mi 2,2kubíku a konečně začínám cítit stop i při 100g tak doufám že se to pohne kruciš,jak já bych ráda viděla tu 8čku Laughing Laughing :lol:Terči,a jakto že máš vyšší BMI než já,jsi menší než já?já mám jen 162cm Laughing

[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4
Vlada

PříspěvekZaslal: čt březen 17, 2011 12:39 pm    Předmět: Citovat

Zakletá můj manžel je zvláštní člověk Sad nechce ,abych zhubla ,protože trpí chronickou žárlivostí a myslí si ,že když zhubnu ,že si najdu jinýho chlapa. Když mě poznal měla jsem 90kg pak jsem dokázala ještě shodit na nějakých 84kg a chlapy se kolem mě točily líbila jsem se a mě to lychotilo už jen proto ,že jsem měla za sebou rozvod a 14 let ztrávených doma se 120kg a pečování o manžílka a 2 dcerky.A můj nynější manžel nemá rád hlavně ,když někam jdu třeba s kamarádkama. Sad
Momentálně ví,že jdu na operaci a neví,že se chystam do Turnova Very Happy
A hlavně bude se muset postarat o 2 letého synka což on nedokáže neumí nic jen chodit do zaměstnání a hrát a trénovat fotbal a to je vše.
Sad Co je teď pro mě nejhorší ,že fakt nevím co s tím prckem udělám asi budu muset donutit tchýni,aby si na týden vzala dovolenou Sad

28.6.11 TUBU v TURNOVĚ
Terča

PříspěvekZaslal: čt březen 17, 2011 12:47 pm    Předmět: Citovat

Irisko, já mám celých 157 cm, jsem jak ustřelený kecky Laughing . Zatroubí, neboj. Tak kolik máš vlastně celkem doplněno???
Vlado, můj chlap nesouhlasil s reoperací, ale ne že by nechtěl, abych hubla, to on chtěl, ale je přesvědčenej, že člověk je natolik silnej, že to dokáže i bez operace.
Náš věčný spor na téma, kolik se investuje do obézních, když jsou obézní a jaká je investice do operace a poté do pacientů co zhubnou..atd, atd...jak kolovrátky.
Ale žárlivost? To je hodně špatná vlastnost, taky Ti tím dává trochu najevo, že Ti vlastně nevěří.
Pokud už ses pevně rozhodla, určitě půjdeš za svým...

Davídek
verca

PříspěvekZaslal: čt březen 17, 2011 12:48 pm    Předmět: Citovat

Ahoj všem v kurníčku.... Wink

ladynkooo hurááá, vítej doma kočko naše !! Jsi prostě úžasná, jak to krásně zvládáš, máš můj obdiv Wink

Lubinko, octavko, besti Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Nedočítám, jen letecky přelétám, tudíž pořádně nevím, co jste tu nakdákali Laughing Laughing Laughing

Vladi hronická žárlivost....hmmm... hodně štěstí holka, nebudeš to mít ani trochu jednoduché... švagrová jednoho takového měla....naštěstí MĚLA...

Jinak jsem rovnou od zubaře frčela k martičce, dovezla jsem jí nový mop, ať se holka nenudí doma Laughing a samozřejmě nechyběla ani arnoldice - ta nám donesla mňamku, prý ať tolik nehubneme Laughing Laughing Laughing

Také vítám všechny nováčky...Wink

A k obídku je sekačka a brambory - martičko nekomentovat prosím Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 267, 268, 269 ... 824, 825, 826  Další

Přejdi na: