Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

OPERACE

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 642, 643, 644 ... 728, 729, 730  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
qwys

PříspěvekZaslal: pá březen 04, 2011 7:40 am    Předmět: Citovat

Bossice, jane-jane, Alenko, a přece něco Cool Twisted Evil stačilo najet na pravidelnost a uz to jede Laughing

krekeltje hodne stesti, ja jdu v utery a pekne kazdy den prevazuji a dezinfikuji, snad to budu mit ciste. Tak at i ty!

mona79 vsechno ma sva pro a proti, kazdopadne toto forum dodava silu, tak smele do toho! Laughing
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Petíí

PříspěvekZaslal: pá březen 04, 2011 8:00 am    Předmět: Citovat

Krakejt..... kup jsi v lekarně Betadinu.... dezinfikuje a čistí.. je to bud tinktura nebo mast a je výborná.

35let.20.10 start při 120kg
MickaPt

PříspěvekZaslal: pá březen 04, 2011 8:13 am    Předmět: Citovat

Mona79 moc ti fandím a držím palečky...at to dokážeš....doufám,že budeš o svých úspěších tady referovat...
jsi mladá...máš šanci konzervativně ještě dosáhnout snížení váhy a udržení...víš jak na to.... jsou lidé, kteří konzervativně dokazáli zhubnout a drží se...
my, co jsme po opce,musíme taky bojovat...zhazování by taky nešlo bez disciplíny...ale je to o něco snadnější...sama jsem zvědavá, jak to zvládnu..vím ,že samo to nepůjde , musím i já se snažit ....

PříspěvekZaslal: pá březen 04, 2011 8:29 am    Předmět: Citovat

Mona79 tak mi to zase vrtá hlavou! Very Happy I u mě Máš veliký obdiv! Já jsem hold slaboch a podlehl jsem po roce Very Happy jediný jaký to má + že pujdu na opku s nějakýmy 150 místo 182 Very Happy no .. ale jelikož se u mě váha pohybuje v šílených grafech (během 3 let + 80 kg pak během půl roku -30) tak asi to chce u mě něco na delší dobu Very Happy Ale ty prostě dle mě na to máš, přeci jen nezačínáš na takovém "housnumeru" jako já Very Happy kolikrát si říkám, jak to, že chodí holky na opky s váhou 110-120 kg Very Happy pro mě muší váha a oni se nechvájí kuchat D:

Takže děvče zahryzni se do toho co to dá a věřím, že narozdíl odemě alespon ty to zvládneš a dokážeě, včetně následného udržení, musí to tu někdo dokázat a když já vůl jeden zklamal a nasypal si na hlavu popel Rolling Eyes, jak sem se tu kochal že taky to dam bez opky , no a i když pro ní nejsem rozhodnut tvářím se že ano Very Happy Very HappyVery Happy tak ty nám to všem ukážeš. Hondě štestí a úspěchu Přeje Erytrin
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jane-jane

PříspěvekZaslal: pá březen 04, 2011 8:38 am    Předmět: Citovat

mona79 napsal:
No já teda Lenku taky zdravím. její operace mě teda posadila na prdel.
My si píšeme, podporujeme se...
Ona mi v pátek napíše, že ji opku odkládají, snažila jsem se ji podpořit.Ona že jim zavolá v pondělí a že se nedá. Tak fajn. Já měla nástup v uterý- středa opka.

V pondělí, den před mým nástupem, mi volají z Břeclavi- odložení opky.
Já to hned psala Lence- říkala jsem si, že jsme teda na tom stejně. Ale už se neozvala.
Mám dvě děti- 6 let a 1 rok / sehnat hlídání a pak když je vše vyřízené-den předem odmítnout/.
No a milá Lenča valí na opku místo mě - evidentně to ví Exclamation - a ani mi to není schopná napsat, když už jsme si teda psali Evil or Very Mad

Takže toto je můj postřeh. Jo a nasraná jsem pořádně, kecy, plky, podpora veliká ale když jde o můj prospěch, vše jde stranou. Sad

vím, že citovati je zakázáno... milé moderátkorky prominou Rolling Eyes Wink

Mona79..... tvé rozhodnutí samozřejmě respektuji a skláním svůj starý chrbát až k zemi, pokud ses takto rozhodla bojovat se svou nadváhou Wink . To rýpnutí ohledně omluvy jsem vztahovala k výše napsanému.
Verca ti den před nástupem do nemocnice psala....." mnoho povyku pro pár dnů"........ já dnes píši.... "mnoho povyku pro NIC" Wink .

Nicméně opravdu držím cecko co se v Krakonošově dá, aby se ti tvůj sen podařil a budu moc ráda, pokud budu vídat zde na foru tvůj nick a tvůj hubnoucí metřík Wink

Vím, že jde o PRD, a na světě je stráááášně moc důležitějších věcí... já mám ráda hodně velkou srandu..... někdy jsem chlííífff sám.... co ale oceňuji je slušnost a úcta k druhým Wink .

Mona79..... považuj prosím tuto věc za uzavřenou....nikdo tě k ničemu nenutí.... jen jsem měla potřebu ti vysvětlit o co mi šlo Wink

KRÁSNÝ DEN FFFŠEM! Wink

TUBU-Turnov 10/11/2010
44 let*18letá dcera*chápající přítel bez chapadel Smile)
jane-jane

PříspěvekZaslal: pá březen 04, 2011 8:42 am    Předmět: Citovat

QWYS...... joooo pravidelnost ta je dobrá ve fffšem Wink Cool Laughing Laughing Laughing Laughing

TUBU-Turnov 10/11/2010
Sibyla

PříspěvekZaslal: pá březen 04, 2011 8:44 am    Předmět: Citovat

JJ

TUBU 21.10.2010 Turnov, zlatý Hrubáček Smile

http://www.fler.cz/kousek-svetla-pro-narnii
qwys

PříspěvekZaslal: pá březen 04, 2011 8:51 am    Předmět: Citovat

jane-jane jo, ta prijemna jakztakz pravidelnost bude muset jeste chvili pockat Embarassed Laughing tento tyden mam mrtvo, pristi tyden cerveno, ten dalsi asi tokavo Very Happy
jane-jane

PříspěvekZaslal: pá březen 04, 2011 8:54 am    Předmět: Citovat

qwysíííku.... pls vysvětlit pojem TOKAVO Question Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

TUBU-Turnov 10/11/2010
qwys

PříspěvekZaslal: pá březen 04, 2011 8:56 am    Předmět: Citovat

jane-jane no ze budu tokat, az z toho budu kvokat Very Happy
jane-jane

PříspěvekZaslal: pá březen 04, 2011 9:22 am    Předmět: Citovat

qwys..... ty seš mi spráffnej raplik..... Laughing Laughing Laughing Laughing .... tvůj humor mi moc sedí....snad někdy dáme zabrat našim bránicím face to face...bo jak já řikám.... z huby do huby Laughing Laughing Laughing Laughing

p.s. já bych táááááááááááááááák kvokalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Laughing

TUBU-Turnov 10/11/2010
verca

PříspěvekZaslal: pá březen 04, 2011 11:13 am    Předmět: Citovat

Mono79 to si piš, že jsi na někoho zapomněla Twisted Evil Laughing Laughing Laughing

JJ jsi se nám nějak rozepsala, i číst jsem musela čečééééééééé Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

boss no to víš - houno si už pamatuji, buňky už odcházejí, nové se nemnoží (jen doma 3 poletují) Rolling Eyes Embarassed Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
qwys

PříspěvekZaslal: pá březen 04, 2011 11:27 am    Předmět: Citovat

jane-jane, ty jsi taky poradne prdla, vzdycky nemuzu z tech tvejch cecku Laughing Jenze nevim, kdy se udela zas takove setkani, aby to bylo pro vsechen (rozumej cecek) bariatricky pokuchany lid, ne jen z jedne nemocnice Smile Kdoviiii.

P.S.:Ja bych taky kvokala, az se mi ten muj ptacek divi (ze on by tak brzo po opce nebyl jeste zivy) - no pokud to vyjde a ten muj mi s chuti vnuti, abych byla jeho choti, tak to kvokani budu mit uredne potvrzene, aneb Nomen omen Very Happy
jane-jane

PříspěvekZaslal: pá březen 04, 2011 11:37 am    Předmět: Citovat

qwyyyyys.... Laughing Laughing Laughing Laughing seš šílenec.... až mi ho můj milý s chutí vnutí.... s dovolením toto heslíčko začnu používat...smím? Laughing Laughing Laughing
Jinak co se týká setkání ceckejch bariatrickejch diagnoz z celý cecký republiky....tak něco v hlaffince již je. Až nám tu v Krakonošově skAnčí hlavní sezon.... tak jsem mychlela, že bychom mohly /i/ uspořádat víkendovej pobyt tady u nás na penzionku.... Wink /ceny smluvní, pivo točené, jídlo na 100 gramů vážené/ Laughing Laughing Laughing

Verco.... jak to poudáš.... halt když musíš tak mosíš... Wink Laughing....a to čtení...nebylo to na tebe najednou moc očních pohybů??? Laughing Laughing Laughing

TUBU-Turnov 10/11/2010
verca

PříspěvekZaslal: pá březen 04, 2011 11:53 am    Předmět: Citovat

nooo, co to tu je za prasárnyyy holkyyyyy Rolling Eyes Embarassed Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 642, 643, 644 ... 728, 729, 730  Další

Přejdi na: