Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 194, 195, 196 ... 824, 825, 826 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
jane-jane
|
Zaslal: pá březen 04, 2011 8:59 am Předmět: |
|
|
Annax..... tatarááák je moje skrytá vácheň...... kterou skrývati nelze .... nebůůůj.... dáš si ho i po opce.... pokud ho tvé tělo bude žádat a pokud se ti nezmění chutě .
Já už ho také měla ..... je fakt, že se mé tatarákové uspokojení scvrklo na malou toustíkovou topinečku s neznatelným kopečkem masíčka..... ale i tak to byl orgááááč v prafém slova smyslu  _________________
TUBU-Turnov 10/11/2010
44 let*18letá dcera*chápající přítel bez chapadel ) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Annax
|
Zaslal: pá březen 04, 2011 9:03 am Předmět: |
|
|
jj chápu! I s malým kašpárkem se dá zahrát velký divadlo  _________________
44 let, plikace 23. 3. 2011, Břeclav |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Petíí
|
Zaslal: pá březen 04, 2011 9:18 am Předmět: |
|
|
Annax... i ja měla tatarák....a bylo to užasné ..ted na srazíku a to po 4 měsicích a něco po oce.a nestydim se to tu napsat.... a jak JJ napsala..... stačí malo a zahnat chut a tělo je klidnější..... ale taky jak JJ píše třeba se ti změní chutě a tělo si o něj neřekne. _________________
35let.20.10 start při 120kg |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lady
|
Zaslal: pá březen 04, 2011 9:18 am Předmět: |
|
|
I já papám na co mám chuť !!! A tataráček mám taky moc ráda a taky všechno "nezdravé" jak někteří tvrdí a co je dneska zdravé???? Ty nasprejované zeleninky, ovoce a co papají karvičky, prasátka, kuřátka? Granule a ani nechci vědět co všechno se do toho přidává!... jedině si kupovat BIO a to si myslím,že dělá málo lidí, takže všeho trošku a budeme spokojené všechny, jak naše chuťové buňky tak i my samotné! _________________
Tubulizace 17.2.09 Valašké Meziříčí
před opkou -3kg
42let Manžel a jorkšírka Lucinka |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Petíí
|
Zaslal: pá březen 04, 2011 9:24 am Předmět: |
|
|
Lady..ahoooj... moc zdarvím..jsem ráda, že se přidávaš k tomu , že se dá zhubnout a jist i ty mňam nezdravé jídelka , ale s rozumem.
mam vyřidit poklonu od mého manžela.... pry jsi asi stejně prdla jako já.... tím myslel bezprostřední..asi..ted lituje, že nebyl. _________________
35let.20.10 start při 120kg |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MickaPt
|
Zaslal: pá březen 04, 2011 9:26 am Předmět: |
|
|
Lady, Petíí ahoj kočky....souhlasím s vámi...že člověk je všežravec a když si občas dopřeje něco maličko ne zrovna dietní..a dodržuje množství a pravidelnost...tak to neuškodí...asi kdybychom jedly pořád kalorické bomby...jako nezřízené střely...tak to bychom nemusely podstupovat operace.... _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lady
|
Zaslal: pá březen 04, 2011 9:34 am Předmět: |
|
|
Petíí no to jsem ráda,že jsme prdlouši a manžílka ráda poznám příště anebo uděláme nějakou slezinku ani taková dobře udělaná slezinka by nebyla k zahození jůů co mě to ten můj otec všechno naučil papat to se asi některým líbit nebude ale když všechno jídelko je tak fajn. _________________
Tubulizace 17.2.09 Valašké Meziříčí
před opkou -3kg
42let Manžel a jorkšírka Lucinka |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Terča
Založen: 23.1.2007 Příspěvky: 767 Bydliště: Severní Čechy, Štětí
|
Zaslal: pá březen 04, 2011 10:27 am Předmět: |
|
|
Moni, gratulka k výročí. Jinak pokud byste měly nějakou dobrou radu, jak na lupénku,budu za ni ráda. Ono je to někdy s tím mým chlapem těžké, věří jen kortikoidum. Sám si dokázal, že je to lepší,když vynechá určité potraviny.
Petíí, pravdu díš, Lady a konečně i Věrka jsou toho příkladem,že nemusí být strava úplně light. _________________
band 3/08,-25kg před op,1/3/11 reop pro potíže, tubu Turnov Mudr. Hrubý,102 kg před reop
Davídek |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: pá březen 04, 2011 10:55 am Předmět: |
|
|
Krásné dopolko v kurníčku.....
Tak jsem jen letecky přelétla příspěvky, odpověděla na SZ - těch ale bylo
K roštěnkám se vyjadřovat nebudu, bo jsem tady jasně napsala, že i já jím ÚÚÚÚPLNĚ VŠECHNO !!! Kdybych měla jíst dietně - tak nevím teda kolik kilo bych teď měla - ale je to na každém z nás, jak s tím naložíme....více jsem odpověděla Petunce v SZ, kterou jsem obdržela a za kterou si petunko stojím, tak doufám, že si to vezmeš alespoň z poloviny k srdci, byla bych moc ráda, děkuji
Více se k tomu myslím nemá cenu vyjadřovat, bo bych se jen nasrala a to by jste potom koukali, co se ve mě ukrývá !!
The end....
Jinak Moniiiii gratuluji k výročí - vše jsem Ti řekla už včera na ICQ - za rok je to krásný úbytek, ať se Ti to líbí nebo ne, prostě bez opky bys to dolů nedala, takže žádné depky, žádné....... vždyť víš sama.... a až mi půjde wifina (od večera nejde net, jsem na pomalém USB) tak s Tebou potřebuji něco probrat - něco jsem totiž v tom večerním vinném opojení vymyslela !!!! to budeš čučet, co se ze mě vyklube Takže věř, že ten metřík prostě dokončíš... jak píše bobulína - zatím našlapuješ opatrnými krůčky - ale i to pokládám za úspěch od té doby, co jsi pod dohledem takže bojujééééééémmmmmmm
Právě jsem dovařila nočky s kuřecím masem, už se těším, až bude hodinka na jídlo
Večer jsem si musela otevřít vínko, jsem alkáč, já vím no co nadělám, když musíš, tak musíš....a že k tomu fakt důvod byl !!!!!!!!!!!!!!!!
Ale opičku nedospávám bobuleeee
A net stále nejde, ale zas až tam mi to neva, odpol jedeme do Práglu na výstavu motorek, takže mi ani chybět nebudete  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zakletá
|
Zaslal: pá březen 04, 2011 11:01 am Předmět: |
|
|
Ahuj kočulky...
tak se mi zítra vrátí starší z hor, a v neděli máme oslavu budou mu 4 asi to pěkně ořvu... tak dneska už dělám br salát, chlap zítra udělá řízky, naklepe, obalí ... strašně se na něj těším, byl pryč 4 dny, a je to jako věčnost ...
Já si samo dělám trošinku brsalátu s bílým jogurtem, a masíko si dám dušené  _________________
27/4/2011 PLIKACE,OB Klinika a nový,krásný začátek!
Heslo na plantáž přes SZ. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jana Dembkovská
|
Zaslal: pá březen 04, 2011 11:11 am Předmět: JANA |
|
|
Verči tak se v Práglu dobře bavte,určitě to bude paráda.Bude tam i můj brácha,jeho přítelkyně a celá banda motorkářů z Bílovce.Tak si to tam užijte.Jana _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w0KZgFK/]
[ 14.9.2010 TUBU Ostrava-Vítkovice Doc.Holéczy
/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: pá březen 04, 2011 11:15 am Předmět: |
|
|
zakletá letí to, letí viď....
Janičko děkuji moc, užijeme, užijeme, to zas my joooo  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
qwys
Založen: 26.1.2007 Příspěvky: 916 Bydliště: Sejdeme se u Kolína
|
Zaslal: pá březen 04, 2011 11:17 am Předmět: |
|
|
Zakleta
tak koukam, ze ti to hubnuti taky jde, uz 5 kilo, coz? No jsem zvedava, kam az
No k te lupence - ja mam atopicky ekzem a jak se mi zhorsil po narkoze - za t mluvi reakce lekarnice, u ktere jsem si byla pro naplasti na prevazy a desinfekci.
Ja tam vlezu, sotva se vlecu, pritel a segra mi tahnou veci, ja v pantoflich - koupim si sve a pani na me tak soucitne (nebo zhnusene) koukla a povida - tady kolegyne kdyztak dela pletove poradenstvi, jestli chcete...
Tak rikam - ne,diky, my jdeme, jsem po operaci, mam to z narkozy - uz jsem si chtela i sednout do auta,abych se v nem mohla natrasat. Takze asi tak. Vypadala jsem jako zruda a Freddy Krueger... Jeste krizena se lvem, pac sem mela vlasy nahoru, jak jsem lezela.
Ted je to relativne v klidu, ale jinak - proste musim porad mazat a bohuzel obcas musim uzivat i kortikos.áčů. Kdo nema onemocneni kuze, ten to poradne nepochopi. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zakletá
|
Zaslal: pá březen 04, 2011 11:23 am Předmět: |
|
|
verco to teda
qwys
no jo to víš, tělo zažívá šok... a jak dlouho ? asi jeno než si zvykne  _________________
27/4/2011 PLIKACE,OB Klinika a nový,krásný začátek!
Heslo na plantáž přes SZ. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
martina
|
Zaslal: pá březen 04, 2011 11:35 am Předmět: |
|
|
zakletá co bys vobulela? co mám povídat já? když mýmu malýmu hošíčkovi (podotýkám ne nejmladšímu ani nejstaršímu) bude za necelý 3 týdny 20 let....................to bych měla doslova řvát, ale já to beru s nadhledem - děti stárnou a my jen mládnem  _________________
bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|