Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 69, 70, 71 ... 824, 825, 826 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
martina
|
Zaslal: čt únor 10, 2011 12:58 pm Předmět: |
|
|
AlenkoM, ale vím - ještě si to dost dobře pamatuju, když jsem si poprvé po hodně dlouhé době mohla koupit svetřík, který se mi líbil a nikoliv ten, který mi byl. Byla to absolutní extáze a orgasmus v jednom  _________________
bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka |
|
Návrat nahoru |
|
 |
AlenaM
|
Zaslal: čt únor 10, 2011 1:09 pm Předmět: |
|
|
Martina to máš teda pravdu,taky jsem to tak prožívala.Teď už si člověk může vybrat co chce a ne co na něj je.Je to fakt super pocit a jsem šťastna,že mě do toho Lubča vtáhla s sebou.Jinak bych o Turnově a operacích neměla ani zdání.A počítač jsem si pořídila hlavně kvůli banding foru. jsem opravdu moc ráda,že jsem do toho šla.  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wykKp2L/]
[/url]
http://www.nevicky.cz/rajcatova-plantaz/
Milující a podporující manžel
26.10.10 TUBU MUdr Hrubý |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
Zaslal: čt únor 10, 2011 1:10 pm Předmět: |
|
|
verca no jsem to tu psala, chytila jsem to v práci od našich chlapů už to mám 5 dní a teda nic moc, buď ráda, žes to měla jen jeden den holt ty máš všechno zrychlené, jak hubnutí, tak nemoci
jo a chtěla jsem se zeptat, zda máš nějak zmapované, jak hubnou ti co jsou tlustí od dětství a jak zase ti co nabrali až v dospělosti nebo po porodu....... zda to má vliv na hubnutí, když někdo tahá sádlo třeba 30, 40 roků a někdo jen třeba 5,10... vždycky se říkalo, že rychle nabraná kila se dobře hubnou, tak jestli je to pravda já jsem třeba byla tlustá od mých 15 roků, kdy jsem začala s dietama, měla jsem pár hubenějších období, ale váha se hned zase začala zvedat, tak já s tím chodím po světě více jak 40 roků  _________________
57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: čt únor 10, 2011 1:16 pm Předmět: |
|
|
ALENKO tak hlavně, že už je líp
Joo, máš pravdu, u mě je všechno jinak
Ale jinak to zmapované nemám, ale jedno vím jistě, že já jsem byla tlustá už samého dětství !! Už ve školce, takže u mě se to táhne opravdu od malička, nesčetně diet, nesčetně jo-jo efektů, nesčetně nervů... na škole jsem měla 65kg, takže také žádná hubená holka s mojí výškou, takže asi tak... _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zakletá
|
Zaslal: čt únor 10, 2011 1:18 pm Předmět: |
|
|
alenko ty se máš..
já už mám zanet prudusek 4tý týden a do toho tu střevní chřipku ...vytáhla sem čistý ložní, že převleču, ale nejde to, sem hotová. sem ráda že sem dala do trouby píct brambory. _________________
27/4/2011 PLIKACE,OB Klinika a nový,krásný začátek!
Heslo na plantáž přes SZ. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bobule
|
Zaslal: čt únor 10, 2011 1:19 pm Předmět: |
|
|
verčo
tak na sobotu chystám asi ty kuřecí kozy v tý slanině s bramborem jestli ses dívala na prostřeno, tak víš ... a v neděli nemám tucha  _________________
39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lenka 1975
|
Zaslal: čt únor 10, 2011 1:19 pm Předmět: |
|
|
verča, Ahoj verčo, můžu se zeptat kolik měříš? Já 157 cm asi jsem tady nejmenší chodící koule. _________________
Mudr. Čierny Michal Plikace Břeclav 23.2. 2011 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: čt únor 10, 2011 1:23 pm Předmět: |
|
|
bobull tak ty nás s tatou také nadchly, do těch jdeme takéé, vypadalo to dobře
Leni měřím 163cm  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jane-jane
|
Zaslal: čt únor 10, 2011 1:27 pm Předmět: |
|
|
Rychlé tipy aneb jídelníček v Krakonošově:
neděle: maďarský hovězí guláš, bramboráčky
pindělí: frbr
úterý: vepřová výpečky, kysané zelí, h.k.
středa: kuřecí játra na slanině, rýže
čtvrtek: pečená krkovice, restovaná zelenina, brambor
pítek: kuřecí na paprice, těstoviny
sobota: smažená treska s brokolicovo-sýr. nádivkou, šťouchaný brambor s cibulkou _________________
TUBU-Turnov 10/11/2010
44 let*18letá dcera*chápající přítel bez chapadel ) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bobule
|
Zaslal: čt únor 10, 2011 1:27 pm Předmět: |
|
|
Verčo no a mladá si vymrčuje kuřecí kozy s nivovou omáčkou a hranolkama ... jenže jsme je měli dneska a zas o víkendu? no nevím ... musím vymyslet něco jjinýho .... copak vaří Annax?
JJ
prosila bych více upřesnit to pindělí  _________________
39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jane-jane
|
Zaslal: čt únor 10, 2011 1:32 pm Předmět: |
|
|
bobulllll....ty člověka nenecháš ani toooooooooooo
frbr= francouzské brambory,
jinak do receptů hodím recepis na jogurtové řízky, pokud neznáte...je to lahoda.... _________________
TUBU-Turnov 10/11/2010
|
Návrat nahoru |
|
 |
Annax
|
Zaslal: čt únor 10, 2011 1:44 pm Předmět: |
|
|
jane-jane Tvoje tipy jsou skvělý, občas nám je sem hoď
Bobule nám dneska vařila picerka v sousedním sídlišti, nechala jsem přivézt, protože jsem měla rychlovku - 5 stránek do 12 hodin.
Zítra budou kuřecí kousky s cuketou a kořením nasi goreng s rýží. O víkendu bude mexický guláš podle receptu z Krakonošova, je úžasný!!! Bude s minikolínkama.
Nějaký řízky bych jim mohla na rozloučenou taky udělat. Zkusím ty jogurtový, ještě jsem je nikdy nedělala. _________________
44 let, plikace 23. 3. 2011, Břeclav |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jane-jane
|
Zaslal: čt únor 10, 2011 1:59 pm Předmět: |
|
|
Annax .... to mě těší... taky mi ale dochází nápady... dost opakuji.... i já bych uvítala, kdybyste tu každá vždy hodila jídelník na týden, abych vědíla co pro Trautenberka kuchtit  _________________
TUBU-Turnov 10/11/2010
|
Návrat nahoru |
|
 |
bossice
|
Zaslal: čt únor 10, 2011 2:01 pm Předmět: |
|
|
Zdravím, vrátila jsem se od Edrah a než to zapomenu, tak vkládám odkaz na údajně super bylinu... na netu jich je víc, tak si pak vyhledejte i jiné odkazy...Edrah a její okolí to má odzkoušené a prý funguje na hubnutí. Takže jdeme do toho?
http://vitamina.cz/Slanobyl-chlumni-nat-50g-SOLEX-AGRO,2653.html _________________
55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + zatím 88kg a bude hůř |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Iriska
|
Zaslal: čt únor 10, 2011 2:01 pm Předmět: |
|
|
Krásný den všem:tak já budu kuchtit na víkend česnečku a rajskou,děti jí milují,takže tak,a taky rybí pomázánečku a k večeři bramboráčky s toustovače.Jsem vám měla takovou chuť na bramboráček,ale nechtěla jsem moc tak jen s jednoho bramboru sranda,nastrouhala hodila vajo okořenila a šup do toustovače,lidičky to byla mnamka chichi....tak to vidim dneska k večeři taky...A jinak všem co marodí tak přeji brzské uzdravení,nás se ty bacilky taky nechtějí pustit,a smím se zeptat jak je to stím zázvorem,moc to neznám,to koupim ten kořen v obchodě oloupu nastrouhám a spařim vroucí vodou a kolik ho mám nastrouhat asi kousíček že a pak dochutim medem a citronem?děkuji zlatička...a Alenko jsem ráda že Ti je lépe....a Lubinko blahopřeji k dalšímu kilíčku,to kolo máš fakt pěkně rozjeté
AlenaM.blahopřeji k svetříku,se ani nedivim když koukám na ten metřík ušla jsi obrovskej kus práce moc blahopřeji...
A kdo tady mluvil o praní,já musim taky,ale fakt se mi nechce,asi asi až zítra chichi
Venku je krásně a sic mám ještě teplotku,možná pujdem na pul hodky ven,to by byl hřích nejit že?byli jsem nachvilinku dopoledne a děti byli nadšené,teď hajinkají jak andílci,je to nádhera  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wyO4OdL/]
[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|