Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

KAVÁRNA aneb povídání o všem možném

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 170, 171, 172 ... 824, 825, 826  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Terča

PříspěvekZaslal: so únor 26, 2011 10:10 pm    Předmět: Citovat

Danielo, třeba nebyl úplně na místě Rolling Eyes ...mě napadlo.

band 3/08,-25kg před op,1/3/11 reop pro potíže, tubu Turnov Mudr. Hrubý,102 kg před reop
Davídek
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger
bossice

PříspěvekZaslal: ne únor 27, 2011 12:02 am    Předmět: Citovat

Irisko tak ten odkaz, co jsi hledala, jsem nenašla, ale třeba Ti bude stačit toto:
http://www.plasticka-chirurgie.info/video/video-konzultace-abdominoplastika

Jinak je jasný, že bezbolestná liposukce funguje jen chvíli, protože při této se tukové buňky jen vyprázdní a po čase opět naplní. Při klasické krvavé liposukci se buňky odsají, takže tam nemá co nabývat, nové tam narostou až při podstatném ztloustnutí....i když se tvrdí, že s počtem tukových buněk se už narodíme, záleží jen na tom, jak je nacpeme zásobami.

Terčo tak jak Ti je? Pondělí platí?

55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + Sad zatím 88kg a bude hůř
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
edrah

PříspěvekZaslal: ne únor 27, 2011 2:21 am    Předmět: Citovat

Ahoj děvenky, musím se vám pochlubit. Konečně se mi podařilo shodit nejen ta 2 kilečka, co jsem nabrala po doplnění, ale ještě i jedno navíc. Já jsem tak ráda Laughing Laughing Laughing Laughing

[/url][url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQMHnM5/]

[/url]
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
AlenaM

PříspěvekZaslal: ne únor 27, 2011 7:14 am    Předmět: Citovat

Verca Tak ti teda píšu,že ve Zlíně bylo úplně super nádherně.Bylo nás tam opravdu hodně a nálada výborná. Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Boubelka99
zdravím tě děvenko zlatá a díky ještě jednou za jmenovku. Laughing Laughing Jsem ráda,že jsme se viděly. Laughing Laughing

Boss
Rolling Eyes Rolling Eyes nenadávej,vzpomínáš cos mi psala,když jsem skuhrala a proklínala váhu pitomou? Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

[/url]

http://www.nevicky.cz/rajcatova-plantaz/
Milující a podporující manžel
26.10.10 TUBU MUdr Hrubý
Danielaa

PříspěvekZaslal: ne únor 27, 2011 8:12 am    Předmět: Citovat

Terčo: aha, jsem netušila, že když člověk z Vašich řad napíše o pomoc ohledně své práce tak to není na místě... :/

[/url]

Zatím bez operace, protože jsem si zvolila cestu konzervativní Surprised) takže se ke mně kdokoliv může přidat..
Anna Rychtrová

PříspěvekZaslal: ne únor 27, 2011 8:52 am    Předmět: Citovat

ahoj holky
Opet nestiham docitat tak alespon zbezne Wink
Doufam ze jste se srazely holky ve Zline dobre Laughing Laughing Laughing
AlenkoM-teeeeeda krasny metrik Smile Smile Very Happy Very Happy gratulaceeeeeeeeeee Smile Smile Smile Bossicka-to same grrrrrratuuulace-krasne Vam to holky jde Smile Smile Wink Wink
My jsem vcera byli plesat a i jsme neco malo vyhrali.Jen jsem sli drive pac Zdendu bolel zub-ale jinak kvalitni akce Smile Wink Za chvili prijedou kluci od babicky Smile Shocked Par lidi si na plese vsimlo jak jsem zhubla tak jsem se cepirila a vubec mi nevadilo ze vsichni vedi jak jsem ke stesti prisla Laughing Laughing Laughing Laughing
Ja jsem ted do trouby hodila srnci kytu v marinade a bude se spenatem+br.knedlikem a kdo bude chtit tak zeli Wink Wink Wink No a gulasova polevka Very Happy Very Happy Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
MickaPt

PříspěvekZaslal: ne únor 27, 2011 9:06 am    Předmět: Citovat

dobré ráno a hezkou neděli přeji všem...

srazík ve Zlíně byl moc fajn......
všechny holky jsou prima..byla bezva zábava....nenudily jsme se....
jsem ráda, že jsem vás holky poznala osobně...
nashle zase někdy na jiném srazíku

PříspěvekZaslal: ne únor 27, 2011 9:27 am    Předmět: Citovat

Dobré dopoledne v kurníčku....

Danieloo mohu prosím vědět o jaký příspěvek se jednalo a kdy jsi ho psala?? Rolling Eyes Klidně mi napiš SZ Wink

edrah no vidíš, pak že to nepůjde, gratulka !! Wink

Aničko jsme Tě s tatou chtěli přepadnout na tom plesíku, nakonec sešlo i z něho - no holt práce byla přednější.... Wink Ale jedeme k vám dneska po obídku - možná si najdu pár minutek a zaskočím se na vás kouknout, ale nic neslibuji, protože to bude také pracovní návštěva u našich..... Rolling Eyes

A nevaříímmm - jdeme ke tchýni na svíčkovou !! Razz Laughing Laughing Laughing

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
Terča

PříspěvekZaslal: ne únor 27, 2011 9:28 am    Předmět: Citovat

Bossí, jasně, že platí, my, co máme kořeny z východu jsem bojovníci a nevzdáme to Twisted Evil !
Podléhám panice, co si vlastně mám vzít s sebou, zjišťuju, že ten Němec, co mi tu schovává věci, dělá fakt svoje.
Jsou to bez pár dní tři roky, co jsem byla v Iscare a já si nepamatuju, co jsem vlastně měla zabaleno... Rolling Eyes

band 3/08,-25kg před op,1/3/11 reop pro potíže, tubu Turnov Mudr. Hrubý,102 kg před reop
Davídek
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger
bobule

PříspěvekZaslal: ne únor 27, 2011 9:34 am    Předmět: Citovat

Dobré ráno uživatelky .... Rolling Eyes

39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov
Iriska

PříspěvekZaslal: ne únor 27, 2011 9:35 am    Předmět: Citovat

Verčo:no já si myslim že ty řízečky byli mňamka,tak příště fotečku a šup na rajče,pak už budu slintat nadvakrát chichi-nad tebou jak jsi schudla a nad talířkem Laughing

Bossí:Jituško zlatičko děkuji za odkaz,ano to je ono co jsem hledala,vím že to je admino,ale bude to asi podobné temu ořezu,děkujiii Razz Razz Razz A stou liposukcí ,aha to jsem nevěděla,děkuji za info Wink Razz

Edrah:teda holka šikovnááá,moooc gratuluji,vidíš to- ono to pujde,,,tak jen tak dál gratuluji Wink Razz Razz Razz

Danielko:myslim že se stal někde omyl,zde do kecárny kavárny se může napsat cokoliv,tak se nečertíkůj a pisni to sem ještě jednou,jistě Ti někdo odpoví,já teda žádnej příspěvek nečetla,někdy je potřeba napisat víckrát,tak pěkný den i Tobě Razz

AlenkoM:gratuluji,to musel být skvělí pocit,blahopřeji ,,však je si čeho všímat krásně jsi omládla Wink Razz

A všem holkám krásnou neděli u nás vykukuje sluníčko, tak zachvilku jak dovařim pujdem nachvilku ven a odpoledne na dlouhou procházku na Floru,projdem všechny hři´šťátka ať si mrňata užijí Laughing Laughing

[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4
bobule

PříspěvekZaslal: ne únor 27, 2011 9:46 am    Předmět: Citovat

Danielo
pokud byl tvůj příspěvek ještě ve staré kavárně, tak byl smazán jako všechny ostatní ....
Jistě si zaregistrovala, že na foru došlo k celkem razantním změnám, kdy naše moderátorky forum vylepšily a pročistily a zjednodušily a došlo i na promazání příspěvků v kavárně a zůstaly zde jen příspěvky od února letošního roku ...
Takže ti asi nezbyde nic jiného než svůj příspěvek sem napsat znovu Wink

A něco ke čtení pro nás všechny http://zdravi.centrum.cz/zdravi-a-my/2011/2/27/clanky/rymova-revoluce-lecba-existuje-jmenuje-se-zinek/

39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov
zakletá

PříspěvekZaslal: ne únor 27, 2011 10:19 am    Předmět: Citovat

Ahoj kočky

jsou nějaké fotečky ze Zlína ? Wink
jo jinak jsem narazila na http://www.slimball.cz/kuru-hubnuti-slimball-uvod/ co si o tom myslíte ? Rolling Eyes mě to příjde jak nesmysl, a hlavně si myslim že si s tím človek akorát poničí žaludek a žaludeční stěny... navíc ty upravené fotky těch co potom udajně zhubli co mají na stránkách to mluví opravdu za vše Twisted Evil zase nějakej chytrák co chce vydělat na lidech co jsou neštastní z toho kolik váží a jsou schopný za "zázraky" utratit tak šílený peníze Sad

27/4/2011 PLIKACE,OB Klinika a nový,krásný začátek!
Heslo na plantáž přes SZ.
Mona

PříspěvekZaslal: ne únor 27, 2011 10:42 am    Předmět: Citovat

Idea

3/3 TUBU

Naposledy upravil Mona dne ne červenec 10, 2011 5:04 pm, celkově upraveno 1 krát.
zakletá

PříspěvekZaslal: ne únor 27, 2011 10:49 am    Předmět: Citovat

Mono no pokud kojí tak toho moc nemůže... urcite nic se slupkama, nic s jadýrkama... maximálně asi banán, ale ten zase staví stolici... nic jiného mě nenapadá. jestli nekojí tak samozřejmě cokoliv.

27/4/2011 PLIKACE,OB Klinika a nový,krásný začátek!
Heslo na plantáž přes SZ.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 170, 171, 172 ... 824, 825, 826  Další

Přejdi na: