Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 227, 228, 229 ... 824, 825, 826 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Lucinka
|
Zaslal: st březen 09, 2011 7:30 am Předmět: |
|
|
Děkuji moc Irisko .
Tak na tu gynekologii budu muset asi zajít,stejně už jsem tam nebila skoro šest let,protože mi už měsíc bylo 35 let ,takže asi tam raději zajdu,ať se mi vše nepozdrží kvůli gynekologii .
Na tom doporučení k MUDr.Foltýsovi se mi hlavně nezdálo,že napsal můj obvoďák napsal,že to je jako doporučení do obezitologické poradny,ale to pan MUDr.Foltýs není - obezitolog,ne?
Děkuji . |
|
Návrat nahoru |
|
 |
erytrin
|
Zaslal: st březen 09, 2011 8:33 am Předmět: |
|
|
AHOJ něktéré z Vás už vědí tak jen abych uvedl na pravou míru jak to se mnou vypadá. Interna chce abych šel znovu k psychologovy a ten má volno 17/5/2011 takže místo toho abych příští týden uzavřel vyšetření tak se to natáhlo na dva měsíce , mezitím budu mít tedy gastro 17/3 22/3 musím k dietní sestře.. nechápu, snažil jsme se vysvětlit, že už za 18 let diet vím co je a co enni to pravé pro hubnutí ale prý jde o pooperační režim stravování abych věděl co a jak.. (myslím, že už za rok toho vím taky dost ), že jinak prý co se týká hubnutí vím určitě 10x víc jak ta dietoložka no takže takhle to je a šmitec, aby mi asi dala nějakou vidinu nějakýho cíle, dostal jsem termín předběžný 23/5/2011  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: st březen 09, 2011 8:43 am Předmět: |
|
|
Ahoojj v kurníčku !!
tak kde začít....
Octávkooo mě teda chybíš už pěkně dlouho, ne jen teď...nějak nás tu zanedbáváš holka jedna kačenovatá
ery to jdeš k té samé psycholožce, co jsi chodil už dříve??
Luci nevím, neporadím...
A odjíždím s malým k doktorce - opět - je na tom ještě hůře, než včera...  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Terča
Založen: 23.1.2007 Příspěvky: 767 Bydliště: Severní Čechy, Štětí
|
Zaslal: st březen 09, 2011 8:49 am Předmět: |
|
|
Ery, možná je to kvůli té době, co mezitím uplynula, ale pokud už jsi jednou prošel, je to podle mě jen o papírování. Jdeš k Herlesové? _________________
band 3/08,-25kg před op,1/3/11 reop pro potíže, tubu Turnov Mudr. Hrubý,102 kg před reop
Davídek |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Terča
|
Zaslal: st březen 09, 2011 8:50 am Předmět: |
|
|
Věrko, tak držím pěsti Tobě i malému... _________________
band 3/08,-25kg před op,1/3/11 reop pro potíže, tubu Turnov Mudr. Hrubý,102 kg před reop
Davídek |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Milca-berca
Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 234 Bydliště: Benešov,35let,bezdětná
|
Zaslal: st březen 09, 2011 9:10 am Předmět: |
|
|
Krásné slunečné ráno všem přeji...
Mončo Bestičko..mohla bych se taky na fac.podívat na fotky malé?.. jak tě najdu prosím... já tam jsem pod Miluše Z. Kodejšova ráda se pokochám...děkuji
Jinak vás všechny zdravim..vy jedete tedy : ....nestačím vás ani dočítat ,vy toho toho nakdákáte... a jak vidím ty vaše metříky...no to je paráda  ..myslím,že bych taky už byla na 80kg nejméně ,možná méně nebýt těhu...jůů už abych taky hubla... moc gratuluji..opouštějí vás kg jak mávnutím proutku.
Jinak já skočila do rduhé poloviny těhu..začínáme 21tt ...v bříšku rachot každý den..malej osobě dává fest vědít...jen tlak nás zlobí...ale já jsem hypertonička leta...jinak mám stále 86.5kg vůbec nenabírám..což jsem ráda....zatím to ani mudře neva...což je fajn...hlavně,že malému nic nechybi....příští týden nás čeká velký ULT v Gennetu... tak snad bude všechno jak má být...
To bylo malé sebestřetné okénko...
Zatím pa kočky...Mili  _________________
3/07 bandáž,16.2/10 tubu při 127kg,odhozeno 41kg,10/10 těhu při 89kg,36tt-89kg |
|
Návrat nahoru |
|
 |
erytrin
|
Zaslal: st březen 09, 2011 9:13 am Předmět: |
|
|
terko ano k Herlesové v OB klinice a jde o to že nemam z Iscare žádný papír s nějakým závěrem takž tak
Verčo nn k psycholožce z OB  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
qwys
Založen: 26.1.2007 Příspěvky: 916 Bydliště: Sejdeme se u Kolína
|
Zaslal: st březen 09, 2011 9:16 am Předmět: |
|
|
Milco-berco, tak hlavne zdravicko, at je vsechno, jak ma - a to, ze nenabiras v tehu, to je preci tresnicka na dortu, no ne? Taky bych si to do budoucna prala  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bobule
|
Zaslal: st březen 09, 2011 9:55 am Předmět: |
|
|
Dobré ráno uživatelky ...
Venku je táááák nááádherně ....
Lucko
sice jsem ti odpověděla již v sekci "operace" ale okopčím ti to i sem...
zvedni telefon, zavolej si tam kde chceš operaci podstoupit, tam se objednej, potom vem doporučení od obvoďáka a vydej se tam.
Až tam se dozvíš jaká vyšetření po tobě bude tvůj operatér (v tvém případě dr. Foltys) potřebovat a taky ti potřebné žádanky vypíše.
Ne všude je to stejné, každý preferuje něco jiného, takže se nechytej toho kdo měl tady jaký vyšetření.
Z gynekologie ho jistě potřebovat nebudeš.
Opravdu se vše potřebné dozvíš tam u svého operatéra
Gynekologické vyšetření si nechávají ženský dělat pokud zároveň s bariatrickou operací chtějí podstoupit sterilizaci a vše je zas samozřejmě po domluvě s dotyčným operatérem.
JJ
pokud bude úroda bude i foto, ale jak sem psala ... žádný zázraky nečekej
oktávko
hele ty sůvo to je od tebe čistej alibizmus ... ty si sem přijdeš a napíšeš, že nedočítáš a my ti máme psát SZ????
no tak to teda néééé panenko ... jen si pěkně dočítej a nebuď líná .... žádný SZ nebude!!! vše máš tady na place
si budeš válet šunky někde v lázních a ještě aby se milostpaní posílaly spešl SZ no to už považuju za vrchol drzosti!!!!  _________________
39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov |
|
Návrat nahoru |
|
 |
martina
|
Zaslal: st březen 09, 2011 10:05 am Předmět: |
|
|
Mili, ale to jsou úžasné zprávičky, už jste se přehoupli přes polovinu to je paráda............moc a moc a moc gratuluju a myslím na vás  _________________
bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Terča
|
Zaslal: st březen 09, 2011 10:24 am Předmět: |
|
|
Milčo, opatrujte se!!!!!!
Bobulko, nádherně je, ale já můžu tak koukat skrz okno .
Ery, Herlesová je hodně důkladná, pokud jsi tam byl několikrát, bude už to nejmenší sepsat pár vět do doporučení . _________________
Davídek |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: st březen 09, 2011 10:46 am Předmět: |
|
|
táákk jsme doma... snad už bude lépe.....
Jdu kuchtit guláš a všichni chtějí knedle, takže mě neminou..... říkám jim večer ze srandy - knedlík vám koupím, to je jednoduché...hmmm tak to mi teda neprošlo ani náhodou kupovaný teda také ráda nemám, tak se jím vlastně ani nedivím
Milčooo tak to je super, mám radost s Tebou - nenabíráš a malý se má k světu, super, super, super !!  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zelenoočko
|
Zaslal: st březen 09, 2011 10:55 am Předmět: |
|
|
Zdar bábušky a chlapáci
Jsem tu, nějakou dobu tu budu, odepsala jsem na všechny SZ a nyní jdu dočítat, abych mohla klevetit či kokodákat s váma
Pěkný den...je nááááááááááádherně jarně !!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Petíí
|
Zaslal: st březen 09, 2011 11:01 am Předmět: |
|
|
Zdravím v kurníku...přji krásný den...... ustoupila chřipková epidemie tak přišla řada na nás tady onemocnět...... ale snad se s toho rychle vyklubem.
Zelenoočko...moc zdravím a děkuju za hezké SZ.... večer se dám do čtení , zatím jsem jen jukla přotože nebylo kdy číst na noční se to vubec nedá, po noční jsem si dala bazén a chvli doma pomotala a šla cvičit, pak skočila za kamoškou do porodnice a dofrčela domu nahodila xcht na hubu a frčela na koncert Kabátu...a došla hooodně pozdě. Do toho na nás s cácorkou vlezla šílená rýma a kašel...tak se snažíme alternativně s toho dostat.Tak tu chodime a ležíme s barevnýma pundikama na prstech.....a Někomu se to zdá k smíchu..ale ono fáženě funguje..... chce to jen a jen věřit. _________________
35let.20.10 start při 120kg |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: st březen 09, 2011 11:02 am Předmět: |
|
|
hmmm a mě žádná SZ od Tebe nepřišla
DĚVČÁTKA ZE ZDRAVOTNICTVÍ - POTŘEBUJI PORADIT - HLASTE SE, KTERÁPAK TO JSTE - vím, že snad někdo z dětského oddělení tu je - tu bych zrovna potřebovala, ale nevím která z vás to je
Pište, pište, písnu potom SZ Jsem nějako bezradná po dnešku a po včerejšku....  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|