Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

KAVÁRNA aneb povídání o všem možném

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 206, 207, 208 ... 824, 825, 826  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
qwys

PříspěvekZaslal: ne březen 06, 2011 2:49 pm    Předmět: Citovat

Bossice, to je zajimave datum, 4 roky od opky, a navic mam volno Smile bych i mohla dorazit... taky... jestli by tam o me nekdo stal Laughing
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
ALENA

PříspěvekZaslal: ne březen 06, 2011 2:57 pm    Předmět: Citovat

Petra Hell díky Peti, je to přesně jak píšeš, člověk začne stresovat a spustí se spirála a ta se točí a točí............. já ti držím pace celou dobu, protože mám tyhle problémy, tak vždy, když napíšeš, že ti to nejde dolů, tak vím, jak ti je, neboj, jak skončí to sčítání lidu, bude líp Wink Wink Wink
a ty noční mě fakt asi dělají čurbec v režimu, když jíme tak malé porce, tak nemůžu být celou noc jen o vodě a cokoliv v noci pozřu, tak mi tělo uloží, je to začarovanek kruh, ale jinou práci v mém věku neseženu, tak holt nemám jinou možnost Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

Qwys doufám, že až bude štěně, že na tom budu líp, zatím jsem fakt tak akorát na Chocholouška Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
sem si měla za mlada vyrobit víc dětí, možná by mě tak nesložil jejich odchod z rodného hnízda, možná bych se na to těšila, ale holt příroda rozhodla jinak, tak musím kurnik i tohle vydejchat Wink Wink Wink

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
bossice

PříspěvekZaslal: ne březen 06, 2011 3:02 pm    Předmět: Citovat

Aleno mysli na jarní únavu, ta není jenom fyzická, ale i psychická. Podle mne by sis měla dát pořádný oraz v práci, ta směnnost Ti všechno rozhazuje. Vzhledem k věku...po čtyřicítce to už prý má velký vliv. Zkrátka nejsme zas až takové mladice, abychom vydržely nápor jako ve třiceti. Zvlášť, když třeba Ty máš za sebou ošklivé nemoce, měla by ses šetřit.
Já vím, finanční stránka...je to těžký. Ty máš plný či částečný ID?

Jo a Ty budeš mít štěňátko???

Qwys teda jestli Ti to vyjde, tak určitě přijeď všude, kam jen budeš moci, protože Tvůj humor mě láme v kolenou. Viděla jsem Tě osobně jen jednou a netušila jsem, co v Tobě dříme... Laughing Laughing

55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + Sad zatím 88kg a bude hůř
janaaa

PříspěvekZaslal: ne březen 06, 2011 3:04 pm    Předmět: Citovat

zuzi čím víc nás bude tím líp.

[/url]
39 LET, OSTRAVA, doc. Dostalík, sleeve resekce 14.1.2008 břicho 15.10.2009"- prsa 19.4.2010
Petra Hellingerová

PříspěvekZaslal: ne březen 06, 2011 3:06 pm    Předmět: Citovat

Alenko jj, taky to mám tak s jídlem před spaním a v noci, budu muset jíst v noci asi jen zeleninku, abych nepracovala s prázdným žaludkem....mám docela strach, že než se vdám, tak naberu vše co jsem zhubla Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad no nesmíííííím!!!!!!!!Ale taky mě docházejí nějak síly Exclamation
ALENA

PříspěvekZaslal: ne březen 06, 2011 3:19 pm    Předmět: Citovat

boss no bylo by to krásné Jituško, dát si oraz, ale holt to nejde Evil or Very Mad Evil or Very Mad mám pouze ČID nyní je to ID 1.stupně, tak s tím bych nezaplatila ani nájem, takže musím pracovat, abych mohla platit všechny ty inkasa a jiné poplatky Rolling Eyes Rolling Eyes a protože nemám ani toho chlopa, tak holt se musím hoooodně snažit Shocked Shocked to je daň za to, že jsem se rozhodla žít singl Wink Wink no a v mém věku už těžko najdu ženicha, který by mě zabezpečil, oni chlapi jsou nějací zhýčkaní a každej by chtěl jenom brát Shocked Shocked

Peťa H no však to já taky baštím na nočkách Rolling Eyes Rolling Eyes zeleninu, někdy sýr, nějaké semínka a kafe, to můžu bo nesladím ani mléko nedávám a stejně je to prd platné Evil or Very Mad Evil or Very Mad
ty máš aspoň motivaci obrovskou, svoji svatbu, já bych se už mohla motivovat jedině kvůli tomu, když bych zůstala ležák, tak ať mě můžou aspoň nadzvednout Shocked Shocked Rolling Eyes Rolling Eyes
no a samozřejmě jak plánují ten srazík, tak dělám celý víkend Evil or Very Mad Evil or Very Mad

qwys

PříspěvekZaslal: ne březen 06, 2011 3:26 pm    Předmět: Citovat

Alenko, mne staci, ze delam na smeny uz v tomto veku, a presto, ze tam v noci urcitou dobu muzeme drimat, jsem vzdycky jak prastena. Tak jake to asi musi byt pro tebe, jak dlouho jeste budes pracovat? Ale uvidis, ze az bude pejsek, uplne rozkvetes Smile

Bossice,ve mne drime tolik zvlastnich veci Laughing

Petra Hell a kdy se budes vdavat? Razz

janaaa tak dobra, ja mam volno, tak bych se tam vokazal v plne parade Laughing
bossice

PříspěvekZaslal: ne březen 06, 2011 3:28 pm    Předmět: Citovat

...hm, tak Alenko aspoň tak...kdybych zůstala ležák...horší by bylo, kdybys napsala, aby ses vešla do truhly...to je totiž moje můra...proto ta hezká rakvička s dobráčkem smrťáčkem...tak tam mám rakvičku, abych měla pořád na očích - POZOR, aby ses tam vešla Laughing Laughing Laughing (jako JÁ abych se tam vešla celá a neporušená, aby mě nemuseli řezat motorovkou a lámat kosti...to nebylo extra komfortní poleženíčko)

55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + Sad zatím 88kg a bude hůř
qwys

PříspěvekZaslal: ne březen 06, 2011 3:31 pm    Předmět: Citovat

Radsi myslete na rakvicku jako na tu vybornou cukrarskou pochoutku, na kterou se se slehackou vycakate z podoby... je....a vetrnik, venecek, indian, puncovy rez, spicka.... No nic, jdu si dat jogurt Crying or Very sad
bossice

PříspěvekZaslal: ne březen 06, 2011 3:35 pm    Předmět: Citovat

Qwys...to zase větrníka s krémovou polevou...už dlouho ho obcházím v obchodech, možná mi jednou rupne v palici a bude můj...naposledy to bylo v pátek, nejdřív chodím kolem koblížků, odolám, pak odejdu k pultu místo koblihy pro rybí pomazánku a zrovna kousek od ní stál takovýhle poslední větrník, zrovna jako pro mě, tak jsem se otočila na podpatku a rychle zaplatila pomazánku a mazala pryč...ale když zavřu oči, pořád ho tam ještě vidím stát...

janaaa

PříspěvekZaslal: ne březen 06, 2011 3:41 pm    Předmět: Citovat

a ted si vemte děvčata, že já dělám v potravinách a každý týden tam mám nejenom větrníky, ale taky rakvičky, a věnečky a a a a...... Laughing

[/url]
39 LET, OSTRAVA, doc. Dostalík, sleeve resekce 14.1.2008 břicho 15.10.2009"- prsa 19.4.2010
qwys

PříspěvekZaslal: ne březen 06, 2011 3:43 pm    Předmět: Citovat

Bossice, jo, kdyz zavru oci, taky ho vidim stat, ale prijela tetka, tak nic nebude Twisted Evil
No ale vetrnik mam teda taky uplne nejradsi... sliny,sliny... Razz Koblihy jsou mi u pjudelky, vetrniku ale lze jen tezko odolat, mas muj obdiv! Laughing
qwys

PříspěvekZaslal: ne březen 06, 2011 3:47 pm    Předmět: Citovat

Jo ale jeste neco...Ta prava, opravdova slehacka od Matella, to je neco, co me dokaze privest do extaze... Jak dlouho jiz tomu?! Predlouho... Mad Nyhde ju neveduuu...
bossice

PříspěvekZaslal: ne březen 06, 2011 3:55 pm    Předmět: Citovat

Qwys to já odolám spolehlivě...když jedu někam s manžou nakupovat, tak ten si vždy dá "něco co nesmí"...před týdnem eskymo, včera ruskou zmrzlinu...tam mu to rozbalím a pak jen olíznu papír. Radši až to sežere, než aby byl protivnej celou cestu a bručel, že má hlad Evil or Very Mad . "Dej nažrat té bestii a bude klid..."

My máme v lednici neustále šlehačku...tučnou i light, ve spreji či kelímku...pravděpodobně ji vyhodím, protože včera mi ji manža dal do presíčka...no nepij to, když Ti to s velkou slávou strčí pod frňák, navíc ještě posypané grankem a čeká pochvalu. Tak jsem ji nenápadně dala vylízat psíkovi, ale PŠT!!!

ALENA

PříspěvekZaslal: ne březen 06, 2011 4:07 pm    Předmět: Citovat

Qwys no ještě dloooooho, minimálně 3 roky, ale nevím, zda pak nebudu muset dělat i při starobním důchodu, protože, když mi pan Drábek dá tak asi 7 000, to asi moc vyskakovat nebudu a půjdu někam na brigádu nebo budu dělat dál a k tomu důchodek až úplně zhebnu Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

boss no o rakvi jsem raději nepsala, aby jste si nemyslely, že mi už úúúúplně hráblo Laughing Laughing Laughing ale také mě to občas straší, že bude synek platit za truhličku na míru víc peněz, lámat mě určitě nenechá, teda aspoň si to myslím Laughing Laughing Laughing

větrník nemusím, já spíš ty ovocné v želatině Embarassed Embarassed Embarassed [/b]

Naposledy upravil ALENA dne ne březen 06, 2011 7:53 pm, celkově upraveno 1 krát.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 206, 207, 208 ... 824, 825, 826  Další

Přejdi na: