Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

KAVÁRNA aneb povídání o všem možném

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 63, 64, 65 ... 824, 825, 826  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Anci

PříspěvekZaslal: st únor 09, 2011 9:03 pm    Předmět: Citovat

Iriska diky, prave ta pozitivni vyhlidka me motivuje vydrzet.

bossice jasně že držet když je to přikázáno (ale raději bych nerozebírala pokyny mojí nutriční sestry, protože to je opravdu nepublikovatelný blud), jen je asi jednodušší být na tekuté když je člověk na PN a může to zaspat. Já šla po týdnu do práce a myslela jsem že nebudu pohybu schopná byla jsem jak moucha. Teď přežívám díky lahodným kašičkám a jsem jak tryskomyš Laughing Laughing

bandáž 11.01.2011, Prostějov, doplnění 2, 9.3.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ALENA

PříspěvekZaslal: st únor 09, 2011 9:12 pm    Předmět: Citovat

Iriska tak na Šehrezádu se nedívám Shocked Shocked nějak mě neberou tyhle telenovely Rolling Eyes Rolling Eyes ani tu telenou slepou jsem nesledovala, mám raději něco normálního nebo české filmy a pak mám úchylku na kriminálky Cool Cool Cool Cool [/b]

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
bossice

PříspěvekZaslal: st únor 09, 2011 9:21 pm    Předmět: Citovat

Anci já když tekutou, tak si naředím mrkvovou šťávu (s vlákninou) s vodou či mlékem, pak actimel, zředěný jogurtík, vývar a kafčo s mlékem.
Myslím, že týden či 14 dní po opce je jako moucha motavá každý, už jen tím, že není dostatečně zahydrován a taky se znatelně sníží krevní tlak.
A první doplnění prstýnku je nejdřív za 2 měsíce po opce.

Jane taky nám chybíš. Tedy mně určitě. Nepojedeš zase takhle někdy pro dcérenku, že by sis u Karlose se mnou dala 3 lžíce polívky za 40 káčé? Laughing

55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + Sad zatím 88kg a bude hůř
Iriska

PříspěvekZaslal: st únor 09, 2011 9:24 pm    Předmět: Citovat

Aloušku:no to já miluji brekot chichi,nene,ale máš pravdu i na Esmeraldu jsem se kukala,,ale to mi byli pubertálně let Laughing No a jinak já mám asi širokej obzor ,teda v tomhle chichi,miluji i Vlastu Buriana a veškeré černobílé filmy,byla to nádherná doba,když k sobě byli lidičky uctiví,no a krimi mohu taky ,ale né večer já se pak děsně bojim Very Happy a taky přírodopisné ,ty já taky moooc rád...prostě žiji v tom krásném,představuji si chaloupku u lesa,tam pár zvířátek ,moje děti a klid...chichi sranda co Razz

Jane--jane:Jpáni ty tam máš teda frmol,ale jak říkáš, nedá ti to a alespoň pozdravíš a to je od Tebe moc milé,proto taky mocinko zdravim,,,papík Razz Razz Razz

[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4
ALENA

PříspěvekZaslal: st únor 09, 2011 9:26 pm    Předmět: Citovat

bossice díky za odkaz, zázvor já mám ráda, dělám čaj a žužlám kandovanej, ale ten dost pálí Mad Mad tak budu postupně pročítet Shocked Shocked sice vidím dost šúpatně díky obrovské rýmě mi teče nejen z nosu, ale i z očí a špatně se mi dýchá Twisted Evil Twisted Evil

mona79

PříspěvekZaslal: st únor 09, 2011 9:31 pm    Předmět: ... Citovat

Zelenoočko

Já tu Depoproveru měla taky injekčně. "Nervák" jsem normálně, ale toto bylo fakt moc i na mě Wink
Po té první injekci- nervoza, menstruace za 1,5 měs.- místo za 3.
Pak další injekce- prý to nezabralo jak mělo, pak hned zase menses, agrese.
Rolling Eyes Rolling Eyes

31let, 2 děti / 6let,1 rok/ manžel, německý ovčák
ZRUŠILA JSEM -plikace Břeclav,Mudr. Čierný 2.3.2011
ALENA

PříspěvekZaslal: st únor 09, 2011 9:39 pm    Předmět: Citovat

Irisko no jo ty jsi taková romantická dušička Wink Wink Wink Wink

ALENA

PříspěvekZaslal: st únor 09, 2011 10:37 pm    Předmět: Citovat

[/img]

PŘEJI VÁM KRÁSNOU DOBROU NOC Wink Wink

cindicek

PříspěvekZaslal: st únor 09, 2011 10:44 pm    Předmět: Citovat

Ahoj vsem,

vsechny vas po par dnech zdravim, mam zase chvilku tak se nakukuju a ctu a ctu a cerpam a cerpam:-)
Rada bych se zeptala holek po tubu - nebo po plikaci, to je burt, jak to delate v lete pri velkych vedrech s pitnym rezimem? Z dosavadniho infa, co mam, co se tyka rezimu, opratreni atd, si myslim, ze nejvetsi "problem" pro me bude to, naucit se pit zasadne pred jidlem, po jidle, nikdy ne s jidlem. Ale jsem zvykla hodne pit, taktez pri sportu - vypit najednou pul litru neni problem, coz vim, ze uz zkratka nepujde. Ale jak nejlepe doplnit hlavne v tom lete nejke 3litry, 3 a pul? Dokonce jsem se docetla, ze by se melo pit az tak 2 hodiny po jidle....ale to uz je zase temer cas na dalsi jidlo, ne? Smile)
Jinak nevim, jestli je to tim slunickem, ale toho 15. mam kolecko, a zacinam se tak nejak vic a vic tesit...

28 let, bezdětná, 2 ovčáci, bezva rodina a 5 a půl roku přítel, 13/4/2011 plikace OB klinika
Evikp

PříspěvekZaslal: st únor 09, 2011 10:50 pm    Předmět: Citovat

cindicek Četla jsi tohle????? http://forum.bandingklub.cz/about809.html Nějak mi přijde, že jsi to vůbec nečetla...

31let, 2 mrňousci (2 a 4,5 roku),milující manžel a dva pražský krysaříci
7.6.10 bandáž v Iscare, doplněno 4ml
cindicek

PříspěvekZaslal: st únor 09, 2011 10:55 pm    Předmět: Citovat

evikp:cetla, nekolikrat, ale ptam se spise na zkusenosti, nez na to, jak by se to melo v nejlepsim delat. Kdyz se totiz zeptam lidi, kazdy rika neco jineho (coz chapu, kazdy jsme jiny), ale tak by me zajimaly ty zkusenosti plosne..do budoucna, treba uz delsi dobu po operaci.

28 let, bezdětná, 2 ovčáci, bezva rodina a 5 a půl roku přítel, 13/4/2011 plikace OB klinika
ALENA

PříspěvekZaslal: st únor 09, 2011 10:58 pm    Předmět: Citovat

Tak se chová moudrá žena

Minulou noc šla naše 4 členná babská parta do nočního klubu kde byl pánský striptýz. Jedna z nás se chtěla vytáhnout před ostatními a vytáhla 200Kč, když nám přitančil jeden ze striptérů, olízla bankovku a přilepila mu jí na pravou půlku zadku. Další ji chtěla přebít a tak vytáhla z peněženky 500Kč, kývla na tanečníka a přilepila mu jí na levou půlku. To už třetí kámoška vytahovala tisícovku, a jak urvaná z řetězu kývala na tanečníka taky. Ten přibližoval velice vlnivými pohyby a už jsem se bála, kam mu jí
přilepí. Naštěstí se tanečník v poslední chvíli otočil a tak přistála tisícovka opět na jeho pěkném pozadí. Celkem jsem si oddychla, ale jen do chvíle kdy jsem si všimla, že tančí směrem ke mně a čeká, že ho taky odměním… Něco jako, teď jsi na řadě ty..a kroutí zadkem přímo přede mnou Bylo mi hrozně, veškerá pozornost baru směřovala na mě a všichni čekali, jakou bankovku vytáhnu a jestli přetrumfnu kamarádky. Tanečníkův zadek bankovkami se mi vlnil pře očima a já v kabelce šmátrala po peněžence. Co mám dělat?
Nejednou se ve mně probudila pravá žena! Vytáhla jsem svoji bankovní kartu,protáhla jsem ji mezi jeho půlkami vzala si těch 1700, otočila se a v klidu odešla!!!

Evikp

PříspěvekZaslal: st únor 09, 2011 11:00 pm    Předmět: Citovat

Alenkoooo Wink Laughing
to je přesně to co jsem teď potřebovala, aby mě netrefil šlak... díky

31let, 2 mrňousci (2 a 4,5 roku),milující manžel a dva pražský krysaříci
7.6.10 bandáž v Iscare, doplněno 4ml
Mona

PříspěvekZaslal: st únor 09, 2011 11:01 pm    Předmět: Citovat

Rolling Eyes

3/3 TUBU

Naposledy upravil Mona dne ne červenec 10, 2011 4:44 pm, celkově upraveno 1 krát.
Mona

PříspěvekZaslal: st únor 09, 2011 11:06 pm    Předmět: Citovat

Arrow

3/3 TUBU

Naposledy upravil Mona dne ne červenec 10, 2011 5:10 pm, celkově upraveno 1 krát.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 63, 64, 65 ... 824, 825, 826  Další

Přejdi na: