Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

KAVÁRNA aneb povídání o všem možném

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 178, 179, 180 ... 824, 825, 826  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
sazka

PříspěvekZaslal: po únor 28, 2011 8:29 pm    Předmět: 3v1 Citovat

holky,fakt tu mluvíte o barietrickým výkonu spojeným se sterilizací? Shocked já myslela,že když to řeknu nahlas,že mě každej pošle do p...,tak to by mě taky zajímalo.Navíc jsem byla taky u prof.kasalickýho a doporučil s výkonem počkat a teď tu čtu,že někdo čeká napořád?To snad ne,pomoct Crying or Very sad
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Terča

PříspěvekZaslal: po únor 28, 2011 9:27 pm    Předmět: Citovat

Věrko,na podprdy z Bonprixu si nemůžu stěžovat.
Jani a co srolovat Embarassed ?
Tady celý pokoj spí a trochu chrápe...

band 3/08,-25kg před op,1/3/11 reop pro potíže, tubu Turnov Mudr. Hrubý,102 kg před reop
Davídek
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger
Romana Kilbergerova

PříspěvekZaslal: po únor 28, 2011 9:31 pm    Předmět: Citovat

Ahojky tak jak ? Jdeš na to zítra ?

Bandáž Iscare 9. říjen 2009 2krát doplnění 2.5 a band podle rtg po roce úplně volný, 39let,
redukce od 17.3.11 doplnění bandu 3,5ml Turnov:))), 5.5.11 doplnění 1ml.
janaaa

PříspěvekZaslal: po únor 28, 2011 9:39 pm    Předmět: Citovat

terčo nebo rolovat, to máš pravdu, ale taky hodit za hlavu Laughing

[/url]
39 LET, OSTRAVA, doc. Dostalík, sleeve resekce 14.1.2008 břicho 15.10.2009"- prsa 19.4.2010
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Terča

PříspěvekZaslal: po únor 28, 2011 9:40 pm    Předmět: Citovat

Romi, ano, někdy okolo desáté.
Naší milé Boss moc děkuji za návštěvu Wink .

band 3/08,-25kg před op,1/3/11 reop pro potíže, tubu Turnov Mudr. Hrubý,102 kg před reop
Davídek
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger
martina

PříspěvekZaslal: po únor 28, 2011 9:41 pm    Předmět: Citovat

janaaa taky už jsem uvažovala jestli ty moje placky nestáhnout prostěradlem Laughing Laughing pak bych vypadala jak chlap Rolling Eyes

bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
janaaa

PříspěvekZaslal: po únor 28, 2011 9:51 pm    Předmět: Citovat

marti ty i se stáhnutými nebudeš nikdy vypadat jako chlap

[/url]
39 LET, OSTRAVA, doc. Dostalík, sleeve resekce 14.1.2008 břicho 15.10.2009"- prsa 19.4.2010
jane-jane

PříspěvekZaslal: po únor 28, 2011 9:57 pm    Předmět: Citovat

Teda Petííííí..... tož musím přidat aj já veřejnou pochvalu...nejen k tvému srazovému outfitku a Hollywoodúsměvu...ale i ke krásnému číslu na metříku. Jde ti to skvěle! Gratuluju!
btw. ... tvoje fotky jsou parádní....moc jsem se pobavila..... musela tam bejt super prča Very Happy Very Happy

Lady ... tys mne teda děffče překvapila...bych do tebe nikdá neřekla, že svoje vnady takhle vyhodíš na pastvu Laughing Laughing Laughing Laughing

Octávko
... ty jsi fakt culíkatej živel.... se člouěk musí smát když na tebe koukne, byŤ jen na fotce.... Laughing Laughing Laughing

RENNY.... ty jsi teda opravdu moc hezky vysoká Cool .... jak to říkal R. Gere v Pretty woman???? Cool

Děffčata zlínského srazu /neumím ke ffšem obličejům přidat vaše nicky/ .... moc vám to tam fakt děsně slušákovalo Wink

Romanko Kilb. ..... super zprávička, další dušička pro turnovské srazíky Wink ..... gratuluju k rozhodnutí Exclamation

TUBU-Turnov 10/11/2010
44 let*18letá dcera*chápající přítel bez chapadel Smile)
bossice

PříspěvekZaslal: po únor 28, 2011 11:52 pm    Předmět: Citovat

Konečně vidím, že Terča je na ICQ off, takže snad už usnula. Bude mít těžkou nepříjemnou noc, pokoj plně obsazený, celkem 5 postelí, 2 naříkající babičky a když jsem otevřela dveře, práskl mě přes hubu hrozný pach potu...chudák Terča. Ještě, že je u toho okna, které špatně dovírá a trochu tamtudy táhne...no ale ten puch je tak hustý, že ten malý průvánek už nic zásadně neovlivní.

Koukám, jak se tu zase vesele hubne, jděte do Prčic, vopice, jedna jako druhá...Jane ani nehlásila, ale mám pocit, že taky kilčo upsala.
No tak si ten blažený pocit užívejte, já si půjdu někam za roh dát facáka Evil or Very Mad .

A teď se jdu podívat na ty nové fotky od Peťuly a běda Vám, jestli Vám to bude slušet! Rolling Eyes

Romčo Kilberg to mě tak sejří, že zrovna ten den, co přijedeš na konzultaci, tam nebudu.
Vrrrrrrr, možná proto mám dnes tak nabroušený jazyk Laughing Laughing Laughing .
Taky jsem chtěla vidět Smapáju, jak se vyloupla do krásy.
Věrčo budeš muset ty naše pupky vyjednat sama Wink . A nezabíjej mě, prosím! Cool

Moncasss někde jsi se na cosi ptala...teď se mi to nehodí hledat, tak Ti písnu SZ.

55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + Sad zatím 88kg a bude hůř
bossice

PříspěvekZaslal: út březen 01, 2011 1:12 am    Předmět: Citovat

Nakonec jsem si to rozmyslela a svoji odpověď hodím i sem, třeba to někomu pomůže.

Ahojík Moncasss, ptala jsi se, jak poznáš, že se Ti seklo jídlo. Aby se tak nestalo, tak před každým jídlem se napij, připravíš jícen na posun. Jídlo pak kousej do zblbnutí a polkni, nechávej si přestávky mezi sousty, abys případně mohla odříhnout. Když Tě to bude tlačit, tak je jasný, že se Ti cpe vzduch nahoru. Jez pomalu a dlouho, doporučují aspoň čtvrt hodiny.
Pokud polkneš sousto, které Tě tlačí už od hltanu, rozhodně nepij, musíš čekat, až se sousto dosouká dolů jícnem a překoná zúžený vchod do žaludku. To ucítíš a okamžitě se Ti uleví. Pokud Ti to sousto pořád visí v jícnu, je to velký tlak, někdy až na omdlení, protože se i špatně dýchá...tělo začne produkovat sliny, teče z očí i nosu, nesmíš to polykat, musíš to plivat a plivat a plivat a smrkat a smrkat... stejně ale všechno nevypliveš, protože Ti hleny potečou po zadní stěně nosohltanu a budou stékat dolů, když se jich tam víc nashromáždí, pocítíš nucení na zvracení či říhání, tak si strč do krku prst a ty hleny vyhoď. Tohle se může opakovat několikrát a trvá to i půl hodiny. Pak začít pomalinku polehoučku pít, nejlépe teplé. Jíst rozhodně až za pár hodin.

Čas od času se to stane každému bandážníkovi, jde jen o to první seknutí, protože nevíš, co Tě čeká a co dělat. Pak už si budeš dávat větší pozor, hlavně u masa a syrové zeleniny a už budeš vědět, že seknutí není Tvoje smrt a že to přejde. Nejlepší je to trochu rozcházet, natahovat krk a zhluboka dýchat, i když to jde obtížně. Hlavně se moc nevyděs, protože nervy dokážou celou situaci jen zhoršit.

Tak přeju, aby se Ti to nikdy nestalo! A když, tak ať to není moc zlé a brzo to odezní. Já jsem tyhle informace neměla a při prvním seknutí jsem dostala šílený strach, že to se mnou šlehne a udusím se. No teď cítím, že jsem blbě polkla a čekám, zda to pro tentokrát projde bez hlenění či budu muset zase stát půl hodiny nad umyvadlem . Ale když se budeš řádně hlídat, nestane se Ti to. Neboj, třeba mě se to za třičtvrtě roku nestalo ani jednou a pak dvakrát v jednom týdnu. To jsem měla větší zatížení a způsobila si to rychlým shltnutím špatně rozkousaného a tudíž suchého jídla. No a pak zase pokoj na pár měsíců. Chce to klid a čas na jídlo a myslet na to.

Podobné problémy můžeš mít i v případě, že sis zaplnila už celý horní žaludek a to sousto se nemá kam vecpat, tak se pokusit to odblinknout a nebo čekat ve stoje či při pochodu, až trochu jídla propadne prstýnkem dolů a udělá místo tomu soustu, co visí nad žaludkem.

Do prvního ani snad druhého doplnění se Ti to ale stát snad ani nemůže. A pak už to budeš mít vychytaný. Zdravím Tě a vydržať!

55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + Sad zatím 88kg a bude hůř
Lady

PříspěvekZaslal: út březen 01, 2011 6:55 am    Předmět: Citovat

Petii kudrlinky NESTRIHAT moc ti to slusi byla by skoda ostrihat tak krasne vlasy!!!!

Tubulizace 17.2.09 Valašké Meziříčí
před opkou -3kg
42let Manžel a jorkšírka Lucinka
bossice

PříspěvekZaslal: út březen 01, 2011 7:14 am    Předmět: Citovat

All...Terča má jít na sál kolem půl desátý, tak držte cecko co se dá.

Terča

PříspěvekZaslal: út březen 01, 2011 7:40 am    Předmět: Citovat

Hlásím trochu komplikace po bezesné noci. Otekla mi mandle, ještě mu musí vidět na ORL Crying or Very sad , pak se uvidí.

Davídek
bobule

PříspěvekZaslal: út březen 01, 2011 7:49 am    Předmět: Citovat

Dobré ráno uživatelky ...

Terčo
koukám, že taky nemůžeš mít bez komplikací viď? snad to nebude nic vážnýho a ty se dočkáš ... myslím na tebe Wink

39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov
Terča

PříspěvekZaslal: út březen 01, 2011 8:17 am    Předmět: Citovat

Bobul, věř mi, já extrémy nerada. Byl tu Hrubáček, dle něj to není nic vážného, posvítil si na mě...já souhlasila s pokračováním v přípravě na opku.

Davídek
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 178, 179, 180 ... 824, 825, 826  Další

Přejdi na: