Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

POKROKY

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 485, 486, 487 ... 609, 610, 611  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
janaaa

PříspěvekZaslal: so březen 05, 2011 9:01 pm    Předmět: Citovat

marti nestresuj se. budeš z toho na prášky jako já. a když jsem ve stresu kynu ještě víc. hod se do pohody a ono se to rozjede. já už se na sebe ani do zrcadla podívat nemůžu. ty máš krásnou váhu, co já bych za to dala, nejradši bych si nafackovala. ale nechápu co dělám špatně, nebo spíše co dělám jinak, tak se pořád nervuju a váha stále leze. Crying or Very sad

[/url]
39 LET, OSTRAVA, doc. Dostalík, sleeve resekce 14.1.2008 břicho 15.10.2009"- prsa 19.4.2010
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
bossice

PříspěvekZaslal: ne březen 06, 2011 12:31 am    Předmět: Citovat

Hm, tak ono se tu s jarem taky přibývá...to jsem ráda, že nejsem sama...holky, nervy si z toho nedělám, vždy, když pohlédnu na svého dobráčka smrťáčka v rakvičce, tak usyknu "ať si"...se nepůjdu kvůli dvou kilům hned věšet.
Jó, je to hrozný, je to hrozný. Před pár lety jsem měla 59 a bylo mi báječně. A nebyla jsem hubená. Pak ze mě přechod udělal 2 těla v 1 + ještě něco navrch...blázen jsem si dala na metřík konečnou váhu snivých 67, po mém zdravém uvážení přehodila číslice na 76 a pak se spokojila s myšlenkou, že bych měla dolézt aspoň na těch 79. Jó, člověk si nemá stavět vzdušné zámky. Myslím, že je nejlepší řídit se pocitem spokojenosti těla a ducha a ne se držet striktně tabulek a nervovat se skrze pár kil.
...ó, jak já bych se ráda vsunula do tělíčka takové Janyyy či Martiny...

Spoléhám na jaro, léto a podzim, bude více pohybu a když se váha nepohne, taky to nejspíš přežiju Wink, smrťáka zakopu tam, kam patří, změním metřík a budu dělat, že jsem zdárně dokončila...má snad někdo něco proti? Evil or Very Mad

55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + Sad zatím 88kg a bude hůř
qwys

PříspěvekZaslal: ne březen 06, 2011 8:34 am    Předmět: Citovat

Bossice, ja jsem se pri tve vaze citila dobre. Razz A uvidis, jak to pujde, ale vypadas dobre, tlusta nejsi Smile tak bych to asi shrnula... Pokud se citis dobre a zdrave, neni co resit, holt uvidis, jak budes na jare tokat atd. Smile

Mne kdyz se vahu podari dat aspon pod meho chlapa, ktery ma 91, budu se citit velice spokojena Twisted Evil dneska jsem si zase sedla, ukazala na nej a pravila: "Ha, uz jenom 16!" A on vi, o co jde, a usmiva se Smile
Annax

PříspěvekZaslal: ne březen 06, 2011 9:48 am    Předmět: Citovat

qwys
Ha, to je taky dobrá meta, do váhy mýho manžela mi zbývá 46 kg Shocked Shocked Shocked

44 let, plikace 23. 3. 2011, Břeclav
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
qwys

PříspěvekZaslal: ne březen 06, 2011 10:26 am    Předmět: Citovat

Annax,
my kdyz jsme se poznali, mela jsem 103 a on asi 72/191 cm Laughing A misto abych mu ja dala dvacet kilo, oba jsme nabrali, ja na 129, on na 91 Embarassed Zatimco on je ale v norme, ja teda jeste dost dlouho nebudu,ale je to dobra motivace, no ne? Razz Obcas ma i 92, takze uz jen 15 kilo Embarassed Laughing
No ale taky jsem mela skoro o 40 kg vic nez on - on cahoun a ja koule - dlouhy, siroka - a kde je bystrozraky? Shocked
Annax

PříspěvekZaslal: ne březen 06, 2011 10:44 am    Předmět: Citovat

qwys
Já jsem přibrala 20 kilo za poslední 2 roky, jinak jsme byli vždycky celkem opticky vyvážený pár, aspoň mi to tak přišlo Wink Ale teď si fakt připadám a cítím se jako koule, nafouknutej balónek s nožičkama Mad Mad Mad

44 let, plikace 23. 3. 2011, Břeclav
Rendy

PříspěvekZaslal: ne březen 06, 2011 10:49 am    Předmět: Citovat

Tak koukám,že tu asi nejsem sama kdo přez zimu přibral Evil or Very Mad ,jsem na sebe dost naštvaná,ale pomalu to dávám zase dolů,až bude jaro tak to půjde krásně zase dolů snad Question ,zahrádka,procházky ikdyž jsem bla včera na hodku z Čikem a udělalo nám moc dobře až stoho usnul jak byl unavený Laughing

44 let Op 23/09 2008 FN Hradec Králové Mudr.Hroch 3 kocouří a 1 mimi yokšírek jménem Čiko
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
jane-jane

PříspěvekZaslal: ne březen 06, 2011 11:44 am    Předmět: Citovat

janiiiii..... říkáš strašně velkou pravdu....STRES je nejhorší pomocník při hubnutí Rolling Eyes Rolling Eyes ..... mám to na sobě také vyzkoušené.
A ty se kočko nestresuj..... Exclamation a bude zase cecko v cajku Wink .

TUBU-Turnov 10/11/2010
44 let*18letá dcera*chápající přítel bez chapadel Smile)
Iriska

PříspěvekZaslal: ne březen 06, 2011 12:08 pm    Předmět: Citovat

Bossí:tak já pokud bych se dostala na Tvoji nynější váhu,budu skákat blahem,,jsem asi jak medvěd,kukala jsem že nynější váhu 96-95jsem dosáhla už v srpnu a od te doby to koluje 5nahoru a 5dolu,no by mě trefilo, a ted to prozměnu zase stojí chichi,,,takže asi jsme jak medvědi přez zimu jsme se zásobovali Laughing Jinak klidně uprav metřík na veselí,k tobě sedí,,jsi krásná na duši a posuň cílovku na 80 a bude to znít že tam už skoro jsi,můj sen byl taky77,,ale už jsem spadla z višně Laughing a dávno upravila,vysněné je mi číslo 80 ale nudu ráda když uvidim na začátku 8,,no a i tak budu mít radost,,tak se drž a s jarem udělej změnáreň Laughing

A všem holkám co jsou stresáci a maloši Laughing i já se hlásím do klubu mám necelích 164,spíš klesám,a pak snás nemaj být balonky s nožičkama Laughing Já taktež stresuji,,už až je hezky na dlouhé procházky,mi teď byli s košem a na 20min venku a fouká tam studenej severák..tak pěknou neděli všem Wink Razz Razz Razz

[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4
martina

PříspěvekZaslal: ne březen 06, 2011 12:29 pm    Předmět: Citovat

janaaa ono se ti po říká nestresovat se, když se sama s tím stresuješ. Jako já vím, ono se může některým zdát nesmyslný, že si tady stěžuju se svou nynější váhou, ale když vím, že to šlo níž, tak mě to deptá. A přesně je to o tom, že si připadám tlustá, nedokážu si prostě pomoct. A vím, že ty víš o čem mluvím Rolling Eyes . Ale ještě větší strach mám z toho, že se teď spokojím s touhle váhou, a ono to za měsíc bude o kilo víc, a za další měsíc zas jen o kilo a problém je na světě. A že můj pokrok bude už jen do leva........ Crying or Very sad

bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
karpago

PříspěvekZaslal: ne březen 06, 2011 12:29 pm    Předmět: Citovat

holky zlatý-jak tak tady čtu tak v neděli jste se daly na negaci a flustrující téma-a dost- jste všechny perfektní-shodily jste tolik kila za ne zrovna dlouhou dobu,tak co smutnit a stresovat se, jsme holky k světu,máme vůli a odvahu s tím i dál něco dělat a to že ti naši miláčci mužíčci jsou vedle nás jako tyčky-co na tom vždyt na tom pracujeme a myslím si ,že každá která jste tady a žijete s tím svým chlapem a on s váma ,tak vás měl rád jak před těma X kily zrovna tak jako vás má rád ted a bude vás mít rád i potom-balooonek nebaloonek-blíží se jaro a bude vše daleko krásnější a pohyblivější-tak hurá s elánem do jarních kilometrů a kil-hlavbě s úsměvem a bez depky Laughing Laughing Laughing

[/url]

bandáž 27.9.10,před operací dole 9 kilo,doplneni ,13.1.11 =3,5ml.14.3.2011 abdominoplastika s model.pupíka-6kg hmoty
martina

PříspěvekZaslal: ne březen 06, 2011 12:31 pm    Předmět: Citovat

karpago Laughing Laughing Laughing já náhodou jsem konečně štíhlejší než manžel, a to o celých 20 kilo Laughing Laughing Laughing - ale od počátku našeho manželství (a letos to bude 25 let) to bylo vždycky obráceně, no ale stejně ......................

karpago

PříspěvekZaslal: ne březen 06, 2011 12:52 pm    Předmět: Citovat

martina-gratuluji,já jsem asi 21 let o mnoho kilo větší než ten můj tyčka-193/84,ted se snažím se mu přiblížit ale můžu už ted napsat-on má vysoký cholesterol,bere 4 roky prášky ,já momentálně přestala brát prášky na tlak,chybí mi ještě 20 kilo k němu,ale cítím se už ted skvěle,mám lepší kondičku a výdrž než on,ujedu 45kilometrů a on by snad prý umřel než by to ušlapal,budu bojovat dál a jediný co mám k dosažení mého cíle je ,že to dělám hlavně pro sebe a věřím že to tady děláme všichni pro sebe-hlavně a to že nás budou obdivovat i ti druzí je třešnička na dortu,máte můj velký obdiv všechny co jste tady a chodím se sem nabít energií,moc vám všem fandím a děkuji za všechny zkušenosti o které se tady společně dělíte Laughing Laughing Laughing

[/url]

bandáž 27.9.10,před operací dole 9 kilo,doplneni ,13.1.11 =3,5ml.14.3.2011 abdominoplastika s model.pupíka-6kg hmoty
janaaa

PříspěvekZaslal: ne březen 06, 2011 1:58 pm    Předmět: Citovat

martino když čtu tvoje příspěvky, tak mám pocit, jako kdyby jsme byly siamská dvojčata. taky mi každý říká, co máš, vypadáš dobře, ale ten strach, že se s tím spokojím a ono to půjde stále výš a výš......ale kdyby se člověk dopouštěl nějakých větších dietních chyb, přežíral se, ale takhle? jíme stále malinko, tak proč ta ludra tělo, tak ukládá. Crying or Very sad stále doufám, že je to jen přechodné, že tělo hodně shublo, tak se musí vyrovnat s tím vším a nahodit takovou váhu, s kterou bude spokojené, jen doufám, že to už nebude 120kg.

[/url]
39 LET, OSTRAVA, doc. Dostalík, sleeve resekce 14.1.2008 břicho 15.10.2009"- prsa 19.4.2010
martina

PříspěvekZaslal: ne březen 06, 2011 2:07 pm    Předmět: Citovat

janaaa tak já teď vím, že tím, že jsem nejedla, protože jsem v sobě nic neudržela, tak si to tělo hned všechno uložilo, ale nechápu, že mělo čas víc jak 2 roky si zvyknout na pravidelný přísun, ví, že nebude strádat a pak mu stačí pár dní nevolnosti a skočí i po vodě. To mě prostě s..e. Protože jinak taky nevidím jinou chybu, ano možná jím víc než jsem jedla hned po opce, ale jako stejně je to málo oproti tomu co jsem jedla kdy předtím. Ano půlka tmavého rohlíku mi nestačí, ale třičtvrtě ano, takže to snad není zas tak moc???????????????? Ale strach, tak ten opravdu mám, pokud se mi to ustálí na této váze, kterou momentálně mám, tak to beru ( Rolling Eyes i když vím, že mám na míň), ale jestli to poleze nahoru, tak Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad .................................. Ale jsem rozhodnutá bojovat a nevzdat to Wink

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 485, 486, 487 ... 609, 610, 611  Další

Přejdi na: