Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

OPERACE

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 623, 624, 625 ... 728, 729, 730  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Lenka 1975

PříspěvekZaslal: čt únor 17, 2011 1:53 pm    Předmět: Citovat

zakletá já když měla jít na gastro, tak jsem z toho měla hrůzu, to co mi vykládali třeba známí , kámošky a rodina. My máme na středisku moc šikovného chirurga, který se specializuje vyloženě na gastro a aji to operuje. Přišla jsem lehla na levý bok, žádnou injekci mi nenabídli , cosi jsem zkousla v puse, ani nevím, že by mi tam stříkli ten uklidňující spréj. Doktor přišel a začal strkat hadicu, dost mě to nadavovalo a strašně jsem tam vydávala zvuky, jako při zvracení. Ale fakt se to dalo. Poslouchej dobře sestřičku co ti bude říkat. Musíš dobře dýchat a bude to OK. Jak mi to tam strčil, a já dýchala a polykala , tak jsem to ani necítila. Myslím , že to trvalo tak 2 minuty. Vyndal to a bylo. Mě bylo po tom dobře, jenom jsem měla do večera takový pocit v krku, jako u angíny. Za hoďku jsem normálka jedla a pila. Neboj to zvládneš. Není to zas taková hrůza.

Mudr. Čierny Michal Plikace Břeclav 23.2. 2011
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
suelin2

PříspěvekZaslal: čt únor 17, 2011 2:08 pm    Předmět: Citovat

Ladynko ty máš dnes výročíííííííííííí,gratuluji.Mimochodem dnes má můj manžílek narozky tak to budete oslavovat na dálku spolu že jo Razz Razz Razz Razz
bossice

PříspěvekZaslal: čt únor 17, 2011 3:35 pm    Předmět: Citovat

Děvenky, tak se tu pěkně strašíte! Není nad to, si před takovým gastrem přečíst ty největší hrůzy, co se komu staly. Cool
Takže kdo půjdete, jděte v klidu, čím víc budete nervózní, tím hůř to budete snášet. Požádejte o vystříknutí krku a o sedaci do žíly, máte na to nárok. Když Vás budou chtít uchlácholit, nedejte se a trvejte na tom. Injekce Vás krásně uvolní a zklidní. Pokud je doktor zkušený, trvá to opravdu pár minutek. Hlavní je myslet na to, že musím pravidelně a zhluboka dýchat, klidně hlasitě, jedno zda nosem (to je lepší) či pusou, ale dýchat. Zavřít oči, ale zvědavec jako já si to celé skoukne na monitoru.
Je fakt, že kolonoskopie možná někomu přijde horší, ale spíš to bude tím pocitem slabosti. Správně provedená kolonoskopie skoro nebolí. Řekla bych ale, že gastro je horší proto, že se jedná o vstup ústy, tudíž máme strach, že se udusíme a taky je nepříjemné to dávení. Pro mne je tedy mnohem horší vrtání zubu na nerv.

Jane Ty jsi měla tu smůlu, že Ti vyšetření prováděla čerstvá doktorka, která to ještě "neměla zmáknutý". A když jsi vylezla z vyšetřovny, opravdu jsem Tě litovala. Podobnou zkušenost má i Anazuz. No ale nikdo učený z nebe nespadl, hlavně, že jsi to zvládla a vyšetření dopadlo dobře.

55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + Sad zatím 88kg a bude hůř
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
katka04

PříspěvekZaslal: čt únor 17, 2011 3:39 pm    Předmět: Citovat

bossice ale já nikoho nestrašila Shocked . Náhodou na to jak sem se bála to byla procházka růžovou zahradou. Laughing bodeď ne, když sem to asi prospala

[/url]

21.10.2010 Homolka bypass, 11kg před operací
Sibyla

PříspěvekZaslal: čt únor 17, 2011 3:47 pm    Předmět: Citovat

Bossí, nás strašili taky Laughing Ale máš pravdu, vrtání zubu na nerv je horší Laughing

TUBU 21.10.2010 Turnov, zlatý Hrubáček Smile

http://www.fler.cz/kousek-svetla-pro-narnii
Lenka 1975

PříspěvekZaslal: čt únor 17, 2011 3:48 pm    Předmět: Citovat

bossice, já taky nestrašila pro mě to bylo v poho, tak jak jsem psala dobře dýchat a polykat. A je vše OK

Mudr. Čierny Michal Plikace Břeclav 23.2. 2011
bossice

PříspěvekZaslal: čt únor 17, 2011 3:51 pm    Předmět: Citovat

Šmarjá, dyk jsem tam mrskla smajlíka, tak mě neberte tak vážně... Cool

55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + Sad zatím 88kg a bude hůř
Mona

PříspěvekZaslal: čt únor 17, 2011 5:16 pm    Předmět: Citovat

Idea

3/3 TUBU

Naposledy upravil Mona dne ne červenec 10, 2011 4:50 pm, celkově upraveno 1 krát.
bobule

PříspěvekZaslal: čt únor 17, 2011 5:17 pm    Předmět: Citovat

jen je nechte ať se bojí Laughing Laughing Laughing já jdu do toho podruhý a je mi to jedno ... přinejhorším zas vylezu jak kropenatý vajco Laughing Laughing Laughing
prostě když musíš, tak musíš Laughing Laughing Laughing

39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov
Terča

PříspěvekZaslal: čt únor 17, 2011 5:43 pm    Předmět: Citovat

Zakletá, já gastro v Turnově absolvovala dvakrát a bez umrtvení. Oproti tomu, co jsem zažila v devadesátých letech na jedné pražské poliklinice to byla procházka růžovým sadem, tenkrát mi dělali gastro a ležela jsem na zádech, drželi mě tři Shocked Shocked Shocked !
Zuby a fisura jsou fakt horší.

band 3/08,-25kg před op,1/3/11 reop pro potíže, tubu Turnov Mudr. Hrubý,102 kg před reop
Davídek
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger
qwys

PříspěvekZaslal: čt únor 17, 2011 7:09 pm    Předmět: Citovat

bossice, to máš pravdu, já zubáka nesnáším, vrtání mě umrtvuje už samo o sobě!
Lucie Hofmanová

PříspěvekZaslal: čt únor 17, 2011 8:17 pm    Předmět: Citovat

Ahoj všichni... Very Happy Co asi Lenule82 ?Jsem zvědavá,doufám že je holka v pořádku Exclamation
Jinak s tím gastrem,já na tom byla a ta injekce mě uplně odrovnala,já byla jak vožralá a zvládla jsem to v pohodě...je to prostě jen nepříjemný...na kolonoskopii jsem taky byla a tam je tedy spíš ten stud,ale byla tam fajn sestřička a pan doktor vypadal jak řezník Krkovička,ale byl nakonec moc hodnej a byla jsem přikrytá prostěradlem a povzbuzoval mě že jsem šikovná,takže i to bylo v normálu...spíš je hnusná ta tekutina co musíte pít na to čištění střev. Tak se ženy držte a ničehož nic se nebujte Embarassed Laughing

33 let,1 manžel:o), 3děti ,pes labrador Bobo,dvě britské kočky Máša a Eliška.
bobule

PříspěvekZaslal: čt únor 17, 2011 8:24 pm    Předmět: Citovat

Lucko
si mě pobavila s tím řezníkem Krkovičkou Laughing Laughing Laughing Laughing

39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov
Indianka

PříspěvekZaslal: čt únor 17, 2011 8:44 pm    Předmět: Žaludeční problémy Citovat

Holky prosím vás,
nemáte někdo zkušenost se zvracení po operaci? Nebo nějaký fígl, jak v sobě udržet tekutou stravu? Mám s tím teď docela problémy. Zejtra jedu na vyndání stehů, tak doufám, že mi něco poradí i doktoři Smile děkuju moc Smile

[/url]
27 let, začátek 7.2.2011 bypass OB Klinika v Praze
Irenka

PříspěvekZaslal: čt únor 17, 2011 9:29 pm    Předmět: Citovat

Ahoj Indianko, ja jsem 4 den po operaci na OB. Zvracela jsem po opce pry vic, nez je obvykle. Do 36 hodin to prestalo. Piji po malych locich, v podstate neustale popijim, mimo hodinu kolem prijmu bujonu ci dzusu. A pomaha treba pit pomalinku a pritom chodit. Hybat se.
At se ti to zlepsi. Pa.

Naposledy upravil Irenka dne čt únor 17, 2011 10:00 pm, celkově upraveno 1 krát.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 623, 624, 625 ... 728, 729, 730  Další

Přejdi na: