Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

KAVÁRNA aneb povídání o všem možném

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 121, 122, 123 ... 824, 825, 826  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Annax

PříspěvekZaslal: st únor 16, 2011 6:44 pm    Předmět: Citovat

Nesmí se to přehánět, to pak není zdravé nic!
Když jdeš občas, tak to prospívá ve více ohledech.

44 let, plikace 23. 3. 2011, Břeclav
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
zakletá

PříspěvekZaslal: st únor 16, 2011 7:07 pm    Předmět: Citovat

holky jste některá na FB ? Wink

27/4/2011 PLIKACE,OB Klinika a nový,krásný začátek!
Heslo na plantáž přes SZ.
suelin2

PříspěvekZaslal: st únor 16, 2011 7:14 pm    Předmět: Citovat

ahojky holky,musím Vás dočíst,nefachčil nám net,mám co dohánět Shocked Shocked Shocked
ALENA

PříspěvekZaslal: st únor 16, 2011 7:19 pm    Předmět: Citovat

ahoj všichni tak jsem dočetla úúúúplně všechno, ale taky jsem zapoměla, na co jsem chtěla odpovídat Evil or Very Mad no neva, stejně mě čte málo lidí, tak se nic neděje Rolling Eyes Rolling Eyes
a zátra jdu konečně do práce už jsem doma 10 dní a úplně z toho blázním, tak doufám, že zase někde nechytím další chřipku Rolling Eyes psali, že mutuje a že se lidem často vrací, tak to bych teda nerada Mad Mad
včera jsem si byla vybrat nový notebook, protože můj PC tak nějak asi brzy klekne, doufám, že jsem vybrala dobře a budu spokojená Wink Wink Wink

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Mona

PříspěvekZaslal: st únor 16, 2011 7:39 pm    Předmět: Citovat

Idea

3/3 TUBU

Naposledy upravil Mona dne ne červenec 10, 2011 4:51 pm, celkově upraveno 1 krát.
STELA

PříspěvekZaslal: st únor 16, 2011 7:44 pm    Předmět: Citovat

Alenko ahoj,já tě teda čtu!!!! doufám že sis vybrala noťas dobře a hlavně že se ti nestane to co nám-dcera má speciální stál skoro 125 tisíc a po dvouch měsících ho dala na schody,já jsem běžela a přes své vnady ho neviděla....a skopla ho dolů.No a byl na maděru....a toho dohadování se sociálkou to bylo též žúžo Crying or Very sad Mad Crying or Very sad
Jinak přeju zdravíčko!!!!A jdu rozšířit řady žehlicích sprosťaček Very Happy Very Happy Very Happy
Iriska

PříspěvekZaslal: st únor 16, 2011 7:54 pm    Předmět: Citovat

Alenko i já tě čtu ,neboj a podle odpovědí je tu hodně lidiček,jinak přeji aby noťásek fungoval ještě moooc dlouho,a taky přeji aby jsi byla už zdravoučká...držim pěstičky Razz

Zakletá:no já nejsem kecka,ona je to asi taková deformace s minulosti víš,že se schovávám před foťákem,ale dřiv jsem se styděla jít i do města,a teď je to lepší to jo,takže nemohu říct že by nebylo líp ,je to jo,tak ať už brzy splníš svůj sen Razz

Moničko:taky se děsně těším na sluníčko,ale hrozně moooooc Razz

tak pěkný podvečer všem Razz Razz Razz teda večer Very Happy

[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4
qwys

PříspěvekZaslal: st únor 16, 2011 8:04 pm    Předmět: ... Citovat

Ahoj děvčata.

Všechny Vás zdravím, nemám šanci dočíst :-O

Já byla dneska na spirometrii a na gastru... Bylo to opět moc příjemné Very Happy Shocked Ale bylo to rychle za mnou. Pak jsem se odměnila pár pěknými tričky Twisted Evil No, prý mám žaludek (oba žaludky) ok, jen prý trochu jezírko žluči, jinak nic. No já bych radši zahradní jezírko Razz Evil or Very Mad No to je asi z toho potentěného žlučníku. Neměl to někdo z Vás v žaludku? Laughing
ALENA

PříspěvekZaslal: st únor 16, 2011 8:09 pm    Předmět: Citovat

Mona já vím zlato, že bys mě poradila, ale tentokrát jsem měla poradce - svého syna, on má ten samej a tak mi může i poradit s ovládáním Wink je to tenhle http://interlink.tsbohemia.cz/notebook-hp-probook-4720s-17-3-led-core-i5-480m-4gb-500gb-ati-hd6370-s-1gb-dvd-rw-wifi-bt-cam-widows-7-home-premium-64bit-bag_d116596.html

ALENA

PříspěvekZaslal: st únor 16, 2011 8:14 pm    Předmět: Citovat

Stela no tak doufám, že vám sociálka nějaké peníze poskytla, když to bylo neúmyslně Wink

Irisko však jsem psala, že mě čte pár lidí, ty taky mezi ně patříš Wink Wink no doufám, že se mi už chřipajzna nevrátí, už opravdu nechci čerpat další dovolenou Rolling Eyes Rolling Eyes

zedine

PříspěvekZaslal: st únor 16, 2011 8:16 pm    Předmět: Citovat

Krásny večer všem. ja ted nejak moc nestíham sem chodit. Sice bych mohla, dala jsem vypověd v práci. Ale jsem samej pohovor a hlavne co nema verca ráda sport a zumbu jsem přidala. takže kg jdou dolů Wink
zedine

PříspěvekZaslal: st únor 16, 2011 8:17 pm    Předmět: Citovat

Jé jeste musim zmenit metřík tak se tu zdržím, dočitat nebudu. protoze dočíst ty stránky. To nedám Laughing . kecalky
verco moc diky, zitra odesílam já tobě Very Happy
Holky jak si založím učet na rajčeti? jdu juknout do ty sekce a uvidim, snad se s tim poperu.
bobule

PříspěvekZaslal: st únor 16, 2011 8:32 pm    Předmět: Citovat

qwys
chci recept na koláčkyyyyy ... už sem ti to sem psala, ale ty nechceš dočítat!!! Twisted Evil Laughing Laughing Laughing Laughing

39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov
jane-jane

PříspěvekZaslal: st únor 16, 2011 8:35 pm    Předmět: Citovat

Brej večíííír záwisloňky.
Hlásím, že na mě leze nějakej bacil CECIL....tak se nebudu s váma dneska líbat, ju? Rolling Eyes Laughing
Dneska jsem byla u chlupodrafffce...tak prej už nemám takový papule a vorvala mi vlasy na kluka.... Rolling Eyes Laughing Laughing Laughing

TUBU-Turnov 10/11/2010
44 let*18letá dcera*chápající přítel bez chapadel Smile)
bossice

PříspěvekZaslal: st únor 16, 2011 8:37 pm    Předmět: Citovat

Qwys ...když jsem před lety držela opravdu nesmyslně přísnou dietu (doporučenou obezitologem), začal mě zlobit žaludek po trochu normálním jídle, takže gastro a taky jsem měla jezírko žluči v duodenu až žaludku...protože z té přísné diety jsem měla žlučník nacpaný blátem (slug). Ale občas se to stává i lidem bez potíží, protože jdeš na gastro lačná.
Doporučeno - občas sníst něco tučnějšího, aby žlučník dostal impuls a víc "vyvrhoval" a žluč se nehromadila a pak nekoncentrovala v žlučníku, pak je z toho bláto a nakonec kámen. To už jsem tu ale někde psala.

No tak jsem se držela té rady, bláto se vyplavilo a žlučníček jako nový. Cool

Aleno taky Tě čtu, krásně vždycky máváš tou kytičkou...navíc jsme tu spolu nejstarší pardálice, takže na spoustu věcí mám stejný názor a i stejné problémy. A je to pravda s tou chřipajznou, synátorovi se vrátila. Manža měl ATB a zatím je dobrý. No a představ si, že já NIC, zhola NIC...už mlátím do železa, abych to nezakřikla.

55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + Sad zatím 88kg a bude hůř
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 121, 122, 123 ... 824, 825, 826  Další

Přejdi na: