Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

KAVÁRNA aneb povídání o všem možném

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 169, 170, 171 ... 824, 825, 826  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: so únor 26, 2011 10:05 am    Předmět: Citovat

Krásnou neděli přeji....u nás je podmračeno, takže to na náladě moc nepřidá, ale snad se trochu vyjasní během dne.. Vařím a uklízím o 106 (teda v rámci možností svého pohyb.aparátu) Rolling Eyes .. co krok to bolest, ale jak sednu, je to ještě horší.. tak se snažím něco dělat a nemyslet na to.
V pondělí mě čeká RTG a ve čtvrtek pak neurologie, tak jsem zvědavá, co mi odhalí za příčinu..

Qwys - zlatíčko, moc na Tebe myslím a držím pěsti!!! Wink Wink A kurnik, jak to vůbec dopadlo s tou tvojí krevní skupinou? Jsem nedočítala, takže nevím, zda jsi to sem psala nebo nee..

A jinak zdravím všechny, nedočítám, nestíhám... jdu makat.
pa
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
zakletá

PříspěvekZaslal: so únor 26, 2011 10:21 am    Předmět: Citovat

Tak jsem krásně porpotila tričko na rotopedu, a jdu udělat nejakej obed, mam tu kuřecí prsa, tak klukum asi udelam kuřecí na paprice, a sobě podusím s brokolicí a rejží....
co vaříte dneska ?

27/4/2011 PLIKACE,OB Klinika a nový,krásný začátek!
Heslo na plantáž přes SZ.
bossice

PříspěvekZaslal: so únor 26, 2011 12:39 pm    Předmět: Citovat

Zdar děcka! ...tak zítra určitě budu do rakvičky docela jistě přidávat další kilo, neb mám skříplý nervy skoro na celý páteři a sotva lezu, víceméně chodím v předklonu do pravého úhlu...úchvatný pohled. Snažím se to rozpohybovat, ale je to ještě horší. Snad do večera nezhynu na skrčeninu.

Pokud by mi "to stálo"...jako tedy váha...tak budu klidná, protože kolem té číslice 81 se pohybuju už asi rok a půl...ale "ona se zvedá" mrcha jedna hnusná zparchantělá, spratek jeden smradlavej a hajzl na zabití Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil . Ale nejspíš potřebuju přizabít sebe sama. Rolling Eyes

Irisko však jsem Ti to na skypu vysvětlila, ne??? Jsem se tady na fóru čertila jen jednou, tenkrát skrze netaktnímu vyloučení Radka. Na Tebe se nemůže, Ty děťátko, zlobit nikdo Cool , i kdybys tu snad něco provedla! Jakože to nepřipadá v úvahu. Tak hezký den.

55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + Sad zatím 88kg a bude hůř
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
zakletá

PříspěvekZaslal: so únor 26, 2011 12:52 pm    Předmět: Citovat

bossice
ja vim ze uz jsem ti to asi psala Smile)) ale ten tvuj metřík je užasnej.

27/4/2011 PLIKACE,OB Klinika a nový,krásný začátek!
Heslo na plantáž přes SZ.
qwys

PříspěvekZaslal: so únor 26, 2011 1:24 pm    Předmět: Citovat

Tak máme chovného trpaslíčka Very Happy Jsem z toho byla tak paf, že jsem si (abych udělala radost bossici)dala smažák očekávajíc, zda bude záchvat - teď buduměsíc žrát jen starý rohlíky - a záchvat se nekonal:) jupííí.

Zelenoočko, krevní skupina je A1B+, v laboratoři udělali chybu Smile

Evikp, však ono se mi to taky zas zastaví - a pak snad zas poskočí Smile
Iriska

PříspěvekZaslal: so únor 26, 2011 1:48 pm    Předmět: Citovat

Zelenoočko:opatruj se ,dávej na sebe pozor,u Nás už je sluníčko Tak všem kousek posílám Razz

Byli jsme s dětmi chvilku na houpačkách a byla to nádhera a jak se malej vyspinká pujdeme zase..konečně lehce jaro,ale hlásí po neděli zimenku tak si to všeci vychutnejte... Razz

Zakletá.:tak u nás byla dneska hrášková polévka s oprančeným rohlíčkem a druhé ,bramborová kaše,volské oko Razz

Bossí:
ano ,ano už jsem to četla,děkuji za písmenka,no já jsem fakt takové mimino,pořád si vše zabírám,a mám Vás tu všechny tak ráda,tak mě pak vzniká v hlavičce mišung Laughing Laughing Laughing

Jinak s tím zdravíčkem,auau to mě mrzí,to musí být fakt děsný,já mám teď dobrej gel,ale asi by Ti to nepomohlo,ale třeba se uleví Almiral F gel,já se namažu a do pul hodky se malinko uleví,a výhoda je že se za 250g doplácí necelé pade...tak moc na Tebe myslim drž se zlatičko Razz Razz Razz Ale stim zakřivenim,to je děs,kdyby to tak nebolelo tak by se člověk aji zasmál jak vypadá debilně,tak se drž papa Razz

Holky všem pěkný den Razz

qwyk:chovný trpaslíček?to je co Embarassed ?

[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4
Mona

PříspěvekZaslal: so únor 26, 2011 2:37 pm    Předmět: Citovat

Idea

3/3 TUBU

Naposledy upravil Mona dne ne červenec 10, 2011 5:04 pm, celkově upraveno 1 krát.
qwys

PříspěvekZaslal: so únor 26, 2011 2:55 pm    Předmět: Citovat

Irisko, trpasličí špic Very Happy je to naše malinkatá kočička, ta se zase předvedla, když měla chodit na vodítku a tak, potvůrka, ale uchovnili ji Razz
ALENA

PříspěvekZaslal: so únor 26, 2011 4:17 pm    Předmět: Citovat

Sibylko tak jsem si právě přečetla, že já na tyhle zákroky nesmím Shocked Shocked tak jsem i ráda, kdybych si to zaplatila a pak byl výsledek nula nebo nedej bože by mě to třeba i nějak jinak ublížilo, tak to bych fakt nechtěla Twisted Evil Twisted Evil no nic budu taková, jaká jsem
Jo a včera mi řekl jeden mužskej, že jsem hezká a že se mu líbí takový typ žen, no tak mě taky potěšil chlapec jeden, bylo mu asi tak 30 roků Laughing Laughing Laughing tak možná byl slepej nebo jinak si to nedovedu vysvětlit Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Irisko no neboj, uvidíš, jak ti to zase pošupe dolů, jen nebuď nedočkavá Wink Wink Wink

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
martina

PříspěvekZaslal: so únor 26, 2011 4:34 pm    Předmět: Citovat

nedá mi to také nereagovat na bezbolestnou liposukci......štíhlá kamarádka na ni také šla, protože měla malé (ale opravdu malé špíčky na bocích), zaplatila cca nějakých 8 tisíc a výsledek? Naprosto žádný, jak sama řekla - vyhozený peníze, že kdyby to věděla, tak si raději koupila něco na sebe nebo víkendový relaxační pobyt. Takže tudy cesta opravdu nevede Crying or Very sad

bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
verca

PříspěvekZaslal: so únor 26, 2011 5:28 pm    Předmět: Citovat

Tak jakpak si užívají ve Zlíně Rolling Eyes já chci takyyyyyyyyyyyyy Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
Terča

PříspěvekZaslal: so únor 26, 2011 6:01 pm    Předmět: Citovat

Evi, koukám, že taky máš přeházené dny Laughing Wink !
Boss, proč tak šetříš nadávkama na váhu Shocked Smile , já bych ještě nějaké přidala, ale nejen na váhu, že...až zítra, víc už to odkládat nemohu Mad .
Irče,Věrčo, taky česnekovou Wink ? Já ji měla k snídani a k obědu česnečku Cool , upíři si na mě nepřijdou.

band 3/08,-25kg před op,1/3/11 reop pro potíže, tubu Turnov Mudr. Hrubý,102 kg před reop
Davídek
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger
Iriska

PříspěvekZaslal: so únor 26, 2011 6:11 pm    Předmět: Citovat

Moni:ty máš ale postřeh,to jsem si nevšimla,, Laughing a že jste maleho zabumbali,to je moc dobře,tak jen ať je zdráv Razz Razz Razz

Qwyk:aha Laughing

Alenka:no budu Ti věřit,a nedočkavá v tomhle to já jsem ,když už se mě to další kilčo nechce pustit skoro 3týdny,tak už by mohlo jít na vandr -ne? Laughing Laughing Laughing Psala jsi že ti je špatně,tak dávej na sebe pozor Razz

Verčo:aj já ,aj já,Malvi mi volala dneska ráno zda nechci jed, že nejede Lubinka že by mě vzala,škoda že to Lubinka nenapasla včera ,to tu byla známá a ptala se jestli teda chi hlídat,já řekla že nemám odvoz,no a buch byl by,ale to už si domluvila něco jiného,tak už to nešlo,,no škoda,tentokrát mi to nevyšlo o fous,snad mi to někdy vyjde,ale chci Vás všechny jasný Laughing moooc vidět :PVerčíí a jaký byli řízečky ty mlsoune Wink Laughing

Terčo:jeden za všechny a všichni na upíry Laughing Laughing Laughing já česnek mohu ve všech formách mnamkýýý,a ještě tam mám ždibek rybičkové,takže kombinace mňamkýýý s cibulííí,jo a česnečku budu dělat zítra a po neděli pujdu pro hlívu ústřičnou a bude držťková to je taková mňamka s hlívy ústřičné,,a jejej zase je tu to papání Laughing Laughing Laughing

Martinko:plně souhlasím liposunkce je na prd,prej to naroste znovu,takže škoda penízek Razz

[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4
verca

PříspěvekZaslal: so únor 26, 2011 6:16 pm    Předmět: Citovat

Irisko řízečky byly výborné jako vždy Razz Embarassed Laughing Laughing Laughing

s Malvi jsem měla také vyjednaný dovoz, nakonec jsem stejně nejela - ale příště pojeduuuuuuu Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Terinko joo taky, taky Laughing Laughing Laughing

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
Danielaa

PříspěvekZaslal: so únor 26, 2011 9:49 pm    Předmět: diplomová práce Citovat

Dobrý den ještě jednou, mohla bych se zeptat proč byl můj příspěvek smazán? Děkuji

[/url]

Zatím bez operace, protože jsem si zvolila cestu konzervativní Surprised) takže se ke mně kdokoliv může přidat..
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 169, 170, 171 ... 824, 825, 826  Další

Přejdi na: