Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

KAVÁRNA aneb povídání o všem možném

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 238, 239, 240 ... 824, 825, 826  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Iriska

PříspěvekZaslal: čt březen 10, 2011 8:53 pm    Předmět: Citovat

Romi a Sibylko:přeji Vám pěkný večer Razz Sibylko tak pokud by jsi měla tu možnost,,tak chatička by byla super,,,a moc bych Ti ji přála,a taky Ti ráno přeji stoupnutí na váhu a pak dej vědět ju?já to cítím Laughing

Jo a psala mi Alenka Laughing musela jsem se smát prej už jsem několikrát spletla Qwys za Qwyk Surprised já se omlouvám,vubec to nemělo být schválně,,jsem prostě paccošek,,, Laughing takže krásný večer i Tobě Qwys Laughing Alenko, tobě děkuji za upozornění,,,ať Ti dneska uteče směna Wink

[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Vlada

PříspěvekZaslal: čt březen 10, 2011 8:56 pm    Předmět: Citovat

přeji hezký večer chci se zeptat ,když budu mít bandáž můžu si dát příležitostně vínko nebo vůbec Question
ALENA

PříspěvekZaslal: čt březen 10, 2011 9:15 pm    Předmět: Citovat

Sibylko no nazdááááááááááááááár, jsem myslela, že tam pobudeš dýl Wink Wink ale i tohle stačí, aby si člověk oddáchnul a hotel je moc hezkej, čučela jsem na stránky Shocked Shocked Shocked

valím do práce, tak tady celou noc nebudu no možná mě boss odhalí, když budu sem tam nakukovat Shocked Shocked

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
bossice

PříspěvekZaslal: pá březen 11, 2011 12:51 am    Předmět: Citovat

Zdar fffšeci, tak už vím, kdo může za to, že u nás ráno tak sněžilo...manža včera vlastními silami zrovna vyměnil gumy Cool, tak prskal.

Evikp tak Ty taky? No tak já jsem slabost v prstech přikládala artritidě (po opce to bylo ale opravdu slabostí a vždy, kdy se pokouším jíst malinko, tak je to tu zas)...taky neotevřu petku apod., když nemám doma muže, tak musím použít nějaké udělátko a když to nejde ani tím, tak prostě zůstane zavřeno, každý večer bojuju s roztrhnutím tablety do myčky, až si s tím rozharaším prsty ještě víc a i karpál. Ale pomalu si zvykám, že můžu taky na ledacos použít nůžky, že? Na zbytek mám otvíráky na baterky, nejlepší je ten "odcucávák"...na zasterilované sklenice.

Zakletá ten klučík chechtanda byl dokonce v televizi.

Irisko...mně se Qwyk líbilo...jsem si vždycky řekla, jó, to "quickly", to na Zuzinu sedí Wink .

Aleno Tebe odhalit nemůžu, protože Ty zřejmě nakukuješ jen po jednom očku a jen vteřinku...to bych musela furt čumět a hlídat na "kdo je právě přítomen" a to já tedy umím čas využít trochu účelněji... Laughing

Věrčo veřejně Ti děkuji za sjednání společného ořezu, druhý den po opce budou mít pacoši nejspíš chleba s čerstvými škvarky Shocked

Vlada já jsem abstinent, takže neporadím, ale holky si dávají alko až později po opce, tvrdý vůbec a nejdřív střik, ale jak vidím, některé prostě chlápou víno a nic se neděje. Šampáňo zřejmě ignorují, či možná taky ředí nebo míchají a míchají a pořád míchají, až už je na ten blivajs přejde chuť. Snad Ti odpoví "povolaní".

Romano Kilberg takže 17. v kolik?

All... tak jsem si to parádně vymákla...skoro vždy dočítám hafo stránek, skleróza pracuje a psát si poznámky občas zapomenu, takže teď si otevřu stránku ještě v jednom okně a reakce tam píšu postupně tak, jak dočítám. Dobrý, co? No prosím, a na to musí přijít taková stará vopelichaná vopice!

Taky mi se mi dnes ozvala Hanaka vede se jí dobře. Zkouší se zapojovat do pracovního procesu, nějaká brigádička a tak, je invalidní, ale snaží se. Takže držte palce, ať to zvládá.

Aleno tak to mé načuhování Tě tu stejně neodhalilo...zřejmě pracuješ zodpovědně a pilně.

55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + Sad zatím 88kg a bude hůř
ALENA

PříspěvekZaslal: pá březen 11, 2011 3:40 am    Předmět: Citovat

bossice tak jsem tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
bossice

PříspěvekZaslal: pá březen 11, 2011 4:28 am    Předmět: Citovat

...já takyyyyyyyyyyy Laughing Laughing Laughing jenže jsem tu něco smolila Bobulíně a zrovna Tě nezastihla...tak jen dál hlídej klidný spánek poctivých lidí.

55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + Sad zatím 88kg a bude hůř
Lucinka

PříspěvekZaslal: pá březen 11, 2011 6:23 am    Předmět: RE Citovat

Dobréééééé ikdyž chladné rankooooooo všem Laughing Laughing Laughing ,
chtěla jsem se zeptat,jestli tady někdo byl na gastru v Hornické nemocnici v Karviné?Nemáte přímo kontakt na super citlivého doktora,u kterého to nebude tak nepříjemné Wink ?
A jak prosím tohle vyšetření probíhá,umrtví Vám aspoň trošku krk?
Bojím... Crying or Very sad .
Děkuji Laughing Laughing .
Jeník

PříspěvekZaslal: pá březen 11, 2011 6:27 am    Předmět: Citovat

Lucinko! Krk ti umrtví sprejem. Dá se to snadno vydržet. Neboj se.

Jeník.
zakletá

PříspěvekZaslal: pá březen 11, 2011 7:13 am    Předmět: Citovat

Ahoj holky

BOSS
fákt ? a není to náhodou holčička ? já myslela že jo Smile

Jinak krásné ránko všem, tady to vypadá že bude hezky, a moc se těším na víkend na těch slibovaných 16 stupňůůů Wink

27/4/2011 PLIKACE,OB Klinika a nový,krásný začátek!
Heslo na plantáž přes SZ.
verca

PříspěvekZaslal: pá březen 11, 2011 7:42 am    Předmět: Citovat

Dobré ránko v kurníčku Wink

Tak nám to venku pěkně fouká, že bych dala prádlo ven?? Rolling Eyes

K alkoholu po opce - já si dala za 2 měsíce střik a nic mi nebylo.... ale na chlast je odborník přece naše Dejna, ta toho teď vypije víc, než dříve a hned tvrdý Embarassed Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

boss už aby byl podzim a my se toho zbavily co...se těším jak malé děcko !! Laughing Laughing Laughing S těmi škvarky jsi mě dostala, jsi fakt pacoš, jak má být Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

A dnes kuchtím knedle s vejcem na cibulce a nějakou poldu - že by nudlovou?? Rolling Eyes Laughing Laughing Laughing Takže rychlovkaa Wink

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
Romana Kilbergerova

PříspěvekZaslal: pá březen 11, 2011 7:45 am    Předmět: Citovat

Bosice 17.3. V 10:00 Laughing

Bandáž Iscare 9. říjen 2009 2krát doplnění 2.5 a band podle rtg po roce úplně volný, 39let,
redukce od 17.3.11 doplnění bandu 3,5ml Turnov:))), 5.5.11 doplnění 1ml.
verca

PříspěvekZaslal: pá březen 11, 2011 7:55 am    Předmět: Citovat

pro Romanku K. a Terču !! Arrow Arrow JE POTŘEBA KLIKNOUT JEŠTĚ JEDNOU NA OBRÁZEK, AŽ SE ZOBRAZÍ !!

Moje 900ml šlichta kapučínová připravena půl hodiny po jídle, aby zatím schladla, ne aby to někdo vzal tak, jako že to piji zároveň se snídaní !!!

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: pá březen 11, 2011 8:05 am    Předmět: Citovat

Ahoj při pátku, zdravím...
Chci se omluvit všem, kterým jsem slíbila napsat a nenapsala.. ve středu odpol.mě bylo ještě jakž takž OK (krom obr rýmy), ale večer mi pak vylítly vysoký horečky a drží se mě pořád. Za chvíli valím k dr., neboť ani přes paraleny a zábaly se pořád nemůžu dostat pod 38,7.. pořád mi to stoupá a stoupá.. Rolling Eyes
Tak se mějte, nedočítám, není mi dobře... ale žiju .. a pokud přežiju a bude mi trochu líp a nebudu jen ležet a klepat se zimou, tak se zase ozvu.. Wink

Mějte pěkný den i blížící s víkend.... Wink Wink Wink
Dejna

PříspěvekZaslal: pá březen 11, 2011 8:08 am    Předmět: Citovat

no věruše, jak odbornice na chlast ????????????? Mad Mad Mad ale je pravda, že mi teda vůbec nevadííííííííí Very Happy Very Happy a není mi po něm pak taková zima na nohy Wink
jaktože jdete na pupek s bossicí beze mě ?????????

-6kg před
40let/175cm, start 27/05/09, sleeve, metřík zdolán 20/12/09 = 85kg, 50% úbytek původní Dejny 30/06/10
Lenka 1975

PříspěvekZaslal: pá březen 11, 2011 8:09 am    Předmět: Citovat

Dobré ráno děvčata v kurníčku, u nás prší.

Mudr. Čierny Michal Plikace Břeclav 23.2. 2011
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 238, 239, 240 ... 824, 825, 826  Další

Přejdi na: