Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

KAVÁRNA aneb povídání o všem možném

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 192, 193, 194 ... 824, 825, 826  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
petunka

PříspěvekZaslal: čt březen 03, 2011 7:45 pm    Předmět: Citovat

bobul s tim jidlem sem nemyslela tebe, ale nekoho uplne jineho Wink

v den opky 151 kilo
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
bobule

PříspěvekZaslal: čt březen 03, 2011 7:47 pm    Předmět: Citovat

to je jedno ... to ti může být šumák ... do toho nevrtej ani nahlas ... každýho věc .... hlavně aby ty si všechno dělala správně jak máš a to, že ti bylo umožněný tu opku podstoupit je pro tebe šance jak si to neposrat ... takže jak tu holky radí ... dril a ukázněnost ... pak bude vše o.k Wink

39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov
verca

PříspěvekZaslal: čt březen 03, 2011 7:50 pm    Předmět: Citovat

tak jídlo - proč si nedat to, na co člověk má chuť, jsem také takové prase, že si dám vše, na co mám chuť Wink Až se váha zastaví, potom teprve najedu na dietní jídla - v tom nevidím zas až tak velký problém Wink
Je to o tom - jíst vše, ale málo !! Wink

Ale to neznamená, že se budeme cpát celý den po malých porcích - prostě svojí "dávku" jídla 85-100g - 5-6x denně !! Hooodně důležité je pití mezi jídly a to něco kolem 2,5-3litru denně !! Wink

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink

Naposledy upravil verca dne čt březen 03, 2011 7:57 pm, celkově upraveno 1 krát.
kamilio

PříspěvekZaslal: čt březen 03, 2011 7:54 pm    Předmět: Citovat

Verčo ... koukala jsem na ten článek co jsi vložila ohledně kojení - dííky Laughing hrdě musím říct, že jsem zchroupla i ty články co byly pod čarou , kde se mimo jiné mluví o délce kojení a riziku obezity v dospělosti. Doporučuje se bez příkrmů půl roku (samozřejmě pokud se vůbec kojí - protože někde je a někde není, že? ) a těch půl roku máme přesně za 14 dní. Takže to jsme zmákli Wink Pak začneme s příkrmy a uvidíme kdy Jenda tanker pustí. Pak už se těším.
Jinak je to mazec, člověk vůbec nestíhá číst Razz a co jsem se sem připrdelila tak to jinak než hltat všechno nejde Laughing
Chtěla jsem se ještě zeptat, nemáte někdo mail přímo na Dr. se kterou se dělá první pohovor na OB klinice? Chtěla bych se na něco zeptat, nechci prudit po telefonu a když jsem napsala na všeobecný mail na kliniku, tak mi bohužel nikdo neodpověděl.
díky předem a já jdu zas dál číst Razz Razz Razz

35 let, dvě dítka a hodný muž, 18.4. první pohovor OB klinika, 29.4. až 25.5.kolečko a pak plikace...
verca

PříspěvekZaslal: čt březen 03, 2011 7:59 pm    Předmět: Citovat

kamčo prej tankéérrr, se tu tlemím jak Milka Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
bossice

PříspěvekZaslal: čt březen 03, 2011 8:24 pm    Předmět: Citovat

Bože, že já jsem sem vůbec něco o dnešku psala...už se to tu zase pere! Dejte pokoj, děvenky! Cool

Martino potvrzuji...po 20 kg se mi letitá krvavá lupénka ztratila, ovšem užívala jsem ještě ostropestřec mariánský, echinaceu, hlívu ústřičnou a aloe vera. Sem tam nějaký detoxikační čaj, kopřivu a semikrásku...taky jsem to Hrubáčkovi hlásila, že to vyléčení lupénky je vedlejší efekt zhubnutí...prý to ještě neslyšel. Ale dnes viděl Petunku a ta má za měsíc taky po lupénce. Viděla jsem rozjetou a teď po pár týdnech tam nemá skoro nic.

Zelenokukadlo třeba Tě to štěstí taky potká, i když u Petíí od opky zlepšení lupénky nenastalo. To je jako když někomu zmizí cukrovka II. typu a druhému zůstane...
A ohledně té psoriásové artritidy...jo, je to sviňa, to mi řekla ortopédka a ptala se mě, jestli vím, jak vypadá Polednice...že prý takhle budu za pár let vypadat já...hnáty křivé, pod plachetkou osoba... Rolling Eyes ač hrůzné sdělení, velmi úsměvné, ale trefné přirovnání. No a fakt, ty prsty mám čím dál křivější a bolavější. Páteř a klouby totéž. No co, tělo prý má jít do rakve řádně zdevastované, tak já to teda dodržím Wink .

55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + Sad zatím 88kg a bude hůř
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
arnoldova

PříspěvekZaslal: čt březen 03, 2011 8:38 pm    Předmět: Citovat

boss díky za pochvalu,no holka dá už to práci Very Happy ,vždyť i ty vypadáš ůůůžasně,ale to ti tu už někdo psal
Verčo o tom pozvání jsem to četla až teď,tak jindy a myslím,že máme zase co probírat Shocked Shocked Shocked
Embarassed Embarassed mám potřebu se omluvit marodům na 500,že jsem se na ně nebyla podívat a potpořit je,ale nebyla jsem tam sama,čekal na nás odvoz
petunka

PříspěvekZaslal: čt březen 03, 2011 8:44 pm    Předmět: Citovat

Arnoldova,

to je skoda, ale mi okoukly i 2 chlapiky co tam lezeli. jedden uz mel tubu to byl seky a druhy na ni jde zitra
Very Happy

v den opky 151 kilo
Petra Hellingerová

PříspěvekZaslal: čt březen 03, 2011 8:47 pm    Předmět: Citovat

Ještě aby jsi Petunko po měsíci a něco od operace jedla roštěnku s tatarkou a sosíkem Laughing Laughing Laughing a proč si takový jídlo po delší době od operace nedat, když je to jednou za čas a hlavně ta váha!!!! Taky nechápu, že máš tubu, když jsi neprošla psych.vyšetřením a to tvoje vystoupení v čekárně a ordinaci muselo být dílo Rolling Eyes Rolling Eyes Laughing Laughing

Zelenoočko moc mě mrzí co se ti stalo, musíme věřit, že se to zlepšííí, drž se!!!!! Wink Exclamation

Annax já tataráček miluji a občas si ho dopřávám i teď. Wink
petunka

PříspěvekZaslal: čt březen 03, 2011 8:51 pm    Předmět: Citovat

Peto , ja nejedla rostenku bych ji ani nepozrela a nejim ani maso normalne

ja momentalne ujizdim na presnidavkach,jogurtech a syrech a kukuricnem extrudovanem chlebiku, to je moje jidlo

a psychologa sem mela, sice ne hned prvniho, ale mela Wink

v den opky 151 kilo
Romana Kilbergerova

PříspěvekZaslal: čt březen 03, 2011 8:55 pm    Předmět: Citovat

Ahoj holky poslední dobou nějak málo píšete mám hned všechno přečtený a nudim se Laughing . Jestli to nebude tím že už s tím noťasem i usínám Embarassed Laughing Laughing

Bandáž Iscare 9. říjen 2009 2krát doplnění 2.5 a band podle rtg po roce úplně volný, 39let,
redukce od 17.3.11 doplnění bandu 3,5ml Turnov:))), 5.5.11 doplnění 1ml.
Petra Hellingerová

PříspěvekZaslal: čt březen 03, 2011 8:57 pm    Předmět: Citovat

Petunko já taky nepsala, že jsi to jedla, ale to je jedno, neřeš to Laughing Laughing Laughing
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: čt březen 03, 2011 9:31 pm    Předmět: Citovat

Boss - tak to mám teda pěkný vyhlídky.. Confused Confused to jako fakt až takto, jo? Hnáty křivé? Klouby na rukou se mě budou křivit? Tak to je pěkný teda, fakt.. Jen doufám, že mě to nepotká třeba už ve 35letech, ráda bych si počkala tak do osmdesátky aspoň.. i když při mé rychlosti všech onemocnění, co se na mě nabalují Rolling Eyes Rolling Eyes
Jakmile budu mít po opce, tak tím, jak najedu na tekutou a pak kašovitou, tak mě to dokope se pustit i do nějaké čistící kůry...věřím tomu. A konečně zavedu i zdravou stravu plnou zeleniny - na to se tááááák těším. KOnečně si dám zeleninu, rýži, kuře,.. Když jsem tenkrát po bandu hubla, tak jsem taky najela na zcela jinej režim a bavilo mě to! Wink

A tehdy po zhubnutí po bandu jsem do půl roku byla úplně bez lupénky! Ani jedno ložisko! Nikde. Až po dokojení a nastoupení na noční se mě to začalo objevovat znovu. A v úterý mi dr.na kožním napsala do zprávy: "masivní progrese" Rolling Eyes , tak veselo.. Confused

Petruško Hell. - děkuju. Jak se máš, holka? Napiš mailíka, ať vím, co je za novinky u Vás doma, jak se vede a tak.. Wink
erytrin

PříspěvekZaslal: čt březen 03, 2011 9:44 pm    Předmět: Citovat

Mohu jen mít dotaz, jak dlouho jste v nemocnici po plikaci?
zakletá

PříspěvekZaslal: čt březen 03, 2011 9:53 pm    Předmět: Citovat

erytrin
mě bylo řečeno jeden den výkon, druhý den domů .

27/4/2011 PLIKACE,OB Klinika a nový,krásný začátek!
Heslo na plantáž přes SZ.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 192, 193, 194 ... 824, 825, 826  Další

Přejdi na: