Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
MICHAELA
|
Zaslal: st září 06, 2006 4:37 pm Předmět: |
|
|
Emily blahopřeju,jak ke kilu dolů,tak k dalšímu krůčku k operaci .Tetˇuž ti to uteče a za chvíli nám budeš popisovat jak jsi statečná holka a jak je ti den ode dne líp a je tě mínˇ Tak držím palce atˇti to uteče jako voda  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jitka
|
Zaslal: st září 06, 2006 10:37 pm Předmět: operace |
|
|
ahoj Emily
Kam se chystáš na operaci.Držím ti palce nic to není,vše prospíš.Já už to mám dlouho za sebou a cítím se skvěle je ze mě jiný človíček. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
martina
|
Zaslal: čt září 07, 2006 10:13 am Předmět: |
|
|
Ahoj Emily, i já se přidávám k Betty a zajímalo by mě kam na to jdeš, když jseš teprve dneska na gastru a v ´pondělí už na bandáž. Jinak držím moc a moc palečky, já jsem teprve čekatelka na kolečko. V pondělí vzpoměneme. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
EmilyRose
Založen: 5.9.2006 Příspěvky: 17 Bydliště: Vysočina,Žďár nad Sázavou
|
Zaslal: pá září 08, 2006 6:03 pm Předmět: |
|
|
Jdu do jedne soukrome nemocnice u nas na Vysocine,specializujem se na tyto operace..mozna to mam malinko z protekce pac u toho delam tak holky gastro je za mnou..ja sem se klepala jak vystraseny kralik ale v pohode  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Betty
|
Zaslal: ne září 10, 2006 6:36 pm Předmět: |
|
|
Emily, pěkně klídek, zítra je tvůj den,
Držíme palečky. Po o. se ozvi, jak je. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
EmilyRose
|
Zaslal: st září 13, 2006 3:07 pm Předmět: |
|
|
Haloooooooooooooooooooooooooooooo sem tu ziva a zdrava,vse probehlo v poradku a dnes me propustili domu jen me neuveritelne boli ramena a tlaci port alo to je dan moc dekuju vsem co na me mysleli a doufam,ze ted i ja se uz budu jen a jen chlubit vysledky  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MICHAELA
|
Zaslal: st září 13, 2006 4:04 pm Předmět: |
|
|
Emily,gratuluju že se to dalo v pohodě vydržet?Mě taky bolely nejvíc ramena,je to zvláštní že zrovna ramena.Ještě 2 dny doma a pak už mi bylo juchů.Tak hezky odpočívej a brzy napiš jak je  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
EmilyRose
|
Zaslal: st září 13, 2006 6:07 pm Předmět: |
|
|
Oni ramena proto ze jak te pri operaci nakloni tak za ne prakticky vysis sem rikala mudr ze me boli vic jak bricho ale co,vse zapomenuto..ja mam takovou radost |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jsovka
|
Zaslal: st září 13, 2006 6:35 pm Předmět: |
|
|
Ahoj Emily i všichni ostatní. Gratuluji k úspěšné operaci a k odvaze ji podstoupit. Myslím,že každý z nás tu odvahu musel k tomu sebrat. Někdo se bál více,někdo méně,ale za sebe říkám,že je dobře do toho jít. Já jsem po operaci měsíc a mám dole 10 kilo. Zítra jedu na kontrolu do Iscare a už se těším,protože věřím,že budu pochválena. Ještě jsem si po operaci dala závazek,že přestanu kouřit,ale to bohužel moc dobře nedopadlo. Všechny moc zdravím a přeji hodně kil dole.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
martina
|
Zaslal: st září 13, 2006 9:02 pm Předmět: |
|
|
Ahojky, já vám všem tak závidím, že to máte už za sebou a můžete už jen hubnout. Já mám zatím vše před sebou a s tím i obavy, aby ne nenašlo něco co mi nedovolí bandáž podstoupit a že budu odsouzena být tlustá, protože sama to nezvládnu.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
martina
|
Zaslal: st září 13, 2006 9:03 pm Předmět: |
|
|
Ale jinak jsem zapomněla - Emily moc a moc gratuluji a držím palečky, aby kila šla dolů.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Betty
|
Zaslal: st září 13, 2006 10:48 pm Předmět: |
|
|
Pěkné dny všem. Emi1y, blahopřeji. Jsovko, před dvěma lety jsem přestala kouřit a fakt mi ppomohli ty náplasti, kouřila jsem od 15 ti let.
Mám pocit že na ISKAR je i poradny na závislost na tabák. Ono kouření a jídlo je ruku v ruce. Já jsem zaháněla večerní hlad právě cigaretami a když jsem přestala kouřit, tak bylo 19 kg nahoře raz dva. A dolů jsem dala jen 10. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
EmilyRose
|
Zaslal: čt září 14, 2006 1:37 pm Předmět: |
|
|
Ani nevite holky a samo ze i kluci jak rada sem za jste a pomahate mi,zrovna dneska sem si chtela rozvarit a rozmixovat jablko ale ja se tak bala jestli muzu ale Jitka mi poradila ze ano a tak sem do toho sla strasne vam vsem moc fandim a ti co cekate tak si to v zadnem pripade nerozmyslejte a bezte do toho pac to za to stoji..děkuju děkuju děkuju děkuju že jste |
|
Návrat nahoru |
|
 |
panenka

|
Zaslal: čt září 14, 2006 4:59 pm Předmět: |
|
|
Achojky Všem,
tak jsem zas po nějake době na Vás přišla kouknout. No prima zlatička jak Vám to krasně jde a jak mate už po operaci viz. Emily, Všem Vám moc zavidim ja už se nemužu dočkat počitam dny jak ditě ktere se těší na Ježíška, do 1. listopadu na kolečko ještě času dost a ja přestavam byt trpěliva:( tak Vám držím pěstičky a doufam že se taky dočkam ....Vaše panenka.... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bela
|
Zaslal: pá září 15, 2006 7:02 am Předmět: |
|
|
Ahoj Emily gratuluju k úspěšné operaci.Jsem se chtěla zeptat,psala jsi tu o těch ramenech-nemohla by jsi to blíž popsat?Já vůbec nechápu jak jsi psala že se při operaci visí za ramena,já myslela že to dělají v leže??? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|