Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

KAVÁRNA aneb povídání o všem možném

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 188, 189, 190 ... 824, 825, 826  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
zakletá

PříspěvekZaslal: čt březen 03, 2011 8:37 am    Předmět: Citovat

qwys

No kdybych to měla shrnout tak mi po žlučníku bylo jakš takš dobře asi za týden po výkonu ... vyčůrala jsem se druhý den večer, ale měla sem na wc puštěný kouhoutek a fakt to trvalo asi půl hodiny než sem to tělo přesvědčila, protože se mi fakt strašně chtělo Laughing je to nepříjemný no... to samý sem měla i po císaři , s tím , že tam mi prostě druhej den cévku vytáhli a na nic se mě neptali, nutili mě chodit, a čůrat do džbánku aby měli přehled. No to samé bylo vlastně i po žlučníku .
Fakt buď ráda že to máš venku ...
Mě to poprvé chytlo když bylo prvnímu děcku pár týdnů, asi tři.. já se v noci vzbudila a obsolutně sem netušila co se děje, záchvat sem měla poprvé, začla sem lítat po bytě a hledat nějaký prášky nebo něco ( pořádně sem sama nevěděla co ) až jsme nakonec zavolali rychlou, protože sem měla strach kestli ve mě po porodu něco nezůstalo.. no ti přijeli , řekli mi že mám zaražený větry a odjeli Shocked
pak ještě několik záchvatů, a intervaly trvání se prodlužovali, na sonu mi našli jeden kamínek, poučili mě o dietě, s tím že až přestanu kojit, tak to vytáhnou.. držela jsem se asi půlroku bez záchvatu, protože sem už věděla o co jde a co mi udělá blbě a co nesmím pozřít.. no pak měl brácha narozeniny, já si dala kousek dortu, a chytlo mě to v osm večer, a v šest ráno jsme jeli ( nepřestalo to celou noc ) a z jednoho kamínku bylo za půl roku 9 kamínků... zvracela sem proudem žluč, můj chlap tenkrát nechápal kde se to ve mě bere, než sme tam dojeli, nazvracela jsem skoro plnou tašku od Alberta Laughing Laughing fakt hrozný hrozný, primář pak říkal mojí mamce, že jsme měli veliké štěstí, protože jim ten žlučník prasknul pod rukama na sále... takže fakt na poslední chvíly... nepřeju to nikomu, tyhle záchvaty sou šílený, to sama asi víš. Tak bud ráda, a neboj, brzy ti bude líp a líp Smile

27/4/2011 PLIKACE,OB Klinika a nový,krásný začátek!
Heslo na plantáž přes SZ.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Anna Rychtrová

PříspěvekZaslal: čt březen 03, 2011 8:41 am    Předmět: Citovat

Ahoj holky Smile Smile Smile
Tak ja jsem se byla vcera ptat na brigadu u nas v zahrade a od soboty nastupuji Surprised To byl fofr-ale nevim jak to zvladnu,mozna az od nedele pac manza dela na baraku,svagrova ma inventuru v praci a k babicce kluky posilat nebudu.Takze nevim jak to udelat. Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Byla jsem vcera v Jysku reklaMOvat stolek tak jsem zvedava jesli nam to uznaji Rolling Eyes Shocked Smile Smile
Petro-ty brdo,taky jsme zvedava na fotecky tak koukej hazet at vidime jaka jsi ted lanka Smile Smile Wink Wink
Jinak k cevkovani-me cevkovali púo cisari a nic to neni,vubec to nebolelo a pohodicka Smile Smile Smile Smile
qwys

PříspěvekZaslal: čt březen 03, 2011 8:48 am    Předmět: Citovat

Zakleta, no to je teda sila Shocked tos mela fakt stesti... fakt hnus, jesteze to mame venku! Kdyz jsem byla po operaci, vedela jsem, ze ty bolesti, to je neco jako muj posledni zachvat Very Happy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
zakletá

PříspěvekZaslal: čt březen 03, 2011 9:10 am    Předmět: Citovat

qwys
já měla pooperační nějaký hodně blbý, nevím proč.. ale když sem se probrala bylo mi příšerně.. 24 hodin mě tlumili morphiem.
No fuj.. je to za náma, už bude jenom líp Wink všechno se dá zvládnout.

Lenka 1975

PříspěvekZaslal: čt březen 03, 2011 9:24 am    Předmět: ... Citovat

Holky já , když jsem se probrala z narkozy, tak mi bylo celkem fajn, až na ty bolesti pooperační po té plikaci, ale každý to máme jinač.

Mudr. Čierny Michal Plikace Břeclav 23.2. 2011
ALENA

PříspěvekZaslal: čt březen 03, 2011 9:55 am    Předmět: Citovat

Terčo tak vítej holka přeoperovaná, tak ať je každou hodinu jen líp a brzy tě pustí domů a hlavně hodně úspěchů v dalším hubnutí Wink Wink Wink Wink Wink

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
Lady

PříspěvekZaslal: čt březen 03, 2011 10:18 am    Předmět: Citovat

Zakleta kočko tak jsem číhala na rajče, ty tvoje fotečky jsou opravdu nádhernééé !!!! Smile

Tubulizace 17.2.09 Valašké Meziříčí
před opkou -3kg
42let Manžel a jorkšírka Lucinka
Terča

PříspěvekZaslal: čt březen 03, 2011 10:56 am    Předmět: Citovat

Alenko, děkuji. Laughing Smile

band 3/08,-25kg před op,1/3/11 reop pro potíže, tubu Turnov Mudr. Hrubý,102 kg před reop
Davídek
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger
martina

PříspěvekZaslal: čt březen 03, 2011 11:10 am    Předmět: Citovat

Terčo vítám tě a jsem za tebe moc ráda, že se to povedlo tak jak mělo. Malá poznámečka - neměla bys teď toho šnečka vyměnit za něco rychlejšího? Laughing Laughing Laughing

bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
jane-jane

PříspěvekZaslal: čt březen 03, 2011 11:31 am    Předmět: Citovat

arnoldová.... moooooooc chválím tvůj metřík... bomba...krásně to tu rozsvíteil Wink

ALENKO.... děkuji zlatíčko za hodnocení na rajčeti.... ale mám pocit, že ses na tu holčičku dívala na jiném profilu Rolling Eyes ..... bo že tys měla zamlženou optiku???? Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

TUBU-Turnov 10/11/2010
44 let*18letá dcera*chápající přítel bez chapadel Smile)
zakletá

PříspěvekZaslal: čt březen 03, 2011 12:30 pm    Předmět: Citovat

Ladynko ty přeháníš Smile ale moc děkuju ..
to vy ste všechny šikovné kočky, okukuju Vás pořád Smile

ALENA

PříspěvekZaslal: čt březen 03, 2011 12:31 pm    Předmět: Citovat

jj dívala jsem se správně a když se podíváš na svoje fotečky před opkou, tak také uvidíš jak se klube stále mladší a mladší děvčátko Wink Wink Wink Wink je to tak,uvidíš za půl roku, jaká bude změna Laughing Laughing Laughing Laughing

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
verca

PříspěvekZaslal: čt březen 03, 2011 12:58 pm    Předmět: Citovat

áááááááááá tady se mi někdo před několika týdny smál, že půjdu zpátky na základku......a vypadá to, že neusednu sama do té lavice, už mám adeptku na spolužačkuuuu Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Jo a také jsem zapomněla arnoldici pochválit metříkkkkk !! Vidíš to, že jsi to zvládla i beze mě....dostala jsi strach viď Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Luci dneska jdeme opět ven nebo jak?? Na mě tam je teda dneska větrno a docela i zima, tak záleží na Tobě, já to nějak přežiju dyžtak Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Mohu až po 15-té hoďce Wink

qwys až budeš úúplně OK, tak podej hlášku, přijEdu Tě navštívit Wink

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
jane-jane

PříspěvekZaslal: čt březen 03, 2011 1:27 pm    Předmět: Citovat

verca .... drž mi fleka..... na sraz si huděláme culíky a vezmem brašnu na záda, ju? Laughing Laughing Laughing

TUBU-Turnov 10/11/2010
44 let*18letá dcera*chápající přítel bez chapadel Smile)
verca

PříspěvekZaslal: čt březen 03, 2011 1:32 pm    Předmět: Citovat

no týýý joooo, to je dobrý nápad, jdu do toho, ale chtělo by to aktovku pro prvňáčky, ne ty batohy, co maj naši kluci do školy Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 188, 189, 190 ... 824, 825, 826  Další

Přejdi na: