Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

KAVÁRNA aneb povídání o všem možném

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 153, 154, 155 ... 824, 825, 826  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
ALENA

PříspěvekZaslal: út únor 22, 2011 8:21 pm    Předmět: Citovat

qwysko no sem to napsala blbě Rolling Eyes Rolling Eyes tak vždycky za šest týdnů Laughing Laughing a to stejně ráno končím noční Evil or Very Mad Evil or Very Mad no máme to holt trošku komplikované Shocked Shocked ale někdy to jde domluvit s koleginí Wink Wink mám volno 16-17.4. a pak až 28-29.5.no holt budu muset přehazovat směny Rolling Eyes Rolling Eyes tak blbou pracovní dobu jako my snad nikdo nemá Shocked Shocked

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Lenule82

PříspěvekZaslal: út únor 22, 2011 8:31 pm    Předmět: Citovat

zakletá
taky jsem to viděla je to pěkné takové celé o nás "pěkných tvarovaných" Very Happy

[/url]

14 kg před opkou
nejvyšší váha 126kg červen2010
opka plikace 16.2.2011 břeclav Dr.Čierny
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mona

PříspěvekZaslal: út únor 22, 2011 8:36 pm    Předmět: Citovat

Idea

3/3 TUBU

Naposledy upravil Mona dne ne červenec 10, 2011 5:05 pm, celkově upraveno 1 krát.
qwys

PříspěvekZaslal: út únor 22, 2011 8:43 pm    Předmět: Citovat

Mono, to vypada sympaticky Laughing
A vejdu se do tve hranice urcite Laughing Pochybuji, ze se nas sejde pres 24, ale mozne je vse Very Happy
Ta vinarna je taky sympaticka, kdo mate nejake hudebni nastroje, muzete je prinest a - zazpiiivame si Laughing Laughing Laughing Shocked
Romana Kilbergerova

PříspěvekZaslal: út únor 22, 2011 8:51 pm    Předmět: Citovat

qwys zatím nemám termín příští úterý budu snad moudřejší.

Bandáž Iscare 9. říjen 2009 2krát doplnění 2.5 a band podle rtg po roce úplně volný, 39let,
redukce od 17.3.11 doplnění bandu 3,5ml Turnov:))), 5.5.11 doplnění 1ml.
qwys

PříspěvekZaslal: út únor 22, 2011 8:52 pm    Předmět: Citovat

Romčo K., já příští úterý budu úplně vypatlaná. Aspoň někdo si dočasně vezme nějaké zbylé body mého kvokvocientu! Smile To jsem teda zvědavá. A proč ti to neudělá naráz?
ALENA

PříspěvekZaslal: út únor 22, 2011 8:55 pm    Předmět: Citovat

Mona uuuuuuuffffffffff už jsem se lekla, že nad 75 Rolling Eyes Rolling Eyes to bych nikdy nezvládla Laughing Laughing Laughing holt málo místa, určitě by nás bylo víc Wink Wink

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
qwys

PříspěvekZaslal: út únor 22, 2011 8:59 pm    Předmět: Citovat

Alenko to kdybysme se chtely ucastnit, byl by to sraz vozickaru, neb bychom si musely useknout obe nohy, at jsme pod 75, vid? Laughing
Jinak 28.-29.5. vypada dobre. Akorat Zelenoocko ma narozky, ale pa nebo so by nam obetovat mohla Smile Vis co, kdyz se nestanovi nejaky termin, bude kulove...
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: út únor 22, 2011 9:26 pm    Předmět: Citovat

Romanko K. - jdeš ke Kasalickýmu? A proč ti to nechce udělat naráz? Wink

Alenko, jj, máš naprostou pravdu! A to mě právě štve nejvíc! Ve školce je a bude spousta dětí, co mají doma babičky nebo mají doma menší dítě ještě..a nebo co můžou dávat tzv.nepovinné/povinné příspěvky. A co pak my ostatní?! Jestli přijdu o místo, tak to bude teprv veselý Confused

Holky, tak vy už tu plánujete sraz v Brně, jo? No to jsou mi věci Laughing Rolling Eyes Rolling Eyes Možná skrz spojení by bylo nejideálnější Brno, ale jinak busy a vlaky jezdí všude, ne? Mě napadla spíš nějaká Vysočina, což by bylo tak nějak uprostřed naší vlasti.. Wink http://www.chata.cz/ceskomoravska-vysocina/svojanov/RS-motylek-CZ2437.html ... nebo ještě... http://www.e-chalupy.cz/vysocina/ubytovani-tri-studne-penzion-rekreacni-stredisko-emzet-1547.php

Jinak je to ještě předčasné, ale já vím jistě, že od poloviny dubna do poloviny května (nejméně) nebudu moct... Sad Sad Sad Very Happy Very Happy Very Happy

Qwys - ty si taky pamatuješ všechno, babo jedna! Ještě kvákni moje stařecké roky, ty mladice jedna a budu zabíjet.. cccc Embarassed Laughing Laughing Laughing
A když jsme u toho...tak ty, Romanka a Alenka máte narozky několik dní přede mnou... holt jsme děti lásky Laughing Laughing
qwys

PříspěvekZaslal: út únor 22, 2011 9:35 pm    Předmět: Citovat

Zelenoocko, pouze nasi rodice nemeli v srpnu co delat, to spis ty unorove jsou deti lasky Very Happy no vsechny deti ze jo Smile

Jinak jako mne nevadi jezdit autem, dojedu kdekoli to udelate (po CR), jsem blazen, 300 km neni problem Laughing Takze Verco, to ridit muzu, ale pak ze si chci dat (hroznoveee) vino a pak aaaaz to nebude vadit rizeni, tak budu zase ridit Twisted Evil Laughing
verca

PříspěvekZaslal: út únor 22, 2011 9:38 pm    Předmět: Citovat

qwys Zuziii ... díky za marcipán, vím, že chceš, abych ztloustla, ale tohle je moc i na měěěěě, sladké jak cumel Laughing Laughing Laughing

Holky ale ten srazík a nocleh v Brnisku myslím vážně, tak to koukejte pořádně vymyslet !! Laughing Laughing Laughing

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: út únor 22, 2011 9:41 pm    Předmět: Citovat

A pak v Brně by šlo ještě být v tomto... http://www.expresatack.cz/ = kliknout na prostřední fotku bíložluté ubytovny pro max. 27 osob... ale to je spíše pro méně náročné klienty. Jedná se o ubytovnu dělníků - ale nelekejte se. Je asi 5let nově zrekonstruovaná a právě tam se kdysi konal onen opěvovaný SUPER SRAZ v Brně r.2008.. kdo tam byl, jistě podá bližší info. Wink Já se toho trochu bála, když jsem to objevila, to prostředí průmyslové zóny kolem nic moc - ale holky byly spokojené tehdy.. MHD asi 300m odtamtud a cena dobrá myslím.
bobule

PříspěvekZaslal: út únor 22, 2011 9:41 pm    Předmět: Citovat

zelenoočko
hele, ale sleduješ jak srazík v Brně plánujou baby úplně odjinud? Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing se tu jen culím Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov
verca

PříspěvekZaslal: út únor 22, 2011 9:43 pm    Předmět: Citovat

Ještě, že nic neplánuju, bo když něco naplánuju, tak to stejně nevyjde Rolling Eyes Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
bobule

PříspěvekZaslal: út únor 22, 2011 9:46 pm    Předmět: Citovat

Já se do toho taaky montovat nebudu Laughing Laughing Laughing

39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 153, 154, 155 ... 824, 825, 826  Další