Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

KAVÁRNA aneb povídání o všem možném

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 194, 195, 196 ... 824, 825, 826  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
jane-jane

PříspěvekZaslal: pá březen 04, 2011 8:59 am    Předmět: Citovat

Annax..... tatarááák je moje skrytá vácheň...... kterou skrývati nelze Laughing Laughing Laughing .... nebůůůj.... dáš si ho i po opce.... pokud ho tvé tělo bude žádat a pokud se ti nezmění chutě Wink .
Já už ho také měla Laughing ..... je fakt, že se mé tatarákové uspokojení scvrklo na malou toustíkovou topinečku s neznatelným kopečkem masíčka..... ale i tak to byl orgááááč v prafém slova smyslu Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

TUBU-Turnov 10/11/2010
44 let*18letá dcera*chápající přítel bez chapadel Smile)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Annax

PříspěvekZaslal: pá březen 04, 2011 9:03 am    Předmět: Citovat

jj chápu! I s malým kašpárkem se dá zahrát velký divadlo Very Happy Very Happy Embarassed Embarassed Razz Razz

44 let, plikace 23. 3. 2011, Břeclav
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Petíí

PříspěvekZaslal: pá březen 04, 2011 9:18 am    Předmět: Citovat

Annax... i ja měla tatarák....a bylo to užasné ..ted na srazíku a to po 4 měsicích a něco po oce.a nestydim se to tu napsat.... a jak JJ napsala..... stačí malo a zahnat chut a tělo je klidnější..... ale taky jak JJ píše třeba se ti změní chutě a tělo si o něj neřekne.

35let.20.10 start při 120kg
Lady

PříspěvekZaslal: pá březen 04, 2011 9:18 am    Předmět: Citovat

I já papám na co mám chuť !!! A tataráček mám taky moc ráda a taky všechno "nezdravé" jak někteří tvrdí a co je dneska zdravé???? Ty nasprejované zeleninky, ovoce a co papají karvičky, prasátka, kuřátka? Granule a ani nechci vědět co všechno se do toho přidává!... jedině si kupovat BIO a to si myslím,že dělá málo lidí, takže všeho trošku a budeme spokojené všechny, jak naše chuťové buňky tak i my samotné!

Tubulizace 17.2.09 Valašké Meziříčí
před opkou -3kg
42let Manžel a jorkšírka Lucinka
Petíí

PříspěvekZaslal: pá březen 04, 2011 9:24 am    Předmět: Citovat

Lady..ahoooj... moc zdarvím..jsem ráda, že se přidávaš k tomu , že se dá zhubnout a jist i ty mňam nezdravé jídelka , ale s rozumem.

mam vyřidit poklonu od mého manžela.... pry jsi asi stejně prdla jako já.... tím myslel bezprostřední..asi..ted lituje, že nebyl.

35let.20.10 start při 120kg
MickaPt

PříspěvekZaslal: pá březen 04, 2011 9:26 am    Předmět: Citovat

Lady, Petíí ahoj kočky....souhlasím s vámi...že člověk je všežravec a když si občas dopřeje něco maličko ne zrovna dietní..a dodržuje množství a pravidelnost...tak to neuškodí...asi kdybychom jedly pořád kalorické bomby...jako nezřízené střely...tak to bychom nemusely podstupovat operace....

PříspěvekZaslal: pá březen 04, 2011 9:34 am    Předmět: Citovat

Petíí no to jsem ráda,že jsme prdlouši Smile a manžílka ráda poznám příště anebo uděláme nějakou slezinku Smile ani taková dobře udělaná slezinka by nebyla k zahození Laughing jůů co mě to ten můj otec všechno naučil papat to se asi některým líbit nebude Shocked ale když všechno jídelko je tak fajn.

Tubulizace 17.2.09 Valašké Meziříčí
před opkou -3kg
42let Manžel a jorkšírka Lucinka
Terča

PříspěvekZaslal: pá březen 04, 2011 10:27 am    Předmět: Citovat

Moni, gratulka k výročí. Jinak pokud byste měly nějakou dobrou radu, jak na lupénku,budu za ni ráda. Ono je to někdy s tím mým chlapem těžké, věří jen kortikoidum. Sám si dokázal, že je to lepší,když vynechá určité potraviny.
Petíí, pravdu díš, Lady a konečně i Věrka jsou toho příkladem,že nemusí být strava úplně light.

band 3/08,-25kg před op,1/3/11 reop pro potíže, tubu Turnov Mudr. Hrubý,102 kg před reop
Davídek
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger
verca

PříspěvekZaslal: pá březen 04, 2011 10:55 am    Předmět: Citovat

Krásné dopolko v kurníčku..... Wink

Tak jsem jen letecky přelétla příspěvky, odpověděla na SZ - těch ale bylo Rolling Eyes

K roštěnkám se vyjadřovat nebudu, bo jsem tady jasně napsala, že i já jím ÚÚÚÚPLNĚ VŠECHNO !!! Kdybych měla jíst dietně - tak nevím teda kolik kilo bych teď měla - ale je to na každém z nás, jak s tím naložíme....více jsem odpověděla Petunce v SZ, kterou jsem obdržela a za kterou si petunko stojím, tak doufám, že si to vezmeš alespoň z poloviny k srdci, byla bych moc ráda, děkuji Wink
Více se k tomu myslím nemá cenu vyjadřovat, bo bych se jen nasrala a to by jste potom koukali, co se ve mě ukrývá !!

The end....

Jinak Moniiiii gratuluji k výročí - vše jsem Ti řekla už včera na ICQ - za rok je to krásný úbytek, ať se Ti to líbí nebo ne, prostě bez opky bys to dolů nedala, takže žádné depky, žádné....... vždyť víš sama.... a až mi půjde wifina (od večera nejde net, jsem na pomalém USB) tak s Tebou potřebuji něco probrat - něco jsem totiž v tom večerním vinném opojení vymyslela !!!! to budeš čučet, co se ze mě vyklube Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Takže věř, že ten metřík prostě dokončíš... jak píše bobulína - zatím našlapuješ opatrnými krůčky - ale i to pokládám za úspěch od té doby, co jsi pod dohledem Laughing takže bojujééééééémmmmmmm Wink

Právě jsem dovařila nočky s kuřecím masem, už se těším, až bude hodinka na jídlo Laughing Laughing Laughing

Večer jsem si musela otevřít vínko, jsem alkáč, já vím no co nadělám, když musíš, tak musíš....a že k tomu fakt důvod byl !!!!!!!!!!!!!!!!
Ale opičku nedospávám bobuleeee Laughing Laughing Laughing

A net stále nejde, ale zas až tam mi to neva, odpol jedeme do Práglu na výstavu motorek, takže mi ani chybět nebudete Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
zakletá

PříspěvekZaslal: pá březen 04, 2011 11:01 am    Předmět: Citovat

Ahuj kočulky...
tak se mi zítra vrátí starší z hor, a v neděli máme oslavu budou mu 4 Sad asi to pěkně ořvu... tak dneska už dělám br salát, chlap zítra udělá řízky, naklepe, obalí ... strašně se na něj těším, byl pryč 4 dny, a je to jako věčnost ...

Já si samo dělám trošinku brsalátu s bílým jogurtem, a masíko si dám dušené Rolling Eyes Laughing Laughing

27/4/2011 PLIKACE,OB Klinika a nový,krásný začátek!
Heslo na plantáž přes SZ.
Jana Dembkovská

PříspěvekZaslal: pá březen 04, 2011 11:11 am    Předmět: JANA Citovat

Verči tak se v Práglu dobře bavte,určitě to bude paráda.Bude tam i můj brácha,jeho přítelkyně a celá banda motorkářů z Bílovce.Tak si to tam užijte.Jana Razz

[ 14.9.2010 TUBU Ostrava-Vítkovice Doc.Holéczy
/url]
verca

PříspěvekZaslal: pá březen 04, 2011 11:15 am    Předmět: Citovat

zakletá letí to, letí viď.... Rolling Eyes

Janičko děkuji moc, užijeme, užijeme, to zas my joooo Laughing Laughing Laughing

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
qwys

PříspěvekZaslal: pá březen 04, 2011 11:17 am    Předmět: Citovat

Zakleta
tak koukam, ze ti to hubnuti taky jde, uz 5 kilo, coz? No jsem zvedava, kam az Smile

No k te lupence - ja mam atopicky ekzem a jak se mi zhorsil po narkoze - za t mluvi reakce lekarnice, u ktere jsem si byla pro naplasti na prevazy a desinfekci.

Ja tam vlezu, sotva se vlecu, pritel a segra mi tahnou veci, ja v pantoflich - koupim si sve a pani na me tak soucitne (nebo zhnusene) koukla a povida - tady kolegyne kdyztak dela pletove poradenstvi, jestli chcete...

Tak rikam - ne,diky, my jdeme, jsem po operaci, mam to z narkozy - uz jsem si chtela i sednout do auta,abych se v nem mohla natrasat. Takze asi tak. Vypadala jsem jako zruda a Freddy Krueger... Jeste krizena se lvem, pac sem mela vlasy nahoru, jak jsem lezela.

Ted je to relativne v klidu, ale jinak - proste musim porad mazat a bohuzel obcas musim uzivat i kortikos.áčů. Kdo nema onemocneni kuze, ten to poradne nepochopi.
zakletá

PříspěvekZaslal: pá březen 04, 2011 11:23 am    Předmět: Citovat

verco to teda Sad

qwys
no jo to víš, tělo zažívá šok... a jak dlouho ? asi jeno než si zvykne Rolling Eyes Twisted Evil Laughing

27/4/2011 PLIKACE,OB Klinika a nový,krásný začátek!
Heslo na plantáž přes SZ.
martina

PříspěvekZaslal: pá březen 04, 2011 11:35 am    Předmět: Citovat

zakletá Rolling Eyes Rolling Eyes co bys vobulela? co mám povídat já? když mýmu malýmu hošíčkovi (podotýkám ne nejmladšímu ani nejstaršímu) bude za necelý 3 týdny 20 let....................to bych měla doslova řvát, ale já to beru s nadhledem - děti stárnou a my jen mládnem Laughing Laughing

bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 194, 195, 196 ... 824, 825, 826  Další

Přejdi na: