Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

OPERACE

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 728, 729, 730  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
MICHAELA

PříspěvekZaslal: st září 06, 2006 4:37 pm    Předmět: Citovat

Emily blahopřeju,jak ke kilu dolů,tak k dalšímu krůčku k operaci Razz .Tetˇuž ti to uteče a za chvíli nám budeš popisovat jak jsi statečná holka a jak je ti den ode dne líp a je tě mínˇ Wink Tak držím palce atˇti to uteče jako voda Laughing Laughing Laughing
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jitka

PříspěvekZaslal: st září 06, 2006 10:37 pm    Předmět: operace Citovat

ahoj Emily
Kam se chystáš na operaci.Držím ti palce nic to není,vše prospíš.Já už to mám dlouho za sebou a cítím se skvěle je ze mě jiný človíček.
martina

PříspěvekZaslal: čt září 07, 2006 10:13 am    Předmět: Citovat

Ahoj Emily, i já se přidávám k Betty a zajímalo by mě kam na to jdeš, když jseš teprve dneska na gastru a v ´pondělí už na bandáž. Jinak držím moc a moc palečky, já jsem teprve čekatelka na kolečko. V pondělí vzpoměneme.
EmilyRose

PříspěvekZaslal: pá září 08, 2006 6:03 pm    Předmět: Citovat

Jdu do jedne soukrome nemocnice u nas na Vysocine,specializujem se na tyto operace..mozna to mam malinko z protekce pac u toho delam Smile tak holky gastro je za mnou..ja sem se klepala jak vystraseny kralik ale v pohode Very Happy
Betty

PříspěvekZaslal: ne září 10, 2006 6:36 pm    Předmět: Citovat

Emily, pěkně klídek, zítra je tvůj den, Laughing Very Happy Laughing
Držíme palečky. Wink Po o. se ozvi, jak je.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
EmilyRose

PříspěvekZaslal: st září 13, 2006 3:07 pm    Předmět: Citovat

Haloooooooooooooooooooooooooooooo sem tu ziva a zdrava,vse probehlo v poradku a dnes me propustili domu Very Happy jen me neuveritelne boli ramena a tlaci port alo to je dan Very Happy moc dekuju vsem co na me mysleli a doufam,ze ted i ja se uz budu jen a jen chlubit vysledky Very Happy
MICHAELA

PříspěvekZaslal: st září 13, 2006 4:04 pm    Předmět: Citovat

Emily,gratuluju Razz že se to dalo v pohodě vydržet?Mě taky bolely nejvíc ramena,je to zvláštní že zrovna ramena.Ještě 2 dny doma a pak už mi bylo juchů.Tak hezky odpočívej a brzy napiš jak je Wink Laughing
EmilyRose

PříspěvekZaslal: st září 13, 2006 6:07 pm    Předmět: Citovat

Oni ramena proto ze jak te pri operaci nakloni tak za ne prakticky vysis Very Happy sem rikala mudr ze me boli vic jak bricho Very Happy ale co,vse zapomenuto..ja mam takovou radost
jsovka

PříspěvekZaslal: st září 13, 2006 6:35 pm    Předmět: Citovat

Ahoj Emily i všichni ostatní. Gratuluji k úspěšné operaci a k odvaze ji podstoupit. Myslím,že každý z nás tu odvahu musel k tomu sebrat. Někdo se bál více,někdo méně,ale za sebe říkám,že je dobře do toho jít. Já jsem po operaci měsíc a mám dole 10 kilo. Zítra jedu na kontrolu do Iscare a už se těším,protože věřím,že budu pochválena. Ještě jsem si po operaci dala závazek,že přestanu kouřit,ale to bohužel moc dobře nedopadlo. Všechny moc zdravím a přeji hodně kil dole. Very Happy Very Happy
martina

PříspěvekZaslal: st září 13, 2006 9:02 pm    Předmět: Citovat

Ahojky, já vám všem tak závidím, že to máte už za sebou a můžete už jen hubnout. Já mám zatím vše před sebou a s tím i obavy, aby ne nenašlo něco co mi nedovolí bandáž podstoupit a že budu odsouzena být tlustá, protože sama to nezvládnu. Rolling Eyes Rolling Eyes Embarassed Rolling Eyes Rolling Eyes
martina

PříspěvekZaslal: st září 13, 2006 9:03 pm    Předmět: Citovat

Ale jinak jsem zapomněla - Emily moc a moc gratuluji a držím palečky, aby kila šla dolů. Idea Idea Idea
Betty

PříspěvekZaslal: st září 13, 2006 10:48 pm    Předmět: Citovat

Pěkné dny všem. Smile Emi1y, blahopřeji. Laughing Jsovko, před dvěma lety jsem přestala kouřit a fakt mi ppomohli ty náplasti, kouřila jsem od 15 ti let.
Mám pocit že na ISKAR je i poradny na závislost na tabák. Ono kouření a jídlo je ruku v ruce. Já jsem zaháněla večerní hlad právě cigaretami a když jsem přestala kouřit, tak bylo 19 kg nahoře raz dva. A dolů jsem dala jen 10.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
EmilyRose

PříspěvekZaslal: čt září 14, 2006 1:37 pm    Předmět: Citovat

Ani nevite holky a samo ze i kluci jak rada sem za jste a pomahate mi,zrovna dneska sem si chtela rozvarit a rozmixovat jablko ale ja se tak bala jestli muzu ale Jitka mi poradila ze ano a tak sem do toho sla Smile strasne vam vsem moc fandim a ti co cekate tak si to v zadnem pripade nerozmyslejte a bezte do toho pac to za to stoji..děkuju děkuju děkuju děkuju že jste
panenka

PříspěvekZaslal: čt září 14, 2006 4:59 pm    Předmět: Citovat

Achojky Všem,
tak jsem zas po nějake době na Vás přišla kouknout. No prima zlatička jak Vám to krasně jde a jak mate už po operaci viz. Emily, Všem Vám moc zavidim Smile ja už se nemužu dočkat počitam dny jak ditě ktere se těší na Ježíška, do 1. listopadu na kolečko ještě času dost a ja přestavam byt trpěliva:( tak Vám držím pěstičky a doufam že se taky dočkam Sad....Vaše panenka....
bela

PříspěvekZaslal: pá září 15, 2006 7:02 am    Předmět: Citovat

Ahoj Emily gratuluju k úspěšné operaci.Jsem se chtěla zeptat,psala jsi tu o těch ramenech-nemohla by jsi to blíž popsat?Já vůbec nechápu jak jsi psala že se při operaci visí za ramena,já myslela že to dělají v leže???
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 728, 729, 730  Další

Přejdi na: