Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

OPERACE

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 611, 612, 613 ... 728, 729, 730  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
deniiiii

PříspěvekZaslal: st únor 09, 2011 6:41 pm    Předmět: Citovat

Holky já jsem měla průběh po opce skoro stejný jako popisuje Lucie K.Čtvrtý den po opce jsem šla domů a cítila jsem se dobře.Nic mě nebolelo.Jen když jsem si lehala nebo stoupala,tak to na té straně kde je žaludek trochu zabolelo.Teď už jsem tři týdny po opce a je mi opravdu dobře.Renatě také radím jako vy ostatní ať se raději poradí s lékaři.Mě obvodní řekla,že kdyby byly jakékoliv problémy,zvracení nebo tak ať za ní dojdu

Operace 18.1.2011,Plikace,Břeclav.
Před operací zhubnuto 4 kila.
Doma mám podporujícího a hodného přítele a kočičku Lili:)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Lenka 1975

PříspěvekZaslal: st únor 09, 2011 7:12 pm    Předmět: Citovat

deniiiii, ahoj, to je fajn, že je ti dobře. A to chceš říct, že jsi za ty 3 týdny už zhubla 14 Kg???? To jsi teda moc šikovná. Drž se.

Mudr. Čierny Michal Plikace Břeclav 23.2. 2011
Annax

PříspěvekZaslal: st únor 09, 2011 7:42 pm    Předmět: Citovat

Deníí
Ráda čtu, co tu píšeš. Zrovna včera jsem, na Tebe myslela, jak Ti je po operaci.
Já trochu kašlu, tak doufám, že to do konce týdne doléčím, nerada bych posouvala termín operace.
Tvůj váhový úbytek je úctyhodný, blahopřeji!!!

44 let, plikace 23. 3. 2011, Břeclav
suelin2

PříspěvekZaslal: st únor 09, 2011 7:46 pm    Předmět: Citovat

Denííí no pěkně jsi s tím metříkem pohla,jsi šikulka a držím Ti palce at to stále tak krásně letí dolů Exclamation Exclamation Exclamation
bobule

Deníí
to je fajn, že si v pohodě ... Wink

Annax
tebe zde není poslední dobou moc vidět ... už sem si říkala jestli nejsi chorá Wink

39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov
deniiiii

Děkuji moc holky.Já jsem trdlo já jsem pod ten metřík nenapsala,že jsem před opkou zhubla čtyři kila.Takže vlastně po opce jsem zhubla deset kilo.Po operaci je mi fakt dobře.Příští týden ve čtvrtek jedu do Břeclavi na kontrolu,tak doufám,že mi pak doktor už dovolí najet pomalu na tuhou stravu.A už mi moc chybí pohyb.Chtěla bych už cvičit,ale vím,že je to ještě brzo.
Annax neboj to určitě ještě vyléčíš ten kašel.

Operace 18.1.2011,Plikace,Břeclav.
Před operací zhubnuto 4 kila.
Doma mám podporujícího a hodného přítele a kočičku Lili:)
bossice

PříspěvekZaslal: st únor 09, 2011 7:47 pm    Předmět: Citovat

Renato68...tak možná, že máš takové problémy jako když my, s prstýnkem, spolkneme rychle a špatně rozkousané tužší sousto...sliníme a hleny nám tečou až z nosohltanu a ty steklé hleny pak vrháme ven...tak jestli to máš takhle, tak Tě lituju a jedině snad musíš vydržet jen na tekutinách. Po každém malém ločku vždy čekej, než si odříhneš a pak teprve polkni další. Zkoušela jsi ledové pití? Jinak fakt nevím, co poradit. Možná zkusit diazepam apod., aby se žaludek zklidnil a nenavalovalo Tě to na dávení.

55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + Sad zatím 88kg a bude hůř
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Renata68

PříspěvekZaslal: st únor 09, 2011 8:40 pm    Předmět: Citovat

všem děkuji za rady
bossice...možná máš pravdu, že bych měla zpomalit, že je chyba v tom, že jídlo (tj. v mém případě jsem na tekuté....džus, aktimel) nečekám na každé odříhnutí. Voda s ledem mi také dělá moc dobře. Zítra se zkusím soustředit na jednotlivé loky a uvidím. Když nepomůže, tak se zeptám doktorky.
Sibyla

PříspěvekZaslal: st únor 09, 2011 9:33 pm    Předmět: Citovat

Renčo a máš léky na překyselení žaludku?

TUBU 21.10.2010 Turnov, zlatý Hrubáček Smile

http://www.fler.cz/kousek-svetla-pro-narnii
zannetta27

PříspěvekZaslal: st únor 09, 2011 10:38 pm    Předmět: Citovat

AHOJÍÍK,.HOLKY Wink Wink Wink

verca jejda dííky moc,.. a jaký mám pocit??, nedočkavej,ale příjemnej,plný očekávání a snad spokojenosti,..moc se těším díky Wink

jane-jane jasně domluvila byla supr,ani jsem nečekala,že to bude tak hladký rozhovor Smile ,...sice když jsem poprvé volala sestře tak jsem se trochu lekla,protože mi do telefonu dooost rychle a nahlas dýchala Laughing ,ale jinak jste měli pravdu,dr.Hrubáček už jen po hlase mocinky příjemný,...takže díky moc Wink

zelenoočko díky moc,..přesně tak jak říkáš,..všechno jde když se chce,jen se nevzdávat,...a já to nevzdala jen díky vám,..díky holky Wink Wink

bossice jasně sice nevím přesně kdy,ale měla bych se to dozvědět příští týden ve čtvrtek tak se moc těším Wink Wink

[/url]
Tubu Turnov Mudr.Hrubý 5.4.2011, moooc se těším dcerka 8 let,druh 37 let
bossice

PříspěvekZaslal: st únor 09, 2011 11:46 pm    Předmět: Citovat

Zannetto27 rozumím tomu dobře, že za týden přijedeš na konzultaci, kde dostaneš už termín? A v kolik tam budeš? Abych Tě zanesla do "pořadníku" na str. 1 Cool .

Sibylo to snad by nebylo ani možný, že by Renatu nevybavili při propuštění z nemocnice léky proti překyselení...no ale dnes je ve zdravotnictví možné vše, tak kdoví? Renata ví a písne, že?

55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + Sad zatím 88kg a bude hůř
ALENA

PříspěvekZaslal: čt únor 10, 2011 11:00 am    Předmět: Citovat

bossice je to možné, já jsem také žádné léky na překyselení žaludku nedostala Evil or Very Mad Evil or Very Mad oni ve spoustě nemocnic tyhle operace dělají a přitom ani neví, že se nesmí normální jídlo, ale tekutá strava Rolling Eyes Rolling Eyes mě třeba donesli 2 rohlíky máslo, sýr a čaj Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
Renata68

PříspěvekZaslal: čt únor 10, 2011 11:34 am    Předmět: Citovat

Sibylo....v nemocnici jsem dostala Nimesil. Ten si dávám do ranního pití. Protože mě chytli záda,tak druhý recept byl na čípky. To už je naštěstí OK.
Co kdo berete po plikaci? Jaké máte proti překyselení žaludku?
Sibyla

PříspěvekZaslal: čt únor 10, 2011 1:38 pm    Předmět: Citovat

Nimesil ale není napřekyselení. Ty tvé problémy můžou být i tím. Měšla bys mít Omeprazol nebo Gasec nebo nějaký podobný lék. A na spaní si hodně podlož pod hlavou, skoro do sezení. Po těch lécích by to ale mohlo, pokud je to tím i mělo, ustoupit.

TUBU 21.10.2010 Turnov, zlatý Hrubáček Smile

http://www.fler.cz/kousek-svetla-pro-narnii
Terča

PříspěvekZaslal: čt únor 10, 2011 2:03 pm    Předmět: Citovat

Renato68, já mám Nimesil na svoje bolavý artrozy. Byla jsem upozorněna, že mě po něm může bolet žaludek, můžu mít průjem či jinou gastro nevolnost. Při poslední dávce někdy předevčírem jsem málem lezla po zdi, bylo to, jako bych měla v žaludku kamení, nešlo ani nahoru ani dolů. Brrrr. Už jsi zkusila Nimesil vynechat?

band 3/08,-25kg před op,1/3/11 reop pro potíže, tubu Turnov Mudr. Hrubý,102 kg před reop
Davídek
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 611, 612, 613 ... 728, 729, 730  Další

Přejdi na: