Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

OPERACE

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 650, 651, 652 ... 728, 729, 730  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
s2k

PříspěvekZaslal: ne březen 13, 2011 10:02 pm    Předmět: Citovat

bobule-> O krabičkách víme, právě že dvě naše známé si to platily, jsou to taky šílené peníze, jelikož jsme se jich ptali konkrétně i na velikost a druh stravy(v krabičkách), myslíme si, že ta cena je navýšena kvůli rozvážky a obě dvě po přestání "krabičkové stravy" nabraly zpět, proto jsme z této možnosti upustili. Díky za podporu, také držíme palce, ať se daří i tobě.

Katka04-> No comment Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
bobule

PříspěvekZaslal: ne březen 13, 2011 10:25 pm    Předmět: Citovat

s2k
no jo ono je to těžký ... i ty krabičky jsou jen berlička i když sakra drahá ....
Přítelkyně má šanci si ještě smrsknout žaludek přirozeně my už bohužel ne ... tedy aspoň já ne ...
A co jde přirozenou cestou je prostě nejlepší ... aj to ho**o Wink Laughing
Občas dejte vědět jak válčíte a operaci vypusťte z hlavy.

Juknite ještě sem ... našla jsem vám odkaz od Alenky ... je to zhruba 35 minuta ....
http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/1148499747-sama-doma/211562220600018/

39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov
Annax

PříspěvekZaslal: ne březen 13, 2011 10:51 pm    Předmět: Citovat

s2k
Mám několik kamarádek na krabičkách, všechny jsou ohromně spokojené, zhubly 15, 20 i více kilo. Cena je +/- 1000 za týden, těch firem je strašně moc, které to dělají, když chceš ušetřit za dovoz, můžeš si pro ně jezdit. A že po skončení přibraly? Tak se zase rozežraly! Principem krabiček je také to, aby se člověk naučil stravovat zdravě, vyváženě a malé porce. Jenomže rozežrat se můžeš i po bariatrické operaci. Za to krabičky nemůžou! Krabičky jsou vhodné pro ty, kdo nemusí vařit pro celou rodinu, 2 z těch kamarádek jsou na krabičkách i nadále, ačkoliv už dávno hubnout nepotřebují, protože jim nesmírně vyhovuje, že mají připravené 5x denně jídlo a nemusí se o nic starat. Ale taky znám jednu, která sice zhubla, pak se na dovolené rozežrala, přibrala a má všecko zpátky, pak je měla znovu, ale furt se dojídala a už niz nezhodila.

44 let, plikace 23. 3. 2011, Břeclav
Irenka

PříspěvekZaslal: po březen 14, 2011 8:18 am    Předmět: Citovat

s2k Mirku, ty tu fakt trosku provokujes. Laughing Merim 172 a vahu 87 jsem mela naposledy v 18 letech. Je to moje vysnena vaha a jestli se na ni dostanu, tak si budu hodne blahoprat.
Po bariatricke operaci se normalne pry sunda tak 30 kilo, takze kdyz vse pujde ok, tak se dostanu na nejakych 93 kg. Tvoje pritelkyne vazi o 6 mene.
Pred rokem jsem uvazovala o BIB balonku. Vsechno sice vite, ale ten ti zavedou v lokalni anestezii. Ted jsem byla pri vaze 123 na plikaci a vzhledem k tomu, ze to byla moje prvni celkova anestezie v zivote, tak to pro mne jednoduche nebylo. Prvni pulden po operaci jsem si rikala, ze to byl nejpitomnejsi napad myho zivota. Stridave jsem zvracela a stridave mela tezko v brise. Bylo mi hodne zle Twisted Evil
Pak mi nastesti bylo uz lepe, rychle se to zlepsovalo a dnes mam mesic po operaci dole skoro 12 kilo.

Takze kdybych byla na jejim miste, tak se ridim tim, co ti tu holky uz psaly. Sport, pohoda, racionalni vyziva, kurz STOBu, krabicky a hlavne se nestresovat. Ja si myslim, ze jsem pribrala hlavne kvuli stresu a neustalymu reseni nejakych problemu, hlavne za jiny lidi.

A taky si prosim uvedom, ze ji muzes stresovat i ty sam peci o jeji vahu. Aby si casem nenasla nekoho, s kym bude v pohode. Surprised Jestli ti to taky nahodou nedela dobre. Ono pro kazdou zenskou je ponizujici, kdyz ji chlap kila predhazuje. Ale zase je hezky, ze se ji snazis podporovat s tim sportem a zdravou vyzivou. Ve dvou to jde mnohem lepe.

A jinak si myslim, ze by ji tu operaci pri BMI pod 35 neudelali ani kdyby si to zaplatila. A ani by ji pri tomto BMI nevzali do ambulantni obezitologicke pece. Tady jedine zkusit ten kurz STOBu a co vim, tak tam spousta holek i s jejim BMI zhubla treba 5 kg za ctvt roku jen tim, ze zacaly spravne jist a hybaly se.

Zdravim Tvoji pritelkyni a at se Vam dari.

PříspěvekZaslal: po březen 14, 2011 8:45 am    Předmět: Citovat

katka, bobul, Annax, Irenka myslím, že bude lepší, když přestane s milým panem s2k diskutovat o něčem o čem on vůbec nemá ani páru. Snažila jsem se já mu to vysvětlit, snažila se bobule, byla od něj napadnuta, Katka - řekl pouze - no comment a i vy další a výsledek? Jen sráží operace, nechápe, že zavedení balonku vlastně operace není, odkazy které mu píšeme ignoruje - takže asi bude pro všechny nejlepší začít ignorovat jeho. Pokud se sem přihlásí jeho přítelkyně, o čemž silně pochybuju, neboť si myslím, že se jedná o ješitného chlapa, který nedokáže vystupovat sám za sebe a schovává se za virtuální přítelkyni, pak jí rády poradíme, ale s ním to opravdu nemá žádný smysl.

takže odteď s2k - tvými slovy NO COMMENT

bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
akras

PříspěvekZaslal: po březen 14, 2011 8:54 am    Předmět: Citovat

souhlasim s irenkou a martinou i kdyby si to zaplatit chtela tak ji to podle me zadny doktor nevezme na triko.
a irenko souhlasim s tim ze to dopoledne po operaci jsem se pomalu mlatila do hlavy co to byl za blby napad ze jestli to preziju budu rada.ale zotavila jsem se take rychle ted jsem moc rada ze jsem se tak rozhodla

BMI:36 , 6.1 2011tubu,val.mez
pred opkou 172kg
s2k

PříspěvekZaslal: po březen 14, 2011 9:16 am    Předmět: Citovat

Myslete si co chcete, mně to je to už jedno, když si myslíte tohle a nevíte přitom nic o nas, slušně jsem se ptal, žádnou operaci jsem nesrážel, pouze jsem řekl, že operace je drahá, nicméně, když jsem teď přečetl přítelkyni zpravu od Martiny, tak říkala, že se nebude registrovat, nemá chuť se bavit v komunitě, kde někteří jedinci se baví jen s těma, co mají po operaci. Omlouvám se, že jsem její váhou někoho provokoval, zde to nema cenu, protože na cokoliv se zeptám, tak to tu vadí, vše ignoruji, nic jsme nečetli, prostě jsme totálni idioti, dle některých....takže díky Vám za Váš strávený čas! Myslel jsem, že tu člověk může hledat pomoc, ale jak vidím, tak ne! Dekuji všem,co mi odepsali upřímně a poradili nebo se snažili pomoct,ale ti, co tu pisou, ze ja jsem nekoho napadl a dalši nesmysly a samolibě politicky tady vypisuji a tlačí se do zadku jinym, jen aby je podpořili, fakt ubohe, Posledni moje prohlašeni,přitelkyni nestresuji,jen nepsala sama z duvodu notebooku,hledal jsem pomoc, bavte se dale o nas, nyni už bez nas...SNAD MARTINA DOSÁHLA SVÉHO, vidiš,Martino, všechno jde, už jsi nas odsud vypudila,držime palce, at zhubneš, to zvladneš taky... mej se!
verca

PříspěvekZaslal: po březen 14, 2011 11:06 am    Předmět: Citovat

wau co se to tu děje???? Shocked Shocked Shocked Rolling Eyes

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
bobule

PříspěvekZaslal: po březen 14, 2011 11:16 am    Předmět: Citovat

verčo
už nic už se poprali, takže můžeš v klidu projít Laughing Laughing Laughing Laughing

verca

PříspěvekZaslal: po březen 14, 2011 11:22 am    Předmět: Citovat

bobul no koukám, koukám, nějak se to celé zvrtlo Rolling Eyes

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
katka04

PříspěvekZaslal: po březen 14, 2011 12:15 pm    Předmět: Citovat

martinahooolka tak ty zrovna potřebuješ ještě hooodně hubnout Laughing Jejky to mě teď pobavilo Laughing

[/url]

21.10.2010 Homolka bypass, 11kg před operací
Lubinka

PříspěvekZaslal: po březen 14, 2011 12:26 pm    Předmět: Citovat

katka04 Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Jojo holky,jste bezcitný potvory Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes ,že já se s Váma vůbec bavím Wink Wink Wink Wink Wink ,ale je fakt,že jsem se opět po dlouhé době pobavila Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Komu není zhůry dáno v apatyce nekoupí Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

[/url]

http://www.nevicky.cz/rajcatova-plantaz/
38let,3 děti
24.8.10opka při váze 118.5kg
Listopad 2011-Nohy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
verca

PříspěvekZaslal: po březen 14, 2011 12:39 pm    Předmět: Citovat

už bych toto téma asi uzavřela, nemá cenu to tu více rozpitvávat, vše bylo myslím už řečeno Wink

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
katka04

PříspěvekZaslal: po březen 14, 2011 12:51 pm    Předmět: Citovat

verca já vim, ale když jás sem si do martiny čébovala rejpnout Laughing Samozdřejmě v dobrém Wink [/b]

[/url]

21.10.2010 Homolka bypass, 11kg před operací
bobule

PříspěvekZaslal: po březen 14, 2011 12:57 pm    Předmět: Citovat

Holky než zde zas něco "vyplodíte a odsoudíte" přečtěte si prosím vás znovu co tu bylo napsáno ju?
Některý vaše projevy jsou opravdu mimo mísu a ikdyž jsem s s2k měla menší nedorozumění, které jsme si vysvětlili je zbytečný ho tu takto napadat ... hledají tu pomoc jako všichni ostatní a i když jeho slečna váží "pouze" 85kg ještě neznamená, že má být spokojená ...
Hledali tu jen pomoc jako my všichni!!!

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 650, 651, 652 ... 728, 729, 730  Další

Přejdi na: